11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Doszpodm
    jah és igen így van amit írsz legfontosabb hogy MULTI CUCC :) Mivel Xbox 360 Ps3 meg még Pc is.!
  • Doszpodm
    Üdv. unrealnoise! Nekem volna egy Fanatec CSR Kormány+ Fanatec CSR ELITE Pedál!! Esetleg érdekelne? jó áron adom. te mennyiért néztél ilyet? Tv-t RGH-s Xbox-ot stb.. be bírok számolni. vagy esetleg csere is.! Egyébként egy nagyon titi kormány. nállam most vna egy Logitech G27-es is. mind a 2 Hardverapro-n hírdetem kb mind a kettő 2 Hónapos. össze sem lehet hasonlitani a két kormányt :) Csak ajánlani tudom.
  • unrealnoise
    Szemezgetek egy Forza Motorsport CSR Wheel-el, elég jónak néz ki. És hát multicucc. video review Az ára meg hát nem olyan vészes. Az elite viszont már tényleg baromi sok. Valakinek lenne valami véleménye vagy olvasott valami érdekeset a kormánnyal kapcsolatban?
  • pajti
    13 millió forintos szimulátor
  • maxibacsi
    Nincs semmi mozgás??
  • Solt
    :DDD
  • maxibacsi
    Ez nem rossz viszont.Collimator screen
  • maxibacsi
    Sziasztok

Lenne egy kérdésem azokhoz akik ablaktörlőmotoros sim-et használnak.
    Hol lehethe azt beállítani az X-sim progiban hogy az egyik tengelyen az autó megcsúszását szimulálhassam.Az összes létező erőt kipróbáltam a progiban de egyik sem az volt.
    És valaki aki ért hozzá írhatna egy cikket vagy valamit hogy a többi dolog mit csinál amit a tengelyekhez
    hozzá lehet adni.Pl percent limiter , stb...
  • maxibacsi
    Ez az igazi DIY cuccos különösen a pedál.video
  • Toscano Marco
    Köszönöm!!! :DDD
  • pointer4
    Az amire te gondolsz, az meg hardveres upgrade.

leírás
  • Toscano Marco
    Tudom, csak gondoltam hátha :DDD
    Állítólag van it valaki aki már erősitette az FFB-jét, nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a segítséget...
  • pointer4
    Ps3-ra program? Ne viccöljünk mán, az a pc világa.

• Toscano Marco
    Helló!
    A lényeg:
    Teljesen át van alakítva a G25-öm és 35 cm-es versenykomrány van rajta, LFS-hez jó mert a Logitech Gaming Software-ban erősebbre tudom állítani, tehát a kormány FFB-je elég ahoz hogy még ezt a komrányt is kőkeményen bírja, a gond az hogy Driftelek GT5 ben, és nem forog rendes közben a kormány, mert ugye a játékban csak 1-10- ig tudom állítani!
    A kérdés az h létezik e olyan hogy valahogy ezt erősebbre állítsam, akár mivel, esetleg erősebbre fokozni a kijövő jelet, vagy valami programmal, vagy valami kütyüvel ami fokozza az FFB erejét.
    Léci írjatok! [email protected]
  • cselt
    Egyelőre még szerintem nem. Sajna a fanatec nem arról híres, hogy kiadás után a termékek hibamentesek. Én a helyedben utánaolvasgatnék, hogy milyen tipikus hibákról számolnak be fórumokon a kormánnyal és a pedállal kapcsolatban. Ha nincs nagy probléma, akkor lehetne rajta gondolkodni.
  • Doszpodm
    Üdv ALL. Kérdésem az volna hogy megérné e elcserélni 1 Logitech G27-es Kormányt peált váltót egy Fanatech CSR Kormányra és egy Fanatech CSR Elite Pedálra? Előre is köszönöm a választ.
  • pointer4
    Nem, ahhoz hulladék microsoft, vagy drága fanatec kormány jó csak.
    Logitech csak PS3-hoz.
  • Pitbull1111
    Üdv !

Annyi kérdés lenne hogy g 27 kompatibilis Xbox360-al?
  • Misi az ezredes
    +a kuplung meg a gazpedal nem all be nullara... de nem is tudom a maximumig nyomni
  • Misi az ezredes
    Ha karbantartod nem veszit az eredeti arabol lenyegesen.. most csereltetem majd a g@&e-em amugy mert a pedalok nyekegnek...
  • JUVEfun
    Nézz be I D E van 30-ért.
  • uszilard
    Srác 45ért vette. 35-ben talán kiegyeztünk postával. 40-et nem adok érte inkább kiköhögöm a 70-et az új újabbért. Azért az irreális hogy csak 5e veszt 4 év alatt az árából szerintem :)
  • samsung123
    De megéri! jobban mint a g27.(szerintem)
  • JUVEfun
    Változó , de olyan 35-45 ezer között mennek még mindig (sztm)
  • uszilard
    Mi a reális ára egy ilyennek ha jó? Azért 4 éves ha volt használva ha nem.

Köszönöm a segítséget.
  • pointer4
    Típushibája csak egy van az összesnek, ha nagyon keményen vágod be hátramenetbe, akkor egy kis nyákon elenged a forrasztás, de ezt könnyű letesztelni, és javítani is.
    Elhasználódásból meg van még pár dolog amit érdemes meglesni, hogy pl a csapágyház nincs-e már szétmenve. Ezt könnyen leellenőrizheted szétszedés nélkül is, meg kell mozgatni a kormánykereket fel-le, hogy lóg-e a kormány. Ha mozog 1-2 mm-nél többet, tuti gondod lesz vele nemsoká. Illetve a pedál potik, kimegy-e maxig, visszajön-e, nem ugrál-e. Középre rendesen beáll, ilyesmik, egy 10 perc alatt meg lehet állapítani kb.
    G27 a javított verzió, bár lehagyták a szekvenciális váltót, csak a H-váltóként funkcionál a box, cserébe jobb a fogaskereke, halkabb, és finomabb a kormányban. Illetve állítható a pedálon a taposók pozíciója, és van egy fordulatszámmérő led-sor is rajta.
  • uszilard
    Üdv

Lenne most egy használt G25 jó állapotban.
    Ilyen típus:
    DESC : G25 RACING WHEEL
    C/NO: D2-0612
    DATE : 19-DEC-08
    MADE IN CHINA

Van ezeknek vmi típus hibája?
    Vagy ha hibátlan megvehetem?
    Sokkal rosszabb a 27-esnél?

Köszönöm.

ÜDv
  • uszilard
    Kösz a gyors választ.

Hol érdemes venni G27-et? Tudok rá várni néhány hetet ha kedvezőbb az ár.

Néztem a lapodat, gratulálok!

Üdv
  • pointer4
    Hát TDU-hoz az adja a valósághűséget pl, hogy van H-váltó. Igazán jó kormány ffb-je sajnos nincs a tdu2-nek, legalábbis a megjelenés után 2 hónappal még nem volt. Tehát az ffb kormányokat igazán csak másik játékkal tudod majd jól kihasználni. Ps hoz is, hogy tuti legyen, arra Logitech-ek nagyon alkalmasak. G27 H-váltóval, vagy pillangóváltóval DFGT-t ajánlok akár.
  • uszilard
    Sziasztok.

Kormányt szeretnék vásárolni. Tdu2-höz és ps3-hoz használnám. Melyik az ami a leg valósághűbb vezetési élményt adja? Tudom hogy ez off itt kicsit, de úgy nézem itt igazi hozzáértők vannak.

Köszönöm a segítséget előre is.

Üdv Szil
  • balazsgigi
    Force Dynamics szimulátor
  • dukesz
    Sziasztok!
    Remélem jó helyen járok.
    Van egy kis gondom, amire reményeim szerint itt kapok rá választ.
    Tehát van egy MOMO RACING kormányom. Egy kapcsolási rajzra, vagy egy leírásra volna szükségem, hogy miként kell a 7 lábú soros porba bekötni a 4 vezetéket.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Nyilas Lehel
    igen általában egy táp és egy gnd van. az a kérdés hogy a csatlakozása menyire egyezik de ha egyiknek 4 lába van a másiknak 6 akkor necces
  • repvez
    Azt elfelejtettem irni , hogy a vezérlőpanel az a leo bodnar panelhez hasonló elven müködik és most is közösitve van a VDD és a GND szál csak nem a potinál hanem a panelnál meg 1 helyre 2 vezeték.
  • Nyilas Lehel
    szerintem nem teljesen kompatibilis mert a második az jóformán külön két poti míg az elsőben közös a gnd és a vdd.
    de ez csak szerintem és nekem ne nagyon higgyél!
  • cselt
    Helyes :) Majd számolj be róla, hogy milyen!
  • repvez
    Valaki tud abban segiteni hogy ilyen PSP joystik simán beteheő egy ilyen helyett?
    Nem kell semmit pluszba betenni az áramkörbe?
    Abban sem vagyok biztos hogy a bekötés azt hogyan kéne csinálni, mert az utobb linkelt joynak 3-3 érintkezöje van 5v érték és GND viszont a PSP-nek csak 4 lába van.Elvileg igy kell bekötni.
    Ez igy jól fog müködni ?
  • Pitbull1111
    Természetesen nem.T500 rs -t akarok venni f1 kormánnyal.

• cselt
    Remélem csak azért adod el, mert valami jobbra ruházol be és nem azért mert abbahagyod a szimezést :)
  • Pitbull1111
    Akit érdekel egy rev burner új adapterrel,új fordulatszámmérővel villanólámpával,az írjon privát üzit,tegyen ajánlatot.Valamint van egy g 27 is eladó,loadcell fékkel.És egy leobodnar fokozatjelző ledsorral,(első széria),egy gamepad kivezetéselve műszerfalba építve.Ez utóbbit kormánnyal együtt adnám,szal igy kalkuláljon akit érdekel.
    Képeket küldök privben ha kell,vagy visszalapoztok és ott van kép a cockpitről.