15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#382 180k volt a C64 floppy egy oldala. 360k ha lyukasztottuk a masik oldalt is:)))) Ezek a toltogetos jatekok voltak. Egyszerre max 48k fert a memcsibe (extra trukkel egy kicsit tobb, 52-55k). -
#381 170 KB (174 848 bájt) egy c64-es .d64 file mérete
a telcsik is azt bizonyítják hogy nem kell egy atomerőmű ahhoz hogy az ember játszon egy jót!:-) -
#380 "manapság már 2-3giga egy átlag játék"
A telcsimre 100k egy olyan játék, ami C64 szinten van. Amúgy a 174Kb (honnan jött ez a pontos szám?) bele se férne a C64 memóriájába. -
#379 C64 Rules!
Van egy varázsa az biztos!és nem kellett hozzá egy baromi drága pc ami még éppen kiforróban volt!
Best: Last Ninja 1-3, Armalyte, Turrican 1-2, Stunt Car Racer,F1 Grand Prix Circuit,Gunship,stb.stb.
Az a vicc hogy ezek a játékok 174Kb-ba beleférnek és azért
ez a nem mindegy, hogy manapság már 2-3giga egy átlag játék.
Persze azért nagy minőség,nagy méret,nagy gép,nagy profit!
off-topic de azért szomorú, hogy a nagy átlag még keresni sem tud a neten, legyen az update vagy cheat!
Hanem mit csinál?!
kérdez agyba-főbe a fórumon, hogy hol van ez,hol van az,help,help,anya nem megy a fárkráj?!
Semmi kreativitás!csak menni,menni bántani!
-
#378 -
#377 Télleg. Az indy 500 az zsír volt...
imádtam! -
#376 Az nem is az Indianapolis, hanem az Indycar. :-))
Az Indianapolis500 -t jobban bírtam.
-
#375 És az örök kedvenc!
Ez kellemetlen volt:
De még idelyében helyrejöttek a dolgok:
-
#374 Akkor az én régi kedvenceim!
Indyanapolis:
Nascar:
Strip poker:
Lula:
StarCraft:
-
#373 Ő mi?
Szép. -
#372 Szééép... -
#371 STUNTS POWER! (ha jól emléxem).
MEnnyit ökörköttem...
Régi szép idők! -
#370 YEAAAAHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyik két kedvenc játékom volt anno!
Raptor és F22. Mekkora istenek voltak ezek akkoriban!!!
Imáttam őket! -
még mielőtt valaki belekötne mind 2 kép saját gyártmány.. -
#368 Azok egyek voltak ? :)) En is azt hittem piramis :) -
spR #367 Láttad volna Amigán! Az volt az igazán kiráy! -
#366 Gondoltam ingyenes számtech tanfolyamot adok... :-D
Amúgy ilyen "beleégett" gombok képeivel tele lehetne rakni a netet. Nekem hetente 3-4 alkalommal feltűnik a legváratlanabb helyeken... ;-) -
Braveheart #365 Ezt most komolyan mondtad? :) -
#364 -
#363 F-16 Combat Pilot:
Wizard of War is aranyos volt, bár én ilyen kicsit hasonlító kategóriában a Rockfordot szerettem, bár ez inkább Boulder Dash-hez hasonlított, no mind1.
Braveheart: Kérdésedre a válasz: tálca :-D
-
Braveheart #362 Ez nem játékból van de nézzétek, most csináltam... (winxp home e.)
-
#361 az F16 Combat Pilot melyik is volt? -
Bat #360
:-] -
#359 az kurva jó volt, kár, hogy 2 fps volt a sebessége :) -
#358 Kár hogy a Fighter Bonberből a la c64 nem tudok screensotot betenni... de jó volt, a hegyek még piramis alakúak voltak ezért azt hittem hogy Egyiptomban játszódik... -
#357 -
#356 -
#355 -
#354 -
#353 nekem volt egy olyan képem egy BF-109-ről hogy több volt a lyuk a gépen mint maga a gép felülete... -
#352 lol... -
#351 Na majd rakok be párat:) -
#350 Igen nálam is ez volt az első ami nem:P -
#349 :D
De sajna szvsz sokkal nem lesz jobb...nekem se lett + 512 után...:(
A topik meg jó akinek nem teszik ne jöjjön be,ennyi:) -
#348 Hat en beszurtam par kepet nezzd csak vissza...
mellesleg locon szinte semmilyen mai gepen nem megy fullba, a varosok felett meg ha sokan vannak behal plane ha meg aa meg az is van talan 256Xtken megy jol.
-
#347 jó csak azért mert az én gépem a mai színvonalat nézve nem olyan piskóta...és eddig minden elment akadás nélkül 1024*768,highon minden.... -
Braveheart #346 Ja 1-2-t én is be szoktam rakni :) -
Braveheart #345 A gépigényt ne nézd, a recommended 2-szeresén már jól fut ;) -
#344 ezzzel én okba is vagyok...a hibával kapcs...én is szeretem a fun picseket...csak sajna most nincsen 1se...ill eltűntek..Il-2 Surmovikból voltak jó kis képek... -
Braveheart #343 Ki mondta hogy játszható? Alig bírtam képet csinálni, úgy szaggatott ;)
Veszek majd egy 2800+-os procit meg 512 ramot a mostani 2000+ 512 mb mellé, akkor majd menni is fog :)
DJ Skyline: ha vennél még ramot akkor szerintem elfutna, igen.
Hiba: nem azért hoztam létre a topicot, hogy hú baz nekem maxon 80 fps, hanem azért, hogy érdekes, jól kinéző képek kerüljenek be, amiken lehet ámulkodni, nevetni...