Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
jó játék ez?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

arty
Race07 (méretezve)

Forza.

arty
Race07

Forza.

grebber
Two Worlds

Next PC upgrade: 2022

V43 1105
DoD:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

grebber
Two World part 2

Pár kép:

Szép a víz

Ezen a részen kis semmi vagyok mert csontvázhegyek meg hullaakrámik vannak

A lóvam 😄

Elfuserált medve

grebber
Two Worlds

UnknownAsshole
ezek viszont jók <#eljen>
UnknownAsshole
kép minõségébõl meg az autók külsejérõl csak úgy sugárzik az igényesség <#zavart1>
berczely
Colin Mcrae DiRT

inter94
TDU:

Fraps rontott a minõségen

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

w77d
ezt azért nem mondanám...

davidka003
Ameddig képet csinál addig rakja fel totál maxra és akkor jó lesz a kép.
Én így szoktam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ScarY MAN
ki vaty te?

...

ChuckyHUN
Ha szar a géped, ne tegyél szar képet....

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

w77d
no meg az élsimítás hiánya is ordít a képekrõl..

belapeter
de azért mert gyenge grafikuskártyám van és a világ részletességei csak
minimumom vannank

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Qwerty4
Így van, nagyon unalmasnak tûnnek a pályák, ezért ki se próbálnám ezt a játékot semmiképpen.Egyszerûen lehangoló, láttam jobb beállítással is, de úgyse jött be.És még állítólag rengeteg hiba van benne...

Qwerty4

Shep
A pro streetben a kocsikon kívül minden olyan harmatgyengén mutat, ráadásul a kocsik annyira kilógnak a képbõl, mintha csak rá lennének fényképezve, vagy nem is tudom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
maga a pálya tervezés tényleg unalmas, de az itt beszúrt képek elég gyatra grafikai beállítással készülhettek, nálam szebben néz ki..

Qwerty4
Szerintem ennél a Carbonnak, sõt a MW-nak is sokkal ütõsebb a látványvilága.Még képeken is unalmas nézni a Pro Streetet.

Qwerty4

belapeter
Pro Sreet!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Cápafogxy
Énis épp dirtezem.

Maxtreme
Ez mondjuk teljesen igaz 😊

BBird
Nem feltétlen csak a fogyatékos majmok miatt van a cím beírási kérelem...
Ha jól körültekintünk, az oldal alján találni egy részt: Keresés.
Ha én szeretnék itt keresni userek által feltett screenshotokat (nem a hivatalos - agyonszerkesztett - fake screenshotokat), akkor hiába írom be: Dirt, a képrõl a keresõ nem fogja tudni, hogy mibõl volt. Viszont, ha oda írjuk a címét is, a keresõ is rögtön barátságosabb lesz.
Én ezt az elõnyét látom a dolognak. Egyszerûbb beírni egy pár betûs címet, mint végiglapozni több száz oldalt. :-)
Hmuda
Épp az a baj, hogy sok a fogyatékos majom és ha nincs az arcukba tolva, akkor a világért se mozgatnák meg magukat, hogy kiderítsék mibõl van a kép, inkább felteszik a tökfölös kérdést. Ezért van a szabály, hogy mindig oda legyen írva a játék címe. Nem megeröltetõ és mindenkinek kényelmesebb lesz az élete egy kicsit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maxtreme
Tudnám miért törölték a hsz-em mikor az 5008-as postra válaszolva írtam hogy - én is. Szvsz ebbõl még egy fogyatékos majom is ki tudta volna következtetni hogy mirõl van szó 😊
Na mind1..

Colin Dirt:

Shodan

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

RatBaG
nem tudsz vmi jó modos oldalt dirt-hez?

Per Aspera Ad Inferi.

Shodan
Egy-két subarus kép colinból, bloom moddal.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

DIDZSEJke
tutty

Lv7x Abyss Walker

w77d
hehe, én is XD

berczely
hehe én végigtoltam akakdásmentesen max grafon!<#hehe>PC-n<#hehe>

Istencsászár
Ezek javítva lettek a második részbe, sokkal részletesebb és jobb hatást kelt, s nem ennyire mû egykét helyen... de szerintem az egy is nagyon szép, a gépigáény meg... pécén mit vár tõle az ember, az egyet nem is tudtam kitolni mert akadt, tavaly év végén szereztem be boxra, felüdülés volt akadásmentesen játszani vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

több helyen olvastam,hogy "kopottas"(nem az effectek,azok jól néznek ki) meg hogy "a gépigényhez képest ronda" stb.

fery02
Ki mondta, hogy csúnya?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczely
Ez egy korrekt grafikályú k*rva jó game!
Nemrég toltam végig másodszor és nagyon zsír!

bocs,de ez kihagyhatatlan: TÉK 😞
még egyszer bocs...

ennek a játéknak miért fikázták a grafikáját?

Maxtreme
Condemned Criminal Origins

Bár anno végigtoltam (ha jól emléxem 2x is) de most nekiestem HARD fokozaton. Így már azért pöppet nehézkes 😄

fery02
Zseniális játék. Emléxem, hogy a sajtó úgy szidta, mint az állat, de nem értem, mert én nagyon élveztem mindvégig. Fantasztikus benne a fizika szerintem, meg egyszerûen élmény benne zúzni. Én jobban élveztem talán mint a Driver 4-et, pedig azt meg sokkal jobbra értékelte a sajtó.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bulba
Még egy kis Driv3r:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Maxtreme
Hellgate London

ha nem lennék olyan béna a multi playerben,még meg is vettem volna... de így😞

Hmuda
World in Conflict.

Death from above!

Menekültek.

Death from above! II.

Na ezen se sétálnak át a ruszkik.

Death from above! III.

TIMBER!

Megjött a nehéztüzérség.

Ajándék Jézuskától.

Karácsonyi csendélet...

...és ami felpaprikázta a hangulatot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
Red Orchestra Ostfront 41-45

Serpa
Red Orchestra Ostfront 41-45
Mare Nostrum mod beta 1.2 (afrikai front)

Maxtreme
Colin Dirt

berczely
Test Drive Unlimited

Istencsászár
Neked aztán van életed😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Stalker