15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#5168 szép -
#5167 Stalker Clear sky E3 demo :D
-
#5166 Tisztára Cod2
(csak azért hogy ne töröljék)Ez a cod4 -
#5165 Krízis :)
-
#5164 kicsit felhúzták a bump mappinget :) -
#5163 timeshift
-
#5162 Én majd az Operation Flashpoint 2-re leszek kiváncsi,az is Neon engine-vel megyElvileg év végén fog jönni de még csak egy teaser-t láthattunk belőle meg pár képet,azokat is tavaly nyáron -
#5161 nekem olyan mod kellene, ami a HDR mértékét felére csökkenti, de ilyen egyelőre tudtommal nincs :( ez a minden kikapcs nekem sem tetszik, de a minden bekapcs sem jó -
#5160 Turok.Fullon minden.
-
#5159 Na asszem én is meglesem mb-vel mert elsőre kilöttem :) -
#5158 Pl a dirtben én is kapásból kilőttem a mosön blurt, mert undorítónak találtam.
Aztán A GRID-nél rá kellett jönnöm hogy mozgásban valami piszok jól néz ki. Nincs eltúlozva, és ha jól megnézed az teszi élethűvé az egész látványvilágot :) (replaynél főleg) Egyedül állóképen nagyon rándá'. -
#5157 hátpersze ...
(cmasters jól látta, h mi kell a 'népnek': atomvillanás+takony -
#5156 Így elég ronda,olyan pro street szint kb -
#5155 GRID (post process off mod)
-
#5154 Igen. -
#5153 Ez fizetős? -
#5152 Matrix Online
-
gyuri12 #5151 Kösz,maradok a GTA4-nél.:) -
#5150 ebben hol lehet kocsit valasztani? -
#5149 Én si egy kis GRID.
-
#5148 Hát akk légy boldog a pro street-eddel! -
#5147 képeket emberek!!!!! :(
TrackMania Forever United (ezredik rókabőr...)
-
gyuri12 #5146 Nagyon gyenge játék, a Pro Street ehhez képest szimulátor.:( -
csgj #5145 Nyugi, én is bénáztam vele. :) -
#5144 OK, ma tényleg gyökér vagyok, most olvastam újra amit írtál, és most jövök rá, hogy az "optikai terror" nem is névként szerepel, hanem magát az alapjátékot illeted vele. :D Én meg azt hittem, hogy egy Driv3r mod neve ez az "optikai terror" :D
Amúgy szerintem szép játék. :$ Én még ma is játszok néha veele, élmény benne stunt-olni. -
#5143 Hátnemtom sztem elég jól lehet irányítani!De én csak billentyűvel kenem... -
#5142 én kajak béna vagyok ebben a jatekban :D
kocsik nemjol kanyarodnak :DD vagy énvok béna
-
#5141 Racedriver GRID demo
-
#5140 mi az hogy ilyen lesz a játék? ez már jó régi játék :D -
#5139 Nem használtam semmiféle modot, csak pár képnél (első négy) thrill cam ("T" gomb folyamatos nyomása) módban csináltam a képeket. illetve sok képet a replay közben csináltam.
-
#5138 Nemrég játszottam ki újra az alapjátékot, de ezekből a képekből ítélve, ezek a képek is onnan lettek kivágva, legalábbis nagyon úgy tűnnek. Lentről a 3. kép például teljes egészében az alapjáték egyik küldetését ábrázolja, semmi változás sincs rajta. Mit változtat ez a mod? Azért ha tudsz elérhető linket, beírhatod, mert google-val nem sok midnere jutottam. -
#5137 Hát ezek a képek nagyon rondák. Ha ilyen lesz a játék, akkor szörnyű lesz. -
#5136 Crysis után optikai terror: Driv3r
-
#5135 Ez egy új küldetés?Hogy lehet berakni? -
#5134 Köszi! Ezt kerestem, már régóta szerettem volna látni képeket a felújitott San Andreasról. Tavaly megjelent a grafika módositó Patch, amivel szebb lesz a játék. De képeket még nem láttam róla.
Fel is teszem a gémet és ki is próbálom milyen. -
#5132 Ez egy mod demója a Crysishoz!
Crysis X23I -
#5131 ez meg mi? -
#5130 Crysis X23I
-
#5129 Nem az imageshack tiltott, hanem az sg van tiltva az imageshack által.
Ezt használd: http://media.proxnet.hu/ -
#5128 imageshack mért tiltott?