Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Sam and Max - Abe Lincoln Must Die

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
a képek nem adják vissza, de mozgásban tényleg jo! és van fizika is, elsõre a homokos rallyt néztem, namondom ez a szokásos cmasters fos... aztán aszfalt a subaruval... döbbenet, végre _valami_ ... nem szim, de ...

a környezeti fizika pedig sztem remek 😊

Forza.

Alwares
No még egy kis World in Conflict, igaz ez még mindig tökre lecsupaszított grafika, de így legalább jól fut, bár sok más stratégia játék még errõl is példát vehetne... A robbanás effektek még low fizikával is pofásak...

Akit komolyabban érdkel olvassa el a cikkemet a játékról: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=28121

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

robotnyk
nem, rts lesz
robotnyk
a prezentáción kívül kuka az egész szerintem. az elején ez is volt az általános vélemény a topicban, de ahogy most benéztem, sokan a pozitívan csalódtak benne. nem tudom mit vártak tõle, ha amit ad az pozitív csalódás, dehát ízlések és pofonok.
autoszimulator
takonyfizika befigyel ebben is...

#4069: ez FPS?

.: mobilize.hu :.

Istencsászár
Háát... nem esek hanyatt ettõl mint sokan msáok, gondolom a fizika az ami nincs benne😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
Colin Dirt (végre elindul, hála a 7.5ös ATI drivernek 😄 1280x1024/medium beallitasok, sofõr kikapcsolva)

Forza.

Kandurex
Ez érdekesen hangzik, várjuk a további képeket 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Nos emberek bejutottam a World in Conflict zárt multiplayer bétájába és hát ez a játék egy istencsászárság lessz! A grafika nagyon jól néz ki, még így is teljesen levéve a részleteket, és egy 9600-osal is játszhatóan fut még egy 16 fõs meccsen is. Az a jó hogy a multija olyan hogy csak két oldal van (amcsi, ruszkik) és mindenki válaszhat hogy melyik fegyvernemel szeretne lenni. A környezet olyan szinten rombolható amilyet még a Compay of Heroes se tudott, és ezt ki is lehet használni! No majd esete dobok max közelébe csavart képeket is!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

báttyó02
én pl. street legal ota tolom az invictus gémeket,és eddig egyikben sem csalódtam,sõt! 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
ja boccs ugy olvastam h most szeded
am sztem kurvajo,sokkal jobban bejön mint a nidforszpidek^^

arty
max akkor gagyi, ha anno nem street rodoztál 😊 egyszerû játékmenet, közepes/jó grafika, remek fizika+irányitás!

a multi viszont nagyon állat lehet 😊

Forza.

Gunn69
vazze, hogy megnézzem milyen. a képek jobbak róla mint maga az élmény.

báttyó02
akkor minek szeded..

Gunn69
én ezt most szedtem le a képek miatt de elég gagyi a kivitelezés...

arty
LASR

Forza.

báttyó02
Tiger Woods PGA Tour 07

LASR:

grayfox
hát szerintem azért a látvány indokolja is a gépigényt.

Persze abban is biztos vagyok, hogy valamennyivel jobb teljesítményt is ki lehetne csikarni a motorból egy "kis" programozói ráfordítással ^^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

fernando torres
én is letöltöttem,egyszerûen hihetetlen vas kell neki..

arty
hidd ezt. codemasters "autos" terméknél a demo=végleges, ld. még TRD széria ...

Forza.

0Fritz0
Minimum Paks. 😊
Sajnos optimalizálatlan.
Mindenki a gépigényt, na meg a fizika hiányát szidja.
Mivel demo, ezért remélhetõleg javítják.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

báttyó02
attol függ hány perces negyedekkel tolod
én 5-6percesnél dobok ilyen 100pontokat az már elég jó

fernando torres
a többi az elmegy?

báttyó02
asszisztod nagyon kevés😊

AtiRadish
Zsearul nez ki az uj colin mcrae
Egy min. gepigenyt tudnal mondani, mert ha nem nagy akkor ezt en is lekapom?!?!

fernando torres
NBA 06

CalebJoe
Meglepõen jó lett a game kis gépigény nemrossz grafika jó hangok.
Van egy másik a You Are Empty de az nincs meg sajnos azt mondják a még jobb ugyanettõl a cégtõl.
Slig
Ez rohadt jól néz ki! Jó game? Nem ien kis "gagyi"?

スラッグ

CalebJoe
Instinct (páruszki efpées)

Maxtreme
Viszont az sztem jobb 😊

áá, ez jobban néz ki a Virtua Tennis 3-nál 😮
Maxtreme
Top Spin 2

Maxtreme
Nanédda' Lehet még manapság DVD méreten alul játékot csinálnI? Sõõt! Cd méreten alul? 😊

LA Street racing

Ezt úgy kell megnézni hogy 350mb az installja 😊
Ettõl függetlenül 1-2 nagy nevû autós gamenek simán odatesz. Ugyebár a képekrõl ez nem jön le, de az irányíthatóság sem Arcade 😊
Teljesen korrekt <#wink>

0Fritz0
Colin McRae: DIRT (DEMO)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Maxtreme
Jaja jó is.. 😊
Csak anno nem játszottam vele mert elõször szaggatott, (sima 6600-on) 6600GT-vel meg bugos volt a driver miatt mint az állat. Viszont azzal a driverrel amivel ez jó volt, más viszont szar <#idiota>

báttyó02
beszteszt gém😊
imádom,én is ezt tolom most megint :p

Maxtreme
CT ögen 😊

Viktor9202
Double Agent -.-

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

CalebJoe
Dábl Édzsnt

arty
sztem szebb volt, mint a double agent, azt tul post processelték, ami viszont csak AA-val ért volna valamit, de olyan gép meg nincs, ami azt ugy elvisszi 😊

Forza.

Maxtreme
hát szted? 😊

tsarffi
Hy! Ez melyik részbõl van? Chaos Theory?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Maxtreme
Ez a game a mai napig üt grafikailag

Akárki akármit mond, szvsz sokkal szzebb mint a DA.

AntiHero
Ñìåðòü øïèîíàì / Death to Spies

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
SPIDER-MAN 3

AntiHero
Oblivion + SI + sok mod<#ravasz1>

bulba
Alpha prime:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Hmuda
OFF: a régi rendszerhez képest (az volt az aduász az MMO rendszerek között) tényleg közröhej és szánalom lett, de ha attól eltekintünk akkor egy viszonylag élvezhetõ katyvaszt kap az ember. Bár megmondom õszintén, egyedül a Star Wars és a guild tart játékban.

Az SWGemu pedig nem igazán tört szerver mert leglális, de közemberek üzemeltetik majd. A soe rábólintott a dologra, szóval nem igazán tört. Majd ha látják, hogy azok a szerverek tömve lesznek akkor talán elgondolkoznak majd a saját hülyeségükön (bár ha több évnyi folyamatos, össznépi szapulás nem hatott akkor lehet ez se fog).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

arty
OFF: nekem csak haver mutatta anno, h milyen lett, igy nem is csodáltam h lelépett ... de mi az az SWGemu ? tört szerver? amin lehetne régi szabályok szerint játszani?

Forza.