8347
-
#1267 Hali! Tudom, hogy off, de azért megkérdem: tud vki boltot mondani, ahol lehet thrustmaster gamepad-eket kapni?
-
#1266 Te Breki te mindenütt ott vag?
Felfedezwek egy újj fórumot erre tuti,hogy előbb utóbb a te hozzászólásodat is megtalálom rajta! -
#1265 Breki! ugye még nem szűnt meg a fifa.hu szoba IRC-n?
most hogy kijön a 2005 szerintem sokan mennek vissza multizni... -
#1264 Azért kötelezőnek még nem kötelező,de ajállott! -
bang #1263 PES-ben úgy tudom szinte "kötelező" volt a radar használata, lehet, hogy lassan a Fifában is ??
mondjuk nekem még nem tűnik elengedhetetlennek. -
bang #1262 soha nem használtam, így reflex szerűen élből letiltottam, most meg nem ugrott be, hogy tényleg van ilyen opció -
#1261 pedig minden fifaban benne van P -
bang #1260 köszi, eddig nálam ez kimaradt :) -
#1259 9-es gomb -
#1258 Az alapdemóban(ébn azt használom)Game Settings menü! -
bang #1257 gondoltam, de hogyan kell bekapcsolni ?? ez az alap demoban van benne, vagy valamilyen plusz buhera van emögött ?? -
#1256 Azthiszem! -
#1255 Igen!
1.passz középpálya,
2.kiugró csatár!
3.lövés!
Ritkán jön be,de ha lessz tréning mód akkor be lrhrt majd gyakorolni és akkor jobb lessz a megvalósulási százalék! -
#1254 Radar! -
bang #1253 bocsi, de milyen nézőke ?? valamiről nagyon nem tudok... -
#1252 a nézőkén alul látod a pontokat
PES-ben kisebb területet látunk -
#1251 gamecopyworld? -
#1250 Oké de csak ha nem csinálsz olyat mint 2004-ben egy gyerek akit kb 9* megvertem aztán egyszer nyert és itt ujjongott a fórumban hogy megvert :-)
Amúgy lehet megveszem ha jó. -
bang #1249 a saját térfeledről indítasz olyan csatárodat, akit nem is látsz ?? mert a CPU ezt csinálja kontratámadás címén. -
#1248 Mondtál egy cimet ahol van egy csomó Crack,Pach,stb..!
Elmondod újra,hogy felvehessem a kedvencek közzé? -
#1247 Dehogynem én is szoktam ilyet csinálni! -
#1246 Ha mindkettőnknek meglessz a ful akkor játszunk? -
bang #1245 a multi az más ... ott nem nyom az ellen halálbiztos gyors kontrákat, olyan játékost hozva helyzetbe, akiről nem is tudod, hogy létezik (mert 10 méterekkel nem fér be a képernyőbe...) -
#1244 Ja elméletben jó vagyok, csak aztán jön egy gyerek aki begyakorolja a lövést aztán annyi. -
#1243 Eljön a gyerek és van két gamepadom meg bill
Nem a neten keresztül ! -
#1242 Én is így gondoltam! -
#1241 Hogyan tudsz multizni? -
#1240 Igen ha a védőkkel csinálod de a csatárokkal is letámadsz illetve megvannak a szűrők a középpályán.
Ezt még JÓzsibá-tól tanultam :-) -
#1239 Hm én már átmentem World Class-ra igaz ott az ellennél nagyobb a labdabirtoklási arány
Multiban szerintem ez a tomorűlés nem sokat ér mivel akár egy OTB-s hirtelen befutással megbontja a szélen aztán meg már kotorhatod ki.
De persze mindenkinek más a taktikája.
Hétvégén multiztam egy haverral aki múlt héten amíg nem szoktam meg a gamepadot 5-ra is vert.
Most nyertem is de az utolsó úgy lett 1-0 oda, hogy 78%-os volt a labdabirtoklásom. -
#1238 Én is Agresszív letámadást játszok,de bang módszerét az egés pályán lehet alkalmazni! -
bang #1237 Így van... gyakorlatilag rögtön visszavonulok, mihelyt az ellené lett a bogyó és még így is beszívok egy-egy gyors kontrát. Én pron játszom és ezen a fokozaton eléggé esélytelen vagyok a gyors labdaszerzésre, az ellen gyakorlatilan három passzal a kapum előtt van. Amikor erre a módszerre rájöttem egymás után négy 10 perces félidőt nyertem 2:0-ra pron, sőt volt már 4:0-ám is :)) Azelőtt nem. -
#1236 Köszi ez új volt
Viszont akkor te eleve feladod a középpályádat?
Nem csinálsz pl egész pályás letámadást?
Én sok gólt ilyenből lövök. -
bang #1235 Mindig “csodálattal” néztem a CPU irányítású ellenfeleim védekezési módszerét, miszerint a védőjével nem csak egyszerűen támadta a labdát vezető csatáromat, hanem mindezt olyan pozícióban is tette, amellyel tökéletesen lezárta a jó helyzetben lévő játékosom felé történő átadási útvonalat. Ezt a tökéletes helyezkedést most végre mi is megvalósíthatjuk, ráadásul egyszerűen. Semmi mást nem kell tennünk csak elengednünk az “irány” gombokat és simán nyomvatartani a “D”-t. Amíg kezeljük az iránygombokat is, akkoris támadja a védő az ellent, de annak szerelése igen rossz hatásfokkal működik. Ha irányítás nélkül (a “D”-t nyomvatartva) úszítjuk a védőnket az ellenre, akkor azt sokkal biztosabban szabadítja meg a labdától, ráadásul úgy támadja a csatárt, hogy a legveszélyesebb passzolási útvonalat is zárja. Így nálam a felállt védelmemmel szemben ritkán tud kiugratással kapura törni.
A védekezés folyamata (nálam):
Védekezésnél én elsősorban “betömörülök”, a magától letámadásba lendülő “kijelöletlen” pléjereimre átváltva azokat visszafelé mozgatom. Kezdetben nem nyomok “D”-t, mert ha azt nyomvatartom, akkor a védőm támadja a labdát vezető ellent (hiába irányítom a védőt hátrafelé akkoris csak megy az ellenre). Tehát eleinte csak rendezgetem a védelmemet, próbálok mindenkit a saját posztján és hátul tartani. Amikor az ellen már 25-30 m-re passzolgat a kapumtól, akkor kezdem a védőimmel támadni a labdát vezető csatárt. Odairányítom a védőt a csatár elé kb. 2 méternyire (IRL) ha kell sprintelve. Ezután elengedem az iránygombokat !!! és nyomvatartom a “D”-t. A védőm támadja a csatárt és ha az utóbbi nem passzol (oldalra v. hátra), illetve nem kezd el a saját kapuja felé szaladni a labdával, akkot a védőm szerelni fog. Ráadásul amíg nyomva a “D”, addig a passzra is igen szemfülesen reagálnak a védőim. Ja lehet ezt konbinálni sprinttel is ha a csati futni kezdene, akkor én “D” + “E”, csak ekkor vigyázni kell a futó védőm könnyen megkavarható. Tehát csak addig futok amíg bármi lemaradásom van a csatival szemben. Utána sima “D”. Ha passzol az ellen, akkor újra odairányítok elé egy védőt (simán v. futva) azután megint elengedem az iránygombokat és sima “D”. Ezzel módszerrel a meccsvégi statisztikában a szereléseim számai erősen megnőttek, illetve az ellen gólveszélyes kiugratásainak a száma töredékére csappant. Persze a gyors kontrák kivédése ezzel a mószerrel is kétséges.
Röviden: hozd jó helyzetbe a védődet és utána ne irányítsd, csak “D”, ha kell “D”+”E”. Az irányítást csak a pozíciók felvételére, a védelmed rendezésére használd. Ja és fontos, hogy ha az ellen elkezd szaladni a saját kapuja felé, akkor ne kövesd a végtelenségig, hanam enged fel a “D”-t és rendezd vissza a védelmedet.
-
#1234 Igen de aki ért hozzá azt olvassa
Tomperék ebben a profik sztem -
#1233 Írtam oda is,de van aki azt nem olvassa ezt+igen! -
#1232 Erre van külön fórum
Amúgy én írtam mit. -
#1231 Használ valaki Azureus-t?
Segítenétek a beállításában?
Mert jelenleg gyorsabban tölt fel,mint le! -
#1230 Azért,mert sérült volt! -
#1229 Amúgy a BRazil Selecao-ban nem a stabil kezdőcsapat a jellemző (mostanság) -
#1228 IN-game képek vannak