8347
  • Breki33
    Nem csak nem értem
    ha jobban tetszik miért nem azzal játszol?
  • Magic Boy
    Kötekedhetnéked van? :)
  • R9
    most nézem hogy ez ajax mez
  • balintka
    Bazz... itt regelni kell...
  • balint08
    hedge!
    mikor lesz má'n kész az FH??????
  • Breki33
    ha szerinted nem veszi fel a versenyt miért maradsz? P
  • Magic Boy
    Nekem a játékosok grafikai megvalósítása csalódás. Sem felbontásban, sem realitásban nem üti meg az elvárásokat (pl NHL 2005).Persze meg lehet ismerni őket(kivétel 1-2 ember Pl:Ashley Cole).Az Arsenal meze pocsék lett, hiányzik a fekér csík a nevek alól.Nagy hiba.A mozgások sokat változtak a korábbihoz képest, de még mindig nagyon sok az előre renderelt animáció. A passzrendszer, és a labda fizikája sokkal reálisabb lett, de még lenne mit javítani, főleg a taktikai részen. A játékosok nem érnek fel a támadásokhoz, túl mély a védekezés.Én nem hallottam speciálisan Csapat-szurkolói hangot.Korábbi verzióban pedig volt.Összességében komolyat javult a pocsék FIFA 2004 óta, de ezt még lehetne fokozni. Például a szabadrúgás/szöglet rendszert átvariálni.Ez még csak a demo, remélem a végleges verzióban másként lesz. De azért nem hiszem, hogy a FIFA 2005 felvenné majd a versenyt a PES4/WEI8 szintjével. Ez a hajó úgy 2002 körül már elment az EA-nek és utol se érik amig egy igazán nívós játékot nem raknak az asztalra!Mindezek ellenére én megmaradok a FIFA mellet és reménykedek benne,hogy az EA ismát dob egy magyot,mint anno 98-99-ben!
  • Breki33
    Juventus-Manchester United Patch
  • balintka
    Akkor a Man U-st lécci linkeld be!
    Már láttam a fifaserwisen egy Juve-MunU-t de a lap nem található...
  • Breki33
  • Breki33
    Manu-st láttam Barca-t nem

ettől persze még lehet
  • balintka
    Értem, és van olyan patch amiben a Man U. és a Barca van?
    Külön-külön is jó!
  • Breki33
    mert még nincs kész
  • balintka
    Breki! Légyszi linkeld be pontosan a 745-ös hozzászólásodban lévő progit. Fölmentem a fifaserwisre de nem találtam...
    Kösz!
  • Breki33
    kipakolhatnád aztán írhatnál hozzá egy bat-ot P
  • The Hedgehog
    Nekem már van egy komplett angol,német,spanyol,olasz ligás 2GK gyűjteményem amiket amint kijön a game bepakolgatok szépen :D
  • The Hedgehog
    még az előtt is :D
  • Breki33
    mezek úgyis cserélve lesznek amint kint van a 2gk raptor
  • usher
    egyébként a producer videóba láttátok hogy már kijacították az arzenal mezt?szerintem biztos csinálnak még egy pár dolgot
  • usher
    de mi úgy csinálhuk,hogy az egészt baráti társaságot(akikkel ligetbe nyomjuk)berakjuk,és másodosztályból imdulva.aztán eligazolunk majd vissza stb.el lehet hülyéskedni
  • The Hedgehog
    engem sem igazán :)
  • Breki33
    nemtom ilyesmi engem nem vonz

meg hogy a saját arcképemmel rohangáljon P
  • The Hedgehog
    creation centre-ben sztem nem lehet majd mezeket gyártani csak játékosokat, azokat azonban bármelyik csapatba leigazolhatod!
  • usher
    hi
    azt szeretném kérdezni,hogy amiket csinálok játékosokat a creation centerben,azokat belehet tenni a career módba?mert olyan híreket halottam hogy nem.remélem ez.kamu.
    Meg azt is akarom kérdezni,hogy lehet benne mezt csinálni mint régen
    köszi
    csoki
  • The Hedgehog
    Producer's Diary #5:

INNEN RÁNTHATÓ
  • The Hedgehog
    nemtom'! találtam a képet... nincs infóm róla!
  • mohus
    we8, de az egy másik forum
  • mohus
    innen annak tunt:)
  • Magic Boy
    Melyikre gondolsz?
  • Breki33
    az nem az eredeti
  • mohus
    számomra teljesen közömbös, hogy mikor jelenik meg:)
    van már idén jó focka, nem is akármilyen....

de ki fogom próbálni az tuti....
  • mohus
    na ez még mindig olyan mint a "pantomin", mindenki nyitott tenyérrel mozog:)

de az adidas csuka nagyon jó...
  • Magic Boy
    Túl defenzívnek tűnik,de majd kipróbálom!
  • Marcell
    Azert nem mindig jon ossze a gyozelem.
    De ha nagyjabol nalam van a labda, akkor nem kell sokat vedekezni. A mogem ivelos dolgot nem tudom levedeni meg mindig (csak nagy ritkan), de ha szerencsem van nem sokszor alkalmazza a gep.
    Nem szoktam kitamadni, inkabb visszfutok mindenkivel. Aztan ha valaki tul kozel probal jonni, akkor D-t nyomva tartom es a hatrafele iranyt, neha kozben az E-t is. Ha kavarodas van, Matyus modjara vetem magam a jatekba, ami elem kerul rugom ki a stadionbol :))

Tamadasaim 99%-a a szelekrol tortenik, neha egy-egy bepasszolasra, de leginkabb ivelesekre, fejesekre, kipattanokra hajtok.
  • Magic Boy
    Ezekszerint nagyon jól védekezel,hogy csinálod?
  • Marcell
    Ja amugy Gilberto adta be es nem Gattuso!
  • Marcell
    Aha, szoval csak ez az egy megoldas van. Sebaj, most legalabb gyakorolhatok kedvemre :) Koszonom!
  • Breki33
    neverending game az ini-ben mint már írtuk

de a 45 percet neked kell mérned
  • Marcell
    Na megvan a fejeles! :) World Classon nyertem is 1-0-ra, egesz konnyeden.
    Gattuso futott el a bal szelen, megcsinalt egy elhuzos cselt, aztan beadta a lasztit. A hosszu oldalon Henry erkezett es konnyed mozdulattal fejelt a bal also sarokba. Jeee! :)

Elotte volt meg egy nagy fejesem Henryval, de azt megfogta a kapus :(
    A lenyeg, hogy csak egy pillanatra kell megpoccinteni a loves gombjat. Kb. lovesnel is igy sikerul kapura kuldenem.

(Elvileg van nekem is egy Logitech gamepadom, amit a Fifahoz vettem, de miota az x-box controllert szokta meg a kezem, sehogy se birom azt a kis vackot ugyesen hasznalni. A fifa-t is csak addig kuldom PC-n, amig ki nem jon x-boxra :)

MAS: Nem tudom ravenni a jatekot, hogy valodi 45 perces felidot engedjen. Hiaba irtam a locale.ini-be, hogy HALF_LENGTH=45 kb. lemerve ugy 7-8 perces a felidom. Van valakinek otlete?
  • Magic Boy
    1.Sokáig nekem is ez volt a bajom a fejessel,de aztán ráéreztem!Beadás után nyobd az iránt és egy tizedmásodprcig a dt és máris erővel fejeli kapura!
    2.Mi számít neked távolinak?
    Nekem még a 20-25 méteres lövések is kapura mennek nem is egy gólt lőttem már ilyen távolságbol!
    Itt is csak leheletfinoman tizedmásodpedcig nyomd a d-t!
    3.Nyomd egyszerre az E(futás)és a D(szerelés)gombokat a védekezésnél(csak utána fénysebességgel engedd el,mert máskébb ellövi a fenébe a labdát)és akkor sokkal nehezebben indít le!