15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#4967 Én egyszer belekezdtem de nem vittem végig:S Azt mondjátok egy nagyon jó játék itt pihen a polcomon kijátszatlanul?:) -
#4966 STALKER (Most fogom végigvinni 3-adszorra)
-
#4965 Na még 3:
-
#4964 ÁÁÁÁ...Mekkora FPS király ez.
Remélem a Project Origint nem ba***ák el, nem csinálnak olyan BlackSite-féle szutykot belőle. -
#4963 F.E.A.R.
(állítgattam a felbontást) -
#4962 Gears of War
-
#4961 Driv3r. Sajnos az anizotrópikus szűrést sehogy nem sikerült életre kelteni :(
-
#4960 csak motorháztető :)
PowerboatGT
Shadowgrounds Survivor
-
#4959 belső nézet van-é? -
#4958 FRAPS alatt mentesd BMP-be, utána méretezd le 720xYYY felbontásra valami képfeldolgozo programban (irfanview, acdsee) és mentsd el JPG-ként, 80-90% minőségben -
#4957 Bannernak esetleg?(véeltlenszerű képek!googléban keresgéltem spontán
-
#4956 Jpeg ront a minőségen de nem lesz nagy a mérete BMP az szép de nagy fájlokat csinál! -
#4955 ha frapsal fényképezek milyen formátumban mentsem el a képeket hogy jó legyen? -
gyuri12 #4954 a víz némelyik képen már-már Crysis verő,de amúgy nem nagyszám játék lehet...:( -
#4953 PowerboatGT
-
#4952 ezt a játékot magyarországon nem lehet kapni? boltokban nem láttam! Te honnan szerezted meg? -
#4951 Nem, most hirtelen 2 indítás között megszépült xD
Persze hogy így :) -
Hellsing47 #4950 mellesleg ez eddig is igy nézett ki? :-o -
Hellsing47 #4949 ennyire zavar szakitsd meg az oldal teljes betöltését és nyisd meg egyesével a képeket -
#4948 ok, 1280x1024, -fav :( -
-
#4946 Blackshit Area 51 :D
-
#4945 na, járt a pofám, erre ezuttal nem méreteztem le a képeket :(
köszönöm az sg.hu-nak, h a forumon fizetős a szerkesztés gomb :( -
#4944 akkor csak annyit mondanék: fura :D (sry a 'gyanusitgatásért' - de ha odairtad volna.... ;) )
A képekkel az a gond, h az sg motor átméretezése után gusztustalan randák, ha meg rákattintasz, akkor nem látod egészben. Nem olyan nagy melo eleve leméretezve belinkelni, 720 szélességet még nem méretez a forum (nemtom mi a max), lehetne 'igényesebben' is csinálni ... ha valami nem tetszik: szóvá teszem, ha EZ nem tetszik, nem jössz be többet és én biztosan boldogabb leszek ;) (a fenti felirat ugyanis felteszem a képekre vonatkozik)
Company of heroes - utolsó képek
-
#4943 ultrahigh cfg + natural mod 2.0.1 és custom map nincs benne semmi photoshop
Nwis86: crymod.com ról le tudod kapkodni őket
-
#4942 de tényleg nagyok egy kicsit... -
#4941 "Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... " -
#4940 szvsz marhanagy képeket raktok be, vagy linkeljetek, vagy kicsinyítsetek, köszi!
sztem nem csak nekem tölti be igy lassan a képzt. -
#4939 Pl Fraps-al! -
#4938 üdv
vki segítene? milyen progival tudnék képet kivenni a játékból?
köszi -
#4937 Na még1 adag :D
Nem voltam soha hasra esve ettől a szósz mocitól, de ez a game kifejezetten szép látványvilágot tekintve :) -
#4936 én is feladtam volna - de a játék tetszett, csak tul nehéz volt még normalon is. a gép irányit 50 egységet, én egyszerre nem vagyok képes ennyit vezérelni - hiába lehet pause alatt is parancsolni :D
Howitzer lövedék becsapódása:
-
gyuri12 #4935 még most sem ott tartasz,ahol én feladtam... igaz,én nem easy-n toltam;)
-
#4934 még mindig igy érzem :D annyi, h le kellett vennem easy-re :( igy meg tul könnyű :(
Company of Heroes
-
#4933 Dark Messiah part 2 :)
-
#4932 Company of Heroes
-
#4931 Szerintem a Stalkerben az égbolt az ami eszméletlenül jól néz ki, nekem nagyon bejön.
-
gyuri12 #4930 azok tényleg, még medium/highon is csak ámultam,hogy fotorealisztikus volt néhány dolog Ö -
#4929 Sztem gyönyörű a játék!A belső terek és epületelemek nagyon jól néznek ki! -
#4928 User fájlban "r2_ls_bloom_fast off" on-ra állítottam!