Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Na ha jól olvasom, a 2. peccs már kész van pár napja, csak még teszteltetik, némi performance javítás, túlnyomó többségében gameplay bug + balanszolás, ja meg már mûködni fog a crossbow is. Sajnos a közelharc áttervezése a 3. peccsben várható leghamarabb. 😞

Szaruman
A sivatagban, abban a városban, ahol gonzalez a fõmufti, az a csávó tanítja, akinél az ajándékokat leadod.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BEAST
delen a sivatagi varosokban tanitjak

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hol lehet megtanulni a 2 kard használatát?? 20 perce keresem a fórumban, de nem találom<#confused><#shakehead>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Druida kõ nem jó, un Ancient Stone való bele és mind a 6 sirboltnak saját köve van...
Teljesen igazatok van! Esrohnoil, neked is! Bár az én gépem nem bika. Ezt épp a Gothic 3 bizonyította be<#vigyor>

Bucser
Vedd elõ a Postalt ezt meg dobd el.. az való neked.. aztán talán megérkeznek idõben a gondozók, hogy visszavigyenek a gumikastélyba...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szaruman
Valaki rájött már, h a két thief képesség, a leütés és a gyilkosság hogy mûködik? Mert én még nem jöttem rá.
Más: megtanultam a 2 kard 1idejû használatát, hát... többet vártam. Írja, h késõbb új kombók lesznek (lvl II), de 1elõre szar. Ugyanis nem felváltva suhogtat a 2 karddal, hanem az 1iket tartja, a másikkal meg hadonászik. És a poison sem megy közbe, legalábbis a hasisi kard ugye márgezne, de a forgás alatt (akkor mind2 kard sebez) nincs mérgezés... Kicsit csalódtam a skillben.
Még vmi: abban a városban, ahol gonzalez a fõmufti (sivatag, nem jut eszembe a neve😛), ott vki bejutott?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
55 rep van eddig, csak a kulcsos és a kuffa(h) ipse küldije van hátra. 3 kulcs megvan, a 4. az orknál van, az 5.et kéne megtalálni, de 1xûen nincs infóm arról, h merre keressem. Az ork szerint a városban van, de hol? Az egész várost nincs kedvem feltúrni 1 kulcsért. Ugye ha nyitogatom a ládákat, akkor rámszállnak, embernél meg nincs ilyen téma.
Másik gond, h a rep nem akar nõni, az utolsó 5 quest nem adott reput (ramirez, a fütyi adóssága, a soul chalicek, amikor hoztam a kurvát az embernek (nem a gonzaleznek), a templom körüli qestek sem adtak reput... 75 kéne a bejutáshoz, elég tré...

Van vkinek jó módszere a ládák nyitogatására? Mer ott nem lehet lopakodni, amikor rákattintok a ládára, akkor abbahagyja a lopakodást.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bucser
Bullshit csak egy normálisan összeállított és karbantartott rendszer kell neki...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mielött felrakom a játékot beújítok egy kártyát.
MSI NX7900GTO 512MB vagy RX1900GT Shapphire 256MB.
60 körül van mindkettõ, melyiket vegyem meg ?
Sajna nemlehet kipróbálni õket mielött megveszem 😞

Az új fiókom: DevLupius

Esrohnoil
Van olyan játék, amit rpg-nek tartanak egyesek, pedig még ennyi választás sincs benne. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Szóval lehet egy vinyón a játék és a win, de a swap-ile v. virtuális memória egy másikon legyen?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bladex
Nálam jól megy a progi😊 De most leáltam vele mert magyarúl szeretném újra kezdeni.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Lilithn
Attól tartok van egy pár "bug", ami a szöveg nem értésébõl származik. Hejj, erre a legjobb megoldás, ha mindenhol az lenne a dialógus, hogy NPC: "elvállalod a questet?"
PC: 1) Yes
2) No
Mindjárt meg van oldva.
Persze csak viccelek.
De azért ismerõs valahonnan...;P

I can eat death like nobody\'s business.

a_n_d_r_e_w
OK, gondoltam. Fõleg a mai RAM árak mellett. Elég rossz az idõzítés, nekem is kellene még vagy fél giga..

One Vision. One Purpose.

Hunnenkoenig
Nem lehet, hogy azt mondtad neki, hogy "oldd meg a problemaid magad"?

nem tudom neki van-e ilyen opcioja, de sok NPC-nel van ilyesmi szöveg. Olyankor asszem megprobalja az AI elintezni a dolgot, de nem vagyok benne biztos...

a_n_d_r_e_w
Igen azt én is észrevettem, hogy most bug vagy feature, azt nem tudom, de az a 3 rebel idõvel bemászkál a tanyára. Ekkor éreztem úgy hogy eljött a felszabadítás ideje 😊

One Vision. One Purpose.

Hunnenkoenig
Hm... az erdekes. Nekem most is ott acsorog es a jelre var :-))

OK. Tudom hol a rendszer gyenge pontja csak a kartya eleg huzos volt a proci utan meg plane es a RAM az most masodlagos.....de ami kesik nem mulik.
Én nemtudtam megcsinálni a tehenes questet mert a rebel aki adta,valamilyen oknál fogva elkezdett berohanni a tanyára és rátámadni az õrökre...persze h megölték.Igy meg nemnagyon tudtam teljesiteni,mert nemvolt kinek.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Ok, köszi.

Hunnenkoenig
En nem akartam irni, mert meg a vegen tenyleg az lesz, hogy en csak kötözködni tudok :-))

Hiaba, nagy az isten allatkertje, alacsony a kerites, es az összes az sg.hu fele szaladt...

Lilithn
Neked fiam a Doom való, nem Gothic.

I can eat death like nobody\'s business.

Hunnenkoenig
Virtual memet mindig masik vinyora tedd es a meretet mindig hatarozd meg kb a valodi memoria duplajara.

Tehat egy giga mem mellett a virtualis memoria min2GB-max2GB legyen.

a_n_d_r_e_w
örülök hogy jól alszol. csak kicsit uncsi már azt olvasni ezredjére, hogy ilyen meg olyan brutál gépem van és mégis szaggat, mikor kiderül hogy a usernek 1GB RAMja van - ez a minimum. lehet szeretni, nem szeretni, de tudomásul kell venni(bocs ha úgy jött le, hogy direkte neked célzom, általánosságban mondom)

One Vision. One Purpose.

Igen, vettem egy scrolt és meggyógyított<#circling>

Még egy gondom van:
Ugyanott kapott feladatként ki kéne írtanom egy farmon az okokat, amit meg is tettem, sõt felszabadítottam a kovácsot, de semmi nem történik.
MOndjuk nem is tudom megölni rendesen õket, mert mindig felkelnek ha elteszem a fegyvert...
Nem fogok. Kiirtok mindenkit aki az utamba kerul. Nekem ez a szorakozas a questek nem izgatnak.....olok noket ferfiakat vegyesen.
Sajnalom hogy gyerek meg ovoda meg nincs.
Esrohnoil
Nálam egy vinyón van a win, a game és a virtual mem is. Akkor ezek szerint tudnék még gyorsítani rajta? 😊

a_n_d_r_e_w
én a virtuális memóriát másik vinyóra raknám mint a játékot, így párhuzamosan tudná írni/olvasni mindkettõt

One Vision. One Purpose.

Nem mondod....magamtol ra sem jottem volna.
Lehet hogy rosszul gondoltam de inkabb elkoltottem most a penzem egy csucskategorias kartyara egy masik RAMot meg majd veszek melle. Mas prgramoknal megfelel a RAM mennyisege.

Azert koszi az eszrevetelt, mar nem fogok almatlanul hanykolodni.
a_n_d_r_e_w
szaggat vagy tölt? elõször úgy is be kell tölteni mindent memóriába hogy aztán ne a vinyót zaklassa állandóan. ha viszont állandóan swappel, vagy tényleg szaggat (pl nem röcög a vinyó mikor akad a kép) akkor meg kell nézni a drivereket, beállításokat (7600GS-en mondjuk nem kapcsolnám be az árnyékokat, post processt, és medium textúrákat használnék+trilinear filtert, a többi mehetne maxon, ini-tweakben kijavítanám a ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage_High beállítást, és esetleg több cachet adnék mindenhova, ha már van memó bõven)

One Vision. One Purpose.

Hunnenkoenig
Ügyes vagy. A tehenek egy quest reszei voltak, de ra se rants! <#mf2>

Esrohnoil
Nem, a "DistanceHigh" low-on van, a "DistanceLow" meg med-en.

grebber
Nem irtam lentebb nem enged be Mojok,de majd folytatom ha kijön a magyar verzió + a következõ patch.

Next PC upgrade: 2022

láma kérdés: 2vinyóm van, az egyiken van a winfos, a másikra tettem a g3-at(a mentéseket ugye a win-esre menti), szóval játék közben melyik vinyónak a virtuális memóriáját használja, ahova tettem nem? ....csak hogy tudjam melyiket kell növeljem..elõre is thx

oké oké, de mi a helyzet a távolságbeállítással?? Azt azért erõsen kétlem, hogy az is maxon megy nálad....

Esrohnoil
Max. 2-3 fps a különbség 800*600 és 1024*768 között, illetve etõl felfelé is szintenként kb.
Ez a 2-3 fps, viszont az én gyenge gépemen rohadtsokat számít. 😄

trú trú bát, wtf szaggat 2GB-al is??<#confused>

Esrohnoil
Pontosan.
De az sem rossz megoldás ha 2-3 GB virtuális memória be van állítva, mint nálam pl. 😊
A gépem jóval rosszabb, mint a minimális gépigény, de este 4 órát játszottam tegnap, és egyszer sem fagyott.

<#vigyor><#vigyor><#vigyor> HATEMONDOD.....

Molnibalage
Hát az egyikben. Már nem is emlékszem, hogy melyikben volt. A gond a többivel van. Én 4-ben jártam, de csak az Akasha tombot tudtam helyretenni. A többi kõ nem tudom, hogy hol van. Xardas említette, hogy orkjai gyûjtögetnek és Geldernbe vittek sokmindent. Lehet, hogy ott vannak. Druida kövek vajon jók bele?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Esrohnoil
A felbontás nem sok vizet zavar.

Molnibalage
Cure weakness potion. Fehér üveg, rajta kék kereszt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a_n_d_r_e_w
plíz ne ijesszétek már állandóan az embereket ezekkel a 800x600 minden low dumákkal, fõleg az ne aki nem is próbálta. vissza lehet olvasni, annyi konfig le lett itt írva, fõleg 6600GT-s bõl van millió
alien47: tehetsz akár 4db 7900-ast is abba a gépbe, 1GB memó mellett akkor is akadni fog. Ezt kellene már végre tudomásul vennie itt egyeseknek, hogy a szûk keresztmetszet nem a VGA, hanem a RAM, sok lény esetén meg minden 😊

One Vision. One Purpose.

Esrohnoil
Ha ennyire nem tudsz angolul, miért nem várod meg a magyar verziót? 😊

<#confused> Mekkora felbontáson?

ja és igen mostmár én is megyek és kiirtok mindenkit nem érdekel 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

ez az ennek ellenére custom beállítással (minden medium, 4x AA, rányék nuku és deap of csuszka maxon) 1024x768-as beállítással vígan szalad erdõn,mezõn 20 FPS-sel, nagyobb városba meg oylan 12 FPSsel 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

hát igen<#nyes> A G3-hoz is a 7900 és afölötti kártyákat ajánlják.

eprex
nekem folyamatosan nem jelennek meg a textúrák rendesen.. az mitõl lehet?