Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Vagy keresel a vaterán vagy ilyen helyeken átalakitót, mert a ligitech wingman joyhoz gyárilag adtak gameport USB átalakitó kábelt ha jól tudom, persze az nem biztos, hogy müködik is igy a force feedback,de egy próbát megér és ez a legolcsóbb .

Egyébként meg csak olyan USB konvertálást tudsz még csinálni,, hogy az egész elektronikát átvezetékeled egy USB panellal (LeoBodnar és társai),de ilyenkor is a FFB az felejtős,mert még nem láttam olyan panelt amivel costum eszközt lehetne gyártani FFB-el.
lac coo
Nem tudom lehet e meg kapni olyan nagyon olcso, regi hangkartyat amin van gameport......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aborg
Van egy regi Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel kormanyom, meg gameportos csatlakozas van rajta. A mostani gepemen nincs gameport. Letezik valami egyszeru konvertor USB-re? Van ugyan egy Logitech joystickem is, az is gameportos, de ahhoz gyarilag mellekeltek egy ilyen konvertort, mukodik is vele. De ha a kormanyt probalom rajta akkor a pc nem is latja.
lac coo
Megoldottam, köszönöm ,egy Pinacle Game Profiler cuccal ....

lac coo
Talaltam egy Joy To Key nevu cuccot, de nem jovok ra , hogy mukodik, barhogy probalom, letilt minden eszkozt, meg az egeret is ? 😊
Valaki nem tud segiteni? 😊

lac coo
milyen programmal tudnám a fanatec váltót bill gombokhoz rendelni ??

THX !

Nem, az nem jó semmire. Nekem is volt ilyen... szétvágtam és gyakorlatilag csak a kormány rögzítésére szolgáló lapot és az állítható rudat használtam fel, persze fixen hegesztve. Az acélcső rugalmassága miatt van egy kis mozgása a szerkezetnek így is. De így már jól használható és nem zavaró.
Eredeti formában csavarokkal rögzítve ilyen hosszú erőkaron csak bohóckodás. Főleg egy erősebb ffb-vel rendelkező kormánnyal teljesen használhatatlan. Össze vissza mozog lötyög az egész.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.04.23. 09:44:18

Nekem van egy fanatec-em, még egyszer nem vennék ilyet nem lehet rögzíteni rendesen, nyeklik nyaklik nem stabil. Nem 1 versenyem ment el rajta. Én vettem egy ilyet : https://www.youtube.com/watch?v=CgPW3BS8J9I bár most nem találam , sztem érdemes nézni nekem 88eur+szállítás volt ( nagyon akciós )<#alien2>
Balyy
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan vagy esetleg hasonlóval?
Érdemes ilyet venni?

Utoljára szerkesztette: Balyy, 2015.04.22. 18:16:41

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

lac coo
Egyszer lattam a tv ben egy reszt a hogyan keszuk sorozatbol, amiben faboritasu egyedi kormanyrol volt szo ... valaki nem talalkozott vele neten ?

bardocz
Sok sikert hozzá! Ha most nem is, de később egy ilyen váltóra benevezek.
samsung123
Nagyon SOK SIKERT! Ha nem váltottam volna konzol gamingre, már menne is az előrendelés. Osztottam az oldalad 😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sziasztok !
Elindítottam egy közösségi finanszírozásos kampányt ! Megkérlek titeket osszátok meg minél többet, jusson el mindenkihez akinek bármi köze van a szimulátorozáshoz ! (Nem kifejezetten pénzt gyűjtök vele, hanem előrendeléseket !!!)
Facebook oldalam:
www.facebook.com/herrysproducts

kampány oldala:
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0
Köszönöm a tippet, valóban jobbnak néz ki, mint bármelyik playseat termék ebben az árkategóriában, nagyon tetszik 😊
Sajnos még várat magára a dolog, mert sikerült elköltenem ezt a pénzt most egy videókártyára.. de most ezt választanám én is a lehetséges cockpit-ek közül.
Használd egészséggel <#integet2>
playseat helyett mindenképp GT omega racing pro-t ajánlanék. Ilyet vettem két hete, és egy álom.

Kiba***** stabil, az oldalsó kitámasztók miatt nem zavarja kögépütt semmi az ember lábát, egyszerűen nagyon fasza minden elemében.

GT Omega Pro Racing Simulator Supreme Review: https://youtu.be/ZwLyrc7t1tQ

Itt van egy teszt róla, a csávó már sokat próbált korábban cockpitekből, drágábbakat is, és azt mondja, hogy ha nem készítetett volna magának jó drágán egyet korábban, akkor bizony ezt a GT cpckpitet használná.

Uk-ból nem horror a szállítási költség sem magyar földre. Te tudod, nálam a playseat még csak megfontolás tárgyát sem képezte.

Jah és az ár. Nos ez a GT cockpit ár/érték arányban tényleg bajnok a legtöbbek szerint - már ami a piacon lévő dolgokat illeti.

Bármelyiket választod, hajrá 😊
repvez
Gátha érdekel valakit . ezzel a megoldással pár ezerból lehet csinálni egy 5 potmétere és 10 gombos vezérlőt.
Az oldalon megfelelő kapcsolással . gondolom igy nem csak a cougar gázkarja müködik hanem minden ami ilyen bekötéssel kapcsolódik a panelhez
usb panel
lac coo
http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t3pa-pro-add

Kormányt is árulhatnának külön ! 😄D Talán úgy emberi áron adnák ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.18. 18:48:37

bolhalovas
De. Vagy esetleg egy használt G25 (kicsit talán olcsóbb, és van benne szekvenciális váltó, viszont öregebb, mint a G27). Ezeknél csak sokkal drágább alternatíva van.

Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung

LeWyTy
Helló... tudnátok nekem segíteni kicsit hogy hogy tudok legolcsóbban kihozni egy normális kormány/H-váltó/3pedálos szettet?
Én egy használt g27-en gondolkodtam... ne?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.14. 00:32:29

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem csodálom, én is így voltam! 😊

www.smart-bus.hu

Köszi, így mondjuk tényleg drága + szállítás. Akkor még gyűjtök a playseat revolution + váltó konzolra 😄 vagy a fene tudja melyik lenne jó..
De szívesen lépnék már az ügyben, mert a hátamnak nem az igazi a mostani szék+asztal kombó 😊 el is megy a kedvem a játéktól egy idő után..
Használható abszolút, de 300 ajrót nem ér... úgy akciósan belefért, de a tele árát nem éri meg szerintem. 😊

Az én 178-180 centimmel eléggé határeset a kényelem... az ülést maxra hátra kellett tolnom, a kormány tartót pedig teljesen előre, így jó, de egy mély agyas kormánnyal már lehet kényelmetlen lenne. A derékhoz kell egy támaszték, különben megfájdul a hátam. A Load Celles pedál miatt hajlamos elemelkedni a pedál tartó, figyelni kell arra, hogy a másik lábbal betámasszon az ember. (megszokható, nem vészes)

Az összeszereléssel szoptam egy kicsit, néha nem elég egyértelmű a leírás. Ha az ember belakta, akkor elég kényelmes, praktikus, szóval összességében szeretem, sokkal nagyobb élmény így játszani mint íróasztalnál a pedált az asztal alá rugdosva, meg a székkel arrébb gurulva... 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.08. 16:50:51

www.smart-bus.hu

Solt, azóta vélemény a Fanatec CSL-ről? Erősen nézegetek többfélét is, de ez elég praktikusnak tűnik, főleg, hogy ha jól látom a váltót is fel lehet fogatni, nem kell külön 20ezerért megvenni, mint a playseatnél.
Szóval használható vagy a gardróbban pihen? 😄
BooMiller
Beszúró fűrész mehet oda oldalra lecsapod és van hely😄

lac coo
Hát hová az anyámba rakjam ??? 😊)))

Most itt tartok, majd lesz jobb is 😊)Amúgy meg a SQ módban itt van jó helyen 😊

BooMiller
Peugeot Boxert szimulálsz??? hol van az a váltó?😄DDD

lac coo
Én továbbra sem értem miért kell leszerelgetni a kormányt...
Itt az én ezeréves, szakadt kis asztalkám, simán elférek mindennel .

( Most ahogy nézem, tényleg elég szakadt, ideje lenne újat csinálnom 😊)

BooMiller
+ a gyári egy fos😊

BooMiller
Nem kell végig csavargatni két szorítót, hanem feldobod😊 feltolod egy mozdulat megszorult és egy darab, de nekem nincs gyári.. szóval😄

bardocz
Ez nem tudom hogyan gyorsabb, mint a gyári 😄
BooMiller
Ez a leggyorsabb😄DDD

Met
Na majd valamit próbálok.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
Esetleg ha az asztal szélénél van, akkor lehetne olyat építeni, hogy egy falapra van rácsavarozva a kormány, ami az asztal széléhez úgy van rögzítve, hogy le lehet hajtani. Ha nem használod, akkor lehajtod, és fejjel lefele lóg, addig még akár pakolhatsz is arra a részre, amikor meg kell csak visszahajtod.
Met
Piros momo, ettől tartok én is.
De csak egy kósza ötlet volt

BooMiller
Falapra csavarozva van a kormány😊 Mert ezt ami most van nem fúrhatom ki, sejthetitek mért...

BooMiller
Nekem ugy van😊) Mert levagtam a rendes rogzitest, egy 70x50cm falap es ezt rogzitem ket asztalos szoritoval😊)))))

bardocz
Fanatec kormányom ami volt, azt szopás volt rendesen felrakni, de egy Logitechet pl én sem tudom hogyan lehetne gyorsabban felrakni, mint meghúzni a két csavart.
lac coo
Amúgy milyen kormány ?
Nagyjából lehetetlennek tartom, hogy egy lapot bárhogyan is de gyorsabban rögzíts mint a kormányod ...

Met
Nem tudom, valami olyasmire gondoltam hogy egy lap amire fel van rögzítve a kormány és az asztalra valami gyorsrögzítővel felrakom. Azért kérdeztem itt mert hátha valakinek van valami ötlete😊
Amikor megvettem a kormányt (az elsőt) sokáig le se szedtem, úgy neteztem hogy a kormány mögött volt a bill.

lac coo
A gyari csavaros, gyorsrogziteses cuccnal mi lenne gyorsabb ? 😊
En le sem veszem soha, a bill az asztal alatt van kihuzhato lapon, a monitor kicsit meg van emelve,hogy ne zavarjon elotte a kormany , az eger me jobb szelen van, azt sem zavarja semmi....En soha nem ertettem minek mindig leszerelgettni...😊)

Met
Leülhetsz, 1-es

Nagykalapács + százasszög mindig nyerő <#zavart2>
Esetleg pillanatszorító bár az könnyen kipattan.

Met
Sziasztok!

Nincs valami megoldás a kormány gyors asztalhoz rögzítésére?
Azt az időt szeretném lerövidíteni amit a csavarok tekergetésével töltök, meg néha elmozdul a kormány mert nem húzom meg eléggé.

lac coo
Akkor meg főleg ! Miért van így lezárva mint az "R" ?? 😊))

Bár az tény, hogy így sima 5-6 sebességes autóhoz jobb, mert koppig ki tudom tolni a kart, nem akar a hetesbe menni .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.01. 10:47:33

Szabi
sok autóban van 7 sebességes h váltó 😊

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
A monitor kérdést meg, és egyúttal a műszerfalét is, mert azt nem lehet használni, minden mehet kétgombos árkádban 😊))

lac coo
Egyebkent ennela fanatec valtonal miert van lezarva a hetedik fokozat? Mint a hatramenet, nem tudom siman 7.-be rakni, elobb be kell nyomnom a kart ures helyzetnel.
Nem mitha talalkoztam volna mar 7 sebesseges h valtos autoval, de igy mi a fene ertelme van? Ha lenne is 7 sebesseg igy nem lehetne hasznalni....

repvez
Hát végül is nulláról akarok ,de egy meglévőhöz. és pont amiatt akarok egyszerüt,mert nincs CNC-s ismerős és drága lenne egy céggel legyártatni ezért olyanba gondolkozok amit házilag késziszerszámokkal megoldható vagy a alkatrészek boltban megvásárolhatóak hozzá.
MAx esztergagéphez férek hozzá, de akkor minden alkatrésznek hengeresnek kell lennie.

Hát mivel mégcsak most tartok a tervezés fázisnál ez még elég hosszú folyamat lesz ha egyáltalán meg is valósul
bardocz
Jaa, azt hittem nulláról akarsz építeni egyet. Akkor ez tényleg nem segít. Meglévő mechanikában nem tudod hol kotyog? Lehet elég lenne csak azokat a valószínű műanyag alkatrészeket legyártatni aluból pl. Bár az meg CNC-s ismerős nélkül drága. Majd ha elkészülsz csinálj képet, érdekel mi lett.