Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laslandes

bricsi01
Helló!

Nem tom hova tegyem fel a kérdést, de felteszem ide.
Nem tud valaki ilyen egyszerû tankos játékot amiben a nyilakkal irányitasz.
Szóval nem stratégia és könnyû tankos játékot.
Köszi.

arty

Forza.

arty

Übersoldier - nem valami nagy szám, de a ragdoll és a fizika zseniális! végre nem esnek egymásba a tárgyak! Láthato h pl a két katona egymáson feszenek, nem egymásban.. más gémben ilyen jol megcsinálva még nem láttam! Van h ugy zuhannak le, h leszakitják az elektromos kábeleket szikrázva, stb stb ... csak ez a repülõlõvöldõzõs minigame ne lenne, fél orája itt szenvedek, lehet abbahagyaom, pedig eccerüsége miatt nem olyan rossz 😊 Agykikapcs 😊)

Forza.

Kaszi46
biztos flame lesz belõle, de nem bírom magamban tartani.
ps2-n lehet a gt4 a hiperszuper, de a pc-s autos gammák között max közepes, arcade kategóriának számít.

*Posse*T.W.D*

mohus
ez a magánvéleményem természetesen😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

dinomano
nah, hogy én is hozzaszoljak; legjobb autos gém sztem is a GT4... nyomtam picit havernal a burnout-ot is; mert szeretem arcade autos gémeket ugyszint; de hamar meguntam, nekem csalodas(tulsagosan light-os a fizika; tapadas nuku + csili-vili gém alaparcoknak)... Oblivion tényleg szép (de mivel az egesz pc-met cserelni kell..) nekem nem ér meg 300e ft-ot ez a graf... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

BBird
Rájöttem, hogy miért jó az, ha kiírjátok a játék címét. Mert ha valaki itt keresne screenshotot, az nem tudna másképp rátalálni. Kivéve, ha végigböngészi az egész topikot. :-)
Ajánlom hát az egértõl való elszakadást egy pillanatig, és billentyût ragadni, hogy bevéssük a képernyõbe azt a címet. ;-)
12346
ha magas mérce, akkor lfs, vagy rfactor😊 meg mostanság a netkar pro. de ezek számomra hamar megunósak, mivel csak versenyezni lehet, ill csak versenypályákon tolongani, versenyszarokkal:// nem lehet szabadon elkószálni, vagy csak úgy autókázni egy jót erre-arra. ezért is támogatom a world racinget és egyéb hasonló törekvéseket😊 de talán én a crc-t is odatolnám ahhoz a bizonyos mércéhez. már csak azért is mert magyar, van benne jó fizika, és kicsit el is lehet kóricálni legalább😊)

többet én se offolok sztem sry^^

csabush
Jó mondjuk ebben is igazad van😊 De ettõl függetlenül nem fogott meg. Mondjuk nekem autós gammák terén elég magasan van a mérce, nem kellett volna annyit gran turismoznom😄 Burnout meg teljesen más világ, full arcade, de ellehet vele szórakozni. Most Wantedet meg csak a grafikája miatt szerettem, a tartalma iszonyat nagy csalódás volt. Ezek után kiváncsian várom a Test Drive Unlimitedet, bár az elõdökbõl kiindulva nem sok jóra lehet számítani...(bár legyünk optimisták)

sorry a félig off kommentért😊 ígérem rakok be majd shotot...holnap😊

12346
de istenigazándiból nem nagyon tudsz jobbat mondani ebben az eléggé földközeli témát feldolgozó kategóriában😊 mindenféle körpályás, meg csilivili autós, meg túraizékkel már dunát lehetne rekeszteni:C 2x is.

csabush
gyöngyszem azért az túlzás😊 Középkategória.

Istencsászár
😄😄😄😄😄😄 Nfs, Bornout lál, ilyen szarokhoz hasonlítgatni ezt a gyöngyszemet?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
a pályák egy Burnoutra hajaznak, ami vérárkád cucc (klasszikus pálmafás, ipari, hegyi stb sablonpályák)...az autók meg az igazikra hajzanak, amik jóval csúnyábbak egy gt4-es kidolgozásnál, de driftelni úgy lehet mint egy B3 vagy NFS-ben...

szóval középkat/középút...egy uncsitesós családi buliban el lehet vele játszani remekül, egy NFS:MW-nél azért jobb márcsak a szupcsi törések miatt is

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
miért is?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
az nem számít😊 most csak screenshotolunk😊

mohus
de csak tûnik...elég vérszegény gém

mohus
sajna a ps2-n nincs "print screen" gomb😊

mohus
talán ezért ajánlottam a replayos linkemet...😊

csabush
Obvilion kurvajól néz ki😊 Bocs a csúnyabeszédér😊 Kár h nem fut rendesen...

arty
world racing 2

Forza.

Shoots
2310 es mibol van? nagyon jonak tunik.

Hmuda
Uh. Gratulálok a bmp-idhez...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

laslandes
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

constantin! fogsz egy képszerkesztõ progit (pl. ACDSee) és átméretezed 800x600-ba. Feltöltöd valahova (pl. http://iaro.srv.hu/) és ide belinkeled a képet.

Muki100
Átméretezed õket, alacsonyabb minõségre konvertálod õket. Ne próbálkozz egy 1600x1200-as bmpvel egy kis igazítás nélkül <#kacsint>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Gunn69
nincsmit.

constantin
csá.Nem tudok képet betenni pedig szeretnék.túl nagyok és nemtudom hogyan lehet csak pár Kb.-ossá tenni õket.Kössz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Szabi84
Majd ha az újságokhoz adják mellékletként akkor már nálam is elfut maximumon!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ati2002
Még egy kis szösszenet az Oblivionból. Módosítva csak annyira vannak, hogy 1024-rõl átnyomtam 800-ba. Akkor lássuk:

-

-

-

-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

arty
ismerem a gt4 modszereit - sajnos.

de hol a határ? amit a játék kamuzik a képre az még ok, de ha én fotosoppolok, az már nem ok? nanee ... szvsz ide ingame screenshotok kerüljenek, ne tupirozott szutykok ... arra ott vannak a játékok hivatalos oldalai a sok agyonszépitett képpel.

Forza.

Istencsászár
Na jóvan elég lesz. Kitárgyaltuk és . Gt4bõl ennyi elég volt...

hiba
ja eg es fold kulonbseg az ingame meg a csodas kilopott kepek meg replayek kozott...

hiba
Lenyegtelen eza vita jatek kozben a GT4 nem igy nez ki jol nez ki de nem ilyen szepen, megha a replayt nezzuk akkor sem ugyan az mint ingame az effektek miatt.
A gt4 kepes nagyfelobntasu uzzemodra amivel joval szebb es nem egy pixelhamazt kaunk de egy 480 v 576i jeltol ne varjunk csodakat a 1080is tamogatas pedig csak az usa ntsc valtozataban van az eusban sajnos nincs...

ati2002
Van a játékban egy fénykép-mód, kiválasztod az autódat, a helyszínt, kameraállást, és klikk, majd a program egy kicsit megszépíti a képet. Semmi külsõ buhera.

SZilaJMaGGoT
Nem fake, nem kamu, egyszerûen a GT magának kiszépíti a képeket... : /

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

arty
ez mind fake ... kamuképeknek szvsz nem sok értelme van 😊

Forza.

Stairan
Ja, tényleg a második az Photo Shooting-os, véletlen rosszat linkeltem, de a többi replayes.
Hát, igen, "teljes" ingame screenshotot, sajnos nem lehet..

mohus
a második kötve hiszem😊

és az ingame replay shotokat is "újrarendereli" a gép....lásd pl antialisaing rárakása...a képeken nem recések az autók kontúrjai, játék közben bizony nincs AA...ott

mohus
persze hogy nincs...a TV-nek eleve szarabb a felbontása, bár állítólag nagyobb felbontású tvn is fut, de ezt meg én nem láttam...a gt4bõl csak így lehet értelmesen képeket kiszedni

tvrõl felvéve ilyesmi, mozgás közben
link

Stairan

Ezek ingame, a replaybõl lettek fotózva.

Istencsászár

Harly18
Szép-szép de játék közben a grafikának köze sincsen ehhez a képhez...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Istencsászár
és akkor mutasd ugy is ahogy real time ingame látszik😊, minden csiscsa és ferdítés nélkül... de amugy szép

mohus

Atisz
Ez a felsõ virágos kép kifejezetten üt...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na jó ebbõl elég. Most már én is megszerzem...csak mikor fogok vele játszani?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ati2002
Azt hiszem nem kell bemutatni, de a gyengébbek kedvéért: T.E.S.IV-O.

-

-

-

Glpetyus
Thx

Maxtreme
1.3-as patch.

Glpetyus

Szépek. Egy peccsben van ez a hdr,vagy vmi mod hozzá ? 😊