Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX
Overlord

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Maxtreme
Lost Planet:

uHs Gerzson
Utolsó adag:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Sland
Sztem nem szép... (Én is kipróbáltam már)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

arty
wow! még nyomjatok Transformers képeket 😊 szép!

Forza.

uHs Gerzson
Transformers - The Game:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

báttyó02
Transformers

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

berczely
A csodálatos: Colin Mcrae DiRT !!!! SubaruSubaru 1

AntiHero
Driver 4 - Parallel Lines

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

UnknownAsshole
Painkiller

UnknownAsshole
Driver 4 - Parallel Lines

báttyó02
Driv4r

AntiHero
Spider-Man 3

arty
igen 😊 az a másik nekem nem jött annyira be ... ez az egyszerûsége miatt igen

Forza.

hm... nekem egy másik Defender of the crown játékom volt... csak az egy Robin Hood-os game címe volt 😄 De ez is hasonlít rá... mindkettõ ugyanannak a remake-je?
arty

Forza.

arty
ritkán, akkor is fõleg napközben (akkor érek rá 😞 )

Forza.

AntiHero
Hey, szoktad neten nyomni?
Én tegnap is fent volta...Nagyon fain játék ez amúgy...

arty
sok szempontbol szebb 😊 vannak értékelhetõ grafikai elemek a dirtben is, de tulzásba vitték a post process baromságokat, homály az egész és cserébe alacsony az fps a csucsgépeket kivéve 😞

Elmékeztetõül Flatout2: (1280x1024, minden max, 6xAA)

Forza.

Hmuda
És? Maga a rendszer piszokjó alapot szolgáltatott egy olyan MMO-hoz ami mindent a földbe döngölt volna. Ennek ellenére egy rakás szemetet raktak be helyette. Most is a grind az elsõdleges fejlõdési mód, mert közel nincs benne annyi küldetés (amik mellesleg nagy többségben alig súrolják az elviselhetõ kategóriát, a jó küldik irtó ritkák és azok is szinte mind Musty-n vannak ami persze csak kieggel érhetõ el), ami eljuttatja az embert max szintre és ha el is éri, ott megáll az élet. A PVP az élményen kívül nem sokmindent kínál (még az élmény se túl megnyerõ a rém primitív harcrendszer miatt), mert a rewardok elég harmatosak (plusz egyetlen egy battlefield van az egész játékban).

A probléma a kontenthiány volt és nem a rendszer annó. Mostmeg már mindkettõ. Az egyetlen dolog ami életben tartja az az RP, mert arra nagyon jó, de másra nem.

De ha válaszolsz akkor az SWG-topikban tedd, ne ide offoljunk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
jajjmár, nem láttam az új rendszert, de a régi rendszer abból állt, hogy felvetted a buffokat a elmentel solozni egy huszfos csapatban, vegigmentel mindenen es ennyi. jah, tehettel le vendorokat, de ertelme nem volt, a relative legjobb fegyvert hamar megszerezhetted, + pár dmg-ért meg éveket farmoltál (terminal altal adott q-kat, mert a hosszú q-kért napokat kellett ücsörögnöd a sivatag közepén), de mivel rendes pvp nem volt, ez nem volt fontos, voltak insták jah, arról túl sokat nem tudok. volt hangulata, jó volt, hogy lehetett várost alapítani, de aduász, na attól olyan messze volt mint Makó Jeruzsálemtõl.

RatBaG
akkor ugyanolyan fos mint az elõzõek

Per Aspera Ad Inferi.

Már nem azért, de ez a naaagy, nextgen, ultragépigényes játék... hát, nem néz ki olyan csúcsszuperül 😄 xD A flatout is szebb... vagy csak régen láttam azt, és azt hiszem, hogy szebb 😄
arty
Dirt 640x480/4xAA/High (bárcsak ne tapadna ennyire a kocsi ... 😞 )

Forza.

STREEX
Nem, az utolsó 3 kép csak a demo végén lévõ videóból vannak

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

OVERLORD má naon várom a demót eddig 4x akasztottam ki
ezek benne vannak a demóban?😮

STREEX
Overlord demo

báttyó02
áá ....jpgbe se mentek többet :\

báttyó02
iylen volt,iylen lett 😄

arty
nekem, ha XML-ben irom át maxra a textruákat, néhány közülük fekete lezs játékban 😞

sland: thx! mazsolázok 😊

Forza.

Maxtreme
Elvleg a textúrák ugyanilyenek. 😊
Kissé megbuheráltam az ini-t. 😊 (vagyis xml-t)

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

arty
kiváncsi lennék milyen egy 512mb-os vga-n, mindenmaxon 😊

Forza.

Maxtreme
1kis graw 😊

báttyó02
street legal: racing redline

mi a játék pontos neve?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

báttyó02
street legal dö beszt 😊

AntiHero
SPIDER-MAN 3

Vgyáááááá!

Ez címlap fotó lesz!

Hát igen, a reggeli csúcs forgalomba mindig belefutok...

3 év "gyúrás" eredménye...Na meg Sponzor!

Gyurunk vazee..

grebber
Hehe ehhez a topikhoz új gépet kell vennem komolyan mondom mire ez bejön kb szarrá dolgozza magát a gépem tölt összevissza keregkattog minden 😄

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Úgy is van, bmp-be.. nagyon okos kisfiú vagy..

arty
LASR (minden idõk legélvezetesebb "drift játéka")

Forza.

AntiHero
Az minek?<#idiota><#eljen>

SNAKE01
kép lemaradt-e?😮

Kongy
Prince of Persia The Two Thrones:összeütközök az egyik boss-al:

Ellenség lefejezése XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Alwares
Hát a kalandjátékokban általában rosszul oldják meg a 3D-t, de szerintem ebben jól eltalálták...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Valóban az, bár a régi rajzolt 2ds volt az igazi😊, de hát 3d mánia ezt is elérte... bár értem mit mond megvan hozzá a papírom😊, de megakadtam...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Condemned Criminal Origins

Alwares
Ez egy poénos game, csak azért nem játszottam eddig vele, mert szerintem nem érteném a poénokat... Magyarul lenne ez jó 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

arty
utolso DIRT kép - elõzõ kör nyomai: korlátnak csapodtam

Forza.