8347
-
#787 nem nyomok hanem húzok P
Nem baj a keresztbelövés 30-40-es lövések szinte kapásból -
#786 Iveles elott en is a Q-t hasznalom. A D-hez nyomsz egy iranyt is, vagy csak a gombot?
A keresztben ellovesre a legjobb gyogyir, ha csak siman a kapu iranyat nyomod es aztan a D-t. Ne adj neki advanced iranyokat (pl. hosszu felso, csak siman egy iranygomb (jobbra-vagy balra). Igy az iranyzek jo lesz, a magassag viszont csak neha :)
A III. problemankra remelem megoldas lesz a tactics menupontban, vagy egy lesre allitas, vagy nagyon szoros emberfogas. Ha nem, akkor nem tudom mit fogunk ezzel csinalni... -
#785 rezeg ? P
vagy oldalmozgást érzékel? -
#784 Szia
Sikerült
beívelés előtt általában q-t nyomok, az OTB-s beívelés most nem nagy működik, aztán D
Lövéssel nincs gondom inkább mellé lövöm keresztben el mint magasra.
Viszont utánna KOnamiéknál nem tudtam szinte rendeset lőni pedig előtte 30-40-ről is volt hogy beakadt.
Nemtom hogy fogom birni a váltogatást :-)
A 3. nálam is soxor jelentkezik sajna ,próbáltam az OTB gombbal embert fogni hátul. -
#783 ezt ismeritek? Brekusz?
-
#782 Nektek sikerult kapura fejelni? Ha D-vel probalom fole megy, ha A-val akkor is, ha S-sel, akkor meg kapura megy, de raszarik a legy menet kozben a labdara, igy konnyu dolga van a kapusnak. Pedig egy 10 perces felidoben van legalabb 6-8 pontos beivelesem, de nem tudom oket ertekesiteni.
A masik amivel szenvedek a (tavoli) lovesek. Altalaban eppen csak megerintem a loves gombjat, megis legtobbszor fole szallnak a bombak. Nagy ritkan sikerul csak valami gyenge probalkozas, de ezeket mindig lazan vedi a kapus. :(
A vedekezesnel a mogem beinditott (emelt) labdakat nem nagyon tudom levedekezni [neha, ha szerenecsem van jol helyezkedik a vedom, igy sikerul vele kifejelni], ezzel altalaban elonyre tesz szert az ellen, igy mar nem tudom utolerni.
A gep meg mindig keveset szabalytalankodik :(( -
#781 Okt.15 körül -
#780 má megen?
múlt héten is annyi volt P -
#779 wáááááá..... okt eleje! -
zsotesz #778 Sziasztok!
Tudja valaki mikorra várható a megjelenés? -
#777 szerinted ki nem ?
loál
MINDENKI VÁRJA EZT TERMÉSZETES !!!
NO PARA CSAK AZ EGYENES !! -
#776 Már nagyon várom a Full játékot! -
#775 -
#774 a fórum működik
aztán ott az index P -
#773 Sok olyan információ van ott amit én már elfelejtettem és nemszeretném itt mindet sorrakérdezni! -
#772 -
#771 -
#770 Miért olyan sűrgős? -
#769 De te közelebb vagy a tűzhöz így könnyebben ki tudod deríteni,hogy mikor lessz újra jó az oldal! -
#768 Én nem vagyok FifaHungary-s
Csak néha bedolgozom.
Amúgy a fórum megy éz az a lényeg P -
balint08 #767 Breki,Hedge!!!ma este már látható lesz a Fifahungary??????
ROHADTUL VÁROM MÁR!!!!!!! -
#766 Ez nagyonjó kérdés,mert hivatalosan már mennie kéne! -
#765 -
#764 -
#763 -
balint08 #762 hi!
mikor fog újra menni az FH??? -
#761 Kikapni én is kaptam már ki velük és meg is vertem őket mát töbször,de nagyon jó a védekezőjátékuk(talán túlzottan jó)! -
laca70 #760 A Milan így is verhetelen :)))))
Komolyra fordítva a szót én nem érzem, hogy olyan erös lenne, mivel már többször kikaptam velük... -
#759 -
#758 akkor nézd meg kérlek:) csak itt csak most csak nekem...kösz -
#757 Na ja,de ha ez a hiba nem lenne benne akkor szinte verhetetlen lenne a Milan,mert anyira fel vannak erősítve a játékban! -
laca70 #756 Persze, hogy az Arsenal a szélen támad, mivel a Milan gyémánt-alakzata bénán van felállítva, a szélsök túlságosan belül vannak. Ha tényleg a pálya szélén lennének vagy lehetne öket állítani, mint a PES-ben, akkor nem tudna az Arsenal ennyire a szélen támadni.
Az márcsak kuriózum, hogy a Milan valójában nem középen erölteti a támadást, hanem a szélen, lásd Cafu felfutásai. -
#755 nemtom
nem azt figyeltem P -
#754 hát a gfx semmit nem változott...sajna
Breki te már nagyban demózol...a játékosok ökölbe tudják szorítani a kezüket? -
#753 Bremen gg. Bayern PATCH
klikk -
#752 Fasza mezek.... ezeket honnan lehet letölteni??? :)))) -
#751 -
#750 Fantasztikus új mezek bemutatása :-)
klikk -
#749 Az fh-n le van írva illetve ittis többször volt róla szó
Illetve a 2004-esben -
:) #748 Már várom a teljes gamét:) valaki tud yó cseleket ?