15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#4078 Sam and Max - Abe Lincoln Must Die
-
#4077 a képek nem adják vissza, de mozgásban tényleg jo! és van fizika is, elsőre a homokos rallyt néztem, namondom ez a szokásos cmasters fos... aztán aszfalt a subaruval... döbbenet, végre _valami_ ... nem szim, de ...
a környezeti fizika pedig sztem remek :)
-
#4076 No még egy kis World in Conflict, igaz ez még mindig tökre lecsupaszított grafika, de így legalább jól fut, bár sok más stratégia játék még erről is példát vehetne... A robbanás effektek még low fizikával is pofásak...
Akit komolyabban érdkel olvassa el a cikkemet a játékról: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=28121 -
#4075 nem, rts lesz -
#4074 a prezentáción kívül kuka az egész szerintem. az elején ez is volt az általános vélemény a topicban, de ahogy most benéztem, sokan a pozitívan csalódtak benne. nem tudom mit vártak tőle, ha amit ad az pozitív csalódás, dehát ízlések és pofonok. -
#4073 takonyfizika befigyel ebben is...
#4069: ez FPS? -
#4072 Háát... nem esek hanyatt ettől mint sokan msáok, gondolom a fizika az ami nincs benne:) -
#4071 Colin Dirt (végre elindul, hála a 7.5ös ATI drivernek :D 1280x1024/medium beallitasok, sofőr kikapcsolva)
-
#4070 Ez érdekesen hangzik, várjuk a további képeket :) -
#4069 Nos emberek bejutottam a World in Conflict zárt multiplayer bétájába és hát ez a játék egy istencsászárság lessz! A grafika nagyon jól néz ki, még így is teljesen levéve a részleteket, és egy 9600-osal is játszhatóan fut még egy 16 fős meccsen is. Az a jó hogy a multija olyan hogy csak két oldal van (amcsi, ruszkik) és mindenki válaszhat hogy melyik fegyvernemel szeretne lenni. A környezet olyan szinten rombolható amilyet még a Compay of Heroes se tudott, és ezt ki is lehet használni! No majd esete dobok max közelébe csavart képeket is!
-
#4068 én pl. street legal ota tolom az invictus gémeket,és eddig egyikben sem csalódtam,sőt! :) -
#4067 ja boccs ugy olvastam h most szeded
am sztem kurvajo,sokkal jobban bejön mint a nidforszpidek^^ -
#4066 max akkor gagyi, ha anno nem street rodoztál :) egyszerű játékmenet, közepes/jó grafika, remek fizika+irányitás!
a multi viszont nagyon állat lehet :) -
#4065 vazze, hogy megnézzem milyen. a képek jobbak róla mint maga az élmény. -
#4064 akkor minek szeded.. -
#4063 én ezt most szedtem le a képek miatt de elég gagyi a kivitelezés... -
#4062 LASR
-
#4061 Tiger Woods PGA Tour 07
LASR:
-
#4060 hát szerintem azért a látvány indokolja is a gépigényt.
Persze abban is biztos vagyok, hogy valamennyivel jobb teljesítményt is ki lehetne csikarni a motorból egy "kis" programozói ráfordítással ^^ -
#4059 én is letöltöttem,egyszerűen hihetetlen vas kell neki.. -
#4058 hidd ezt. codemasters "autos" terméknél a demo=végleges, ld. még TRD széria ... -
#4057 Minimum Paks. :)
Sajnos optimalizálatlan.
Mindenki a gépigényt, na meg a fizika hiányát szidja.
Mivel demo, ezért remélhetőleg javítják.
-
#4056 attol függ hány perces negyedekkel tolod
én 5-6percesnél dobok ilyen 100pontokat az már elég jó -
#4055 a többi az elmegy?
-
#4054 asszisztod nagyon kevés:) -
#4053 Zsearul nez ki az uj colin mcrae
Egy min. gepigenyt tudnal mondani, mert ha nem nagy akkor ezt en is lekapom?!?! -
#4052 NBA 06
-
#4051 Meglepően jó lett a game kis gépigény nemrossz grafika jó hangok.
Van egy másik a You Are Empty de az nincs meg sajnos azt mondják a még jobb ugyanettől a cégtől. -
#4050 Ez rohadt jól néz ki! Jó game? Nem ien kis "gagyi"? -
#4049 Instinct (páruszki efpées)
-
#4048 Viszont az sztem jobb :) -
csgj #4047 áá, ez jobban néz ki a Virtua Tennis 3-nál :O -
#4046 Top Spin 2
-
#4045 Nanédda' Lehet még manapság DVD méreten alul játékot csinálnI? Sőőt! Cd méreten alul? :)
LA Street racing
Ezt úgy kell megnézni hogy 350mb az installja :)
Ettől függetlenül 1-2 nagy nevű autós gamenek simán odatesz. Ugyebár a képekről ez nem jön le, de az irányíthatóság sem Arcade :)
Teljesen korrekt -
#4044 Colin McRae: DIRT (DEMO)
-
#4043 Jaja jó is.. :)
Csak anno nem játszottam vele mert először szaggatott, (sima 6600-on) 6600GT-vel meg bugos volt a driver miatt mint az állat. Viszont azzal a driverrel amivel ez jó volt, más viszont szar -
#4042 beszteszt gém:)
imádom,én is ezt tolom most megint :p -
#4041 CT ögen :)
-
#4040 Double Agent -.- -
#4039 Dábl Édzsnt