Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
GTR2 (PC)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mohus
de most akkor jó játék vagy nem jó játék😊? ha már belementünk...nem játszottam vele...de sokakkal ellentétben szeretem a mátrix trilógiát, az utolsó részt is...!!!, amikor kijött a játék...hát ultragagyi verekedõs szart kaptunk...azóta kissé szkeptikus vagyok. Ha már csúnya akkor legalább az animációk megüthették volna az 1990-es Golden Axe-ot😊

én azért úgy gondolom hogy ebben a topicban vagy valami szépet vagy valmi poénos tartalmas shotot kell tolni😊 a mátrix online képek szerintem nem ilyenek😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ja, szép... csak nem 800x600-ban van. vigyázz az ilyenekkel
Egy kis varázslósakk

Hátha így

Hmuda
Star Wars Galaxies, Everquest 1-2 (az elsõ akkor kezdett el elindulni a lejtõn, mikor átvették a Veranttól), Planetside. A legkiemelkedõbb bukásuk az SWG-volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kmarha
Két kis szöszenet az Oblivionból. Nem a szépségen van a hangsúly, igy a graf maradt az, amin játszottam, feleslegesen nem szépítettem.!

Az elsõ, egy alternativ mód a széken való pihenésrõl. Kicsit elpilledt emberünk 😊)

Ez pedig az alkohol hatásáról. Ugyanis tudjuk, az alkohol öl, butit és nyomorba dönt. A képen láttható.. hmm.. jelenetet nem én hoztam össze, így találtam valamelyik rom végében 😄

Kiváncsi vagyok, milyen erõs sör lehetet, hogy emberünk belepusztult. 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dronkZero
Mi volt még soe?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sanyix
http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/orbit.html
Ez kõkemény ûrszimulátor(nem lövöldözõs), élethû fizikával, szóval elég nehéz (persze ha belejön az ember akkor már könnyû), csak szólok. Amúgy lehet hogy lassan fog letöltõtni, mert csütörtökön jelent meg a 2006-os verzió, és eléggé megrohamozták a szervereket, nekem se sikerült még letölteni a laza 170 megás nagyfelbontású Mars textúrákat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ezt az orbitert le lehet vhonnan tölteni?
Hmuda
WAO! Már aggódtam hogy jegelte a projectet. Imádom, lehet megint elõveszem (és kezdhetem elõlrõl a hajók kezelésének tanulását).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ati2002
Dejó, miez?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sanyix
Van akinek a játékélmény nem számít, csak a grafika. Ezért áll ott a játékpiac ahol áll...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Istencsászár
Szerintem meg teljesen rendben van, hasonlítsuk a Gta-hoz... ennyi. MMonak nem a csilli villi grafikával kell hóditani hanem a játékélménnyen lásd: WOW habár az gyönyörû ( de lehetne 3szor szebb is ) mégis az MMOk királya.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sanyix
Orbiter 2006 edition
1
2
3
4

Csibe001
nm

Hmuda
Áh, nem a grafika miatt, az szokásos MMO minõség, nincs is vele gond (nagyon tudom utálni mikor valaki már a grafikából képes leszűrni, hogy mennyire "okkkádék" (sic!) valami). Inkább azzal bukott, hogy a soe jó szokásához híven magasról tesz a játékra és a játékosokra.

Csibe001: köszönjük a roppant mélyenszántó és értelmiségieket megszégyenítõ véleménynyilvánítást.

Csibe001
Hát ez okkkádék...

mohus
ja de csúnyácska...
ezért bukott ekkorát???😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hmuda
Novajonmi

Egészségedre!

Kis csoportkép (nem ismerem a csajt, csak véletlenül elõttem állt a telefonfülkénél, és megragadtam a pillanatot).

Whoa, nyugivan kianyám!

Hogymondodkérlekszépen?

Még jó, hogy jelenleg nem kell miattuk izgulni.

- Na mid van?
- Hát ójcsó hákkércumó tásókám!
(Hiába Mátrix, így is bugyután néz ki, hogy high-tech cuccokat árulgatnak így az utcán szakadó esõben is.)

Hmuda
Matrix Online

NeoMaN
tényleg durva nagyon

Maxtreme
1-2 Farcry-os kép (1024-rõl lekicsinyítve)

Mai napig az 1ik legszebb szvsz <#eljen>

mohus
szípek<#eljen>

ati2002
Egy utolsó szösszenet tõlem az TESO-ból. Egy darabig pihentetem, mert az utóbbi idõben minden mást félre raktam miatta (más játékokat, filmeket, asszonyt...<#hehe>)

Arénában:

Hõsöm szép páncélban:

Lovon:

Szép naplemente:

Napfényes falukép:

HDR Powa!!!

A legszebb az egészben, hogy nem kellett külön felvinni a minõséget a képek kedvéért, menetközben kattintgatok, közel 200 képem van már, valaha látott legszebb grafika van ebben a játékban, de maga a játék is best of...
Ezért a játékért megéri gépet fejleszteni.... De csak okosan!
Off vége.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Kmarha
<#nyes>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Black & White 2
""
SZilaJMaGGoT
Hehe a csaj jedi szerintem inkább teccett... 😄 Villogós vibrátor... ^^ 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

mohus
kicsit nagyon "gagyi"...a WMV....viszont helytakarékos😊
amúgy a játék egyik legjobb része: pont a mocik hangja😊ahogy a gt4nél, itt is így vették fel a hangokat....

Dreamfall: The longest Journey
""
Istencsászár
kicsit.. nagyon "gagyi" a motorhang, szerintem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
akik kicsit mociznának...

TT - Yamaha VMAX 05' - wmv video - 30MB

Serpa
Red Orchestra Ostfront 41-45

Azon a képen henchekkel vagyok, de egyébként az egyik tag a barátnõm öccse és a barátnõm is szokott játszani, szóval pl õ 😊
Hmuda
City of Villains

- Mit hozott a mikulás?
- Hadifelszerelést... <#idiota>

Cshõõ!

Sugárzó a személyiségem...

...ráadásul a pillantásom ölni tud.

Elestem, de felsegítettek.

mohus
Amúgy TT - Triumph

mohus
és melyikõtök a lány?😊

pontosan 😄 najó nem, Guild Gods, de semmi komoly, csak 3 barát van benne 😊
0Fritz0
A "Jujj, egy skorpió rohangál a hátamon!" klán. 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Carlos
Melyik klán vagytok?

Þór vígi þessi rúnar

Guild Wars Factions

laslandes
hehe... jók nagyon!😊

Kmarha
Néhány régi screenshootom, a teljesség igénye nélkül. Aztán ne tessék nekem részletesség felnyomással jönni, mert ez most nem a szépségrõl fog szólni 😊

Egy kis kamikazee akció az IL-2 Sturmovik játékból:

Az igazi gépesített haderõ, az Operation Flashpointból:

Gondolom Jedis játékunkat nem kell bemutatni.. egy érdekes, alternatív befejezés, ahol mindkét harcos, a jó és a rossz is, halálába szalad. Ki ki döntse el, melyiknek fájt jobban 😊 :

És egy kellemetlen találat, a Max Payne elsõ részébõl. Fájt a meglõtnek, és hõsünk arcát nézve, Max Paynenek is. Nem csoda, a képre nézve nekem is elkezd sajogni. Olyan ez mint mikor valakit tökön rúgnak, az incidenst szemlélõ férfiak együtérzése szemmel láttható 😛 :

arty
legalább a screenshotok idejére a részletességet felnyomhattad volna 😉

Forza.

Fejes021
a konzol bekapcsolásával kapcsoltam ki a menüket, de az igaz, hogy az a szöveg nem szép. Csak nem vettem észre.

http://www.panoramio.com/user/518310

CS@
Ha már a menüket kikapcsolod, akkor máskor szerintem kapcsold ki a konzolt is, mert ez így nem túl szép.

Fejes021
Újra egy kis Oblivion:

Új karinak ne nézd a fogát!

Egy kis magic effekt

ezeke pedig tájképek a az új Natural Environments 1.1 Moddal

http://www.panoramio.com/user/518310

bricsi01
Jah bocs, meg azt is.
Sajna.
De azért kösz.

PrasCo
Tiger Hunt?
bricsi01
Nem mekem kell hanem a fateromnak.
Csak a Panzeren már túlesett meg még találtam mástis csak azok bugosak voltak.
muhaha.