Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szia Randal 😊 - tényleg nem tudsz játszani a konfig miatt? - kicsit hasonló akkor nekem is a cipõ 😊 - bár fut, de ölégé minimumon
on
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De azért köszi.😄
I can eat death like nobody\'s business.
Illetve nézd meg, hogy a cuccaid mennyire kompatibilisek.
Sõt, ajánlott még, hogy szétkapd a géped és kitakarítsd, fõleg a memóriánál.
Meg ugye amit még lentebb ajánlottak: Dxdiag futatás stb. stb.
Én inkább arra tippelnék, hogy fut valami a háttérben, ami megakasztja, belegányol (vírusírtó, stb) a mentésbe, és mivel nem csak a mentés összeállítása után írja felül a régit, hanem rögtön átírja, ezért aztán...<#rinya>#rinya>
Nekem a második patch is fent van.
Az állatok meg pótolják a kihívást. 😛
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A gothic 2-ben meg egy sima farkas leölt a legelején, egy ork ellen esélyem se volt. A végére meg egyszemélyes hadsereg lettem, fõleg mágusként. 😊
Viszont a sztori istenkirály, éppen az ork ásatásokat derítem fel, hogy Adanos artifactjait megtaláljam...
Azt még nem tudom, hogy Xardas mellé állok, vagy a királyt szolgálom, majd meglátjuk. Xardas-hoz érzelmi szálak fûznek, már megint keveri a szart a vén csirkefogó... 😊
Az olyan apróságok hiányát sajnálom, mint a lockpicking játék, meg hogyha zsebeztél, akkor pl. kulcsot meg ilyesmit is le lehetett nyúlni az NPC-tõl (quest része) mint ahogy a Gothic 2-ben. Meg a speckó tárgyakat, mint a heringbe zárt üzenet. 😄
Egyébként csak türelem a beállításokkal, megéri.
Nem valami top notch most a gépem, de így is djönyörû a játék, és az egész sztori, játékmenet, feeling minden nagyon ott van.
Ja, ha valakinek van esetleg olyan problémája, hogy vakító lesz az ég, és eltûnik a víz, akkor alt-taboljon ki a desktopra, majd vissza.
(De elõtte mentsen, mint ahogy sok másik játék, ez se mindig szereti az alt-tabolást)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
De a Mage nagyon tuti lehet, következõ végigjátszásban az lesz.😄
Az egészet érdemes végigolvasgatni, de állítólag 2G-nél
- Cache.SizeImage=128000000
át lehet állítani 256000000-re, hogy ne szagasson.
Ezt nem tudom megerõsíteni mondjuk, de kipróbálni ki lehet, bajod nem lehet belõle.
másold ki az elõzõ mentett állást valahova, és ugy kezdj bele new game-be
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Az aláírásomban olvasható konfighoz milyen ini beállítás kell?
Nordmar egy kicsit Diablo-s lett, de ez nem feltétlenül baj.
Egyébként 1 G memóriámra ez a legtökéletesebb ini, erre állítottam be és nagyon nagyon ritkán szaggat be, akkor is csak egy kicsit és mintha sosem töltene új területet, még sprint közben sem(minden mediumon, látótávolság viszont maxon!) Szuper!
1 G medium beállítással
Hát nem sok segítséget kaptam???
A végén meg tökre elszomorodtam, amikor végignéztem a mészárláson.
Egy-két fickót, orkot egészen kedveltem onnan. (Marik, az arénás csávók, egy két ork benn...) Hajh. Egy csomót bizgeráltam vele, mire mindenki megpunnyadt, de lehet hogy visszatöltök egy korábbi mentést, és a végén újra szabadítok.
Mellesleg tényleg semmilyen segítséget nem kap az ember?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Reddockba a barlangban van 1 tûzmágus Sebastian.Add két küldit ott mit kell csinálni?Az egyikbe nem healnövényt kell szerezni?Mert nekem volt 1 csomó még se lett kész.
#7768: a manapoti is ugyanilyen gond.
Majd mindenki vigyázzon az ini buherálásával, nekem olyan bugot csinált, h ha új játékot kezdtem, akkor a mentés után eltûntek a mobok a reddocki barlangból, az orkok a farmról, 3-4 ork cape dun elejérõl, urkass szarai a házából, és még sztem pár dolog, de ennyit fedeztem fel biztosan.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az is eleg gyakori, hogy eltünnek dolgok amik azelött ott voltak.
Igazan nincs ra megoldas asszem, de az angol hivatalos forumon eleg sok szo van rola valszeg, mert a nemeten sokat beszeltek rola.
1. Edig kb. 20-sor volt leírva, hogy hogyan lehet a földön fekvõ eszméletlen és nem halott ellent megölni. Utojára leírom. Jobbklikk az ellen felé nézve. Ekkor HP-ja megjelenik a delikvensnek és rákészül hõsünk, na ekkor még balkikk és már kész a hulla.
2. A farm az az ami Cape Dun-nal szemben van. Ha kijössz a barlang túlsó végén az út egyenesen oda visz, vagy ha nyugat fele indulva lejössz a Redockb-ól a dombon. Ott van a kovács is.
3. Az õrjáratról viszont megemlítik, hogy egy útkeresztetõdésben van. Hány ilyen van Reddock közelében és hánynál van ork? Segítek. Reddocktól északra van a vaddisznókon egy kicsit túl. Talán olvasi kéne, meg egy MINIMÁLIS nyelvtudás...
4. JÁTSZATOK BAZDMEG! ÖRÜLJETEK, HOGY TUDTOK! Nekem beszart a game, ezért IS nem tudok leírást csinálni. (+ ott az egyetem is) MAJD egyszer lesz leírás, de tessék kivárni.
Na, kitomboltam magam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ha a krekkhez mellékelt engine és game.dll fájlokkal felülírom, akkor meg ugyanaz a régi 1.07, semmi javulás...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"