8347
-
#1307 Jó helly az biztos! -
#1306 gabe, sikerült átírni a saitek-et dual actionre? -
#1305 triggeren a két középső ujjra eső gombot értem, az analóg. -
#1304 azért szeretem az ftp-t,mert nem kell baszakodni 1esével a fájlokkal. -
#1303 aha jaja -
#1302 énis mindig az nforce-t nézegetem.
© TDC Geronimo : neked írtam hogy jó lenne ftp-n meg az is ha minél előbb jönne már, érteed... -
#1301 ezt kinek írtad és mire érted "meg ha minél előbb" ?? -
Gabe18 #1300 Hát EU megjelenés elvileg 8.-án,ettől még kikerülhet előbb,de amig Nforce-ra fel nem kerül,addig nem nagyon érdemes keresgélni,szerintem... -
#1299 meg ha minél előbb :) -
#1298 hát nem tudom hol lesz fenn? Az lenne jó ha ftp-n lenne. -
#1297 Attol függ melyiken!
Te melyikröl töltessz(Privátban is leírhatod!)? -
#1296 nem olvastam még vissza!! Lehet hogy ma már fent lesz valahol a game? -
#1295 Na erre kíváncsi leszek! -
#1294 elvileg pénteken jön a game. Mikor lesz warezen? Csütörtök,Péntek v. késöbb???? -
#1293 szerintem ez a topik a fifa 2005-ről szól... -
#1292 mit? -
#1291 helloka
tényleg igaz hogy lehet még ma láthatjuk? -
Gabe18 #1290 Hát angolból enyhén szólva nem vagyok perfekt,de a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM
" -ig asszem el tudok jutni,az utánna lévő tennivalók nem egészen tiszták,de majd mindjárt megpróbálok jutni valamire. -
#1289 ki? -
#1288 Nem tudom hogy volt-e már, most láttam hogy ma este 11-kor újraindul a FIFAHUGARY. Amúgy nincs itt olyan, aki Szegeden a Piaristába járt? Mert egy nagy foci és fifa rajongó :) -
#1287 Nah ez a lényeg:
Here we go....
Click Start
Click Run
Type regedit in the box and open.
open HKEY_LOCAL MACHINE
then SYSTEM
then CurrentControlSet
then Control
then MediaProperties
then PrivateProperties
then Joystick
then OEM
for those who know a bit about using the registry here:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM
Once you've reached this key you need to look for the sub-key beneath with the information about your own gamepad. Mine for example appears under VID_0B43&PID_0003.
On the right-hand side of the registry you will notice a key named OEMName. If you there isn't a OEMName. Right-click on the RHS and select New then String Value. Type in OEMName. Now you can enter the name of a "supported" controller. The name you use is sometimes dependant on the type of pad you have. In my OEMName I changed it to:
Logitech Dual Action -
#1286 Ezt korábban részletesen leírtam
ha jól tudsz angolul még elő is tudom keresni
lényege, hogy elhiteted a winfossal, hogy dual-od van
és ha elhiszi megetetheted pl az én dual-os beállításommal -
#1285 na most melyik kicsi?
mert nekem van pl Corlessem az valakinek túl nagy P
thurs kormány billentyűzetek nem világmárka pl.
dejó legyen sztem
DE a Logitech a FIfa elsősorban támogatott gamepadja látod teis arra írtad át.
Amúgy tudom hisz én másoltam anno be P
TRiggeren mit értesz mivel tudtommal az a dualnal is analog de lehet másra gondolsz
-
Gabe18 #1284 Ez a Saitek beállitás engem is érdekelne,mert a gomboktól idegbajt kapok...kapnék,ha játszanék a fifával mostanában. -
#1283 http://www.giga.de/features/live/
aber es stimmt,Fifa wird erst heute Abend gespielt
Um wieviel Uhr wird es gezeigt??
ab 22 uhr -
#1282 Aham, ez. Láttam, de az nem igazán jön be, meg kicsi is.
"És thurst nem a világmárkáiról híres." Na ezt azért erősen át kellene gondolnod sztem (ferrari licenszek, f16 licensz, stb), de mind1, én nem reklámozni, hanem megvenni szeretném :).
A két trigger egyébként analóg, ami nagyon jól bevált pl az xbox-os kontrollereken.
A saitek-et átírtam dual action-re, aztán a config.dat-ban átírtam az annak megfelelő sort, volt már róla szó többször is.
No hirtelen ennyi lett volna :). -
#1281 VAn itt valaki aki perfekt németből?
A giga-games ha jól értem ma este 22 órára igéri hogy kijön a játék
-
#1280 Mind a te topic-od! -
#1279 JA egy fontos kérdtch felrakása után nektek is kilép replayben ha F!-et vagy F3-at nyomtok?
F12 Ekvivalens ugye -
#1278 ja ebből egy-kettő az én topic-om -
#1277 EZ?
Láttad te az új Logitech-et amit belinkeltem?
És thurst nem a világmárkáiról híres.
DE te tudod, viszont érdekelne hogy állítottad be a Saitek-et és ha az van minek másik? -
#1276 Én is a Logitech-et ajállanám,de te tudod! -
#1275 PL:Nőnapi versek,Milyen mobilfont vegyek,Mobil Trükkök,Vizilabda Világbajnokság,frankó SMS-ek,stb...
Ma a vizilabdásban láttalak lehet,hogyholnap(vagy még ma) újj fórumban fedezlek fel! -
#1274 Nekem saitek van most, és azt is be tudtam állítani, szal ettől nem félek. A thrustmaster dual trigger viszont nagyon-nagyon jónak tűnik, mindenképp azt akarom megvenni, csakhát külföldről megrendelni kicsit borsos a postaköltség miatt. Szal ha vki tud thrustmaster-es boltot az jelezze plííz! -
#1273 de melyik fórum volt ez? -
#1272 Mivel kb hetente jönnek hozzám, hogy más gamepadokat nem tudják beállítani. -
#1271 Nem konkrét fórumrol beszéltem,de ma is felfedeztem egy fórumot amit végigolvastam és a te hozzászólásaiddal is találkoztam benne! -
#1270 Nem te lennél,ha nem ezt mondtad volna! -
#1269 helyedben inkább az új Logitech-et venném -
#1268 hol is?