15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#4038 sztem szebb volt, mint a double agent, azt tul post processelték, ami viszont csak AA-val ért volna valamit, de olyan gép meg nincs, ami azt ugy elvisszi :) -
#4037 hát szted? :) -
#4036 Hy! Ez melyik részből van? Chaos Theory? -
#4035 Ez a game a mai napig üt grafikailag
Akárki akármit mond, szvsz sokkal szzebb mint a DA. -
#4034 Ñìåðòü øïèîíàì / Death to Spies
-
#4033 SPIDER-MAN 3
-
#4032 Oblivion + SI + sok mod
-
#4031 Alpha prime:
-
#4030 OFF: a régi rendszerhez képest (az volt az aduász az MMO rendszerek között) tényleg közröhej és szánalom lett, de ha attól eltekintünk akkor egy viszonylag élvezhető katyvaszt kap az ember. Bár megmondom őszintén, egyedül a Star Wars és a guild tart játékban.
Az SWGemu pedig nem igazán tört szerver mert leglális, de közemberek üzemeltetik majd. A soe rábólintott a dologra, szóval nem igazán tört. Majd ha látják, hogy azok a szerverek tömve lesznek akkor talán elgondolkoznak majd a saját hülyeségükön (bár ha több évnyi folyamatos, össznépi szapulás nem hatott akkor lehet ez se fog). -
#4029 OFF: nekem csak haver mutatta anno, h milyen lett, igy nem is csodáltam h lelépett ... de mi az az SWGemu ? tört szerver? amin lehetne régi szabályok szerint játszani? -
#4028 Ha eltekintünk attól, hogy milyen volt akkor egész türhető és minden gyökérség ellenére még minidg SW.
Persze amint van SWGemu a jelenlegi játékosállomány nagyjából újboli 75%-os csökkenésen fog átmenni. -
#4027 én inkább azon lepődök meg, h még van egyáltalán játékos, aki vevő a sony szutykára ... -
#4026 Meglepődnél, hogy mennyien játszanak. Annyi az egész, hogy a központ Coronetből áthelyeződött Eisley-ba. Még ha csak fele a népesség ahhoz képest ami régen volt, még mindig vannak bőven akikkel játszani lehet. -
#4025 mmorpg 150 aktív előfizetővel -
#4024 Ez milyen? RPG? Stratégia? FPS? Vagy mi? -
#4023 Star Wars Galaxies megint
Meditálás egy Sötét Jedi máglyánál.
Na foglalkozz vele! Ha látja hogy nem kapja meg a törődést akkor feladja!
Sötét Jedi találkozóhely.
Jedi Starfighter.
Könyedt kashyyyki kiruccanás.
Jedi Starfighter II
A háború egyik sérültje, aki kénytelen nyomorékként leélni életét.
PALPI! LÁTOM A GATYÁDAT!
-
#4022 Infernal
-
#4021 Fahrenheit:
Ahhoz képest hogy soha nem szerettem a kalandjátékokat, (ne üssetek :) ) ez a game valami piszkosul bejön. Az egészből árad a profizmus. -
-
#4019 [IMG]http://[/IMG] -
#4018 ezsgé galéria -
#4017 Melyik oldalt használjátok képfeltöltésre és hogy kell belinkelni. -
#4016 -
-
#4014 kültem neked PM-et, pls válaszolj! -
#4013 Oblivion: The shivering isles
-
#4012 Nem. 1280 max detail, 4XAF Shadows off. Így nem ritka a 100 FPS sem. Nagyobb harcoknál a minimum olyan 60 körül mozog. -
#4011 hehe.. jaja ő amúgy egy FLESH -
#4010 Krumpli uraság ezt benézte -
#4009 stalker:
-
bcrics #4008 te neked a játék nem akad???nálam a játék elejétól akadozik de durván!!! -
#4007 1kis tegnap esti Starship Troopers multi (coop) móka :)
-
#4006 te milyen gémeket találsz folyton?:D -
#4005 Már régi nagyon csak orosz nyelven jött ki eddig. Ezt nemrég tette közzé egy jóember:D
És már magyarításon dolgozik. -
#4004 Milyen a gém? régen érdekelt, mikor jelent meg? :) -
#4003 You are empty
-
#4002 maot persze :D
mapot akart lenni :) -
#4001 Csak kár h hibás :(
1 bizonyos maot nem fog betölteni :( -
#4000 Max Payne 2 - Elements Of Style mod
-
#3999 part2:
...és ígérem több nem lesz :)