8347
-
#1387 Nyobd a d-t(Gamepadon nemtudom!)! -
Drizzthsz #1386 A teljes pc-re kijött már? Bocs, hogy így kérdezem, mi a bin neve ha igen? -
#1385 Szögletnél megy jobb analóggal, nincs gond. Mezőnyben van gond, rálövi, kapus vetődik, labda felpattan, ki akarom fejelni, erre jön az ellen, odébblök és lazán befejeli.
Nincs valami gomb, hogy ilyenkor egy jobb egyenest lehessen küldeni az ellen arcába?
-
bang #1384 rejtély.. próbáltam simán tolni az analóggal, próbáltam lökdösni... nem csinál semmit csak áll, mint a ....
pedig az egyéb jobb analógos funkciók rendben: FTC, cselezés műxik. ??? -
#1383 mármint a lökésem következtében -
#1382 nekem is ellöki szögletnél analógra, de 2-3szor előfordult, hogy pont tökéletes pozícióba került és simán befejelte. :D -
#1381 nekem simán odébblökdösi
multiparnerem azt mondá erre
héh hogy csinálod -
bang #1380 pontosabban: jobb analógal nem tudom ellökni, nekem arra nem csinál semmit (pl. szögletnél) ... na. -
bang #1379 simán húzod az analógot ? már próbáltam, de nem tudom ellökni, eltolni (szögletnél) -
#1378 jobb analóggal lehet lökni -
bang #1377 igen, ilyet én is tapasztaltam, de engem megnyugtat az a tény, hogy ezt én is megtudom csinálni az ellenfél kapujánál. -
#1376 Van valami ötletetek, mit lehet csinálni az ellen, amikor a gép fejelésnél egyszerűen ellök a labda alól, aztán elfejeli a bogyót? Tipikusan kapusról kipattanó labdáknál van, hogy hiába van ott a játékosom, a gép játékosa ellöki, aztán befejeli a védés után éppen feltápászkodó kapus mellett.
Eléggé idegesít már... -
#1375 Inkább azt, hogy "a játék lehetőségeinek kihasználásához erősen javasolt 360 fokos analóg karos gamepad - MINT PÉLDÁUL a Logitech Dual Action - használata" -
Petya777 #1374 "The use of a 360º-degree analog gamepad such as the
Logitech Dual Action
is highly recommended for full functionality."
Itt azt írja, hogy a Logitech® Dual Action™ Gamepad a legmegfelelőbb gamepad hozzá? -
#1373 Köszi,de közben én is megtaláltam! -
#1372 hooooollllllllll?
klikk -
laca70 #1371 Breki !
Tüvétettem az egész programot, de a Paint Shop Pro-ban nem találom az Animation shopot. Hol van ?
Köszi -
#1370 klikk -
#1369 mivan vele?
raknék be gif-et róla de a patch felrakása után bármily F gombra kirak
Amúgy végre lőttem Nedveddel egy szabadrúgásgólt P -
#1368 jobb egérgomb...tulajdonságok! -
#1367 Mi az oldal címe? -
#1366 És a Lövőcselt? -
#1365 Pl itt
-
#1364 a megkerülőst igen? -
#1363 Ezt hol találtad? -
#1362 erre én is kiváncsi lennék... -
#1361 Premier Liga, 8. forduló, a hét csapata: Mark Schwarzer (Middlesborough) -
Ulises De La Cruz (Aston Villa), Gareth Southgate (Middlesborough), Mathew
Upson (Birmingham) - J. Lloyd Samuel (Aston Villa) - Jose Antonio Reyes
(Arsenal), David Dunn (Birmingham), Gaizka Mendieta (Middlesborough), Gera Zoltán (West Bromwich) - Thierry Henry (Arsenal), Paul Dickov (Blackburn)
Az angol szakírók is felfigyeltek Gera Zoltán hétvégi játékára: az első West Bromwich Albion-győzelemhez góllal és gólpasszal hozzájáruló magyar támadó bekerült a hét legjobb tizenegyébe. Az értékelés is hízelgő: a magyar futballista gólt rúgatott Kanu-val, majd a második gólt egy jó fejessel maga szerezte. Remek helyettese volt Jason Koumas-nak...
..., maradéktalanul meghálálta Gary Megson menedzser bizalmát. Azt már mi tesszük hozzá, hogy Gera első olyan magyar futballista, aki bekerült a hét legjobbjai közé, olyan társak mellé, mint Jose Antonio Reyes, Gaizka Mendieta vagy Thierry Henry.
-
bang #1360 mondjuk a lövőcselt még nem próbáltam... valakinek van vele valami tapasztalata ??
egyáltalán van rá idő megcsinálni egy kapuratörésnél ??
nálam az egy-az-egyben helyzeteket nagy %-ban védi a kapus, lehet, hogy ez rá a megoldás... -
#1359 Egy config.dat file azzal a tartalommal amit bemásoltam
ugyanabba a könyvtárba ahol az euro-ban is volt
data/system/config.dat így -
#1358 Ezt nem is tudtam!
Mindig tanul az ember valami ujjat! -
#1357 Hát akkor mi kell? :)
Nem nagyon értek én az ilyenekhez, no :) -
#1356 neked az nem kell te -
bang #1355 C+D: lövőcsel
C + OTB (Y): taktikai gyorsmenü
én a "C"-t mellőztem a gombkiosztásnál, és nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt ;) -
#1354 Hát azon az angol szövegen, amit beírtál lejjebb én se nagyon tudok eligazodni. Kb addig értem, amíg Gabe-18 :) -
#1353 Ja a kérdésre válaszolva
Nem biztos egyszerűbb mivel én jelenleg bill-el jobb vagyok
(egyszer lenne olyan bajnokság hogy mindkettővel kell játszani, biztos megnyerném :-)de élvezetesebb
nem rángatni kell a jobb analógót csak finom mozdulattal elhúzni. -
#1352 Mouse, Keyboard and Controller Functionality
==========================================
You can use the mouse, keyboard or controller to navigate the game interface.
Once you are on the Side select screen, you must move whichever input device you plan to use in the game to the left or the right to select your team.
Please note that you may have to recalibrate your controllers in Windows in order to have the game detect them correctly.
To bring up the in-game pause menus, you can press the Start button (if your gamepad has one) or press ESC.
The use of a 360º-degree analog gamepad such as the
Logitech Dual Action
is highly recommended for full functionality.
The following gamepads are also supported:
Logitech WingMan Rumblepad USB
Logitech WingMan Cordless Rumblepad USB
Logitech WingMan Action Pad
Logitech Rumblepad 2
Logitech Cordless Rumblepad 2
Logitech Dual Action 2
Microsoft Sidewinder Gamepad USB
Microsoft Sidewinder Gamepad Pro USB
Microsoft Sidewinder Free Style Pro
Microsoft Sidewinder Dual Strike USB
MP-8866 Dual USB converter
Joytech PS2(R) to USB Controller Convertor (needs 2 PS2(R) controllers plugged in)
Thrustmaster FireStorm Dual Analog 2
Thrustmaster FireStorm Dual Power 3
Thrustmaster FireStorm Digital 3
Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3
Thrustmaster Firestorm Wireless
Saitek P220 Digital Pad
Saitek P880 Twin Analogue Pad
Saitek P2000
Saitek P2500 PC Rumble Force Pad
Saitek P3000 Wireless Pad & Docking Station
Gravis Eliminator Gamepad Pro
Speed-Link Bullfrog Pad SL-6540
-
#1351 Hiába várod a fullban se engedi előre rakni.
Pont emiatt szenvedtem.
Most nem egyszerübb egy config file-ba amit beírtam egy perc alatt bemásolni? -
#1350 semmire P
ESC - Pause Menu
2 = BROADCAST
3 = END TO END
6 = ACTION
8 = SIDELINE
9 = RADAR On/Off
Attacking Possession:
Arrow Keys - Player Movement
Shift + Arrow Keys - Freestyle/Freekick Ball Spin/Jostle/Receiver Run
A - Lob pass/Chip Shot
S - Pass
D - Shoot
W - Through Ball
Q - Trigger Player Run
E - Sprint (HOLD)
Z - Remote Receiver Control/Toggle Between Receivers
Defending:
Arrow Keys - Player Movement
A - Slide Tackle
S - Switch Player
D - Conservative Tackle
W - Keeper Charge
E - Sprint (HOLD)
Q - Call Second Defender
Amúgy szerintem benne van a readme-ban -
#1349 Hát én szerintem már megvárom a fullt. Ha abban se lesz alapból gombbeállítás, akkor majd átírom. Különben ez a mostani rész bill-en is egész szórakoztató, és a cselezés is sokkal könnyebb. -
#1348 Ezért kell átírni
2004-nél illetve az Euro-nal énis a Cordless használtam mit szenvedtem vele, hogy előre is lehessen rakni
Sztem használd a conf-ot amit bemásoltam vszínüleg cordless-re is jó, illetve azt a sort is rendberaktam
viszont az alsó négyre raktam az alapgombokat a szokásos formációban a felső kettő közül csak az egyiket használtam csak