8347
-
#1227 -
#1226 Az életben általában kezdő!
A játékban nemtudom,de egyik képeden se látom a cserepadot! -
#1225 jah nem az enyém! de nem is mondtam hogy az :D -
#1224 csere? -
#1223 Nem ő csinálta
amúgy ftc meg csel
-
#1222 Ezt hogy csináltad? -
#1221 Nekem Kleberson hiányzik,de nagyon a Brazil középpályárol! -
#1220 Hát énis legszívesebben vennék még egyet.
Csak három már túlzás lenne
De jó az ára nagyon.
És FIfa COmpatibile P
REméljük inkább ez lesz sulinetes -
#1219 nagyon jók sztem... kezdhetek megint gyűjtögetni a perselyben :D -
#1218 Arra itt nincs progim
Hogy tetszenek az új Logitech gamepadok? -
#1217 jaja! marha szép... konvertáld át az avi-t sima microsoftos tömörítésűbe és azt tudja már kezelni a ANIMSHOP -
#1216 Ja ezaz ami oda és vissza emelget ugye?
A múlt héten ebből akartam gif-et készíteni de sajna nem ette meg a formátumot az Animation Shop -
#1215 ezt csekkoljátok! így is lehet gólt rúgni:
HENRY PARÁDÉS GÓLJA -
#1214 nah! PS2-re már fent van vagy mi a szösz?! -
#1213 FIFA 2005 Pal MUTLI5 - Online Fixed
Hmmmmmmmmmmmmmmmm -
#1212 Ha valaki esetleg a BRazil vállogatottal szeretne játszani
klikk
1.1 fix
klikk -
#1211 látom már mindenki ftc-nek hívja P
gamepadosoknak egy kis segítség
jobb analóggal faszán el lehet lökdösni az ellenfelet szögletnél
bár inkább védekezésnél hatásos -
c64 #1210 Én úgy szoktam szögiből gólt rúgni, hogy a rövid sarokra ívelem, majd az ftc-s gomb (ez egy védő Cole vagy Lauren), befutni és fejes vagy ollózás. Ha a védőtőt nem bírja megkerülni, akkor ott áll középen a csatár, néha vele is sikerül elérni a labdát, aztán néha be is lehet rúgni vele. De a kapus ilyenkor már jön kifelé és sokszor lekapcsolja a lövést. -
OPM #1209 senki?
vagy még nem adták ki? -
#1208 Nemértem mér elkezdett kilépni a játék replaynél f3-ra vagy f4-re
újraraktam simán a demót akkor nem csinálta
nemértem -
#1207 Na ja! -
Rudee #1206 Első pár meccsen nekem is sikerült az üres kapu mellé lőni. Meg volt még 1-2 hasonló eset, amikor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Hülyén hangzik, de itt szinte minden passzt máshogy kell adni (még ugyan olyan szituációban is). Ez kissé bonyolulttá teszi a játékot, pedig nem az. Külön élmény lesz esős pályán jáccani, ott hogy kell majd figyelni -
#1205 és az AA?
Nekem a WE7-es L1-es beívelés hiányzik nagyon ami ugye mezőnyben már Q+W-vel remekül működik de a 16-os közelében erőtlen lövés vagy elérhetetlen kiugratás lesz.
Meg van olyan, hogy rátűzöm kipattal oldalra csorog az alapvonal felé erre a szélsőmmel a-val egyből beadnám azmeg rátűzi. -
Rudee #1204 Az A-s beívelés azért nem tartozik kedvenceim közé, mert az inkább egy gyengébb ívelés, mint erőteljes beadás. Ha középen több a védő, akkor OTB-vel adom be (az erősebb beadás, mármár középre lőtt labda bárhova pattanhat), ha egyenlő létszám van, vagy épp van egy viszonylag üresen érkező emberem is látom, akkor meg az A-s beadást használom (üres embernek lefejelem általában). -
#1203 Hát nekem pont fordítva, ha a-val adom sikeresebb, mert különben hiába indul kintről a körhöz a kapus előbb odaér
OTB-nél meg van mikor hátra adja mert azt jelöli ki
Persze lehet Q-val beindítani de nincs mindig annyi idő és lesre is futhat. -
#1202 Az OTB nekem se megy!:( -
#1201 Páran kérdezték a gamepadokat
Na a Logitech sajtótájékoztatón jelentette be újdonságait
Cordless RumblePad 2
a korábban bemutatott WingMan Rumblepad vezeték nélküli, vibrációs-visszajelzéses gamepad továbbfejlesztett verziója. A kisebb és kényelmesebb kiképzésű, 2,4 GHz-es frekvenciát használó vezérlőbe már csak két ceruzaelem kell, melyek mintegy 100 óra játékidőhöz biztosítanak elegendő áramellátást. 12 gomb, egy nyolcirányú digitális vezérlő és két analóg mini-joystick található rajta. A boltokba mostanában került gamepad ára 12.000 Ft körül van. Megjelent ennek vezetékes változata is, mely funkcióiban ugyanarra képes, mint az előbbi: a RumblePad 2 ára azonban alacsonyabb, 7.900 Ft a javasolt fogyasztói ára. Végül azokra is gondolt a Logitech, akik egy egyszerű, de megfizethetőbb játékvezérlőre vágynak: a csak digitális irányítórésszel rendelkező Precision GamePad októbertől lesz kapható, 3.900 Ft körüli áron. A felsorolt vezérlők mindegyike USB porton kapcsolható a számítógépre.
-
Rudee #1200 Szögletnél néha kijön, attól függ hova ívelem. Az ötösön álló embernek nem szoktam adni, mert oda általában kiér. Inkább a 16osról futok be.
Szoktam simán A-val is beadni, de az OTB eddig hatásosabb. -
#1199 Neked nem jön ki mindig a kapus?
OTB-vel adod be?
Nekem az nem annyira műxik -
Rudee #1198 Én eddig még "csak" kötényig jutottam a szokásos cselek (Zidane féle 360°°-os csel, Ronaldo féle bicikli) mellett. Szerintem sokkal hatásosabb a gyors, rövid passzos játék. -
Rudee #1197 Ja a szöglet sokkal átláthatóbb, előbb is 3 szöglet utáni góllal vertem meg a Milant
Érdekes, hogy itt nem annyira sablonosok a pontrúgások, mint voltak tavaly.
Mongyuk nálam még mindig a beadás viszi a prímet (kis OTB-vel kombinálva). A 2004-be elég volt beadni, akár a gólvonalról is lefejelte a csatár a kapust. Most az ötösön belülről nehéz gólt fejelni (persze nem amatőrön). Tehát itt már figyelni kell, hogy mikor ívelsz középre. Az A-s beadás se rossz, de az kevésbé hatékony magasabb fokozaton. -
#1196 Valaki tudja, hogy kell a megkerülős cselt?
Az előbb megcsináltam vhogy csak néztem -
#1195 1123 -
Rudee #1194 Már 3 vagy 4 napja kijött az első XBOX-os, ez most a rippelt verzió. -
#1193 Én kérdeztem
Nekem az tetszik mikor a szögletnél távolabb zoomol a kamera
Amúgy én a tele-t használom úgyanilyen beállításon -
Takigabi #1192 Xbox Fifa 2005 (c) EA Sports *PAL* *DVDRiP*
Xboxra kijött :D -
#1191 Én is ezt használom! -
Rudee #1190 Valaki korábban kérdezte, hogy ki melyik kamerát használja. Én jeleleg ezt, bár jó lenne egy tower kamera majd a fullba
-
OPM #1189 pl melyik hub? én nem találom :( -
laczoo #1188 dc++ ról mindenkeppen....
www.dcplusplus.com