Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
elõlrre is thx
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
a jatek megy
es kepzeld hogy az epuletekben nem is szaggat csak kint a az erdokben meg az udvaron, annyi a bajom most jelen leg hogy nem menti el es kell varjak a ramert<#nyes>#nyes><#duhos2>#duhos2><#nyes>#nyes><#duhos2>#duhos2>
TDU:[HUN]dudutech
Ha meg nem XP-d van, akkor furcsallom hogy elindul, mert alapbol a jatek nem kompatibilis semmilyen mas OP rendszerrel...
Biztos!
Ne haragudj, de ezt hogy kepzelted, hogy manapsag 256 rammal barmit is tudsz csinalni?
Egy gep amiben ennyi van, az szerintema többi dologban is inkabb a muzeumi darab kategoriaba tartozik (processzor, alaplap, merevlemez) szoval szerintem meg csoda, hogy egyaltalan telepiteni tudtad es hogy egyaltalan elindult!
Ezt az új patch elõtt nem csinálta szal akkor visszarakom a régit...de visszalehet 1.08-ra rakni az 1.07-et vagy töröljem le elõször az 1.08-at és aztán rakjam ujra a 1.07-et vagy hogy csináljam??
HELP!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
256 van csak
de feltettem
szaggat de en akkor is jatszom karacsonyig igy mert akkor kapok ramot
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
betenne nekem valaki az ovet hogy toltsem le
<#help>#help><#help>#help>
koszonom elore!!!!
kilep erorral
dontsend,senddel
Physics.Disable=true
(Bár ezt nem ajánlják, de hátha!)
jah nov 2
Amúgymeg kitudja mikor óhajt még a razor frissíteni..
Most akkor várjak még szerintetek a törésre?
Köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
gothic3.exe ir valamit
tudjatok
gothic3 has encountered a problem..........
Érdekes, mert pl. mind a Black Mage, mind a Water Mage megvan, hogy hol tanulható, de errõl a hivatalos fórumon is kussolnak. Ez is bugos lenne?
Az a gond hogy el kell mentsem a jatekot
Adok save
utana dolgozik 30 masodpercet
kilep
es a don't send,send errort ad
ir valamit valamilyen dll a vegen
tudja valaki hogy javitsam meg mert mentes nelkul nem tok jatszani
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
+ A már korábban itt is leírt módszerrel tettem fel:
1. 1.07 elindítása (ez csak leszedi a régi peccset)
2. 1.08 elindítása
3. 10.7 elindítása (ez visszarakja)
4. régi razorcrack rápakolása
Eddig semmi problem, le is kopogom.
+ A performance hihetetlen mértékben javult! A kis csotrogányomon (Cel 2,4; 1GB DC; FX 5200) eddig lowon is eléggé döcögött, most már egy jó mediumon is viszonylag jól megy! A tûzöt faszául megszerelték.
+ A számszeríjazás qrvajó lett, most már télleg lehet használni, sõt írtani is vele. Most már egy jó kard+számszeríj kombó felér egy jó mágussággal.
+ Természetesen elfelejtettem levetkõztetni magam, mielõtt felraktam az újat, de nem tapasztaltam, h megduplázta volna a páncélt. A számokat biztos nem duplázta meg, de teszteltem magam egy vaddisznón, az se baszott belém kisebbeket. Itt vélemény?
+ Apropó vaddisznó: valóban könnyebb nyesni õket, de sztem nem estek át a disznó túlsó oldalára. Ha nem figyelsz, még mindig érhetnek meglepetések.
Na most így hirtelen ennyi, sztem fasza lett a peccs, sokkal jobbá teszi a játékot. Így már nem csak hangulata van - játszható is. 😉
Jól értem,csak mert 1 kicsit ködösen fogalmaztál!
Egyébként az 1.08-as patch elõtt minden rendben volt csak a felrakása után jött ez elõ....