Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pár kép:
Szép a víz
Ezen a részen kis semmi vagyok mert csontvázhegyek meg hullaakrámik vannak
A lóvam 😄
Elfuserált medve

Next PC upgrade: 2022
Fraps rontott a minõségen
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Én így szoktam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
minimumom vannank
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Qwerty4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Qwerty4
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ha jól körültekintünk, az oldal alján találni egy részt: Keresés.
Ha én szeretnék itt keresni userek által feltett screenshotokat (nem a hivatalos - agyonszerkesztett - fake screenshotokat), akkor hiába írom be: Dirt, a képrõl a keresõ nem fogja tudni, hogy mibõl volt. Viszont, ha oda írjuk a címét is, a keresõ is rögtön barátságosabb lesz.
Én ezt az elõnyét látom a dolognak. Egyszerûbb beírni egy pár betûs címet, mint végiglapozni több száz oldalt. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Na mind1..
Colin Dirt:

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
még egyszer bocs...
ennek a játéknak miért fikázták a grafikáját?
Bár anno végigtoltam (ha jól emléxem 2x is) de most nekiestem HARD fokozaton. Így már azért pöppet nehézkes 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Death from above!
Menekültek.
Death from above! II.
Na ezen se sétálnak át a ruszkik.
Death from above! III.
TIMBER!
Megjött a nehéztüzérség.
Ajándék Jézuskától.
Karácsonyi csendélet...
...és ami felpaprikázta a hangulatot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES