Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Más: megtanultam a 2 kard 1idejû használatát, hát... többet vártam. Írja, h késõbb új kombók lesznek (lvl II), de 1elõre szar. Ugyanis nem felváltva suhogtat a 2 karddal, hanem az 1iket tartja, a másikkal meg hadonászik. És a poison sem megy közbe, legalábbis a hasisi kard ugye márgezne, de a forgás alatt (akkor mind2 kard sebez) nincs mérgezés... Kicsit csalódtam a skillben.
Még vmi: abban a városban, ahol gonzalez a fõmufti (sivatag, nem jut eszembe a neve😛), ott vki bejutott?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik gond, h a rep nem akar nõni, az utolsó 5 quest nem adott reput (ramirez, a fütyi adóssága, a soul chalicek, amikor hoztam a kurvát az embernek (nem a gonzaleznek), a templom körüli qestek sem adtak reput... 75 kéne a bejutáshoz, elég tré...
Van vkinek jó módszere a ládák nyitogatására? Mer ott nem lehet lopakodni, amikor rákattintok a ládára, akkor abbahagyja a lopakodást.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MSI NX7900GTO 512MB vagy RX1900GT Shapphire 256MB.
60 körül van mindkettõ, melyiket vegyem meg ?
Sajna nemlehet kipróbálni õket mielött megveszem 😞
Az új fiókom: DevLupius
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
PC: 1) Yes
2) No
Mindjárt meg van oldva.
Persze csak viccelek.
De azért ismerõs valahonnan...;P
I can eat death like nobody\'s business.
One Vision. One Purpose.
nem tudom neki van-e ilyen opcioja, de sok NPC-nel van ilyesmi szöveg. Olyankor asszem megprobalja az AI elintezni a dolgot, de nem vagyok benne biztos...
One Vision. One Purpose.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Hiaba, nagy az isten allatkertje, alacsony a kerites, es az összes az sg.hu fele szaladt...
Tehat egy giga mem mellett a virtualis memoria min2GB-max2GB legyen.
One Vision. One Purpose.
Még egy gondom van:
Ugyanott kapott feladatként ki kéne írtanom egy farmon az okokat, amit meg is tettem, sõt felszabadítottam a kovácsot, de semmi nem történik.
MOndjuk nem is tudom megölni rendesen õket, mert mindig felkelnek ha elteszem a fegyvert...
Sajnalom hogy gyerek meg ovoda meg nincs.
One Vision. One Purpose.
Lehet hogy rosszul gondoltam de inkabb elkoltottem most a penzem egy csucskategorias kartyara egy masik RAMot meg majd veszek melle. Mas prgramoknal megfelel a RAM mennyisege.
Azert koszi az eszrevetelt, mar nem fogok almatlanul hanykolodni.
One Vision. One Purpose.
Next PC upgrade: 2022
Ez a 2-3 fps, viszont az én gyenge gépemen rohadtsokat számít. 😄
De az sem rossz megoldás ha 2-3 GB virtuális memória be van állítva, mint nálam pl. 😊
A gépem jóval rosszabb, mint a minimális gépigény, de este 4 órát játszottam tegnap, és egyszer sem fagyott.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
alien47: tehetsz akár 4db 7900-ast is abba a gépbe, 1GB memó mellett akkor is akadni fog. Ezt kellene már végre tudomásul vennie itt egyeseknek, hogy a szûk keresztmetszet nem a VGA, hanem a RAM, sok lény esetén meg minden 😊
One Vision. One Purpose.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"