Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Pedig nosztalgiáztam volna egyet.
Medal of Honor - Allied Assault
Shadow of Rome
Dragonball Z - Infinite World
A ps2-es játékokat pcsx2 1.0 r5350-el emuláltam.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."
Szia! <#mf1>#mf1>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Bioshock Infinite és HAWX (nem írom oda melyik-melyik <#idiota>#idiota> )
Forza.
(az elkeszult aram generatorok bojlerei szepen vilagitanak az ejszakaban 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nekem ez eddig teljesen kimaradt, mivel az ilyen jellegû játékokat szeretem 100%-osan érteni, és azért annyira nem pro az english skillem 😊 (innen is nagy köszönet a magyar lokalizáción munkálkodóknak)
Factorio (es vizeromu keszul)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😉Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Értetted,te is és mindenki más is és azt is tudjátok hol benne a baki.De mivel szerkesztésért nem fizetek így maradt.
Next PC upgrade: 2022
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
(A kepeket nezve megjott a kedvem egy kis cod2 multihoz,kar,hogy nincs mar normalis szerver.)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem azt mondom, hogy egyetlen részt sem élveztem utána egy másodpercig sem, de valami a 2-vel véget ért szvsz.
A WaW sem volt rossz, inkább egy CoD2 rimék volt anno az, szebb köntösben.
WaWig bezárólag mindegyik részt többször végigvittem, utána lévõket már minek mikor beindult a lavina.
A Ghostot meg ki sem próbáltam. Mi volt elõtte a BO2? Az is irdatlan nagy szemét volt. Még az "egynek elmegy"-nek sem volt jó.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
There I fixed it.
Egyébként az UO kimaradt, vagy csak nem lõttél képeket?
Nekem mai napig a kedvencem a single-je a Call of Duty részek közül.
Pörgõs, akciódús ,beleélõs érzed hogy ott vagy stb frankó!!!!
És így van a grafika ahhoz képes mikori még most is "epic"!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.
Ha ezzel valamiféle sikert/eladást akarnak produkálni, még nagyon nagyon sokat kell rajt dolgozni. (és itt most nem a sebességre gondolok)
Túlzásnak érzem,hogy eddig megy a roncsderbi volt hogy ,de elég vicces<#idiota>#idiota> (Bár nem sokat volt fent a gépen mert nem értem miért kell neki NASA gép 7-10fps-el fut csak,pedig ez a látvány nem egy világmegváltó)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Most Cod maratont tartok ahogy az idõm engedi végigzúzom az WaW-al bezárólag õket!
Nem rég elõvettem újra, de sokszor iszonyat módon tudott droppolni. Az UO meg szinte játszhatatlan.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!