Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Asus A8N-SLI Premium
Gainward Bliss 7600GT
2x512 Kingston DDR333 RAM Dual channel
Minden a legujabb nVidia driver (nforce es forceware) a hivatalos oldalrol.
A DVD-röl felraktam az AMD drivert is.
Kill3r ini tweakje van fennt.
DxDiag futtava.
O&O defragmentaloval töredezesmentesitve.
Windowsbol az összes szolgaltatas kilöve.
Virusirto kikapcsolva (Avast)
kb ennyi...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
egymas utan jonnek be miutan a new game re kattintok es vegiger a csik.<#help>#help>
The Life is a Game. Yust play it!
Valaki írja le pontosan, h kell-e vmit vkibõl lootolni (ciki, ha nincs hullája, mer akkor ha megölöm, eltûnik😛).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
#acm
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Furcsa modon csak azoktol hallom, akiknek 2 gig memoriajuk van.
Vegyel ki egyet, hatha az segit <#vigyor1>#vigyor1>
(vicc nelkül)
A ROHADT K+%/"!% ÉLETBE!!!
Fél órát játszottam közbe mentettem 2 quicksave-t erre a 3.quicksave-nél megint memóriahiba....2 GIGA MI A FAXOMÉRT NEM ELÉG NEKI????
Elõtte is csinálta ezt mert ez 1 hiba de csak 4 óra játék után kb.....most meg amióta fel raktam a patch-et 2 óra alatt 3x csinálta meg ezt velem...most ne mentsek,vagy mi??
Ráadásul megint csinálhatom az összes eddigi dolgot ujra....NA MENJENEK EL A .........-ba!
Valami ötlete nincs vkinek,vagy veletek nem csinálja ezt?
Gép:
AMD X2 4200+
2x1 GB Kingmax 800 Mhz RAM
GeForce 7600 GT 256 RAM
Valamit az ini.-be állítsak?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Térkép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. A tombal szembeni kõkörnél(aszem a hullánál vagy a shamannál).
2. A tomb melletti barlangban található shdowbeastnél.
3. A bejárat elõtt lévõ Ork csapat egyik sámánjánál.
4. Ez kéne nekem is
A többit még nem is kerestem, mert addig nem akarom folytatni, amíg a 4es nincs meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Már jó néhány órája ezt a nyavalyát keresem, az eddigiekkel nem volt gond, mert mindegyik tök logikus helyen volt, de itt már a környéken minden élõlényt kipusztítottam, de mégsem találom. ITT találtam két mindössze egy nyitóüzenetes topikot ahol ugyanez a kérdés, de válasz nincs.
Viszont.... Fleraktam a 1.08 patch et, majd rá a 1.07 -est és rámásoltam a razor1911 cracket. Így már sötétben az erdõben fáklyával a kézben harcolva is 25FPS volt, a városban is 20 körül volt, de sajnos az akadások megmaradtak 😞
Az új fiókom: DevLupius
Számtechzseni vagyok 😄😄😄
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
[merlinw.org]
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"We are only slaves to our temptations\"\"