Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Biza. Mind2 letett valamit az asztalra. Ki ezzel, ki azzal. 😊

Atisz
Jó, én nem "savanyú a szõlõ" alapon mondtam...
Nekem HDR nélkül is etalon mind a Farcry, mind pedig a HL2.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maxtreme
Hát ezt a HDR feature-t amolyan reklámnak vágták hozzá a game-hez. Jelszóval hogy mink ilyent is tudunk 😊
De szvsz látványvilágilag akkor is lenyûgözõ. Nem kell a kákán keresni a csomót 😊
1ébkét ezen a mapon kicsit bugos a HDR. Ha teljesen felfele nézel 10sec-ig, elkezd kivilágosodni a kép. Ha visszanézel, folyamatosan elsötétül 😄

Atisz
Elvakít a HDR-es felhõ koromsötétben...sztem nem kellett volna így utólag ezt a feature-t erõltetni a Farcry-ban.

Majd a HL2 kiegészítõjében jó lesz <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maxtreme
Aanno én is mx440-el láttam elõször.. had ne mondjam.. 😄

Na de hogy ne legyek off:

😊

Gunn69
jo mondjuk amikor kijott a jatekosok fele, eleve nemtudta kihasznalni mert kurvara nemvolt olyan kartyaja, ami ezt kihozta volna belole 😛 talan most mar eleg sokaknak jolnezki.

Cápafogxy
EZ a farcry már nem egy mai játék de még mindig ámulok a grafikáján.

Maxtreme

Gunn69
probalj meg drivert cserelni, vagy a jatekban a graf. beallitasokban allitgatni a vizfelszint.

nesto
Mercedes Benz World Racing

Seth
az miért van, hogy nálam nincs ilyen szép vízfelszín??? Normál módban olyan mintha levegõ lenne, csak abból látom hogy víz, hogy úszik rajta egy láda, vagy egy koporsó😄 Néha nem mertem ugrani emiatt,azt hittem mély,erre 2 centire van a víz. Next genben pedig olyan lesz a feklszín mint a tejfõl (gef6600)

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Detto 😊
Dehát mirõl csináljak shotot, a falakról? 😄

Gunn69
nem, a jatek jon be. abbol mar kinottem, hogy kockamellu lanyokert rajongjak.

ati2002
Látom bejön Lara baba.<#papakacsint>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Gunn69
akko leszedem 😄 koszi.

Maxtreme
Nem. Ez a legend full.

Gunn69
ez a legend demo?

Maxtreme

Katt a kisképekre a nagyításhoz

Maxtreme

Bucser
IGen😊 Az aIl-2 sorozat egy szimulátor ez meg egy Arcade fos😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Maxtreme
Még jó vazz 😊

Gunn69
nekem valamivel tobb az fps, de minosegben ugyanez 😊

Maxtreme
Bizony <#eljen>

Maxtreme
aham. Nem azt mondom hogy 2000 FPS, de teljesen élvezhetõ.
35-70 fps között "száguld" 😊

Gunn69
ja, Farcry sokat letett az asztalra. es ahoyg elnezem eleg jol is fut a konfigodon 😛

ati2002
Hát igen, SM3.0 ÜT, pedig nem mai darab a játék, és még mindig nem sokan múlták felül, pedig ennek már jön az cryengine 2.0-ás változata.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Maxtreme

reaper4
ez az új marió? télleg? wazz 😄 de állat 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Maxtreme
LOL
Feleslegesnek tartottam, ugyanis gondoltam erre mindenki ráismer, és nem hiszi azt hogy az új Mario3D 😊

reaper4
ezmiez? csak nem a farcry 😄 nehéz lett volna azér odaírni mi?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Maxtreme

Maxtreme

Hmuda
Oblivion

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Oblivion

A TES sorozatban a kedvenc kardommal, Umbrával.

Áh, végre együtt a régi haverok. Csíííz!
(Bocsi, hogy ilyen felemás, de nem ide készült a kép elsõsorban.)

Ezt meg csak úgy poénnak, mert nagyon elkúrtam a karakterem...Darth Maul visszatért...
(A felemásságra a magyarázat mint az elõzõ képnél.)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mila69en
hm úgy látom komoly polygon hibák vannak itteeene😄AS😄:SAD:.SAD:AS

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
dede, egyértelmü bug... azt direkt tettem be, láttatva mennyire elnagyolt, árkádos benne minden 😞

de a kocsik és a táj rendben van ...

Forza.

Sanyix
Talán kicsit sokkal több 300-nál 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Gunn69
arty, az hogy az auto fele atcsuszik a szalagkorlaton az teged nemszokott zavarni?

Gunn69
hát olyan 300 korul van mindennel egyutt. talan kicsit tobb.

arty
szvsz ez egyáltalán nem csunya

Forza.

UnknownAsshole
lol mennyi egy ilyen konfig ami az aláírásodban van ???
Gunn69
elég csunyacska igy kep alapjan :/

arty

GTI Racing (demo)

Forza.

hiba
vigyazz az il2 utan mert nagyot fogsz csalodni ez egy konzol aracade jatek, nem egy il2 szintu szimulator.

[Jakuza]
Szeressetek egymast fiukak, legalabb ma a szulinapotokon. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ja. Bocs. 😄

Ez egy totális félreértés. Bocsi. Én azt hittem, hogy arra a képre reagáltál. Mégegyszer bocs.

[Jakuza]
Bizony, bizony.
Carmack papa megint nagyot fog domboritani.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

I.C.ram
Mi az istenrõl beszélsz? 😄 Nem az ID engine hoaxra gondoltam, amit írtam.... hanem úgy kollektíve a képek 80%áról.
Még mindig nem esett le? 😊

Nem akarok kötekedni, de azért nem írta oda a címét, mert Április elseje van.