11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#11052 ocsmánysááááág? :D
Tesvírem, ez alumónijum, ez djága kincs más falvaknál :D -
#11051 Vazz...ilyen ocsmányságot bevisztek egy lakásba ? :DDDD -
Itt van, hogy kb miről van másolva az egész. Érdekes módon neki nem lötyög meg nincsen ilyen gondja. Pedig nem lemezekkel oldja meg alul, hanem sarokelemekkel. -
#11049 Nem én vágom, nekem már csak össze kell raknom, pont ezért, ahhoz eszköz nincsen, hogy megcsináljam azt is. Van 330 euro-ért olyan, ami a monitort fel se tudom rakni amúgy ugyan ilyen. Meg vannak a playseat cockpitek 100k-ért. -
#11048 Az egész kormányt -monitort tartó gányolás lötyögni.mozogni fog mint a szar ....
Nulla tapasztalatod van, szerszám nincs, életedben nem dolgoztál semmiféle anyaggal, szerintem kidobott pénz az egész, vegyél egy készet, ne eröltesd .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.19. 15:09:36 -
#11047 Mostani verzió olyan 40k csak a profil :S Mondjuk csak egy boltot találtam, ahol árak is vannak, az alapján számoltam. Jövőre sem lesz új alaplap meg processzor. Bár pár méret eléggé hasraütés szerű még, és most átnézve látom hol lehetne olcsóbban megoldani. Kell rendes rajz meg nem ilyen 5 perces tervezés, és akkor tudom majd pontosabban. Bár még ez is sokkal olcsóbb mint a megvehetők, és tud ugyan annyit.
Meg lehet tervezek valamit zártszelvényből is, csak az nem annyira állítható mint ez, meg később sem lehet bővíteni, ez tetszik benne nagyon. Arról nem beszélve hogy nem kel hozzá autót szereznem, hogy hazahozzam. Valami muszáj lesz mert az ülés megvan. -
#11046 Mit számoltál, mennyibe fog kerülni? -
#11045 Tényleg, írtad, hogy van valami arduinod.
Ilyen kell hozzá, a program elvileg fel van rakva valahova, azt írják fél óra alatt megvan az egész. Ennyi pénzért eléggé jó cucc. -
Ez mondjuk már eléggé elvetemült :D -
#11043 Akkor hajrá .... -
#11042 http://sim-lab.eu/product/base-cockpit/
Ezen kívül nagyon sok cockpit van ilyenből építve. Hasonlót rajzoltam csak monitortartóval. Először 30x30-as profillal akartam, az széknek jó lenne, de az egésznek semmiképp, marad a 40x40 meg 40x80. Lemezeket megtervezni semmiség már. -
#11041 Mondjuk en csodalnam ha nem rogyna ossze az elso hasznalatkor....
Sokat dolgoztam ilyennel, tmobilba vitrineket csinaltam, ez nem teherhordasra valo.... -
#11040 En nagyon szeretem...azota szinte csak H valtos autoval megyek... -
#11039 Igen, néztem azokat is. Eleve kb 6 méter rúd kel hozzá. Viszont ez az egyetlen dolog, ami amcsiban drágább mint itthon :DD -
#11038 Ehez kell sarokprofil, kotoelem stb....nem lesz olcso.... -
#11037 http://ltechnic.hu/shop/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=215&category_id=3
Én ilyenből fogom majd, szerintem 1,5 méter elég egy székhez. Mondjuk én rájöttem, hogy mégis csak ide tudok zsúfolni egy cockpitet, szóval lehet építek valami egyszerűt majd, pedál kormány, monitor tartóval, meg váltónak valami. Van egy régi kis monitorom, a nagy menne a ockpithez, és azon futnának a játékok, a többi cucc meg a kicsin. -
#11036 A HP váltó milyen? -
#11035 Én is pont a héten vettem autóülést jó áron, mert sajnáltam a pénzt a "gamer" székre. De még nem tudom hogy pontosan hogy rögzítsem. Cockpitet nem akarok. Csak hogy legyen stabil, de egyben könnyen is mozgatható.
Egyelőre csillagtalpat gondoltam kerek helyett rögzített tapancsokkal. Ideális magasság úgy 30cm lenne nekem szóval nem tudom hogy mivel emeljem meg. Illetve egy egyszerű pedáltartót akarok amivel a pedált tudom emelni, dönteni.
Sok anyagot átnézem már, a legjobban valamilyen acél vagy aluminum U alakban hajtott cső jönne be. De nem tudom hogy hol lehet ilyet kis tételbe venni, mennyibe kerülne, vagy mennyi a hajlítás... -
4droid #11034 Sziasztok
valakinek nincs véletlen kézifékje eladó? vagy ötlet hogy hol vásárolhatok? -
#11033 elemekből van.. neked csak aaz ülés alatti rész kell meg a esetleg a váltórtaartó...
amúgy nem én csináltam, hardverapróról egy csávó... 1 héten belül legyártotta...annnyi időm volt szerezni jófogáson ülést:)
egyedi igény volt pl tablettartós rész...
az is külön elem...ahogy lehet kérni billentyűzettartót stb...
-
Pitti #11032 Mi csak bosch profilnak hívjuk, ilyenből van a monitorállványom... jó drága mulatság, de nagyon profin szerelhető belőle bármi... -
#11031 Ez nagyon király lett. Adtál is ötletet vele...mondjuk amíg egyetem re járok nem igazán tudom elválasztani az asztaltól a gépet. -
#11030 Fasza :) meg a HP's váltó is -
#11029 jófogáson nézegess..3 ezerért vettem bmw e90 ülést, bal 1-et....kicsit meg kellett takarítani (az assonynak :) ), de tök jó és kényelmes...
utólag bánom h nem vettem meg a többit is... 8000 lett volna garnitúrában... tök jó lett volna kanapét csinálni belőle + 1 fotelt...
kép
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.01. 19:50:16 -
Solt #11028 Ezért akartam én is ezt, de lusta voltam... azóta elvagyok a CSL-l! :) -
#11027 Köszi! Valami ilyesmi lenne majd egyszer a cél. Csak legyen hely :) 3 monitoros állványnak is ez lenne a legjobb, hegeszteni nem tudok, műhely sincsen, ehhez meg kell egy csavarhúzó meg fűrész. -
#11026 Nem cockpit lesz, de autóülést akarok. Normális irodai szék, ami nem forgós nincsen és amúgyis annyiba kerülnek mint egy rendes ülés... Autóülést meg ilyen profillal össze tudnám úgy rakni, hogy a szőnyeget se cseszi szét, és esetleg később össze lehetne kötni a pedállal, vagy éppen a váltónak csinálni rajta helyet, sok lehetőség van benne. -
Solt #11025 Itt nézz körül: Link
Mielőtt a Fanatec CSL-t megvettem, én ilyen elemekből akartam cockpitet építeni, sokat nézelődtem, vannak ügyes kivitelezések: PL -
#11024 Akkor most cockpit lesz vagy nem ? :-) -
#11023 T-slot profil úgytűnik. Nem olcsó mulatság :D Pedig ez elég jól hazsnálható egy komplett cockpit építésénél. -
#11022 Mi a rendes neve az ilyen jellegű csavarozható alu profiloknak?
Alu pofil néven van egy oldal ahol megtalálom, de webáruházukba már sehol sincsen... többi hely meg tele van L porfil meg hasonlókkal. -
#11021 Ez egész jónak tűnik, köszi.
Laccoo, nem akarok semmi irodai vagy hasonlót venni, forgósat meg pláne nem. Eleve nem forgósból alig van választék, marad az autóülésből barkácsolás majd.Találtam ilyen 25k környékén valami sportülést, újat, de asszem nem lehet rajta semmit állítani, eleve autóba bele se merném rakni mondjuk...:D Ez a Suzuki ülés jóval jobbnak tűnik. -
#11020 Ha jol ertem sima szeket akarsz, nem autoulest.
En most mezei " fonoki " fotelben tolom, kereket leszedtem rola, teljesen jo, kenyelmes, le tudom engedni vezeteshez igy eleg autos erzes, a hatrabillenest meg lefixaltam, olyant vegyel amin ez fixalhato. -
Solt #11019 Szerintem bontó --> használt Swift GTI, vagy GLS ülés. PL
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.01. 08:47:12 -
#11018 +1 :D -
#11017 Milyen olcsó ülést ajánlanátok szimulátorhoz? Valami olyan kéne, amiben sokat tudok ülni, mert csak ezt használnám mindenre, rendes cockpitnek nincsen hely -
bandisim #11016 Nem tudnam valahogy megnezni hogy mi ez a komb kombinacio? Vagy uj firmwaret csinalni ra nem lehet? -
#11015 bootloader módba kerülhetett a kormány ... vagy te nyomogattad el:) vagy ami valószínűbb eleve szar a firmware az oprendszeredhez ...
ha szerencséd van akkor elég a megfelelő gombkombinációt megnyomni és kikerül bootloaderből... -
bandisim #11014 Sziasztok!
Van egy Steelseries SRW-S1 kormányom és egyik naprol a másikra nem müködött! A gép látja, az eszközkezelöben "Nincs megadva" mappaban van a neve pedig "SRWheel Bootloader" lett. A jatékban a gombok nem erzekelnek. Néha ha rádugom (hátha megjavult) akkor egy két led világit pár másodpercig. A Steelseries Supportnak írtam de valami RMA ticketet kértek.. Elis küldtem, de megint ugyanazt az üzenetet kaptam..
Hogyan lehetne megcsinálni? Vagy kideríteni hogy mi lehet a baja? Egy hétig használtam.. -
#11013 Grat, használd sokat! :)) Ha ki akarod élvezni a tudását, akkor érdemes az Assetto Corsaval, Iracing-el, vagy Rfactor 2-vel használni. Már említettem, hogy kulcsfontosságú a helyes beállítása, ha ehhez kell bármi segítség akkor kérdezz!