15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#5087 Ezt te fotóztad? -
#5086 Sega Rally Revo
-
#5085 Super Off-road (Sega Genesis) (aka Iron Man (PC)) ( emulátor+rom )
-
#5084 TrackMania Forever
-
#5083 Age of Conan OpenBeta
-
#5082 SEGA Rally Revo
-
#5081 ez nem a vegas topik ... KÉPEKET EMBEREK!!!!!!!! -
#5080 Pont ezzel tolom most én is nagyon lol a game!
Megyek egy szakaszon ha felfelé megyek a lépcsőn a szemben lévő ajtó mögül kijön 3-4 pajzsos csóka.De ha máshonnan megyek csak állnak mint a cölöp az ajtó mögött én meg fél centiről ablakon keresztül lelövöm őket.
Ez is kezd EA gyanus lenni mindig ugyanazt kiadják szinte 0 újítással. -
#5079 750xXXX a legjobb :)
és akkor nem lesz fos minőségre méretezve a drága forummotor által és nem kell kattintgatni sem.
Prince of Persia: 2 thrones
-
#5078 Hát csinálj...
Mások meg arra panaszkodnak hogy méééé kell iylen nagy felbontásba? Miért nem elég az 1024...
R6 vegas 2
-
#5077 fraps -
jaki88 #5076 Sziasztok! Egy kis technikai segítség kellene. Szóval olyan progi kellene amivel csinálhatok screenshotokat játékokból, van ilyen és ha van akkor mi a neve? Lehet béna kérdés, de én nem vágom és szeretnék kimenteni képeket, anélkül hogy mindegyik után kilépnék (prt scr). Előre is köszi. -
a másik meg, 2008-ba még mindig 1024x768, és 1280x1024-es kocka képeket látni itt többnyire, szívesen megnéznék 1-2 1680x1050, vagy 1920x1200 képet
-
#5074 Jah, ez tényleg igaz, gamerek vagyunk akkor miért utáljunk egymást csak azért, mert a másiknak xboxa van vagy a másik tag csak pc-n nyomja?
Mindenki vegyen olyan platformot ami közelebb áll az ízléséhez.Nincs miért utálkozni.Tök szánalmas szerintem az ilyen xbox vs. pc meg a többi hasonló vitatéma.PC-re is jön ki elég játék, én például lépést se tudok tartani a megjelenésekkel.Xboxra is.
Szóval jó játékot gyerekek! -
#5073 Neked is elomdom. Én nem a géppel játszadozok és nem simogatom meg becézgetem, hanem a játékkal ami a képernyőn van:) kit érdekel hogy min megy?... -
#5072 tudjuk, tudjuk - xbox a zisten. -
#5071 Pont nem:) beszereztem végignyomtam, meg még1szer és eladtam... tavalyi legjobb FPS volt, a The Darkness mellett, ami szintén oda vissza veri az ilyen Turok meg egyéb fpseket... csak ezek pécére nem jönnek. -
#5070 ide képek kellenek halo3-bol... ontopik!!!! :) -
gyuri12 #5069 A Halo3 tényleg nagyon jó, akár túlhypeolták,akár nem. -
#5068 Majd ha jön pc-re...de nem fog xD -
#5067 fanboy alert ^^ -
#5066 Az a baj h nem próbáltátok a Halo3at:), amellett ezek porszemek, a Turok meg kimondottan gyenge eresztés volt az fps felhozatalban... -
#5065 Szerintem meg baromi jó :) Semmivel em rosszabb (sőőt) mint bármelyik hent központú fps játék. -
#5064 Egy baj van ezzel a Turokkal...Az hogy semmi hangulata nincs -
#5063 Turok
-
frontlines: fuel of war -
WoW
-
#5060 Kane & Lynch (régi képek)
-
#5059 part 2
-
#5058 Túrok :D
bocs a mennyiségért.
-
#5057 12.52GB? :O :D Am szerintem szép.Nem is tudtam hogy már megjelent,pont ezért szeretem az ilyen topicokat :) -
#5056 így kép alapján -
#5055 nem vmi szép a graf és kép alapján -
#5054 Turok
-
#5053 Szerintem nem valami nehéz,az 1 sokkal nehezebb volt nem beszélve a Vegas elötti részekről -
#5052 ez nagyon jó kis játék :)
Megvettem a CE-t és nagyon nem bántam meg :) Bár néha idegesít, amikor már fél órája szenvedek egy részen, aztán odajön egy terrorist és lepuffant, de legalább van kihívás :) -
#5051 Rainbow Six Vegas 2
-
#5050 Nekem az ilyen húzás a Manhuntba nem tetszett.Épp a napokban próbáltam ki.Hátrafelé menetelés a védekezés.Pocsék. :( -
#5049 Hát harc terén van benne sok hülye megoldás de attól függetlenül elég hangulatos.
-
#5048 nekem az nem teccett hogy pl az ellenség is, ill én is hátrafele csak ugrálni tudok, és kicsit nevetséges volt h harcolok 3-4 enemy-vel, és mindenki védekezésképp hátrafele ugrált... amugy nem rossz game