Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azért írtam külön a physx-et mert azt kikapcsolva suhan mint a szél (minden maxon van csak élsimitás nem)

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Olyan géppel, ami neked van kb minden új játék szaggathat.<#wilting>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
The Bureau XCom Declassified (Jó ez a Physx csak akad mint a rohadalom.)

Totti5
Forza Motorsport 5 ( Xbox ONE )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
ORBgasm 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
God of War HD Collection Psvita.
God of War 1

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
Hazard Ops

Sajna nem lettek túl jó képek, multis játékból nehezebb jó képet lőni, mert ugyebár nem arra figyel az ember 😊
A gfx olyan amilyen, de sejtésem szerint ez azért változni fog, lévén 0.30-as verzióról beszélünk.
Ettől függetlenül viszont maga a játék (a stílusra fogékonyak számára) szerintem nagyon jó.

benőmenő
Split/Second: Velocity
Hihetetlen ez a játék. 4k + high smaa-val is recefice. Ráadásul "csak" high beállítás, mert az ultra nem tudom mit kapcsol be, de 1080-ban sem megy 15 felé a frém :/

Ryder62
HL2

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Tatyla
P.T. PS4

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Én maradok a God of War-nál 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Én meg végig élveztem még másodjára is, szerintem az egyik legjobb ebben a stílusban. Folyamatosan vannak új képességek, így nem válik unalmassá a harc a helyszínek meg kellően változatosak, a történet is jó. Na de hát kinek mi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
Nagyon helyesen, mert hogy sztori az alapjáték főboss előtti cutscene-ben van egyedül, ott is csak konstatálják, hogy mi történt eddig a játékban, majd harc, credits és dlc.
Myselor
hát én addig vittem amikor kristályokat kellett gyüjtögetni és bemenni egy sötétbarlangba.ott már meguntam annyira nem indult be hogy már fájt xd
Kongy
Hát, én vártam, hogy beinduljon, de chapter 4-ig nem indult be, meg az animációk, a karakter mozgása is rém gyenge. Grafika szép, de ennyiben kb ki is merül az előnyeinek listája.

Myselor
az ötlet tök jó lenne de annyira egy unalmas a játék menet,borzasztó 😄 pedig azthallottam jó lesz de nem,a bossok is vicc xd gyorsan töröltem is pár óra játék után
Kongy
Csatlakozom 😄 Kínszenvedés.

Myselor
az egyik legunalmasabb játék amivel valaha játszottam 😮
benőmenő
Azt észre vettem, hogy az fxaa-t benyomtad, csak furcsa volt...
Úgy látszik állóképen nem látszik az a "zsizsgés" amit mozgás közben produkál a progi. Egyes helyszíneken kiborító volt és amikor smaa-t, vagy mást akartam használni olyan gamebreaking képhibákat produkált, hogy öröm volt nézni -.-
Igazából kinézetre is épp olyan felemás érzéseket keltett bennem, mint gameplay téren és a review-kat elnézve a második rész sem tett igazi előrelépést <#schmoll2>
Hát figyelj játékon belül minden maxon és bekapcsolva minden, külön cuccot nem használtam tehát a VGA driverben se állítgattam elsimítást. Felbontás pedig 1920x1080
benőmenő
Hát egy kézikonzolos portot nem tudom mennyire illik egy nagygépes játékhoz hasonlítani...
Mondjuk nekem a Lords of Shadow 1 is csak jóindulattal volt középszar.
Meglepően kevés a recefice a képeiden, ezért megkérdezném, hogy használtál-e valami plusz AA-t, vagy downsample-t (ha igen hogyan és milyen felbontásról)?
Shep
Én borzasztóan untam azt a játékot, csak a történet miatt játszottam végig de utólag már azt mondom ,hogy kár volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Castlevania - Lords Of Shadow - Mirrors Of Fate HD
Sajnos a játék nem tudott felnőni az első részhez a szememben, de másoknak jó szórakozást jelenthet. Ahhoz képest hogy kézi konzolos átirat egész jól néz ki Full HD-ben

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.11. 19:31:13
Castlevania - Lords Of Shadow

Hiába 2 éves még mindig szépen fest Source enginennel.
Kongy
Így van. Én hülye azt hittem, de nem, ők most valami máson dolgoznak.

Maxtreme
de ha jól tudom a fejlesztők sem ugyanazok.

grebber
Dear Esther (így kell techdemót csinálni)

Kongy
Fall of Cybertron meg ez ég és föld 😄

Maxtreme
Szintén zenész.
Óriási csalódás az igencsak jól sikerült előző részhez képest.

shaddam
Mostanában szerencsére a telefonokat fertőzik ezekkel a filmes kaptafa játékokkal

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Killer Is Dead
Nem véletlen hogy a játék 50-60 százalék körüli értékeléseket kapott, irányításban vannak kisebb gondok, zavaros billentyű kiosztás, a grafika helyén lenne de az is kicsit kopottas. És néztem egy nagyot mikor az első két fejezetet 1 perc alatt kivégeztem, 3-ik fejezet már karcolta a kemény öt percet részemről, és ennyi elég is volt a játékból sajnos :/

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:58:06
Kongy
Fél óráig bírtam elviselni.

Transformers - Rise Of The Dark Spark
Egy újabb film alapján készült játék, egy újabb mellé nyúlás. Helyenkét mondhatjuk hogy jól néz ki a játék például a robotok kidolgozása. Sok helyen találni gyenge textúrákat az amúgy is csúnyácska grafika mellett ami abszolút nem hozza a 2014-es szintet szerintem. A játék nulla fizikát tartalmaz kb és az MI is iszonyat bugyuta ugyanis úgy szalad el mellettünk az ellenség mintha ott sem lennénk. Fanatikusoknak való játék, de aki teheti szerintem kerülje 😊

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:19:48
Wayward Manor

Monochroma

Kongy
Infamous Second Son (PS4)

Last of Us Remastered (PS4)

grebber
Dead Effect

Inversion

Murdered Soul Suspect

Myselor
én nem mertem végigjátszani xd nincs parásabb dolog számomra mikor követ valami,jön utánam és nemtudok védekezni ellene .ott hagytam abba köszönöm elég volt 😄 megnéztem a végét youtubeon elég fura volt szóval nem bánom annyira 😄
Among The Sleep

a.carkey
Hehe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

shaddam
The Last of Us Remastered (Left Behind DLC)

A többit inkább szpojlerbe 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[/spoiler]

Ez nálam 10/10 volt 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

benőmenő
Enslaved - Odyssey to the West

Maxtreme
Sleeping Dogs

Totti5
Akkor miért nem játszol olyanal ami 60 fps? van rengeteg!

The Protector
Betonstabil?Az igen.....Én annyira megszoktam a konzolos játékot h már azt sem tudom milyen 30felett az élet.
Amúgy nekem első napos vétel lesz,nagyonn bejön.CSak az tántorít vissza,hogy egy rakat DLC fog jönni hozzá szokás szerint,hogy szopnának le.

Totti5
Fix 30 fps PS3, X360, PS4 és X1-en is szóval nehezen lenne😊

Murdered Soul Suspect
Sajnos elég rövid game, de a történet bejött, és vannak érdekes fordulatok. Néhol előfordul egy két alacsony felbontású textúra de amúgy rendben van a grafika is szerintem 😊