Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Sajna nem lettek túl jó képek, multis játékból nehezebb jó képet lőni, mert ugyebár nem arra figyel az ember 😊
A gfx olyan amilyen, de sejtésem szerint ez azért változni fog, lévén 0.30-as verzióról beszélünk.
Ettől függetlenül viszont maga a játék (a stílusra fogékonyak számára) szerintem nagyon jó.
Hihetetlen ez a játék. 4k + high smaa-val is recefice. Ráadásul "csak" high beállítás, mert az ultra nem tudom mit kapcsol be, de 1080-ban sem megy 15 felé a frém :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgy látszik állóképen nem látszik az a "zsizsgés" amit mozgás közben produkál a progi. Egyes helyszíneken kiborító volt és amikor smaa-t, vagy mást akartam használni olyan gamebreaking képhibákat produkált, hogy öröm volt nézni -.-
Igazából kinézetre is épp olyan felemás érzéseket keltett bennem, mint gameplay téren és a review-kat elnézve a második rész sem tett igazi előrelépést <#schmoll2>#schmoll2>
Mondjuk nekem a Lords of Shadow 1 is csak jóindulattal volt középszar.
Meglepően kevés a recefice a képeiden, ezért megkérdezném, hogy használtál-e valami plusz AA-t, vagy downsample-t (ha igen hogyan és milyen felbontásról)?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnos a játék nem tudott felnőni az első részhez a szememben, de másoknak jó szórakozást jelenthet. Ahhoz képest hogy kézi konzolos átirat egész jól néz ki Full HD-ben

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.11. 19:31:13

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem véletlen hogy a játék 50-60 százalék körüli értékeléseket kapott, irányításban vannak kisebb gondok, zavaros billentyű kiosztás, a grafika helyén lenne de az is kicsit kopottas. És néztem egy nagyot mikor az első két fejezetet 1 perc alatt kivégeztem, 3-ik fejezet már karcolta a kemény öt percet részemről, és ennyi elég is volt a játékból sajnos :/

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:58:06
Egy újabb film alapján készült játék, egy újabb mellé nyúlás. Helyenkét mondhatjuk hogy jól néz ki a játék például a robotok kidolgozása. Sok helyen találni gyenge textúrákat az amúgy is csúnyácska grafika mellett ami abszolút nem hozza a 2014-es szintet szerintem. A játék nulla fizikát tartalmaz kb és az MI is iszonyat bugyuta ugyanis úgy szalad el mellettünk az ellenség mintha ott sem lennénk. Fanatikusoknak való játék, de aki teheti szerintem kerülje 😊

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:19:48

Last of Us Remastered (PS4)

A többit inkább szpojlerbe 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/spoiler]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy nekem első napos vétel lesz,nagyonn bejön.CSak az tántorít vissza,hogy egy rakat DLC fog jönni hozzá szokás szerint,hogy szopnának le.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sajnos elég rövid game, de a történet bejött, és vannak érdekes fordulatok. Néhol előfordul egy két alacsony felbontású textúra de amúgy rendben van a grafika is szerintem 😊