Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tom hova tegyem fel a kérdést, de felteszem ide.
Nem tud valaki ilyen egyszerû tankos játékot amiben a nyilakkal irányitasz.
Szóval nem stratégia és könnyû tankos játékot.
Köszi.
Übersoldier - nem valami nagy szám, de a ragdoll és a fizika zseniális! végre nem esnek egymásba a tárgyak! Láthato h pl a két katona egymáson feszenek, nem egymásban.. más gémben ilyen jol megcsinálva még nem láttam! Van h ugy zuhannak le, h leszakitják az elektromos kábeleket szikrázva, stb stb ... csak ez a repülõlõvöldõzõs minigame ne lenne, fél orája itt szenvedek, lehet abbahagyaom, pedig eccerüsége miatt nem olyan rossz 😊 Agykikapcs 😊)
Forza.
ps2-n lehet a gt4 a hiperszuper, de a pc-s autos gammák között max közepes, arcade kategóriának számít.
*Posse*T.W.D*
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ajánlom hát az egértõl való elszakadást egy pillanatig, és billentyût ragadni, hogy bevéssük a képernyõbe azt a címet. ;-)
többet én se offolok sztem sry^^
sorry a félig off kommentért😊 ígérem rakok be majd shotot...holnap😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szóval középkat/középút...egy uncsitesós családi buliban el lehet vele játszani remekül, egy NFS:MW-nél azért jobb márcsak a szupcsi törések miatt is
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
constantin! fogsz egy képszerkesztõ progit (pl. ACDSee) és átméretezed 800x600-ba. Feltöltöd valahova (pl. http://iaro.srv.hu/) és ide belinkeled a képet.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-
-
-
-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
de hol a határ? amit a játék kamuzik a képre az még ok, de ha én fotosoppolok, az már nem ok? nanee ... szvsz ide ingame screenshotok kerüljenek, ne tupirozott szutykok ... arra ott vannak a játékok hivatalos oldalai a sok agyonszépitett képpel.
Forza.
A gt4 kepes nagyfelobntasu uzzemodra amivel joval szebb es nem egy pixelhamazt kaunk de egy 480 v 576i jeltol ne varjunk csodakat a 1080is tamogatas pedig csak az usa ntsc valtozataban van az eusban sajnos nincs...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Hát, igen, "teljes" ingame screenshotot, sajnos nem lehet..
és az ingame replay shotokat is "újrarendereli" a gép....lásd pl antialisaing rárakása...a képeken nem recések az autók kontúrjai, játék közben bizony nincs AA...ott
tvrõl felvéve ilyesmi, mozgás közben
link
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
-
-
-