8347
-
Gabe18 #947 Az nagy élmény volt amikor a 2005 demóját megpróbáltam bill-ről.Azt se tudtam melyik kezemmel mit kéne nyomni,a gép meg fél percenként sipolt hogy több gomb van egyszerre lenyomva,vagy ugyérezte beragadtak a gombok vagy mi...
tisztára mint egy nyomorék,ugy nézhettem ki közben... -
Narancs89 #946 így már érthető h te gamepad/joystick/kormány párti vagy
én mindent billel kezdtem
és ez így is fog maradni még 1 jó ideig -
#945 Ők meg a bill-t szokták meg
énmeg mindkettővel nyomom, de lehet specializálódni kéne
Nehéz átállni de teljesen más élmény -
Gabe18 #944 De nekem kb 8 évig csak konzol gépeim voltak,aztán az ilyen stilusú játékokat teljessen megszoktam controller-el,esélyem sincs bill-ről megtanulni. -
Narancs89 #943 én mindig billről jáccom a focit..
semmi gondom nincs vele..
meg rallyt is tolom billel
sztem az is jó billel -
Gabe18 #942 Hát azt sem játszanék bill-ről,az biztos.Sport,autos játékok controller,a különböző akció játékoknál változó,melyik hogy van megcsinálva,mig egy fps-nél természetes a billentyűzet.Vagy RTS-nél is,de azt nem játszom... -
#941 Na az biztos!!! :) -
#940 nem rosszabb mint egy Rally... -
Gabe18 #939 Focis game billentyűzetről...,brrrr,belegondolni is rossz. -
#938 1. volt aki annó beállította
2. Nem a gamepadot szidom (hisz nemis ismerem) csak nem értem miért nem Logitech Dual-t vagy neadjisten a már 4500-ért kapható klónját veszitek.
3. Asszem Saitek sor nincs is config-ban
De a 2004-es topicban és az ittis belinkel registryben átnevezős módszerrel el lehet érni, hogy dual actionnak lássa. Emiatt szerintem nem érdemes a játékot kihagyni, főleg, hogy a cselerzés kivételével billentyűzetről is jól játszható. Persze ez szubjektív de nekem nehéz kisujjal shift-et nyimni és automatice elengedni a futást.
4. Én azt nem értem a demoban miért nem lehet felbontást állítani.
Miért jó ez nekik, én minden csili vili-t beleraknék. És négy csapatot legalább P -
Gabe18 #937 Hát azt nem tudom,mert ugye először ott semmit sem lehetett,még bill-t sem ugye,én akkor hagytam a francba az egészet,hogy aztán milyen javitások,lehetőségek jöttek hozzá,azt már nem tudom.
A 2005 demójában teljessen hülye gombkiosztás volt,belenyulni ugye nem lehetett ott sem.Ezért vagyok kiváncsi mi lesz a véglegessel.
Saitek-et azért vetem,mert itt a környéken akkor ez volt.Amugy nekem semmi gondom vele,jópár játékhoz használtam már,kitűnően működött.Ugyhogy nem hinném hogy a controller hibája lenne ha ehhez nem lesz jó.
De amugy nem hiszem hogy jó-nem jó kérdés lesz itt,hanem lehet állitani,vagy nem lehet kérdés.Az EA részéről ezt hibát hogy nem lehet kalibrálni a dolgokat, egyszerűen nem értem ha 100 évig élek akkor sem. -
#936 Az ugandai nagymama magazin meg oktober 32.-t ir... -
#935 a GFO pedig 8-at P
The new 'GFO 2005' is about to drop on October 8th, 2004 when FIFA 2005 hits the shops around the world. -
#934 -
#933 Ha 2004-ben be tudtad ittis be tudod
még mindig nem értem miért Saitek-et vesztek... -
Gabe18 #932 Hát az én utolsó tudomásom szerint sikeressen kihagyják belőle... -
#931 A PES4 PC-s verziojaban nem lesz internetes multi???
X-Boxos verzioban lesz LIVE, csak ugy, mint a Fifa 2005-ben. -
Gabe18 #930 Gamefaqs X.15-öt ir EU megjelenésnek.
Hát én először letöltöm szépen ha kijön,megnézem hogy a "fantasztikus" Saitek controllerem be lehet-e kalibrálni normálissan.Ha igen,akkor nem elképzelhetetlen hogy megveszem eredetiben,a netes multi miatt /mert a PES4-be mér nem tudtak rakni.../,ha nem akkor pápá Fifa erre az évre is. -
#929 Akkor probald ki a demot! :) -
#928 "Mark it in your calendars, get your pre-orders in and get ready to experience the smooth gameplay offered by First Touch"
ettől már hányok előre:) -
#927 ja csak az én 250-es gépemen nincs elöl
ez van P -
#926 A hazai megjelenest ugyse tudja senki, csak aki felhivja az 576 Kbyte-ot [(06-1) 239-2858] vagy a CD Galaxist [(06-1) 479-0933]. Ok altalaban napra meg tudjak mondani, hogy mikor jon meg az elso rendelesuk ide Magyaro.-ba.
A hivatalos honlap szerint, angliaba oktober 8-an jelenik meg a Fifa 2005, az osszes platformra.
(Wonder no longer - FIFA Football 2005 is now due for release on October the 8th on PC, PS2, GameCube and Xbox! Mark it in your calendars, get your pre-orders in and get ready to experience the smooth gameplay offered by First Touch. - FORRÁS) -
bazze #925 ÉS ezen hogy megy majd??
1300Mhz
384Ram
Abit R9600SE 128MB -
#924 Minel jobb. -
Narancs89 #923 nyugi nem kell erőmű...
800mhz proci
256ram
+32mbs vidkártya asszem az igénye -
bazze #922 Mijen gép kell ennek a gémnek??
-
#921 tavaly így kaptuk meg a félkész FIFA 2004-et -
#920 "A hivatalos honlapon okt. 8. szerepel, bar ez eleg fura az EA-tol. 10 eve mindig 2-3 hettel eltoljak az uj fifa megjeleneset, most meg elorehozzak 1 hettel??? Erdekes!"
félnek a konkurrenciától.... -
#919 ezárt találták fel az elöl elhelyezkedő USB aljazatot:)
(alá MAC) -
#918 bírom ezeket a marketing levédett hiperakárminek nevezett újításokat:)
pedig mennyivel jobb felfedezni...ezeket a dolgokat...és felkiálltani "jé... te láttad hogyha ezt nyomod mit csinál?" -
#917 kik ezek a gnómok? -
#916 ezt most komolyan gondoltad?
szerinted hol van az EA? -
#915 902-es hozzászólás. -
#914 Az amerika szerintem, ez meg európa. Persze nem tuti ez sem. -
#913 CSelezni nmivel lehet?
Mert én még csak a shiftnél meg a nyilaknál tartok és akkor oldalt kikerüli a védőt, de vami konkrétabb? -
#912 902 -
#911 Ha a demoban okt. 15. van, akkor az okt. 8. lényegében nem játszik, bár manapság már semmi sem esélytelen. -
Narancs89 #910 a demóban 15 van feltüntetve -
#909 okt. 8. -
#908 okt 15