Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a környezeti fizika pedig sztem remek 😊

Forza.
Akit komolyabban érdkel olvassa el a cikkemet a játékról: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=28121
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
am sztem kurvajo,sokkal jobban bejön mint a nidforszpidek^^
a multi viszont nagyon állat lehet 😊
Forza.
Persze abban is biztos vagyok, hogy valamennyivel jobb teljesítményt is ki lehetne csikarni a motorból egy "kis" programozói ráfordítással ^^
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Sajnos optimalizálatlan.
Mindenki a gépigényt, na meg a fizika hiányát szidja.
Mivel demo, ezért remélhetõleg javítják.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
én 5-6percesnél dobok ilyen 100pontokat az már elég jó
Egy min. gepigenyt tudnal mondani, mert ha nem nagy akkor ezt en is lekapom?!?!
Van egy másik a You Are Empty de az nincs meg sajnos azt mondják a még jobb ugyanettõl a cégtõl.
LA Street racing
Ezt úgy kell megnézni hogy 350mb az installja 😊
Ettõl függetlenül 1-2 nagy nevû autós gamenek simán odatesz. Ugyebár a képekrõl ez nem jön le, de az irányíthatóság sem Arcade 😊
Teljesen korrekt <#wink>#wink>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak anno nem játszottam vele mert elõször szaggatott, (sima 6600-on) 6600GT-vel meg bugos volt a driver miatt mint az állat. Viszont azzal a driverrel amivel ez jó volt, más viszont szar <#idiota>#idiota>
imádom,én is ezt tolom most megint :p
Forza.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Az SWGemu pedig nem igazán tört szerver mert leglális, de közemberek üzemeltetik majd. A soe rábólintott a dologra, szóval nem igazán tört. Majd ha látják, hogy azok a szerverek tömve lesznek akkor talán elgondolkoznak majd a saját hülyeségükön (bár ha több évnyi folyamatos, össznépi szapulás nem hatott akkor lehet ez se fog).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun