8347
  • Breki33
    nem nyomok hanem húzok P

Nem baj a keresztbelövés 30-40-es lövések szinte kapásból
  • Marcell
    Iveles elott en is a Q-t hasznalom. A D-hez nyomsz egy iranyt is, vagy csak a gombot?

A keresztben ellovesre a legjobb gyogyir, ha csak siman a kapu iranyat nyomod es aztan a D-t. Ne adj neki advanced iranyokat (pl. hosszu felso, csak siman egy iranygomb (jobbra-vagy balra). Igy az iranyzek jo lesz, a magassag viszont csak neha :)

A III. problemankra remelem megoldas lesz a tactics menupontban, vagy egy lesre allitas, vagy nagyon szoros emberfogas. Ha nem, akkor nem tudom mit fogunk ezzel csinalni...
  • Breki33
    rezeg ? P

vagy oldalmozgást érzékel?
  • Breki33
    Szia

Sikerült

beívelés előtt általában q-t nyomok, az OTB-s beívelés most nem nagy működik, aztán D

Lövéssel nincs gondom inkább mellé lövöm keresztben el mint magasra.

Viszont utánna KOnamiéknál nem tudtam szinte rendeset lőni pedig előtte 30-40-ről is volt hogy beakadt.

Nemtom hogy fogom birni a váltogatást :-)

A 3. nálam is soxor jelentkezik sajna ,próbáltam az OTB gombbal embert fogni hátul.
  • The Hedgehog
    ezt ismeritek? Brekusz?

• Marcell
    Nektek sikerult kapura fejelni? Ha D-vel probalom fole megy, ha A-val akkor is, ha S-sel, akkor meg kapura megy, de raszarik a legy menet kozben a labdara, igy konnyu dolga van a kapusnak. Pedig egy 10 perces felidoben van legalabb 6-8 pontos beivelesem, de nem tudom oket ertekesiteni.

A masik amivel szenvedek a (tavoli) lovesek. Altalaban eppen csak megerintem a loves gombjat, megis legtobbszor fole szallnak a bombak. Nagy ritkan sikerul csak valami gyenge probalkozas, de ezeket mindig lazan vedi a kapus. :(

A vedekezesnel a mogem beinditott (emelt) labdakat nem nagyon tudom levedekezni [neha, ha szerenecsem van jol helyezkedik a vedom, igy sikerul vele kifejelni], ezzel altalaban elonyre tesz szert az ellen, igy mar nem tudom utolerni.

A gep meg mindig keveset szabalytalankodik :((
  • Magic Boy
    Okt.15 körül
  • Breki33
    má megen?
    múlt héten is annyi volt P
  • The Hedgehog
    wáááááá..... okt eleje!
  • zsotesz
    Sziasztok!
    Tudja valaki mikorra várható a megjelenés?
  • fitutufi
    szerinted ki nem ?
    loál
    MINDENKI VÁRJA EZT TERMÉSZETES !!!
    NO PARA CSAK AZ EGYENES !!
  • Magic Boy
    Már nagyon várom a Full játékot!
  • Breki33
  • Breki33
    a fórum működik

aztán ott az index P
  • Magic Boy
    Sok olyan információ van ott amit én már elfelejtettem és nemszeretném itt mindet sorrakérdezni!
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Miért olyan sűrgős?
  • Magic Boy
    De te közelebb vagy a tűzhöz így könnyebben ki tudod deríteni,hogy mikor lessz újra jó az oldal!
  • Breki33
    Én nem vagyok FifaHungary-s

Csak néha bedolgozom.
    Amúgy a fórum megy éz az a lényeg P
  • balint08
    Breki,Hedge!!!ma este már látható lesz a Fifahungary??????
    ROHADTUL VÁROM MÁR!!!!!!!
  • Magic Boy
    Ez nagyonjó kérdés,mert hivatalosan már mennie kéne!
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • balint08
    hi!

mikor fog újra menni az FH???
  • Magic Boy
    Kikapni én is kaptam már ki velük és meg is vertem őket mát töbször,de nagyon jó a védekezőjátékuk(talán túlzottan jó)!
  • laca70
    A Milan így is verhetelen :)))))
    Komolyra fordítva a szót én nem érzem, hogy olyan erös lenne, mivel már többször kikaptam velük...
  • Breki33
  • mohus
    akkor nézd meg kérlek:) csak itt csak most csak nekem...kösz
  • Magic Boy
    Na ja,de ha ez a hiba nem lenne benne akkor szinte verhetetlen lenne a Milan,mert anyira fel vannak erősítve a játékban!
  • laca70
    Persze, hogy az Arsenal a szélen támad, mivel a Milan gyémánt-alakzata bénán van felállítva, a szélsök túlságosan belül vannak. Ha tényleg a pálya szélén lennének vagy lehetne öket állítani, mint a PES-ben, akkor nem tudna az Arsenal ennyire a szélen támadni.
    Az márcsak kuriózum, hogy a Milan valójában nem középen erölteti a támadást, hanem a szélen, lásd Cafu felfutásai.
  • Breki33
    nemtom
    nem azt figyeltem P
  • mohus
    hát a gfx semmit nem változott...sajna

Breki te már nagyban demózol...a játékosok ökölbe tudják szorítani a kezüket?
  • Breki33
    Bremen gg. Bayern PATCH

klikk
  • LezLee
    Fasza mezek.... ezeket honnan lehet letölteni??? :))))
  • Breki33
  • Breki33
    Fantasztikus új mezek bemutatása :-)

klikk
  • Breki33
    Az fh-n le van írva illetve ittis többször volt róla szó

Illetve a 2004-esben
  • :)
    Már várom a teljes gamét:) valaki tud yó cseleket ?