Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha jol ertettem a nemet forumon, akkor az 1.08 nem kumulativ patch vagyis nem tartalmazza az 1.07 javitasait. Tehat mindkettöt fel kell rakni egymas utan.
Persze ezert most nem vallalok garanciat, de nem art, ha ugy csinalod.
Masodszor pedig mindenki allitsa a virtualis memoriat 2,5 GB-re. Ugyanis legalabb annyi kell neki, ha meg nem mondta volna senki...
konfigom:
MSI NEO4 ULTRA PCB 1.0
AMD Athlon64 3200+
2x512 MB DDR400 RAM
GF7600 GT 256 MB
már szinte minden lehetséges variációt kipróbáltam, de továbbra is be be akad a játék, ami jáchatatlanná teszi.
Legújabb forcware driver van fenn
Az a kérdésem, hogy aki felrakta a patchet, annak mennyire nõtt meg a performanc 1 GB rammal???
Ja és az új patchez még nincs crack kb. egy órát töltöttem el a keresésével, de nem találom.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Esetleg próbáld ki, hogy lejjebb veszed az órajelet
One Vision. One Purpose.
Néha elsõre el sem tud indulni a játék...
Már a BIOS-ban állítgatok dolgokat, de ugyanúgy nem megy, 2 perc és fagyás. A RAM-okat már cserélgettem, úgyhogy gyakorlatilag csak a videokari marad. Találkozott már valaki ilyen hibával?
@Nestea: Na igen, ez egy ilyen jatek. Itt a szövegnek ertelme van. Ha nem figyelsz, hülye maradsz :-)))
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
A kérdezõs küldinek fogalmam sincs, hogy mikor van vége. Valszeg be kell köpni az árulót és meg is kell ölni, de én ezt nem csináltam meg, mert én a lázadók pártján vagyok/voltam.
Mellesleg használd már a keresõt, ezt kb. eddig 5-en kérdezték meg...(és ez egy könnyû küldetés, mit csinálsz majd Nordamr-ban...?) Még a végén nekiállok leírni, hogy mi hol van, de ehhez kéne egy térkép is, hogy jelölgethessem, csakhát nálam nem fut a játék.
Why so serious?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Úgy ötvenszer végigjártam minden négyzetcentiméterét annak a kis falunak és nincs több. (Illetve kell lennie, de mégsincs) Valaki segítsen plz!
Ja, és a kémkedéses küldit mikor tudom befejezni? Csak mert szerintem én minden zsoldossal beszéltem és mindenkirõl jelentettem is. Szóval ha valaki tud akkor ebben is segítsen! Elõre is kösz és bocs a nagyon hülye kérdésekért!
A Razoros Gothic van meg és ha leszedem az új patch-et akkor nem kell újracrackelni vagy ha újra is kell akkor jó a régi hozzá? KÖSZ!
1. Képtelen vagyok egyenlõre megtalálni a hiba okát és nem értem, hogy miért fut minden csak a G3 nem.
2. Ha vas probléma van, nem vagyok milliomos, hogy csak úgy cserélgessem az alkatrészeket. Telik rá, de nem akarok újabb X ezret (tízezret) elkölteni, csak azért, mert mélyentisztelt G3-nak pont az én videokarim nem tetszik. El kéne adni ezt is, meg találni egy másik hasolnó teljesíményû AGP-s at. Elég reménytelen. Az ûj alaplap és PCI-E kari is sokba lenne.
Ha a farkas klan mellett a vadaszoknak kell segiteni, egy Jorn nevü ficko ad egy olyan küldit, hogy robbano nyilakat hozzunk az erdei alkimistatol.
Ha nem vettetek meg fel a questet Jorntol es belebotlotok az alkimistaba NE vegyetek meg a nyilakat, mert kesöbb mikor jorn adja a küldit, nem tudjatok befejezni, mivel nincs mar nyila az alkimistanak.
En beszoptam...
[merlinw.org]
Akinek már fent van az új patch, és HT is van a procijában, az megtenné hogy összehasonlítja vele meg nélküle?
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Why so serious?