Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Megyek egy szakaszon ha felfelé megyek a lépcsõn a szemben lévõ ajtó mögül kijön 3-4 pajzsos csóka.De ha máshonnan megyek csak állnak mint a cölöp az ajtó mögött én meg fél centirõl ablakon keresztül lelövöm õket.
Ez is kezd EA gyanus lenni mindig ugyanazt kiadják szinte 0 újítással.
Next PC upgrade: 2022
és akkor nem lesz fos minõségre méretezve a drága forummotor által és nem kell kattintgatni sem.
Prince of Persia: 2 thrones

Forza.
Mások meg arra panaszkodnak hogy méééé kell iylen nagy felbontásba? Miért nem elég az 1024...
R6 vegas 2

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
a másik meg, 2008-ba még mindig 1024x768, és 1280x1024-es kocka képeket látni itt többnyire, szívesen megnéznék 1-2 1680x1050, vagy 1920x1200 képet
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mindenki vegyen olyan platformot ami közelebb áll az ízléséhez.Nincs miért utálkozni.Tök szánalmas szerintem az ilyen xbox vs. pc meg a többi hasonló vitatéma.PC-re is jön ki elég játék, én például lépést se tudok tartani a megjelenésekkel.Xboxra is.
Szóval jó játékot gyerekek!<#felkialtas>#felkialtas>
Qwerty4
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
frontlines: fuel of war
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Megvettem a CE-t és nagyon nem bántam meg 😊 Bár néha idegesít, amikor már fél órája szenvedek egy részen, aztán odajön egy terrorist és lepuffant, de legalább van kihívás 😊
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Race07 továbbra is:

Forza.