Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondcsak...normális vay te? Eredetit honnan szedjük le? Küldje el valaki a mail címedre? Hány éves vagy ember? 5?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hali! nem tudja valaki hogy hol találom dennist és Follecket és Danát?(ezek a monterás küldikhez kellenek.
elõlrre is thx
Vki erre válaszolhatna,plz!
vagy valaki elküldené ide : [email protected]

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

na és plz honnan szedjem le az eredetit plz...

thx

CS@
Igen hülyeséget kérdezel, mert nem ezekbõl áll a crack, ezeket inkább sehova se rakd, max a lomtárba, mert oda valóak és nem jók semmire, de ha elolvastad volna a FAQot, akkor ezt te magad is tudnád.

na plz hova helyezzem

ha tudod hogy hülyeséget kérdezel akkor miért teszed???

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most hülyeséget kérdek: ugye ezekbõl áll a crack?: X-Prot.dll t28.dll rzr-GIII.nfo Gothic III.dll aver.dll és ezeket hova helyezzem? plz help

jaj, nekem tudjátok miért fut igy a Gothic a 6600 GT-s kártyámmal? Hát mert PCI-E portos a kari 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Dudu Tekh
Kossz hogy segitsz!!!!

TDU:[HUN]dudutech

Dudu Tekh
XPm van
a jatek megy
es kepzeld hogy az epuletekben nem is szaggat csak kint a az erdokben meg az udvaron, annyi a bajom most jelen leg hogy nem menti el es kell varjak a ramert<#nyes><#duhos2><#nyes><#duhos2>

rotator
Azért ne essünk túlzásba. Ha az ember nem játszik vagy nem futtat egyszerre 10 db Office méretû alkalmazást, akkor 256 megával is kényelmesen ellavírozik.

Hunnenkoenig
Ja, mondjuk egyedül a windowsXP-nek kell 512MB es akkor meg nem futtattal semmi alkalmazast.

Ha meg nem XP-d van, akkor furcsallom hogy elindul, mert alapbol a jatek nem kompatibilis semmilyen mas OP rendszerrel...

Hunnenkoenig
"Meglehet"???
Biztos!

Ne haragudj, de ezt hogy kepzelted, hogy manapsag 256 rammal barmit is tudsz csinalni?

Egy gep amiben ennyi van, az szerintema többi dologban is inkabb a muzeumi darab kategoriaba tartozik (processzor, alaplap, merevlemez) szoval szerintem meg csoda, hogy egyaltalan telepiteni tudtad es hogy egyaltalan elindult!

Hiába állítottam át,a 2-3.mentésnél ugyanúgy kidob memoriahibával...bassza meg!
Ezt az új patch elõtt nem csinálta szal akkor visszarakom a régit...de visszalehet 1.08-ra rakni az 1.07-et vagy töröljem le elõször az 1.08-at és aztán rakjam ujra a 1.07-et vagy hogy csináljam??
HELP!
Grave Digger
256 RAM? Az nagyon kevés sajnos, valszeg ott lesz a bibi akkor.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Dudu Tekh
kosszi!!!

Dudu Tekh
Meglehet a Ram hiany a hibaja????
256 van csak
de feltettem
szaggat de en akkor is jatszom karacsonyig igy mert akkor kapok ramot

Grave Digger
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma megoldása sajnos, ilyen hibával még nem találkoztam 😞

Molnibalage
Ja, simán. Easy-n nagyon lazák az orkok. Amikor még a régi karimmmal mment a játék Nordmarban 40-dik sznitûként 10-15 orkot gyakogattam összevissza, cask arra kellett vigyátni, hogy a sámánnal végezzek elõször. Ha õ megvolt a többi gyerekjáték. 200-as erõ környékén már az orokok lennek leverve a földre. Egyszere 3-4 fetrengett a földön, addig a maradékkal foglakoztam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zultan
Hogy értetted azt hogy felszabadítottad? megölted az összes orcot a városban?

Pff

Dudu Tekh
nem akarja elmenteni, segitsen mar valaki<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#help>

Grave Digger
A peccstõl nem lesz kevesebb ellen 😊 Nem az a bug, hogy sokan vannak 😊

Ottto
Nemtom felkaristoltam a patchet, de Nordmarban még így is veszettsok az ellen (Fõleg a goblinok. Áááhh.... )

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Molnibalage
Melyik ini-ben. Van egy pár... Addig nekiállok keresni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Vedd le easy-ra. Vért nélkül 11-dik szintûként lazán felszabadítottam Cape Dun-t. Bár lehet, hogy csak jól tudok vívni.. 😊

Dudu Tekh
segitsetek rajtam is mar!!!
kerlek!!!

Dudu Tekh
crack kell
vagy
razoros update vagy mi az

tuttok segíteni ezt irja ki mikor be akarok lépni: Please insert the Gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game agin.Do not remove the disc while playimg.

Dudu Tekh
lehet a patch a hibas
betenne nekem valaki az ovet hogy toltsem le
<#help><#help>
koszonom elore!!!!

Dudu Tekh
megmondja mar valaki mert nem tom a jatekot elmenteni???????
kilep erorral
dontsend,senddel

Vki pötyögjön már legyen szíves egy felszabadítás-technikát! Én az istennek nem bírom 2 percnél tovább húzni, mikor 6-an támadnak rám 5 oldalról plussz 2-en a háttérbõl lõnek... Pedig már 20-as vagyok Wenzel köszörült kardjával, könnyû lázadópáncéllal és csontpajzzsal. Vmi tipp?
rotator
Nem, de próbáld átírogatni a physics paramétereket az ini-ben, pl.

Physics.Disable=true

(Bár ezt nem ajánlják, de hátha!)

Molnibalage
A physxcore.dll miatt XP hibaüzenet van, most már ideáig eljuottam. Ne száll el a rendszer, de ez a hiba makacsul fennáll. Volt már valakinek ezzel problémája?

jah nov 2

Ioles
November 2 a hivatalos megjelenés

Nem kell beszarni, ha csinálsz egy save biztonsági másolatot a "biztonsági másolatodból", úgysincs semmi vesztenivalód. Nézz meg, h írtam pontról pontra, ne aggódj menni fog... 😉

Amúgymeg kitudja mikor óhajt még a razor frissíteni..
Sziasztok. Érdeklödni szeretnék hogy tudja e valaki hogy mikor adják ki magyarúl a játékot?
Meg tudná mondani valaki, mondjuk aki próbálta is, hogy az amd-s cuccok mit csinálnak a játékkal, játékban? Ez az a cucc, ami a support könyvtárban van.
grebber
Várjál!

Next PC upgrade: 2022

Olvasgatva a fórumot nemigazán tudom eldönteni h felrakjam-e az új patchet.Biztonsági másolattal játszom,és ugye még nincs törés a javitáshoz.DE vizsont olvastam h vkinek sikerült a régi crackkel megoldani a dolgot.
Most akkor várjak még szerintetek a törésre?

Köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Dudu Tekh
Meg valami
gothic3.exe ir valamit
tudjatok
gothic3 has encountered a problem..........

lwb
A Fire Mage perket ki tanítja? Voltam már a Monasteryben, a király trónájánl Vengardban is, de egyik helyen sem tanított ilyet a helyi varázsló.
Érdekes, mert pl. mind a Black Mage, mind a Water Mage megvan, hogy hol tanulható, de errõl a hivatalos fórumon is kussolnak. Ez is bugos lenne?

Dudu Tekh
Tudna valaki segiteni
Az a gond hogy el kell mentsem a jatekot
Adok save
utana dolgozik 30 masodpercet
kilep
es a don't send,send errort ad
ir valamit valamilyen dll a vegen
tudja valaki hogy javitsam meg mert mentes nelkul nem tok jatszani
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

CS@
Mi a ködös neked abban, hogy el kéne olvasni a FAQot?

Csak akkor érdemes átvariálni, ha high cache resourceön vagyok?
Az új peccsrõl:

+ A már korábban itt is leírt módszerrel tettem fel:
1. 1.07 elindítása (ez csak leszedi a régi peccset)
2. 1.08 elindítása
3. 10.7 elindítása (ez visszarakja)
4. régi razorcrack rápakolása
Eddig semmi problem, le is kopogom.

+ A performance hihetetlen mértékben javult! A kis csotrogányomon (Cel 2,4; 1GB DC; FX 5200) eddig lowon is eléggé döcögött, most már egy jó mediumon is viszonylag jól megy! A tûzöt faszául megszerelték.

+ A számszeríjazás qrvajó lett, most már télleg lehet használni, sõt írtani is vele. Most már egy jó kard+számszeríj kombó felér egy jó mágussággal.

+ Természetesen elfelejtettem levetkõztetni magam, mielõtt felraktam az újat, de nem tapasztaltam, h megduplázta volna a páncélt. A számokat biztos nem duplázta meg, de teszteltem magam egy vaddisznón, az se baszott belém kisebbeket. Itt vélemény?

+ Apropó vaddisznó: valóban könnyebb nyesni õket, de sztem nem estek át a disznó túlsó oldalára. Ha nem figyelsz, még mindig érhetnek meglepetések.

Na most így hirtelen ennyi, sztem fasza lett a peccs, sokkal jobbá teszi a játékot. Így már nem csak hangulata van - játszható is. 😉
Tehát írjam át az ini.-ben a memory size-ot 1.000.000-ra mert alapból 100.000-en van?
Jól értem,csak mert 1 kicsit ködösen fogalmaztál!

Egyébként az 1.08-as patch elõtt minden rendben volt csak a felrakása után jött ez elõ....