Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinsanity15
Nemtudja vki hogy honnét lehetne leszedni a Gothic 3 zenéit??

Vinsanity is back!!

izsook
Köszi nyelvész professzor úr a virtuális memóriát még nem próbáltam 😉))

Molnibalage
1.07? Az mi? Marámint az EU release?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Nem, bármelyik verzióra fel lehet tenni.

Hunnenkoenig
Meg mindig nem ertem igazan, hogy mit csinalsz, de ha jol ertem, akkor a cd verziora mindjart az 1.08-at akarod feltenni...?

Ha jol ertettem a nemet forumon, akkor az 1.08 nem kumulativ patch vagyis nem tartalmazza az 1.07 javitasait. Tehat mindkettöt fel kell rakni egymas utan.

Persze ezert most nem vallalok garanciat, de nem art, ha ugy csinalod.

Hunnenkoenig
elöször is "játszhatatlan"

Masodszor pedig mindenki allitsa a virtualis memoriat 2,5 GB-re. Ugyanis legalabb annyi kell neki, ha meg nem mondta volna senki...

magus
nálam ugyanez a config és illúziórombolóan akadkat meg kilépked. ha ez a patch nem javít akkor nice try és by:/

izsook
Eléggé szét vet az ideg, mert csak nem akar menni ez a szörnyeteg játék normálisan

konfigom:
MSI NEO4 ULTRA PCB 1.0
AMD Athlon64 3200+
2x512 MB DDR400 RAM
GF7600 GT 256 MB

már szinte minden lehetséges variációt kipróbáltam, de továbbra is be be akad a játék, ami jáchatatlanná teszi.

Legújabb forcware driver van fenn

Az a kérdésem, hogy aki felrakta a patchet, annak mennyire nõtt meg a performanc 1 GB rammal???

Ja és az új patchez még nincs crack kb. egy órát töltöttem el a keresésével, de nem találom.

ÁÁÁÁ aki keress az talál, meg is van 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nah, bebugozódott az egyik questem: Amikor az elején Kliffet a kovácsot kiszabadítjuk: elfogadtam a duelt, lenyomtam, de már elfelejtettem vele beszélni mégegyszer 😄Kliff már rég a rebiknél van, a quest meg nem teljesül, mert nem bezséltem duel után a fõnökkel, hanem helyette leszúrtam...nincs valakinek kód hogy ujra spawnoljam?? 😄 Mert akkor beszélek vele, és ujra kinyirnám 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Rábasztam az új patch-al , valaki! az 1.08-as crack-et le lehet már valahonnan szedni? PLS HELP
a_n_d_r_e_w
Akkor passz. Új XP, másik driver. ha az sem segít, akkor garancia 😞

One Vision. One Purpose.

vg22
Huh köszi a tippet örök hála, aszittem hogy megint a windowssal van a baj😊

LasCar16

#acm

Molnibalage
Az optimal beállításra FELJEBB vette az órajeleket. Érdekes, én most lejebb húztam 15%-kal, hátha segít. Most már nem csak fagy, hanem igen komoly grafikai bug van benne. Feketeségek villognak a táj helyett....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lehet hogy egyszerüen nem jo a fájl... Amugy nem tudom egy dll-t nem tud betölteni az a vidkártya hibája lenne

Ezt csinalta nekem is miutan ujratettem, egyszerüen okézd le hogy igen törölje mert az nekem legalabbis csak aaz updatert törölte.

rotator
De akkor ott csak valami contentet javíthattak. 😊

a_n_d_r_e_w
sebességet meg tudod nézni (sõt állítani is tudod) amennyiben felrakod ezt a reg fájlt - ha még nem tetted. Aktiválja a driverben a rejtett funkciókat,
Esetleg próbáld ki, hogy lejjebb veszed az órajelet

One Vision. One Purpose.

Molnibalage

Néha elsõre el sem tud indulni a játék...
Már a BIOS-ban állítgatok dolgokat, de ugyanúgy nem megy, 2 perc és fagyás. A RAM-okat már cserélgettem, úgyhogy gyakorlatilag csak a videokari marad. Találkozott már valaki ilyen hibával?

a_n_d_r_e_w
az biztos nem, új XP-t kapott a Gothic. Azért köszi 😊

One Vision. One Purpose.

vg22
Nem nincs crackelve feltettem és amikor patchelni akarom ezt írja ki😞

Hunnenkoenig
Crackre akarsz updatet tenni?

vg22
Ajh mennyi baj van ezzel a játékkal. Most újratettem mivel kipróbáltam hogy megy-e az új patchel, erre amikor a release updatet fel akarom tenni, az kiírja, hogy biztosan le akarom-e törölni a játékot... Nincs valmilyen ötlet hogy miért csinálja ezt?

Én most egy új beállítással próbálkoztam : Nuku fû és maximum árnyék 😄 Fih, hogy ez így mennyivel jobb 😄 Nem szeret ma füvet akkor ha látom hogy magam elõtt "jelenik meg" pont akkor amikor ott vagyok...kikapcosltam helyette árnyékok...ezek miylen jól néznek ki SM 3.0-ba !!!!!!! és nem is lassúltam tõle 😄

Hunnenkoenig
Nekem Gainward kartyam van es semmi gondja a jateknak vele (vagy neki a jatekkal).

@Nestea: Na igen, ez egy ilyen jatek. Itt a szövegnek ertelme van. Ha nem figyelsz, hülye maradsz :-)))

bladex
Én már jártam úgy hogy javitás után is jó volt a törés. Ráadásúl most is elindúlt a program csak a páját nem tudtam betölteni.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

LasCar16
Speech_English.pakott honnan tudnék leszedni? elõre is thx..<#vigyor0>

#acm

rotator
Már bocs, a régi töréssel miért gondolod, hogy az új patch menni fog, amikor épp az a lényege a javításnak, hogy magát a kódot buherálták, ergo az exe-t és dll-eket, amiken a védelem is van?

Jólvan, nem figyeltem a szövegre mivel úgy gondoltam, hogy csak öszeszedem a búzát aztán kész is. De ezekszerint nem. Hát majd legközelebb jobban figyelek. És kösz a helpet!

Molnibalage
Well, a búza hiányzó része a tolvajoknál van. Õket megtalálhatod úgy, hogy elndulsz Gotha felé és mikor elhagytad a szélmalmos farmot, balra át és a hegy aljában vannak a tolvajok.

A kérdezõs küldinek fogalmam sincs, hogy mikor van vége. Valszeg be kell köpni az árulót és meg is kell ölni, de én ezt nem csináltam meg, mert én a lázadók pártján vagyok/voltam.

Mellesleg használd már a keresõt, ezt kb. eddig 5-en kérdezték meg...(és ez egy könnyû küldetés, mit csinálsz majd Nordamr-ban...?) Még a végén nekiállok leírni, hogy mi hol van, de ehhez kéne egy térkép is, hogy jelölgethessem, csakhát nálam nem fut a játék.

Ha beszéltél volna a farmon az emberekkel akkor az egyik elmondta volna, hogy néhány tolvaj lopott tõlük. Pont azt az öt zsákot ami neked kell. Nem futkorászni kell ám csak ész nélkül. 😊

Why so serious?

bladex
Felraktam az uj patchet de hiába raktam rá a régi törést nem megy a progi. Elindúl a töltés végig megy a zöld csík és aztán semmi nem történik. Ha megnyomok valamit hibaüzenet és kiugrik. Ha valakinek van valami ötlete az jó volna ha megosztaná velem.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Hi! Megint elakadtam egy abszolút jelentéktelennek tûnû küldetésben. Annyi lenne az egész, hogy szedjek össze 15 zsák búzát... Kb. fél napom ment erre a küldetésre, de még így sincs meg mind (5 darab hiányzik)
Úgy ötvenszer végigjártam minden négyzetcentiméterét annak a kis falunak és nincs több. (Illetve kell lennie, de mégsincs) Valaki segítsen plz!
Ja, és a kémkedéses küldit mikor tudom befejezni? Csak mert szerintem én minden zsoldossal beszéltem és mindenkirõl jelentettem is. Szóval ha valaki tud akkor ebben is segítsen! Elõre is kösz és bocs a nagyon hülye kérdésekért!

Molnibalage
Well, a 3D Mak 06 is simán lefut. Van aki rajtam kívûl 256MB-os 6600GT vel nyomja? Esetelg AGP-sel vagy Gainward márkájúval? Neki nincsenek gondjai?

Üdv!magyar változat mikor lesz belöle?
ez a stunlock tényleg cheat . A vadorzók se ölnek meg csak leütnek 😄 SZedem is ki mert így nagyom sz@r..

Molnibalage
egyenlõre = egyelõre

Szerintetek mikorra várható a patch crackelése? Jobb lett tõle a játék? Szóval, gyorsabban fut?

Ioles
Sziasztok!
A Razoros Gothic van meg és ha leszedem az új patch-et akkor nem kell újracrackelni vagy ha újra is kell akkor jó a régi hozzá? KÖSZ!

Molnibalage
Azt hol lehet megnézni? A hõmérséklete nem lépi túl soha az 57 fokot, de a lelövés 145-re van beállítva, de azt meg amúgy sem tudom sehol átírni. Totálisan el vagyok keseredve, mert:

1. Képtelen vagyok egyenlõre megtalálni a hiba okát és nem értem, hogy miért fut minden csak a G3 nem.
2. Ha vas probléma van, nem vagyok milliomos, hogy csak úgy cserélgessem az alkatrészeket. Telik rá, de nem akarok újabb X ezret (tízezret) elkölteni, csak azért, mert mélyentisztelt G3-nak pont az én videokarim nem tetszik. El kéne adni ezt is, meg találni egy másik hasolnó teljesíményû AGP-s at. Elég reménytelen. Az ûj alaplap és PCI-E kari is sokba lenne.

rotator
Ennek a játéknak ez (is) a szépsége! Mire harmadjára tolod, már tudni fogod, mit hol nem szabad. Ha már elsõre útmutatóval játszol, hol a felfedezés öröme?

Sztem ezeket gyûjtened kéne Hunnen, mert mire utolérünk elfelejtjük mindet.. 😊
Hunnenkoenig
FIGYELEM ujabb tipp!:

Ha a farkas klan mellett a vadaszoknak kell segiteni, egy Jorn nevü ficko ad egy olyan küldit, hogy robbano nyilakat hozzunk az erdei alkimistatol.

Ha nem vettetek meg fel a questet Jorntol es belebotlotok az alkimistaba NE vegyetek meg a nyilakat, mert kesöbb mikor jorn adja a küldit, nem tudjatok befejezni, mivel nincs mar nyila az alkimistanak.

En beszoptam...

MerlinW
Kipróbáltam a kedvedért. Nálam HT-vel jobban megy mint nélküle. XP fáradság lesz nálad a bibi

[merlinw.org]

a_n_d_r_e_w
utánanéztem én is ennek a HT-s dolognak a jowood fórumon, és írták pár helyen, hogy segíthet a kikapcsolása. Én úgy érzem segített, de nekem még nincs fent az 1.08 😉. Monterában ahol eddig mozdulni se nagyon tudtam, most akár harcolni is tudok a nyílt utcán.
Akinek már fent van az új patch, és HT is van a procijában, az megtenné hogy összehasonlítja vele meg nélküle?

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
nincs véletlen gyárilag túlhajtva a kari? hõmérsékletileg rendben van? (alapból valahova 100 fok fölé rakja a kritikus határt az nvidia, de nem szoktak a kártyák élve maradni, hogy eljussanak odáig...)

One Vision. One Purpose.

Ja emlékszem, hogy mondtad csak most én is megtapasztaltam és belõlem is kikívánkoztak a panaszok. 😊

Why so serious?

Molnibalage
Nos lehet, hogy megvan, hogy mi a baja a játéknak. Akkor lett szar amikor megveem az új Gainward 6600GT-et 256MB RAM-mal. Az a vicc, hogy az elõzõ amivel ment AZ IS 6600GT volt, csak Club és 128MB-os. Akkor mi a halál fASZÁÉRT NEM MEGY A G3? És ez más jétkot és alkalmazást miért nem zavar. Asszem holnap kipróbálom 3D Markkal, azt majd meglátjuk. Gáz lenne kicseréltetni a karit, ha egyaáltalán meg lehet tenni... 3 év gari van rajta, de ilyen indokkal ki cserélné ki? Ráadásul AGP-s, tehát még hasonló kárytát sem tudok csereképpen kérni.

Hunnenkoenig
Amugy nem cheat mert a harc attol meg ugyanolyan nagy kihivas, csak nem esszerütlenül nehez.