8347
  • Gabe18
    Az nagy élmény volt amikor a 2005 demóját megpróbáltam bill-ről.Azt se tudtam melyik kezemmel mit kéne nyomni,a gép meg fél percenként sipolt hogy több gomb van egyszerre lenyomva,vagy ugyérezte beragadtak a gombok vagy mi...
    tisztára mint egy nyomorék,ugy nézhettem ki közben...
  • Narancs89
    így már érthető h te gamepad/joystick/kormány párti vagy
    én mindent billel kezdtem
    és ez így is fog maradni még 1 jó ideig
  • Breki33
    Ők meg a bill-t szokták meg
    énmeg mindkettővel nyomom, de lehet specializálódni kéne

Nehéz átállni de teljesen más élmény
  • Gabe18
    De nekem kb 8 évig csak konzol gépeim voltak,aztán az ilyen stilusú játékokat teljessen megszoktam controller-el,esélyem sincs bill-ről megtanulni.
  • Narancs89
    én mindig billről jáccom a focit..
    semmi gondom nincs vele..
    meg rallyt is tolom billel
    sztem az is jó billel
  • Gabe18
    Hát azt sem játszanék bill-ről,az biztos.Sport,autos játékok controller,a különböző akció játékoknál változó,melyik hogy van megcsinálva,mig egy fps-nél természetes a billentyűzet.Vagy RTS-nél is,de azt nem játszom...
  • Marcell
    Na az biztos!!! :)
  • Breki33
    nem rosszabb mint egy Rally...
  • Gabe18
    Focis game billentyűzetről...,brrrr,belegondolni is rossz.
  • Breki33
    1. volt aki annó beállította
    2. Nem a gamepadot szidom (hisz nemis ismerem) csak nem értem miért nem Logitech Dual-t vagy neadjisten a már 4500-ért kapható klónját veszitek.
    3. Asszem Saitek sor nincs is config-ban
    De a 2004-es topicban és az ittis belinkel registryben átnevezős módszerrel el lehet érni, hogy dual actionnak lássa. Emiatt szerintem nem érdemes a játékot kihagyni, főleg, hogy a cselerzés kivételével billentyűzetről is jól játszható. Persze ez szubjektív de nekem nehéz kisujjal shift-et nyimni és automatice elengedni a futást.
    4. Én azt nem értem a demoban miért nem lehet felbontást állítani.
    Miért jó ez nekik, én minden csili vili-t beleraknék. És négy csapatot legalább P
  • Gabe18
    Hát azt nem tudom,mert ugye először ott semmit sem lehetett,még bill-t sem ugye,én akkor hagytam a francba az egészet,hogy aztán milyen javitások,lehetőségek jöttek hozzá,azt már nem tudom.
    A 2005 demójában teljessen hülye gombkiosztás volt,belenyulni ugye nem lehetett ott sem.Ezért vagyok kiváncsi mi lesz a véglegessel.
    Saitek-et azért vetem,mert itt a környéken akkor ez volt.Amugy nekem semmi gondom vele,jópár játékhoz használtam már,kitűnően működött.Ugyhogy nem hinném hogy a controller hibája lenne ha ehhez nem lesz jó.
    De amugy nem hiszem hogy jó-nem jó kérdés lesz itt,hanem lehet állitani,vagy nem lehet kérdés.Az EA részéről ezt hibát hogy nem lehet kalibrálni a dolgokat, egyszerűen nem értem ha 100 évig élek akkor sem.
  • Marcell
    Az ugandai nagymama magazin meg oktober 32.-t ir...
  • Breki33
    a GFO pedig 8-at P

The new 'GFO 2005' is about to drop on October 8th, 2004 when FIFA 2005 hits the shops around the world.
  • Breki33
  • Breki33
    Ha 2004-ben be tudtad ittis be tudod

még mindig nem értem miért Saitek-et vesztek...
  • Gabe18
    Hát az én utolsó tudomásom szerint sikeressen kihagyják belőle...
  • Marcell
    A PES4 PC-s verziojaban nem lesz internetes multi???
    X-Boxos verzioban lesz LIVE, csak ugy, mint a Fifa 2005-ben.
  • Gabe18
    Gamefaqs X.15-öt ir EU megjelenésnek.
    Hát én először letöltöm szépen ha kijön,megnézem hogy a "fantasztikus" Saitek controllerem be lehet-e kalibrálni normálissan.Ha igen,akkor nem elképzelhetetlen hogy megveszem eredetiben,a netes multi miatt /mert a PES4-be mér nem tudtak rakni.../,ha nem akkor pápá Fifa erre az évre is.
  • Marcell
    Akkor probald ki a demot! :)
  • mohus
    "Mark it in your calendars, get your pre-orders in and get ready to experience the smooth gameplay offered by First Touch"

ettől már hányok előre:)
  • Breki33
    ja csak az én 250-es gépemen nincs elöl

ez van P
  • Marcell
    A hazai megjelenest ugyse tudja senki, csak aki felhivja az 576 Kbyte-ot [(06-1) 239-2858] vagy a CD Galaxist [(06-1) 479-0933]. Ok altalaban napra meg tudjak mondani, hogy mikor jon meg az elso rendelesuk ide Magyaro.-ba.

A hivatalos honlap szerint, angliaba oktober 8-an jelenik meg a Fifa 2005, az osszes platformra.

(Wonder no longer - FIFA Football 2005 is now due for release on October the 8th on PC, PS2, GameCube and Xbox! Mark it in your calendars, get your pre-orders in and get ready to experience the smooth gameplay offered by First Touch. - FORRÁS)
  • bazze
    ÉS ezen hogy megy majd??
    1300Mhz
    384Ram
    Abit R9600SE 128MB
  • Marcell
    Minel jobb.
  • Narancs89
    nyugi nem kell erőmű...
    800mhz proci
    256ram
    +32mbs vidkártya asszem az igénye
  • bazze
    Mijen gép kell ennek a gémnek??
  • mohus
    tavaly így kaptuk meg a félkész FIFA 2004-et
  • mohus
    "A hivatalos honlapon okt. 8. szerepel, bar ez eleg fura az EA-tol. 10 eve mindig 2-3 hettel eltoljak az uj fifa megjeleneset, most meg elorehozzak 1 hettel??? Erdekes!"

félnek a konkurrenciától....
  • mohus
    ezárt találták fel az elöl elhelyezkedő USB aljazatot:)

(alá MAC)
  • mohus
    bírom ezeket a marketing levédett hiperakárminek nevezett újításokat:)

pedig mennyivel jobb felfedezni...ezeket a dolgokat...és felkiálltani "jé... te láttad hogyha ezt nyomod mit csinál?"
  • mohus
    kik ezek a gnómok?
  • Breki33
    ezt most komolyan gondoltad?

szerinted hol van az EA?
  • Taranov
    902-es hozzászólás.
  • Taranov
    Az amerika szerintem, ez meg európa. Persze nem tuti ez sem.
  • Falconer
    CSelezni nmivel lehet?
    Mert én még csak a shiftnél meg a nyilaknál tartok és akkor oldalt kikerüli a védőt, de vami konkrétabb?
  • Breki33
    902
  • Taranov
    Ha a demoban okt. 15. van, akkor az okt. 8. lényegében nem játszik, bár manapság már semmi sem esélytelen.
  • Narancs89
    a demóban 15 van feltüntetve
  • balintka
    okt. 8.
  • Falconer
    okt 15