Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Az a +2 hozzászólás elkerülhetõ lenne, ha vennék az emberek a fáradtsgot és odaírnák a játék címét...
Seth
meg +2 hozzászólásból amúgy is kiderül 😄

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
aki bemer rakni a képet a Screenshot topikba az kapjon még büntit is? lál

(( amugy pl az én képeimnél, ha netán nemirom oad megnézed a fájl nevét ás lám ott a játék neve ))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Éljen Április elseje. 😊)

Az új ID motor? 😄DD
I.C.ram
Meglehetne azt oldani, hogy aki nem írja oda a játéknevét a képekhez, az büntetõpontot kap?
[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Seth
condemned

PSN ID.: Beegabor

fernando torres
ezmiez?

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gunn69

na csinaltam meg egy egeszjot 😛

Gunn69
nekem nem akad meg 😛 nx7800 rulzik

Gunn69

fernando torres
nagyon zsírmányos
eszméletlen jól néz ki

chicco
Tõk jó ezt nem is ismertem.Majd bezsákolom mert ezt muszály.Hasonló progim van az IL-2 sok kiegészítõvel.,de nem ilyen gazdag a városkép sajna

hiba

hiba
hiba
Hat lehet hogy kicsit tevedtem, az elobb egy olyan palyan voltam ahol egy qrva nagy varos volt szamtalan hazzal meg fusstell es kicsit lassu lett...😊

hiba
p4 <#awink>

hiba
p3-3g-x800 sztem nem kell neki olyan bika gep meg az antialias is 2xen van es 1280x1024be van igzabol es 16xanizo es max gfgx jol fut !

az iranyitas egy kicsit fura joyyal nem lehet jol celozi eger kell melle...

fernando torres
uuhhh de jól néz ki...

milyen konfigod van?

hiba
bocshogyilyen nagy de igy jol nez ki 😊

hiba
BLAZING ANGELS
arcade iivhs repszim, nicegfx

VIDEO - repulahidalattaszepaviz

VIDEO - City

Sanyix
Gran Turismo 2

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

SZilaJMaGGoT
Ez mibõl van?? nagyon érdekelne....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

PrasCo
Óelnézést. <#idiota> <#hehe><#eljen>
UnknownAsshole
Chrono rulz 😄
PrasCo
Pûûûrsze, végigmentél rajtuk Kirovval, mii? ^^
UnknownAsshole
Kis dicsekvés :-D

Haverral neten 4brutal enemy ellen. Remélem azért van aki még ismeri ezt a játékot 😛
Hmuda
Oblivion

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Axon
A kép közepén az a böhöm jószág egy Ferdinánd rohamlöveg a 2. vh-ból. Kb 20 darab készült belõle, így igazi ritkaság volt. A katonák elefántnak nevezték el és így maradt fent a köztudatban.

Axon
Ott a pont! :-)

Aquir
sejtettem is valami ilyesmit 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Karez
Kicsit seegítek....axon barátunk sztem a tankra értette az elefántot.

Aquir
ööö.... hol?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Axon
Egy elefánt az utcai harcokban:

Panzers

Karez
Ooh bocsi csak most vettem észre a topikot 😄.

Gerbill

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hmuda
Van Oblivion topic is a világon. 😛

Amúgy igen, lehet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Karez
Egy kérdés az obilivon-ban lehet már saját házank is?
Vagy mint a morrowind-ban ittis lopnunk kell egyet?

Hmuda
Sehogy. Épp így sikerült a kép.

mila69en
hm... nem csillog a fal?😄D hogyan kapcsoltad ki mert már a hányinger kerûlget töle😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hmuda
Ismét Oblivion.

A szívem megszakad ezért a gyönyörû páncélért. Kár hogy nem tarthatom meg. :-(

Ork páncélzat.

Igazi könyvritkaságok a gyûjteményemben. :-)

Ez meg már a ful Ebony set (a sisak ronda, nem is hordom).

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
TES4 - Oblivion

Egy hõs törzsfejlõdése...

Kisöreg, neked reszeltek.

Ha leûlsz a kandalló mellé akkor nem árt felvértezni magad a kipattanó szikrákkal szemben...

BBird
CS@ és Istencsászár: Köszi az infót, ez esetben érdekelni fog a cucc, ha lesz rá szabadidõm. :-)
UnknownAsshole
Maxtreme
1 kis techdemo 2004-bõl.
A Quake tenebrae engine fejlesztõje alkotta, aki 1ébként most az enemy territory Quake wars fõprogramozója. (Charles Hollemeersch)

Istencsászár
van😊

CS@
Inkább vadászat és kirándulás egy kevés horgászattal.
Ha esetleg érdekel akkor írtam róla egy rövidebb véleményt a Vadász és horgász játékok topikba.