11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#11092 Na úgy állok, hogy az alu horror árú lenne, ezért marad a fa. Szerintetek fenyő+rétegelt lemez kombó mennyire működne? A terv megvan, csak mivel mindenképp meg kell venni a 2 méteres darabot, ezért muszáj finomítani rajta. Na meg még a ház pincéjében is szétnézek, mer ott van rengeteg fa, és nem tudom kié, csak oda van vágva nagy kupacokban. -
Hasselhoff72 #11091 LoL -
#11090 Na monitor van, kábel nincs ,rábíztam a boltosra, még elvileg jót is akart adni ,de végül nem jót adott, itthon vettem észre :)) -
#11089 tököm ki van ezekkel a webshopokkal, napok óta se egy mail se semmi, hogy most mi van, lesz monitor nem lesz, telefont nem veszi fel senki, mailre nem válaszolnak, státusz még mindig a legelején áll..
most írtam nekik, hogy ne küldjék nem kell :)) -
#11088 Bakker, en teljes analfabeta vagyok ehhez, nekem linkeld be mit vegyek aztan jovan :))) -
Hasselhoff72 #11087 -
#11086 A dp az a displayport ? :) -
Hasselhoff72 #11085 Ha DP++ a kartyan a DP kimenet akkor siman van kabel DP-HDMI, ha nem ++ akkor kell az activ kabel. De majd megcafol valaki ha nem igy van. Folmesz a kartya gyarto honlapjara es kiturod milyen a csati rajta. -
#11084 Eloszor utananezek mi az az aktiv dp atalakito :))) -
Hasselhoff72 #11083 Elvileg igen, de annak nezz utanna hogy esetleg nem kell e a kartyadhoz active DP atalakito. Regen radeonhoz kellett elvileg mar nem kell, nv-meg nem vagom de mintha oda nem kellett regen se:)) -
#11082 DVI-I>>> HDMI,
Displayport>>>HDMI
Így jó ? -
#11081 A monitorhoz mini hadmi jar, mini hdmi a videokartyara, sima hdmi meg a monitorba . -
#11080 Monitorhoz gondolom jár majd valami kábel alapból, megnézed az mibe végződik, és és olyanra alakítod, ami van a vga-n. Én bemennék egy boltba, és mutatnám mi kell, úgy eddig nekem mindig tudták :D -
#11079 Amit most hasznalok, azt ha jol latom ugy hivjak, hogy mini hdmi.
Maradt egy displayport nevu, egy dvi-i es egy dvi-d.
Melyikhez lenne a legolcsobb, legjobb. Meg mire alakitsam at, hdmi- re ? -
Hasselhoff72 #11078 -
Hasselhoff72 #11077 Hüle mindegyikhez van átalakító:) -
#11076 Mert az egyik hdmi. -
#11075 De két dvi se egyforma ... tököm se ért ehhez :)) -
#11074 hdmi - dvi -
#11073 Vagyis akkor kellene két kábel ...milyen ? :)
forrasztani ne kelljen azért ! :) -
Hasselhoff72 #11072 Hünnye:)) Van ott két DVI meg a HDMI kivűl egy displayport, mindegyiket alakíthatód amire akarod:) -
#11071 Azt látom de jó a monitorhoz is ? :)
A mostani a középső hdmi -re van kötve, a monitoron meg van ez a hdmi meg egy dvi ...
milyen madzag kel lehhez akkor ? :)
Én még a vga nál tartok :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.10. 19:36:14 -
Hasselhoff72 #11070 Gondolom igen 4 csatid van:) -
#11069 Amugy a lenti monitorbol egyaltalan ra tudok kotni harmat erre a kartyara ?
-
#11068 OFF..:
Benq EW2440L monitort vennék, hátha van használt :)) -
#11067 Haliho !
Meglevo monitorom melle vennek meg kettot. Nem ragaszkodom ehhez a draga vekonykavas tipushoz, mit javasoltok, nem baj ha olcso ! :) -
#11066 Köszönöm -
#11065 M6x1 elvileg. -
#11064 Sziasztok!
Végre lett egy kis alap cockpitem, azt szeretném megtudni, hogy a Logitech G25-höz mekkora rögzítő csavar kell, M6? A gyártó oldalon nem találtam erre vonatkozóan semmit.
Köszönöm a válaszokat előre is -
#11063 -
#11062 Nekem onnan jött az ötlet, hogy ebből legyen, hogy nagyon sok ilyet találtam, miközben nézegettem milyen házi megoldások vannak. És nem g25 erősségű kormányokkal, hanem szervo motoros darabokkal, a loadcell pedál mellé. Lötyögésre panaszt nem olvastam, amit viszont igen, hogy a colos meg 30x30-as profil az ehhez kevés, legalább 40x40-es kell. Ismerős van, aki meg tudja csinálni az egészet, lemezvágással együtt, nekem csak össze kéne raknom. Az ár fog dönteni, hogy ez lesz-e végül. Lehetne még fából, meg hegeszteni, fát egyszerű bővíteni később, hegesztettnél meg előre kell gondolkodni, ahova tudom hogy menne dolog a jövőben, oda mehetnek előre lyukak, aztán csavarrögzítés. És ebbe is tud segíteni. Én itthon csak a fát tudnám megcsinálni, csak dekopír fűrészt kéne venni meg új fúrófejeket. Fával játszottam már eleget asztalos rokonnál régen, nem lenne vele gond, max igénytelenül nézne ki... Végül úgyis az ár fog dönteni, újat biztos nem veszek, a playseat egy vicc, főleg annyiért, az aluprofilos már úgy néz ki mint ami használható, de ugyan úgy sokba kerül. -
Pitti #11061 Persze lehet az az igénybevétel és geometria ahol nem a bosch profil a legjobb választás, ezt nem tagadom. -
#11060 De nyilván nem egy egyszerű T alak , aminek ráadásul a legrosszabb végét kell rángatni . Mert az önmagában kevés, majdnem biztosra mondom .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.21. 09:01:56 -
Pitti #11059 Hát akkor nem tudom, nálunk a cégnél is vannak ilyenek évek óta, és egyik sem lötyög vagy mocorog. Persze nincs is annál rosszabb, ha lötyög a kormánytartó vagy bármi...
Az alu egyébkén pont van annyira puha, hogy úgy meg lehet tépni a csavarokat, hogy egy picit benyomódik "beleharap" a profilba, ezek csak pár tized vagy század milliméter mértékűek, de nagyon stabil, az én tapasztalatom szerint. -
#11058 Én összeépítettem jó pár száz métert, nyilván kötőelemtől függ milyen stabil lesz, de bármit is használtunk egy "T" csomópontnál soha nem volt száz százalékig stabil. Ha nem lehet egymás felé feszíteni a két elemet, akkor egy kis holtjáték, lötyögés mindig lesz közte, és engem rohadtul zavarna ha mozog a monitor a kormány rángatástól, vagy ha kicsit kotyog már maga a kormányt tartó rész is . -
Pitti #11057 Ez a bosch profil nagyon esztétikus, jól néz ki simán beviszem bármilyen lakásba, az én monitortartóm is ebből van.
A teherbírásáról meg annyit, hogy rengeteg profi üzemben ilyenből vannak a CNC gépek kiszolgáló asztalai, állványai, vagy robotok által pakolt conveyor rendszerek... stb Valamint itt rezgések is vannak nem csak teher, szóval szerintem is az egyik legjobb megoldás, csak sajnos nagyon drága...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.21. 08:21:11 -
#11056 Legalábbis a hegesztett zártszelvénynél meg festetlen osb-nél határozottan jobb :D Muskátlit is könnyebb rárakni, ha család női tagjainak nem tetszene. -
#11055 Attól még, hogy nem passzól színben a nagyidtól örökölt barokk stílusú dohos nedves bútoraidhoz, attól még ez nagyon jól mutat a lakásban :D -
Solt #11054 Naaaa... azért ne túlozzunk már! :) -
#11053 Hasonlo kategoria mint a betonvasbol keszult viragtarto feketere festve ......