15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • METESTO
    Van hozzá valami grafikai tunnig?...bár alapba sincsen rossz grafikája,de ha tudsz valamit amivel komolyabbá tehetem mondhatnád az infotDDDKösz...énis mikor megjelent akkor játszottam vele aztán abbahagytam akkoriban még az elejefelé...de lehet előveszem azt megcsapatom még 1x a végégig mostmár ha lehetDDD
  • grebber
    Köszönöm.Akkor majd kiprobálom remélem menni fog.
  • Hmuda
    OFF:

Többféle dolog is van. Egyrészt van egy négy küldetéses tréning lehetőség (rádióüzenetekben kapod a tutorial magyarázatot, de érdemes előtte elolvasni a küldetés leírását is). Emellett vannak ilyen speciális küldetések, mint például levadászni egy sérült csatahajót, de a lényeg a kampány, ahol van a hajód és különféle random küldetéseket kell megcsinálni. Ezek nem túl változatosak (legtöbbször csak sima "menj oda és járőrözz" típus), de nagyritkán beraknak egy-két normálisabb feladatokat (kijelölt konvoj megtámadása, kém/kommandó elszállítása egy adott szigethez, kikötő fényképezése, hasonlók). A SH3-ban például csak járőrözés volt, szóval ez mindenképpen előrelépés. :-)

Ha egy küldetés után maradt elég üzemanyagod akkor akár ott helyben is kérhetsz új küldetést rádión mielőtt visszatérnél a bázisra tankolni és pihentetni a legénységet.
  • grebber
    Még valami és nem offolok itt többet.
    Itt arról szól a game süllyessz el xy számú ellenséget azt game over vagy miből áll?
  • Hmuda
    Pont az AA miatt. :-)

Alapból 1024 (ennyit bír a monitorom), azon van 4x-AA és ha ezt leméretezem 750-re akkor a már eleve sima körvonalak minimális maradék recéje is eltűnik a pixelveszteség miatt.
  • arty
    bocs, utolso off: tehát simán méretezed a képeket és linkeled is be? :O pedig mintha 16xAA lenne minden képen :))
  • Hmuda
    Van az options menüben egy gameplay almenü, ott van minden realitás lehetőség és egy százalék jelzi, hogy mennyire vagy a max realitástól.

Ami be van kapcsolva az hozzáad a százalékhoz, ami meg ki van kapcsolva az levesz belőle. Csak ki kell szedni a "Manual Targeting" pipáját és máris automatikusan elvégzi a gép a munka nehezét. :-)
  • grebber
    Megvan a 3 és a 4 is csak még nem mertem feltenni.
    "Külön be lehet állítani, hogy csak rá kelljen irányítani a periszkópot a célra és kiereszteni a torpedókat."
    Ez jól hangzik de ezt be is kéne tudni állítani:D

No lehet felrakom a 4-et azt majd megyek a topikjába bombázom a hozzáértőket láma egyszerű kérdéseimmel!
  • Hmuda
    Köszi, de semmiféle utómunka nincs rajtuk, egyedül az éjszakai képeken raktam másfélszeresre a level-t, hogy ne csak egy sötét pacát lássunk. :D

Ez a játék konkrétan így néz kis élesben is. Persze első dolgom, hogy levegyem az anti-AA filtert (legújabb patch engedi) és ráeresztek egy 2-4x AA-t. Alapból elég recés, de AA-val tömör-gyönyör. :-)

Grebber: szerintem ne rettentsen vissza egyik kép se. Azon ritka játékok egyike amiben tökéletesen skálázható a realitás a full-kezdő és vén-tengeri-medve szintek között.

Külön be lehet állítani, hogy csak rá kelljen irányítani a periszkópot a célra és kiereszteni a torpedókat. Egyedüli dolog ami tényleg sokakat elriaszt az a kampány monotonitása. Érdemes egy könyv társaságában leülni játszani, mert bár van benne durva idő-gyorsítás (8000x-re is lehet rakni akár), a kikötő->célterület->járőrözés->hazaút elég sokáig tart. De mikor látod ahogy a torpedód eltalál egy lőszerrel rogyásig megrakott kereskedőt és az látványos tüzijáték közepette alámerül, na az megér minden fáradságot. :-)

Egy kis kedvcsináló.
  • grebber
    Na ez az a sorozat amivel játszanék de rettentően ,de már a képektől félek milyen nehéz lehet irányítani :(
  • arty
    áruld el, miféle post-proc van a képeken? (én méretezni 750 szélesre + kis sharpent szoktam, de ezek valami eszméletlen jól néznek ki (korábbi képeid is))
  • Hmuda
    Silent Hunter IV

• grebber
    Sima embereket.Démoni erőnk van eltudjuk szívni emberekből a naftát.Szerintem nagyon jó,de csak most érek a végére mert amikor megjelent leálltam vele!
  • Firerock
    itt kit kell bántani?
  • grebber
    Infernal

• poppe
    legjobb
    kár h hülye vagyok a startégiához, mert egyszer csak jött egy pálya amit nem tudtam megcsinálni :D pedig nagyon élveztem végig :)
  • Hmuda
    World in Conflict

• Maxtreme
    Változatosság kedvéért Cryostasis - Sleep of Reason :)

• robotnyk
  • Hmuda
    Race Driver GRID

• Neoncsoves
    paszmek! :O ez tényleg kurvaszép :o
  • robotnyk
    World of Warcraft: Wrath of the Lich King

• w77d
    TDU. Az új monitoromon egyszerűen minden játék szebb lett, köszönhető az 1920x1200-nak XD

• Maxtreme
    Az fps számok a képen, ha úgy vesszük megizzasztja jah :)

Az árnyékok szintén a moddolásnak köszönhetők. Még így is messzemenőkig jobbak mint az alapban.
  • fery02
    Ne csináld már, ez kajak. :O Megizzasztja-e a kártyádat?
    A második képen itt is GTA 4-es MS Paintes árnyékok vannak? :O
  • Maxtreme
    GTA San Andreas

• Maxtreme
    Cryostasis - Sleep of Reason

• grebber
    Rise of Argonauts

• grebber
    Nem csak azért gugoltam le vele mert így jobban látszodik a víz mert más nem szép benne csak a víz kb !
  • Neoncsoves
    Az uccsó képen éppen téglát rak Niko?:)
  • gyuri12
    Gyönyörű,de eszméletlen könnyű játék.
  • grebber
    Prince of Persia

• grebber
    Az oroszoknál igen.Angolul asszem 2009 február!
  • Snexi
    lol ez már kijött?
  • grebber
    GTA 4

• grebber
    Crysostasis (Orosz game)

• EK1TEP
    Haaljak meg veri a GTA IV-et ! :OO
  •  Evil
    Sacred 2 - Fallen Angel
    Part:II

•  Evil