Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az ember belenez, hogy milyen kripli a garafikaja, aztan ottragad elotte - orakig 😉

El tudnám egy ilyesmi minõségben képzelni az alap BioShock-ot is.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Igen
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

shaken, not stirred
Critical Mission Failure
BloodRage
Cabmageddon
Welcome to Little Havana
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
(egyelõre jobb alternatíva híján tömörített fb-s képek)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
lichdomot enis leszedtem par napja (ahogy tonna masik jatekot is (pl: Magicite; Nom.Nom.Galaxy; Braveland; 10 Second Ninja) de meg nem volt idom belemelyedni. Eskuszom az indie jatekok sokkal erdekesebb felhozatalt produkalnak mint a nagy studiok, mar vagy 2-3 eve

Vagy az átportolás még nem stabil?!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
Steam-en meg alsó hangon elfogyna az összesbõl annyi db hogy nyereséges legyen!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy hightech cuccok ide v oda, most erre függtem rá:
kuva jó 😊