Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

izsook
ha valakinek a tudomására jut, hogy kinn van a V1.08 patch hez a Crack akkor szóljon már, mert ez a felrakom az 1.07-et aztán meg az 1.08-at és vissza az 1.07-et csak úgy mûködik, ha a dll-eket is feldobom. Mindenesetre Én még így szagattva is jáccok vele, mert nagyon király!!

grebber
512 MB Ram-ra nincs ilyen ?

Next PC upgrade: 2022

tibor16
off:
szia Randal 😊 - tényleg nem tudsz játszani a konfig miatt? - kicsit hasonló akkor nekem is a cipõ 😊 - bár fut, de ölégé minimumon
on

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Lilithn
Öööö, nekem semmi bajom a géppel, játékkal. Én mások mentéselszállásán búsultam.
De azért köszi.😄

I can eat death like nobody\'s business.

Randal
Érdemes lenne valszeg egy windowst újratelepíteni. Meg a legújabb drivereket feltenni, vagy legalább azt amelyik mûködik. Mehet rá regcleaner meg töredezettségmentesítés.

Illetve nézd meg, hogy a cuccaid mennyire kompatibilisek.
Sõt, ajánlott még, hogy szétkapd a géped és kitakarítsd, fõleg a memóriánál.
Meg ugye amit még lentebb ajánlottak: Dxdiag futatás stb. stb.

Lilithn
Szerintem annak a mentéselszállásnak más lehet az oka...nem tudom mi köze lehet a grafikai, cache beállításokhoz???
Én inkább arra tippelnék, hogy fut valami a háttérben, ami megakasztja, belegányol (vírusírtó, stb) a mentésbe, és mivel nem csak a mentés összeállítása után írja felül a régit, hanem rögtön átírja, ezért aztán...<#rinya>

Lilithn
Nem tudom, nekem egyetlen mentés sem (asztal alatt lekopog) szállt még el, se most, se az elõzõ beállítással. A játék meg úgy fut mint még soha. <#nemtudom>

Lilithn
eredeti

bazza
eredetid van, vagy hogy tetted fel?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Lilithn
Ezt én is kerestem, de csak a windows feladatkezelõjében láttam kiírva, hogyaszongya gothic3....1.08 meg még valami számok.
Nekem a második patch is fent van.

Lilithn
Gondolom azért kellett nem olyan überesre csinálni az orkokat, mivel egy-egy questben egész hadseregnyit kell kiírtani.
Az állatok meg pótolják a kihívást. 😛

bazza
És ezt milyen verzióval érted el? (hol lehet megnézni a játékban, hogy most milyen verziónk van éppen?)

Szaruman
Erre a beállításra szarta össze magát a játék. Ill a mentések.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ja! A paladin páncélnál talált már valaki jobbat? Már idõtlen idõk óta abban megyek...
Engem az is zavar, hogy a szintlépés kevéssé szofisztikált. Tulajdonképpen a legelején is le lehetett zúzni pár orkot a legnagyobb nyugalommal, és 60. szinten is így van ez, sok fejlõdés nincs. Jó, easy-ben nyomom, de Nordmarban annyi ellenfél van, hogy belefárad az ember. Meg állandóan eltévedtem abban a kurva hóviharban.
A gothic 2-ben meg egy sima farkas leölt a legelején, egy ork ellen esélyem se volt. A végére meg egyszemélyes hadsereg lettem, fõleg mágusként. 😊

Viszont a sztori istenkirály, éppen az ork ásatásokat derítem fel, hogy Adanos artifactjait megtaláljam...
Azt még nem tudom, hogy Xardas mellé állok, vagy a királyt szolgálom, majd meglátjuk. Xardas-hoz érzelmi szálak fûznek, már megint keveri a szart a vén csirkefogó... 😊
Lilithn
Jaja, elég gyorsan peregnek a szintek. Asszem olyan 38. vagyok most, már nem figyelem. Elég sokat tettem healthbe is (jobb mint a páncél...;p)
Az olyan apróságok hiányát sajnálom, mint a lockpicking játék, meg hogyha zsebeztél, akkor pl. kulcsot meg ilyesmit is le lehetett nyúlni az NPC-tõl (quest része) mint ahogy a Gothic 2-ben. Meg a speckó tárgyakat, mint a heringbe zárt üzenet. 😄

Lilithn
Nekem is 400MHz de dualban.
Egyébként csak türelem a beállításokkal, megéri.
Nem valami top notch most a gépem, de így is djönyörû a játék, és az egész sztori, játékmenet, feeling minden nagyon ott van.

Ja, ha valakinek van esetleg olyan problémája, hogy vakító lesz az ég, és eltûnik a víz, akkor alt-taboljon ki a desktopra, majd vissza.
(De elõtte mentsen, mint ahogy sok másik játék, ez se mindig szereti az alt-tabolást)

Ugyan már. Mire végiggyaktam Nordmart, annyi szintet léptem, hogy vagy 150 learning pointom volt. MINDEN skillt meg lehet tanulni, a macerásabb az, hogy találj hozzá tanárt.
serito
Ezért kérdeztem, gondoltam, hogy itt nem megoldható, mint az Oblivionban ott nagyon is érvényesül a thief karakter. Na mindegy akkor egy harcos kardforgató karaktert indítok majd, persze ha nem lesznek gondjaim az indítással. <#idiota>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

izsook
A Thief, alkemi, kovácsolás azok csak ilyen support képzettségek a fõ képzettségek mellé!

serito
Köszi királyság, bár attól félek a 400Mhz-s memoryk nem lesznek elég gyorsak hozzá, meg persze az alaplap se mai gyerek már. Megpróbálom, ha meglesz a game, csak ma fogok nekiállni tölteni.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lilithn
Háááááát, thieffel nem igazából szerintem. Ahhoz a részéhez még nem nyúltam, de elég sok a tömegmészárlásos rész pl. rebellként. (De ahogy elnézem, ork szövként is az lenne) Thiefként...szerintem mindenképpen érdemes a shortswordot is specializálni (gondolom kétkezessel nehéz lenne lesbõl szúrni...;D) Én most shortword max + bow mediumon vagyok, és minden pöpec. Szerintem a lopakodós hátbaszúrásos dolog elég macerás, amikor egy várost kell kiírtani...
De a Mage nagyon tuti lehet, következõ végigjátszásban az lesz.😄

Lilithn
Ez 2G-re van
Az egészet érdemes végigolvasgatni, de állítólag 2G-nél

- Cache.SizeImage=128000000

át lehet állítani 256000000-re, hogy ne szagasson.
Ezt nem tudom megerõsíteni mondjuk, de kipróbálni ki lehet, bajod nem lehet belõle.

yellowcab
ha van már mentésed, és ugy kezdesz uj gamet, akkor sok minden eltünik, az elõzõ játék miatt...
másold ki az elõzõ mentett állást valahova, és ugy kezdj bele new game-be

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

serito
Ebben a game-ben érdemes egy thief/assassin karaktert indítani, vagy a harcos ill. mage karakterek a megfelelõbbek? Tudom buta kérdés, "próbáld ki" jönne a válasz, de én jobban szeretek lesbõl támadni, lopkodni....stb. Ez is megjátszható?

izsook
Na még 1 porse ja nem ez csak valami tuning lada 😊))

serito
Ha már beállítás:
Az aláírásomban olvasható konfighoz milyen ini beállítás kell?

Na, megvan az összes fire chalice, megcsináltam Nordmart. A sivatagban nyomom. Eszméletlen jó a játék, az arabok beszólásaitól ("Son of ...") padlót fogok.
Nordmar egy kicsit Diablo-s lett, de ez nem feltétlenül baj.
Lilithn
Nem érzitek kicsit csalásnak azt, hogy ha kinyitod az inventoryt, nem tudnak megsebezni? Vagy 5x használtam ezt liberating közben. Persze lehetne nem használni is, de olyan rohadt hosszú az újratöltés, fõleg ha 10x próbálod újra fél órán belül.
Egyébként 1 G memóriámra ez a legtökéletesebb ini, erre állítottam be és nagyon nagyon ritkán szaggat be, akkor is csak egy kicsit és mintha sosem töltene új területet, még sprint közben sem(minden mediumon, látótávolság viszont maxon!) Szuper!
1 G medium beállítással

izsook
Én gondolkodtam, hogy nagy harcost vagy mágust indítsak és az utóbbi mellett döntöttem, nem túl magas szinten járok, de a villámmal mindent megölök meg vettem poisont is az se rossz varázsló botot még nem sikerült vásárolom. Mert még csak a Cape Dun-i küldiket csinálom.

Lilithn
Tegnap hajnali 3-kor nekiálltam felszabadítani Monterát.
Hát nem sok segítséget kaptam???
A végén meg tökre elszomorodtam, amikor végignéztem a mészárláson.
Egy-két fickót, orkot egészen kedveltem onnan. (Marik, az arénás csávók, egy két ork benn...) Hajh. Egy csomót bizgeráltam vele, mire mindenki megpunnyadt, de lehet hogy visszatöltök egy korábbi mentést, és a végén újra szabadítok.
Mellesleg tényleg semmilyen segítséget nem kap az ember?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kéne a Montera körüli rebelleknek bejönnie és segíteni, miután kinyírtam Vareket??? Sanford is csak olyan immel-ámmal száll be harcolni, mindig visszabóklászik a raktár elé, mintha mi se történne

ha nem volt amennyi kell csak elveszi amid van es még vinni kell neki
Hello.
Reddockba a barlangban van 1 tûzmágus Sebastian.Add két küldit ott mit kell csinálni?Az egyikbe nem healnövényt kell szerezni?Mert nekem volt 1 csomó még se lett kész.
Szaruman
Varázsló kinek van? Ugyanis tapasztalataim szerint a villám és a tûzlabda nem sebzi az agresszív kismalacos és a alagútfarkast (tunnel wolf). Az utóbbin a nyílvesszõ is átsuhant. Tapasztalt már vki ilyet?

#7768: a manapoti is ugyanilyen gond.

Majd mindenki vigyázzon az ini buherálásával, nekem olyan bugot csinált, h ha új játékot kezdtem, akkor a mentés után eltûntek a mobok a reddocki barlangból, az orkok a farmról, 3-4 ork cape dun elejérõl, urkass szarai a házából, és még sztem pár dolog, de ennyit fedeztem fel biztosan.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hunnenkoenig
A Flame Swordok elvileg 1.07 patch utan nem kaphatoak arusoknal. Attol függetlenül en is lattam öket.

Az is eleg gyakori, hogy eltünnek dolgok amik azelött ott voltak.
Igazan nincs ra megoldas asszem, de az angol hivatalos forumon eleg sok szo van rola valszeg, mert a nemeten sokat beszeltek rola.

CS@
Nem tudom, hogy bug e, de azt vettem észre, hogy teljesen megszûnt a játékban az Arrow kereskedelem, ennek nagyon nem örülök, mert bár van még több mint ezer darabom, de így elég gáz lesz, ha ez egyszer elfogy. Az összes megszokott kereskedõt végigjártam és senkinél sincs, lehet, hogy attól történt ez, mert több, mint 1k –t összeszedtem belõle? Még azt is kipróbáltam, hogy berakom mindet egy ládába és úgy megyek a következõ kereskedõhöz, de így sincs.

CS@
1. Ráadásul még a FAQban is benne van.

Utolsó mentés után az ardeni kovácstól vettem egy flame sword-öt, meghaltam, betöltöttem és akkor már a kovácsnál nem volt flame sword(2x is betölttöttem). Ez hogy lehet? Kinél van még flame sword? Csak mert majdnem 2x akkorát üt, mint a mostani kardom😊
bazza
Be cool 😊)

Molnibalage
Komolyan mondom hihetetlen, hogy mennyi gyökér van itt.

1. Edig kb. 20-sor volt leírva, hogy hogyan lehet a földön fekvõ eszméletlen és nem halott ellent megölni. Utojára leírom. Jobbklikk az ellen felé nézve. Ekkor HP-ja megjelenik a delikvensnek és rákészül hõsünk, na ekkor még balkikk és már kész a hulla.

2. A farm az az ami Cape Dun-nal szemben van. Ha kijössz a barlang túlsó végén az út egyenesen oda visz, vagy ha nyugat fele indulva lejössz a Redockb-ól a dombon. Ott van a kovács is.

3. Az õrjáratról viszont megemlítik, hogy egy útkeresztetõdésben van. Hány ilyen van Reddock közelében és hánynál van ork? Segítek. Reddocktól északra van a vaddisznókon egy kicsit túl. Talán olvasi kéne, meg egy MINIMÁLIS nyelvtudás...

4. JÁTSZATOK BAZDMEG! ÖRÜLJETEK, HOGY TUDTOK! Nekem beszart a game, ezért IS nem tudok leírást csinálni. (+ ott az egyetem is) MAJD egyszer lesz leírás, de tessék kivárni.

Na, kitomboltam magam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aha. Felülírtam mindent ami létezik, mégis sokkal gyorsabb, faszább a számszeríj és már a fáklya se csak dísznek van...
Hunnenkoenig
Szerinted miert hazudnanak?

Egy tanács kezdöknek, vagy ha kell az arany de nagyon, egy jó megoldás, és csak kis csalás, van a játék elején a két falu mindkettö végében egy egy vadász mindkettönél 5500 aranyat érõ nyil, csak annyi az ember dolga hogy kardal leveri valamelyiket, elveszi a kardot meg az ijat, teleport a másikhoz leverni fel a kardját meg az ijjat, és sprint teleportal vissza ÉS IGY TOVÁBB, még nincs elég lovéd folytatod, és senki nem haragszik továbbra is tanitanak, és kereskednek veled az árváim...
rvn
ööö bocsi

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Hali! Ez már kérdeeztem me de nem kaptam választ! A magyaritasok.hu -n az van fent h a játék magyarul jelnt meg. Ez igaz vagy csak nem akarják lefordítani?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

nah én megpróbáltam így felrakni a peccset, de nem jött össze... leszedtem 1.07-et, felraktam 1.08-at, vissza az 1.07-et, aztán rá a régi krekk, és amikor elindítom, nem csinál semmit, mintha el sem indítottam volna.
ha a krekkhez mellékelt engine és game.dll fájlokkal felülírom, akkor meg ugyanaz a régi 1.07, semmi javulás...

Randal
Csak viccbõl felraktam. amúgy tényleg nem tudom, hogy a vidkártya,memória, avgy mi miatt nem indul. Mert elméletileg kellene, kivéve ha SZÜKSÉGES az elinduláshoz egy minimum specifikáció. Mert ha nem akkor valami csak csinálnia kellene.

rvn
Hali! Ez már kérdeeztem me de nem kaptam választ! A magyaritasok.hu -n az van fent h a játék magyarul jelnt meg. Ez igaz vagy csak nem akarják lefordítani?

bazza
nem szidni, csak most tényleg nemtudtam, hogy csak gúnyból írtad oda ezt a konfigot, vagy tényleg ezzel próbálkozol. Sok szerencsét 😊

Köszönöm szépen!