Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Jaja, egy pár kiegészítõ berakása után 1280*1024-ben mer egész pofás 😊

CSAK a Fradi

Pedig úgy áll mintha hívná a természet 😊

NeoMaN
Bázzz ez így néz ki? Nemsemmi.

Terminátor14
😄D

Biztos gondolta, hogy sárgát fog kapni...😊

CSAK a Fradi

Mint egy felbõszült gorilla 😊

Terminátor14
Ha már fifa van, akkor legyen pes is...😊

CSAK a Fradi

Istencsászár
ez nemaz ez egy Fps😊) izlések és pofonok... #2445 na ez egy fos gamma 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
hogy ez mekkora egy fos trágya gamma

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
végül egy király 😉)) kép :

Forza.

arty
még 1 fifa

Forza.

Counter Strike : Source

Hát ez beragadt

arty
fifa06wc

Forza.

arty
imádom a "depth of fieldet" (távoli táj elmosódik)

EvolutionGT megvalósitás

Forza.

Atisz
Igen, erre mondják hogy a kevesebb jobb lett volna...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hmuda
MXO

Beszélgessünk.

Várj, elkenõdött a sminked, megigazítom.

Ez meg N/C. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Rossz topictól függetlenül nagyon közel vagyok, hogy egy ponttal jutalmazzam a mutatványt. Nem is gondoltál rá, hogy 2048-as képeket nemhogy ide, de SEHOVA ne rakj be?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kmarha
hja csak nekünk vipeseknek adatik meg ez az alapból hasznos funkció? az gáz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ffxi
Ja, ja E3-on is befogják mutatni<#bohoc>

Fákjúal!

Truck Driver001
nem wip tag..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Kmarha
<#banplz> lol. miért nem törlöd/törölted te? ott van/volt a visszavonás a hozzászólásod alatt. <#banplz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Truck Driver001
ez milyen gém?yó a grafikája..<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ffxi
Bocsi, bocsi! Töröjetek. Elnéztem.

Fákjúal!

Istencsászár
A mozgó kép átka, nemilyen csak 1 nagyon elfuserált helyzetbõl lekapott pillanat... mozgásban ilyen fel sem tünik, gyönyörûen arányosan kidolgozott minden része😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fejes021
2. képen a csajnak jó nagy, szívlapátot ûberelõ keze van. 😄

http://www.panoramio.com/user/518310

Istencsászár
áz😊

Sin? Asszem mégis ki kell csengetnem azt a 20 dodót... 😄
Istencsászár

12346
rosszul látod, de nem is azzal van tré.

Hát lehet hogy a játék jó de az alsó képen látható valszeg kiégett autóroncs textúrája nagyon igénytelen, meg a 2. kép autójának kereke kissé aránytalanul nagy. Bár tudom, ez a játék nem errõl szól csak elég igénytelen hibák. Rettentõ egyhangú, szinte minden barnás színü. Lehet egy pályán csináltad a shotokat de akkor is feltûnõen egyszínü minden.

"vessetek a mókusok közé" :)

Balumann
Mármint amiket én csináltam játékban

Balumann
Szemmel vagy tartva 😉

A második képen az a Merci (mert ha jól látom az akarna lenni), elég kocka. <#szomoru1>

BBird
Ja igen, és õ lenne a Thief 2. :-)
BBird
Ha már SZEMET gyönyörködtetõ témánál járunk:

Kicsit sötét a kép egyes monitorokon, sorry! :-)
Gunn69
szerintem nézz bele azért, mielõtt nyilatkozol, ez bizony szemet gyönyörködtetõ, más kérdés, hogy a képek közel sem adják vissza.

12346
indokolatlan a nagy vas ennél is, aztán mégis kell:C pedig nem vmi szemet gyönyörködtetõ. más meg mi enné meg az pécét jelen esetben.

Gunn69
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter. Elég ütõs, ha van géped hozzá, tudom ajánlani.

Gunn69

Gunn69

Gunn69

Oké, köszönöm!

Risk Your Life 2

Illik a Groove Street-hez ez a két verda:

Sry, az utolsó:

Élõ autós üldözés:

Ezt maguktól csinálták, jó kis káosz:

[Jakuza]
Es az alatta lathato MMO cime ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A neve War Chess, torrenttel szedtem le mininováról.

Bocs, de ez melyik sakk progi?

""
""
na, ide is felrakom a baby-t