Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Taperoljon GTA-t akinek 2 anyja van.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Hát elenyésző a Vita-ex AAA címek száma. Most vettem Vitát újra, de 1 hét után túladtam rajta, mert láttam, hogy kb minden ugyanaz, mint másfél éve, mikor az előző vitámat eladtam. Nincs létjogosultsága egy iPhone mellett, amikor arra is van GTA San Andreas pl, meg Star Wars KotOR, és gyönyörűen futnak, mert jól optimalizáltak...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.22. 14:49:44

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

benőmenő
Az évtized fosportja.
Azt sem értem, hogy miért nagy szám a kezedben, amikor vannak Vita exklu AAA játékok, vagy pl. egy tableten is akármit emulálhatsz a Dreamcastig bezárólag. Ezt így idiótaság volt kiadni.
The Protector
Igen,nekem megvan a Borderlands 2 ps3-ra is de ezen a kis képernyőn is van egyfajta varázsa.Amúgy a napokban gondolkodtam el,hogy kéne gameplay-t csinálnom youtubra ezekről,röviden értékelni őket csak amiatt mert alig van VITA gameplay és normális review.A cuccok hozzá rohadt drágák ráadásul új vita-t is kéne vennem mert csak a japcsi verzión van mini USB.A másik ezzel kapcsolatban,hogy nem vagyok az a hű de jó előadó kivétel ha vicces sztorit kell elmesélni.Szóval ha valaki gameplaymakerkedésbe kezdene akkor VITA-ra tegye azt mert az egy foltozatlan terület mindenhol.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
Ha nekem Vita-m lenne tuti nem erőltetném ezeket a célzós dolgokat, de persze biztos megvan a varázsa hogy kis képernyőn látod azt amit tegnap a desktopon toltál.

The Protector
Nekem eddig nem voltt bajom a vita analógjaival,tök jól megy,szeretem is,viszont itt azért ilyen távokban már picit kényelmetlen illetve lehet nem pont a mesterlövés karival kellett volna kezdenem az apró vélzások miatt.Amúgy ha valakinek tetszik,célozhat úgy is,hogy vannak gombok de amikor célzol a vita forgatásával,helyezésével tudsz céloni mellé így eléggé apró manővereket is meg tudsz tenni vele.Nekem ez a verzó nem jött be annyira,ki is kapcsoltam mert lövéskor mindig bemozdult a kezem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
És milyen FPS-t tolni azzal a két nyomi analóg karral? 😊

The Protector
Amúgy,nagyon jó felbontásban fut a játék.Túéles az egész,és ugyebár eléggé apró betűkkel dolgozik a játék de minden kiolvasható.A másik az,hogy lehet,hogy csak nekem újdonság mivel több mint 5év után csináltattam magamnak új szemüveget.4.25-ös cilinderem van 1.5-2dioptriára ami annyit tesz,hogy egy ps4 ára van a pofáman és lehetett volna még extrázni a szemüveget.

The Protector
Borderlands 2 ps vita.Ez a játék nagyon szép,iszonyat jl mutat vitan,viszont sokszor vállalhatatlanul szaggat.Sanctuari 10fps-el megy kb és a 30fps-t is csak max az eget nézve éri el.Botrányos így kiadni valamit egy konzolra.De basszus ez Borderlands 2 a kezedben!!!!

shaddam
Most tolom ps3-on. Ikarosz annyira Darwin díjas :'D

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Maxtreme
The Bureau

The Protector
Azt a játékot de szerettem,sokszor végigvittem,de egy kalap szar volt,viszont MATRIX.Az Enter the Matrix nai napig egyik kedvencem.

Shep
Szerintem a Path of Neo PC-s portjától rosszabb port nem létezik, meg csúnyább sem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Így van, sokkal égetőbb gondok is vannak vele mint az hogy látszik -e a replay-nél a fű. És igen, ezen a képen már jobban néz ki. Javaslom amúgy hogy nem kell mindent mellre szívni, csak beszélgetünk. Baromi jó móka a New Star Soccer is, pedig abban nincs fűszál meg mezgyűrődés.

Kongy
WUT? Te meg mi a fészkes fenéről beszélsz? PSP-n ezek sosem voltak 1. 2: a képeken nem jön át, de szinte semmi recét nem látni a játékokban, nagyon jól mutatnak vitán. Közelebb vannak a PS3 HD verzióhoz, mint a PS2-eshez, szóval nem tudom mi a gond. FPS-beli problémák már vannak bőven, ami szerintem ultragáz, mert ps2-es játékokról van szó, azért mégis! A God of War 3-at illene portolniuk vitára, nem majd' 10 éves játékokat, én azt mondom.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Micsooooda?És még nem is láttad futás közben😊A god of war 1 sokszor veri a 10fps környékét.A god of war 2 teljes menüje szaggat,lassú,akadozik.Ennél gányabb portot még nem láthattatok.
Az átvezetők az eredeti ps2-es ek.Homályosak és nem is teljes képernyőben futnak hanem lekicsinyítve.A hangok szintén nagyon gyenge minőségben kerültek fel.Szájba kéne spriccelni a portolást végző embereket.
Nah amúgy hamarosan nyomok borderlands vita képeket.

The Protector
part2

Totti5
Bámulatos hogy 1 pixelt nem javítottak rajta a PSP verzió óta. Ez kerek perec ronda, PS Vitához méltatlan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Szóval gáz ha ha van 3D hatású fű és nem csak a textúra terül el a gyepen és nyilván ennek a megalkotása hosszú heteket vett el más dolgok elöl ( igazából azért nem volt eddig benne, mert nem volt hozzá powa, most h van beletették egyből )... értem. Minek a fejlődés, levele! Legyen 8 bites, és akkor jut idő másra is.

Te ezt a füvet nem látod, csak ha ilyen földre tett kamera mutatja vagy ripléjt nézel, ami amúgy nekem tetszik, meg végre fű, hogy olyan nagy tragédia lenne a magassága? egyátalán nem. írj nekik hogy vegyék vissza, mert ez már gaz.

Fifa 15 kép, ez meg még jobban néz ki.

The Protector
God of War HD collection PS vita
God of war2

zorrobomber
Azt kellene látnod a képen hogy egy lucernmezőn mennek a játékosok, és nem focipályán. Jellemző az egész sorozat fejlődésre hogy ilyen kreténségekre pocsékolják az emberidőt és nem más, értelmesebb feature-ökre.

Azért játszok vele mert nincs más, és a játékmenettel nincs nagy gond. Sokkal nagyobb potenciál van benne mint amit valóban produkál.

Totti5
Ha trágya akkor miért játszol vele? ezt ne, ennek így nincs sok értelme.

Nézem a képet, mit kellene látnom rajta? egyik a valóság, másik a játék. Fifa 14 nextgen nagyon jól néz ki, jelenleg a legszebb és legélethűbb focis szimuláció ( körítés, animáció, fizika ). Akinek meg nem annak ott PES, ha meg semmi sem jó akkor egyen homokot.

zorrobomber
Nézd már meg a két képet és hasonlítsd össze. És ez csak a jéghegy csúcsa. Trágya az egész sorozat, és ezt úgy mondom hogy rengeteget játszok vele.

AnarchoiD
Forza 5

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

w77d
nem nagy ez? Megye 3-ban jobban nyírt pályák vannak 😄

Kongy
Ahhoz lusta voltam 😄DD

n000rbi
Pendrive?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Diablo 3 (PS4) /igen, tudom, agyontömörített képek/

Kongy
Crysis 3 nekem egész jól fut maxon AA nélkül. <#hehe>

grebber
Tedd fel Crysis 3-mat maxra.Na ahogy az fut oszzad el az fps-t még 2-3-al és kijön a végeredmény<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Jöhetne már ez a Ryse PC-re... 😄 Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a 6950-em 😄

Totti5
Forza 5

Ryse

Totti5
Jajj, most hogy jön ehhez az ilyen? 3Ds a fű, engem nem zavar sőt nagyon tetszik, de ez csak akkor látszik így ha teljesen leviszem a kamerát visszajátszásban. Nyilván a hatás kedvéért ilyen, de miért ne lehetne, nem nagy ez... Amúgy hogy mit nem tudnak kitalálni... részletek, a játékosok, mozdulatok, ruhák, pályák, környezeti effektek kidolgozása. Ilyen közelről alig látod a játékot vagyis kb nem is, de ennek ellenéreMINDEN ki van dolgozva s akkor nézed meg amikor akarod fél méterről. Ez önmagában nagy meló és becsülendő. Újítások meg grafkán kívül sokkal több területen vannak mindig, nem véletlen jutott el olyan szintre a sorozat mint amin most van. A folyamatos, látványos fejlődés, innovatív megoldások. Ez jellemezte az elmúlt 9 évben a sorozatot.

zorrobomber
hát lehet mondani hogy na bumm, meg értem én hogy már kínjukban nem tudnak újdonságot kitalálni, de ehhez kombájn kéne már, nem is fűnyíró 😊

w77d
egy picit ápolatlan a pálya na bumm XXD

zorrobomber
Nem lett ez a fű egy kicsit eltúlozva?

grebber
The Darkness 2

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Gondolom, az eredményre gondolt. 😊

A medve nem játék.

Totti5
Screenshot mindegyik 😊

Új szerzeménnyel, AVerMedia Game Capture HD II -vel csináltam.

AnarchoiD
Ezert jarok erre a forumra, a kepeid alapjan bele is nezek 😉 koszi

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shep
Az első kép tuti PS 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5

Totti5

The Protector
Még jöhetnek ONE képek!!!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Ez a 2. rész egy nagy vicc. Unalmas, oda vissza mászkálás, a vége meg, hát arra szavak nincsenek.

Kongy
Az a baj ezzel a játékkal, hogy nincs stílusa. Vagyis nem tudja eldönteni, hogy most akkor milyen stílusú legyen. Modern, vagy gótikus, vagy a kettő keveréke.

Castlevania: Lords Of Shadow 2
Jobb mint az első rész és fényévekkel veri is de ez is egy idő után unalomba fullad sajnos. Grafikára szerintem panasz nem lehet mert az egész jó maxra húzva mindent

Totti5
Fifa 14 ( Xbox ONE )

EA UFC ( Xbox ONE )

Totti5
Ryse: Son of Rome ( Xbox ONE )

Killer Instinct ( Xbox ONE )

Madden NFL 25 ( Xbox ONE )

Kongy
Ha jó géped lenne physx-el is menne mint a szél 😊