Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yellowcab
jahogy gamecopyworld😄

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

yellowcab
sajnos nem tudom milyen oldal, sry

MerlinW
Nem. De ne itt keresd, hanem GCW-n, ott nem fogja elkerülni a figyelmedet.

[merlinw.org]

yellowcab
re, visszaolvastam de nem találtam, azonban lehet elkerülte a figyelmemet, kijött crackelve a patch???

vg22
Igen de ez német verzióval mûködik, próbáltam😞 De ha gondolod gamecopyn fent van german fixed image a neve.

GOTHIC.3.ALL.ABRA.BACKUPCD valaki hallot erõl ? Ezzel elméletileg nem kell krekkelni, ergó minden patchez jó...
rotator
Viszont érdekes, hogy a 2. patchben sem javították ki (ugyanazt az .ini-t rakja fel, mint ami addig volt).

Boco
Szia! Esetleg te már találtál az 1.08-hoz is valamit?
Hunnenkoenig
AMD 64 3800+
Asus A8N-SLI Premium
Gainward Bliss 7600GT
2x512 Kingston DDR333 RAM Dual channel

Minden a legujabb nVidia driver (nforce es forceware) a hivatalos oldalrol.

A DVD-röl felraktam az AMD drivert is.
Kill3r ini tweakje van fennt.
DxDiag futtava.
O&O defragmentaloval töredezesmentesitve.
Windowsbol az összes szolgaltatas kilöve.
Virusirto kikapcsolva (Avast)

kb ennyi...

b-type
tényleg nagyon szép <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

vg22
De ahogy nézem jót tenne ha feltennéd a ms visul c++ot, a tools könyvtárban van a dvdn ha jól emléxem.

vg22
Nekem akkor volt ilyen, amikor az 1.08 as patchre a régi cracket tettem fel.

valaki talalkozott mar ezen hibauzenetekkel?<#smile>

egymas utan jonnek be miutan a new game re kattintok es vegiger a csik.<#help>

The Life is a Game. Yust play it!

Szaruman
Én is eljutottam Faring(?)-hoz, ahol is eltûnnek az orkok (lootolva persze nem voltak). Ott van mentésem, h 1 orkot kell még meggyalázni, és utána eltûnnek, király...
Valaki írja le pontosan, h kell-e vmit vkibõl lootolni (ciki, ha nincs hullája, mer akkor ha megölöm, eltûnik😛).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Alwares
Nem ég a pofája a készitõknek igy kiadni a játékot. Még az ini fájlt is elbaszva teszik bele a játékba? Nevetséges...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

reménytelen
Azért a 2 giga ramosoktól hallod, mert õk állítják általában a cache size-ot highra (vagy eleve általánosan high beállításokon vannak), és ugyebár MINDENKI TUDJA, aki olvasta az FAQ-t, hogy az ini fájlban el van írva a high resource cache-re vonatkozó beállítás, tehát 1.000.000 helyett csak 100.000, és ez memory leak-eket okoz.
izsook
Írd már le légyszi, hogy pontosan milyen géped van és milyen driverek vannak fenn nagyon sokat segítene megoldani a problémát.

Hunnenkoenig
A linket copy+pastezd a browserbe

Hunnenkoenig
Akkor nezd meg megegyszer.

Semmi

Uberlama
nekem ugyanez volt, egyhuzamba játszottam elég régen, és most az x+2. quicksavnél lvl 68 Ishtar elõtt voltam épp , memoria hibával elrontotta a quick savet, utolsó normál savem 2 várossal ezelõtt volt.. >.<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

LasCar16
néztem már, de semmi...^^

#acm

Hunnenkoenig
gamecopyworld.com

Hunnenkoenig
Miert, most van teljesitmenyed?
Akkor mi esne le?

nekem 1 GB-vel megy siman maxon.

LasCar16
vki tudna egy mentést küldeni? mert amikor rámegyek a new gamera, akkor nem történik semmi...(csak egy alap mentés kellene, h. Ltudjak indulni) thx..:S

#acm

mazsa
Jó tudni, köszönöm. 😊

Molnibalage
Öregem, nekem 5 másodperc és 2 perc közötti idõtaramig fut a játék aztán vagy lefagy, vagy guru hiba, vagy videokari lekapcs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor viszont rendesen leesik a teljesítmény,ugy hallom!
Hunnenkoenig
Mert gyengitve lettel.
Igyal üveget kek kereszttel.

Es egy szep kep

mazsa
Lehet, hogy hülye kérdés, de nálam miért szürke az Endurance csík? 😊

Hunnenkoenig
Nekem nem csinalja.

Furcsa modon csak azoktol hallom, akiknek 2 gig memoriajuk van.

Vegyel ki egyet, hatha az segit <#vigyor1>

(vicc nelkül)

NEM HISZEM EL!!!!!!!!
A ROHADT K+%/"!% ÉLETBE!!!

Fél órát játszottam közbe mentettem 2 quicksave-t erre a 3.quicksave-nél megint memóriahiba....2 GIGA MI A FAXOMÉRT NEM ELÉG NEKI????
Elõtte is csinálta ezt mert ez 1 hiba de csak 4 óra játék után kb.....most meg amióta fel raktam a patch-et 2 óra alatt 3x csinálta meg ezt velem...most ne mentsek,vagy mi??
Ráadásul megint csinálhatom az összes eddigi dolgot ujra....NA MENJENEK EL A .........-ba!

Valami ötlete nincs vkinek,vagy veletek nem csinálja ezt?

Gép:

AMD X2 4200+
2x1 GB Kingmax 800 Mhz RAM
GeForce 7600 GT 256 RAM

Valamit az ini.-be állítsak?
Lol, ez nagyon jó, grat érte 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hunnenkoenig

CS@
Köszi. Akkor lehet folytatom én is inkább a másik 2vel, mert ezt sehol nem találom, pedig az eddigiek alapján egyértelmûen az ork sámánnak adtam volna ezt is. Csak az bosszant, hogy megérintettem azt a rohadt pedestrialt és így bekerült a naplómba.

A másik 2 is simán meglesz, de ez a Snorre-féle tényleg nincs sehol, én sajnos ott hagytam inkább, mert valszeg bugrol van szó..😞

CS@
Név szerint nem tudom, de helyszín szerint:
Térkép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. A tombal szembeni kõkörnél(aszem a hullánál vagy a shamannál).
2. A tomb melletti barlangban található shdowbeastnél.
3. A bejárat elõtt lévõ Ork csapat egyik sámánjánál.
4. Ez kéne nekem is
A többit még nem is kerestem, mert addig nem akarom folytatni, amíg a 4es nincs meg.

izsook
Azt nem tudom hogy csináltad, mert annak nem szabad így mûködnie.

Molnibalage
Te találtál köveket? Hol? Az Akhasa-ét leszámítva egyet sem. A neves harcosok holttestén sem volt soha semmi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CS@
Ha valaki megtudná mondani, hogy hol találom a Snorre’s Tomb pedestal –jára való stone –t azt megköszönném.
Már jó néhány órája ezt a nyavalyát keresem, az eddigiekkel nem volt gond, mert mindegyik tök logikus helyen volt, de itt már a környéken minden élõlényt kipusztítottam, de mégsem találom. ITT találtam két mindössze egy nyitóüzenetes topikot ahol ugyanez a kérdés, de válasz nincs.

Én belállítottam fix 50 MB -ra, ugyanúgy futott mint amikor fix 4 GB volt, errõl ennyit 😄 <2 Gb Ram>
Viszont.... Fleraktam a 1.08 patch et, majd rá a 1.07 -est és rámásoltam a razor1911 cracket. Így már sötétben az erdõben fáklyával a kézben harcolva is 25FPS volt, a városban is 20 körül volt, de sajnos az akadások megmaradtak 😞

Az új fiókom: DevLupius

Molnibalage
Nem a verziószámokat szoktam nézegetni... Mellesleg nem hagytál le mindenhol egy 0-át? 1.08-van most. 😊

izsook
Fix 3 GB-re állítottam másik lemezen, de no effekt úgyan úgy beakad.

Hunnenkoenig
Te eddig a holdon jartal?

Alap jatek = 1.4
Elsö patch = 1.7
Masodik patch = 1.8

Hunnenkoenig
Ja persze, allithatod 10 gigara is, de a gothicnak legalabb 2,5 kell. Igy ertettem.

Hunnenkoenig
Fixre allitottad?

Ha lehet masik merevlemezre tedd es ne a windows kezelje.

"A virtuális memória nagyságát, a RAM menyiségének tudatában lehet optimálisan beállítani, vagyis a legmegfelelõbb, ha a RAM menyiségének a 3x-sát állítjuk be".

Számtechzseni vagyok 😄😄😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

MerlinW
*Népszerû

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Népsterû torrent oldalakon láttam fent,szóval onnan...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

izsook
átállítottam, de így is szaggatt