Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 valami olyan a feladat h reddock v mi és Artega között meg kell semmisíteni az orc patrolokat de én nem találok 1et sem😞
2 az orcokat ki kell nyirni a farmon1nem tom melyiken 2 akármelyiken nyírom ki amelyik a közelben van újraélednek.... kérlek segitsetek me má nagyon idegesít.... elõre is köszike
Továbbá arra lennék kíváncsi hogy lehet mágust csinálni? 12-es szintû vagyok de mágiatanulásra még nem volt lehetõségem. Erõ és fegyverskill fejlesztése nélkül meg nem tudok eddig eljutni.
Felraktam a Razoros G3-at (telepítõzene nagyon faxa), felraktam eá a razoros patchet és cracket, aztán elindítom a játékot elkezd valamit keresni a kochmediás cucc egy pillanatra aztán semmi. Mi lehet a baja?
Konfig (ha már mindenki ezzel dobálódzik):
Asus TUSL2-C
Cel800@1000
384SDRAM
Inno3D GF3 Ti200
<#banplz>#banplz>
Na, csak vicceltem, amúgy csak bepróbálkoztam vele, hátha XD
Nos: nem messze a wolf klánttól van egy szûk szakadék, abban egy ork banda.
Ott van egy "drummer".Le kell gyakni és elvenni a dobverõit. Ezután meg lehet táncoltatni az orkokat akárhol, ahol van dob.
Konfig:AMD64 3200+, 1GB, 7800Gt. Most minden mediumon van. Átléptem os-be és a memória foglalás 1,21 Gb volt. Ebbõl 220 Mb a rendszer volt.
Max 2-3 %-ot.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
- Vak and Gonzales are now still there after a revolution
- There are now more weapons at traders and in chests
- Annoying NPCs from Faring arena removed
- Story and Missions in Al shedim improved. (Lester,Saturas,Wutras,etc...)
- Snorre\\\'s ancestor stone fixed
- All problems of Hogar and the southern Orcs fixed
- Ronar Trading fixed
- Less monsters/Orcs in Nordmar
- Vibald is now carrying explosive arrows
- Bogir dialog fixed
- Osmund dialog fixed
-....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A farkasos küldetés nem bug, de járd körbe tissztességesen Cape Dunt. Menj fel a hegyre is a város mellett. Ott is van 3 kedves, éhes farkas.
A faszninak asszem még az elsõ nekifutásra megtaláltam a cuccát. Vagy a lázadóknál van a cucc akik megbíznak egy faszi megölésével, hogy találkozhassanak a beépült emberrel, vagy Gotha felé van asszem pár láda egy szétvert karaván romjainál. Lehet, hogy ott van. Nem tduom, mert majd két hete csináltam ezt a rész, azóta meg nem megy a cucc.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DANA
DANA
2. Cape Dun-ból indul egy út észak felé, ott találkozol a fickóval akinek elvitték a lámpaolaját Ortega-ék. Azon az úton menj tovább. Ekkor ütközöl bele egy lázadó csoprtba egy balkanyarban. Na ezen az úton mész tovább és a folyó mellett lesz 1db házacska. Na ott van a csirkefogó.
3. Asszem majd egyszer tényleg csinálok egy leírást, ha már végre fut nálam is a játék MEGINT.... Holnap kiderül, hogy a vidokari a rossz vagy sem, de G3-on kívûl minden fut a gépemen. Fura. Pedig eredeti a cucc.
4. Milyen agyhalott emberek játszanak a játékkal? Ennél lesznek SOKKAL nehezebb küldetések, fõleg Nordamrban. Akkor is itt sírtok majd segítségért?
Szerintem igen, hamár így megkérdezted. Egyébként van FAQ, van alól keresõ, sõt, olvasgatni is szabad a fórumot.
One Vision. One Purpose.
- Cape Dun nál mondták hogy öljem meg az összes éhes farkast és amennyit találtam azt meg is öltem, de nincs vége a missiónak szal akkor ez egy egy bug vagy van valahol még egy pár?
- a kocsmában a faszi nem jut eszembe a neve azt mondta hogy keressem meg a gold casket-ét és ezt se találom sehogy..
- És a harmadik ugye hogy azokat a goblinokat hol kell keresni? a montera alatt futó alagútrendszerben?? mert ott már voltam és ki is nyírtam (asszem) az összes goblint csak a 3 golemet nem tudtam megölni...
Asszem ennyi...<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz> Elõre is köszi a segítséget
Pff
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
köszike
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Folleck:ha már bejutottál az orc fönökhöz akkor ott az udvarból mássz fel az egyik toronyba egy külsö csigalépcsön és ott lesz a tetején.
Dana:nem jut eszembe,de ismerõs a neve.😊
És a performance nálad is lényegesen javult?Mert én azt sem igazán vettem észre.😞
1 hol találom DENNIST?
2 hol találom FOLLECKET?
3 hol találom DANÁT?
ezek mind a monterás küldihez kellenek és már csak ezek van ezekbõl egy kellene és elérném a szintet hogy beengedjenek. kérlek már 2 napja nyálazom a netet de egy szlovák oldalnál több nem nagyon jött át amin értelmes dolgok vannnak. tehát elõlre is thx
Várjuk a további, sok-sok patchet és krekket 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
A fehér villódzást viszont kijavították, végülis legalább valamit sikerütl 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Én sajnos nemvettem észre olyan hatalmas javulást mint amiket itt leirtak páran.Pl.: a sunglare bugot ezeknek a patcheknek javitani kellett volna,nem?Mert nekem még mindig jelen van.De lehet h én rontottam el vmit a patchelésnél...
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Ha az ennél régebbi verziószámhoz nem vagy képes egymagad találni egy nyamvadt cracket a neten vagy a letöltött DVDn, akkor a következõket teheted:
1. Elmész a boltba és megveszed eredetiben.
2. Nem játszol vele.
3. Vársz tovább türelmesen, amíg nem jön valaki, aki belinkeli vagy el nem küldi neked.
eddig nem volt semmi baj.
Aztán most elkezdek játszani, megmozdítom az egeret, és egy nagy fehér négyzet kezd el villogni, ami majdnem beteríti az egész képernyõt. De nem minden kameraállásban, csak ha forgatom, akkor bizonyos szögeknél villogni kezd.
már minden beállítást kipróbáltam, és semmi. Mi lehet a baj? :/ idegesítõ
Cape Dun-nál nem találom a lázadó barlangot de már mindent felkutattam ha hol lehet de nem találom....
van még itt egy olyan feladat h valamilyen banditákat meg kell keresni és kiirtani õket ezt sem tom...
REddock😮rc patrolokat kellene kiirtani de nem találom õket
szintén orcokat kelle irtani egy farmon és a közelben csak 2 farm van de mind a 2ben ha megpróbálom kiirtani õket ujraélednek....nagyon kérlek segitsetek mert nem tudok tobább jutni.....😞 elõre is köszönöm
Baromi bonyolult ám: Vezérlõpultban kiválasztod a Programok telepítése és törlése –t aztán leuninstalállod a Gothic3at és ha kész, akkor újrarakod. Már rég készen lennél, ha nem a válaszra várnál