8347
  • Magic Boy
  • Magic Boy
    Az életben általában kezdő!
    A játékban nemtudom,de egyik képeden se látom a cserepadot!
  • The Hedgehog
    jah nem az enyém! de nem is mondtam hogy az :D
  • Breki33
    csere?
  • Breki33
    Nem ő csinálta

amúgy ftc meg csel
  • Magic Boy
    Ezt hogy csináltad?
  • Magic Boy
    Nekem Kleberson hiányzik,de nagyon a Brazil középpályárol!
  • Breki33
    Hát énis legszívesebben vennék még egyet.

Csak három már túlzás lenne

De jó az ára nagyon.
    És FIfa COmpatibile P

REméljük inkább ez lesz sulinetes
  • The Hedgehog
    nagyon jók sztem... kezdhetek megint gyűjtögetni a perselyben :D
  • Breki33
    Arra itt nincs progim

Hogy tetszenek az új Logitech gamepadok?
  • The Hedgehog
    jaja! marha szép... konvertáld át az avi-t sima microsoftos tömörítésűbe és azt tudja már kezelni a ANIMSHOP
  • Breki33
    Ja ezaz ami oda és vissza emelget ugye?

A múlt héten ebből akartam gif-et készíteni de sajna nem ette meg a formátumot az Animation Shop
  • The Hedgehog
    ezt csekkoljátok! így is lehet gólt rúgni:

HENRY PARÁDÉS GÓLJA
  • The Hedgehog
    nah! PS2-re már fent van vagy mi a szösz?!
  • Breki33
    FIFA 2005 Pal MUTLI5 - Online Fixed

Hmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Breki33
    Ha valaki esetleg a BRazil vállogatottal szeretne játszani

klikk

1.1 fix

klikk
  • Breki33
    látom már mindenki ftc-nek hívja P

gamepadosoknak egy kis segítség

jobb analóggal faszán el lehet lökdösni az ellenfelet szögletnél

bár inkább védekezésnél hatásos
  • c64
    Én úgy szoktam szögiből gólt rúgni, hogy a rövid sarokra ívelem, majd az ftc-s gomb (ez egy védő Cole vagy Lauren), befutni és fejes vagy ollózás. Ha a védőtőt nem bírja megkerülni, akkor ott áll középen a csatár, néha vele is sikerül elérni a labdát, aztán néha be is lehet rúgni vele. De a kapus ilyenkor már jön kifelé és sokszor lekapcsolja a lövést.
  • OPM
    senki?
    vagy még nem adták ki?
  • Breki33
    Nemértem mér elkezdett kilépni a játék replaynél f3-ra vagy f4-re

újraraktam simán a demót akkor nem csinálta

nemértem
  • Magic Boy
    Na ja!
  • Rudee
    Első pár meccsen nekem is sikerült az üres kapu mellé lőni. Meg volt még 1-2 hasonló eset, amikor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Hülyén hangzik, de itt szinte minden passzt máshogy kell adni (még ugyan olyan szituációban is). Ez kissé bonyolulttá teszi a játékot, pedig nem az. Külön élmény lesz esős pályán jáccani, ott hogy kell majd figyelni
  • Breki33
    és az AA?

Nekem a WE7-es L1-es beívelés hiányzik nagyon ami ugye mezőnyben már Q+W-vel remekül működik de a 16-os közelében erőtlen lövés vagy elérhetetlen kiugratás lesz.

Meg van olyan, hogy rátűzöm kipattal oldalra csorog az alapvonal felé erre a szélsőmmel a-val egyből beadnám azmeg rátűzi.
  • Rudee
    Az A-s beívelés azért nem tartozik kedvenceim közé, mert az inkább egy gyengébb ívelés, mint erőteljes beadás. Ha középen több a védő, akkor OTB-vel adom be (az erősebb beadás, mármár középre lőtt labda bárhova pattanhat), ha egyenlő létszám van, vagy épp van egy viszonylag üresen érkező emberem is látom, akkor meg az A-s beadást használom (üres embernek lefejelem általában).
  • Breki33
    Hát nekem pont fordítva, ha a-val adom sikeresebb, mert különben hiába indul kintről a körhöz a kapus előbb odaér

OTB-nél meg van mikor hátra adja mert azt jelöli ki
    Persze lehet Q-val beindítani de nincs mindig annyi idő és lesre is futhat.
  • Magic Boy
    Az OTB nekem se megy!:(
  • Breki33
    Páran kérdezték a gamepadokat

Na a Logitech sajtótájékoztatón jelentette be újdonságait

Cordless RumblePad 2
    a korábban bemutatott WingMan Rumblepad vezeték nélküli, vibrációs-visszajelzéses gamepad továbbfejlesztett verziója. A kisebb és kényelmesebb kiképzésű, 2,4 GHz-es frekvenciát használó vezérlőbe már csak két ceruzaelem kell, melyek mintegy 100 óra játékidőhöz biztosítanak elegendő áramellátást. 12 gomb, egy nyolcirányú digitális vezérlő és két analóg mini-joystick található rajta. A boltokba mostanában került gamepad ára 12.000 Ft körül van. Megjelent ennek vezetékes változata is, mely funkcióiban ugyanarra képes, mint az előbbi: a RumblePad 2 ára azonban alacsonyabb, 7.900 Ft a javasolt fogyasztói ára. Végül azokra is gondolt a Logitech, akik egy egyszerű, de megfizethetőbb játékvezérlőre vágynak: a csak digitális irányítórésszel rendelkező Precision GamePad októbertől lesz kapható, 3.900 Ft körüli áron. A felsorolt vezérlők mindegyike USB porton kapcsolható a számítógépre.

• Rudee
    Szögletnél néha kijön, attól függ hova ívelem. Az ötösön álló embernek nem szoktam adni, mert oda általában kiér. Inkább a 16osról futok be.

Szoktam simán A-val is beadni, de az OTB eddig hatásosabb.
  • Breki33
    Neked nem jön ki mindig a kapus?

OTB-vel adod be?
    Nekem az nem annyira műxik
  • Rudee
    Én eddig még "csak" kötényig jutottam a szokásos cselek (Zidane féle 360°°-os csel, Ronaldo féle bicikli) mellett. Szerintem sokkal hatásosabb a gyors, rövid passzos játék.
  • Rudee
    Ja a szöglet sokkal átláthatóbb, előbb is 3 szöglet utáni góllal vertem meg a Milant

Érdekes, hogy itt nem annyira sablonosok a pontrúgások, mint voltak tavaly.

Mongyuk nálam még mindig a beadás viszi a prímet (kis OTB-vel kombinálva). A 2004-be elég volt beadni, akár a gólvonalról is lefejelte a csatár a kapust. Most az ötösön belülről nehéz gólt fejelni (persze nem amatőrön). Tehát itt már figyelni kell, hogy mikor ívelsz középre. Az A-s beadás se rossz, de az kevésbé hatékony magasabb fokozaton.
  • Breki33
    Valaki tudja, hogy kell a megkerülős cselt?

Az előbb megcsináltam vhogy csak néztem
  • Breki33
    1123
  • Rudee
    Már 3 vagy 4 napja kijött az első XBOX-os, ez most a rippelt verzió.
  • Breki33
    Én kérdeztem

Nekem az tetszik mikor a szögletnél távolabb zoomol a kamera

Amúgy én a tele-t használom úgyanilyen beállításon
  • Takigabi
    Xbox Fifa 2005 (c) EA Sports *PAL* *DVDRiP*
    Xboxra kijött :D
  • Magic Boy
    Én is ezt használom!
  • Rudee
    Valaki korábban kérdezte, hogy ki melyik kamerát használja. Én jeleleg ezt, bár jó lenne egy tower kamera majd a fullba
  • OPM
    pl melyik hub? én nem találom :(
  • laczoo
    dc++ ról mindenkeppen....
    www.dcplusplus.com