15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • berczely
    Ezt te fotóztad?
  • arty
    Sega Rally Revo

• arty
    Super Off-road (Sega Genesis) (aka Iron Man (PC)) ( emulátor+rom )

• 0Fritz0
    TrackMania Forever

• AnarchoiD
    Age of Conan OpenBeta

• berczely
    SEGA Rally Revo

• arty
    ez nem a vegas topik ... KÉPEKET EMBEREK!!!!!!!!
  • grebber
    Pont ezzel tolom most én is nagyon lol a game!
    Megyek egy szakaszon ha felfelé megyek a lépcsőn a szemben lévő ajtó mögül kijön 3-4 pajzsos csóka.De ha máshonnan megyek csak állnak mint a cölöp az ajtó mögött én meg fél centiről ablakon keresztül lelövöm őket.
    Ez is kezd EA gyanus lenni mindig ugyanazt kiadják szinte 0 újítással.
  • arty
    750xXXX a legjobb :)

és akkor nem lesz fos minőségre méretezve a drága forummotor által és nem kell kattintgatni sem.

Prince of Persia: 2 thrones

• Maxtreme
    Hát csinálj...

Mások meg arra panaszkodnak hogy méééé kell iylen nagy felbontásba? Miért nem elég az 1024...

R6 vegas 2

• zzeN
    fraps
  • jaki88
    Sziasztok! Egy kis technikai segítség kellene. Szóval olyan progi kellene amivel csinálhatok screenshotokat játékokból, van ilyen és ha van akkor mi a neve? Lehet béna kérdés, de én nem vágom és szeretnék kimenteni képeket, anélkül hogy mindegyik után kilépnék (prt scr). Előre is köszi.
  • eZo

a másik meg, 2008-ba még mindig 1024x768, és 1280x1024-es kocka képeket látni itt többnyire, szívesen megnéznék 1-2 1680x1050, vagy 1920x1200 képet

• Qwerty4
    Jah, ez tényleg igaz, gamerek vagyunk akkor miért utáljunk egymást csak azért, mert a másiknak xboxa van vagy a másik tag csak pc-n nyomja?
    Mindenki vegyen olyan platformot ami közelebb áll az ízléséhez.Nincs miért utálkozni.Tök szánalmas szerintem az ilyen xbox vs. pc meg a többi hasonló vitatéma.PC-re is jön ki elég játék, én például lépést se tudok tartani a megjelenésekkel.Xboxra is.
    Szóval jó játékot gyerekek!
  • Istencsászár
    Neked is elomdom. Én nem a géppel játszadozok és nem simogatom meg becézgetem, hanem a játékkal ami a képernyőn van:) kit érdekel hogy min megy?...
  • robotnyk
    tudjuk, tudjuk - xbox a zisten.
  • Istencsászár
    Pont nem:) beszereztem végignyomtam, meg még1szer és eladtam... tavalyi legjobb FPS volt, a The Darkness mellett, ami szintén oda vissza veri az ilyen Turok meg egyéb fpseket... csak ezek pécére nem jönnek.
  • arty
    ide képek kellenek halo3-bol... ontopik!!!! :)
  • gyuri12
    A Halo3 tényleg nagyon jó, akár túlhypeolták,akár nem.
  • Snexi
    Majd ha jön pc-re...de nem fog xD
  • robotnyk
    fanboy alert ^^
  • Istencsászár
    Az a baj h nem próbáltátok a Halo3at:), amellett ezek porszemek, a Turok meg kimondottan gyenge eresztés volt az fps felhozatalban...
  • Maxtreme
    Szerintem meg baromi jó :) Semmivel em rosszabb (sőőt) mint bármelyik hent központú fps játék.
  • Snexi
    Egy baj van ezzel a Turokkal...Az hogy semmi hangulata nincs
  • Maxtreme
    Turok

• AnarchoiD

frontlines: fuel of war
  • kakaoskalacs

WoW

• Snexi
    Kane & Lynch (régi képek)

• Bence94
    part 2

• Bence94
    Túrok :D

bocs a mennyiségért.

• Snexi
    12.52GB? :O :D Am szerintem szép.Nem is tudtam hogy már megjelent,pont ezért szeretem az ilyen topicokat :)
  • Soldiers
    így kép alapján
  • Soldiers
    nem vmi szép a graf és kép alapján
  • grebber
    Turok

• Snexi
    Szerintem nem valami nehéz,az 1 sokkal nehezebb volt nem beszélve a Vegas elötti részekről
  • w77d
    ez nagyon jó kis játék :)
    Megvettem a CE-t és nagyon nem bántam meg :) Bár néha idegesít, amikor már fél órája szenvedek egy részen, aztán odajön egy terrorist és lepuffant, de legalább van kihívás :)
  • Snexi
    Rainbow Six Vegas 2

• Qwerty4
    Nekem az ilyen húzás a Manhuntba nem tetszett.Épp a napokban próbáltam ki.Hátrafelé menetelés a védekezés.Pocsék. :(
  • grebber
    Hát harc terén van benne sok hülye megoldás de attól függetlenül elég hangulatos.
  • tonyr #5048
    nekem az nem teccett hogy pl az ellenség is, ill én is hátrafele csak ugrálni tudok, és kicsit nevetséges volt h harcolok 3-4 enemy-vel, és mindenki védekezésképp hátrafele ugrált... amugy nem rossz game