Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Alone in The Dark

Next PC upgrade: 2022

DJ RX7
Oda kéne írni banner-ba, hogy "SAJÁT INGAME" képeket.

:3

davidka003
Kéne ide egy házigazda aki törölné a nem saját készítésû képeket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

passatgt
Burning wheels, állítólag ingame😊

poppe
jah, én megvárom vele az éjszakát! 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Cápafogxy
Ezt egyedül kell a sötétbe játszani? <#buck>

Maxtreme
Alone in the Dark part2

Méghogy ez ronda.. nane 😊

Akkor én teljesen az ellentéted vagyok az ikszboksz kontrollerrel kapcsolatban. 😄

Maxtreme
Nemtudom én aki nem vagyok túlzottan az x360 controllerhez szokva, PC-n azzal játszok és semmi problémám az irányíthatósággal. Jó, tény hogy a harcnál szokni kell, de abszolút nem vész.

Akkor másképp fogalmazok: néhány dolog nagyon jól néz ki,de sok dolog ronda. Egyébként konzolon játszottam, lehet,hogy ott megszoktam a szebb grafot,nem tudom.

grebber
Irányítást télleg szokni kell de hogy ronda az kizárt.Én grafbuzi vagyok és tetszik!

Hatalmas csalódás volt ez a játék, ronda, az irányítás béna,kicsit sem félelmetes.
Az egészben a legrosszabb,hogy minden jó ötlet a játékban szarul lett megoldva.

Kaszi46
Ez jól hangzik, átfáradnál az enbseries topicba, és elmondanád pontosan mit is kellene letöltenem? Mert a honlapon a downloads részben csak különbözõ játékokhoz találok letölthetõ tartalmat.

*Posse*T.W.D*

grebber
Alone in The Dark

Maxtreme
Aitd

berényimiki
szép

samsung123
a legujjab enb-vel abba már benne van a homályositás, és jól mûködik benne, ha pl lenézel akkor a kinti táj homályososik ha meg kinézel akkor pedig a müszerval, azaz dinamikus, csak állitgatni kell az ini fájt.
amugy nagyon sok játéknál mûködik nagyon jól pl: GTL, GTR, Lock on, Rfactor, meg sok más játékban is

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Kaszi46
Ezzel az enb akármivel lehet hdr-t meg hasonlókat elérni játékokban?

Néztem a honlapot de csak pár játéknál írják hogy mûködik, a gtr pedig nincs közte. Felhomályosítanál hogy is sikerült megoldanod?

*Posse*T.W.D*

samsung123
ENB series😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

berczely
Nem rossz!
Alapból van ilyen HDR vagy ez valami ENB Series?<#idiota>

samsung123
GTR EVO(max graf)

Gando
azért attól teljesen távol áll

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

mama2
Ez mintha élõ lenne baszod😮.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Gando
nemmondod ?! 😄 nekem a képek láttán is beszaggat a gépem...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

berczely
Crysis + Mster Config v3.01 FINAL (FPS csökkenést eredményez)

RatBaG
rosszul hiszed.

Per Aspera Ad Inferi.

kakaoskalacs
Nemhinnem hogy akkora baj ha .png a kép <#wow3>

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

RatBaG
úgy van, png-ben... <#bdead>

Per Aspera Ad Inferi.

fery02
Ebben a játékban a víz messzirõl nézve akkor is komoly. 😄
Annak idején a Vice city-hez volt ilyen High-Res textúrám a vízhez, és ott is messzirõl nézve olyan volt, mintha sok egyforma mozaikba rendezett textúrából állt volna a felszín. Közelrõl nézve viszont áll leejtõs volt akkoriban. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczely
Tomb Raider Legend part2

fery02
Ok, nem vitázzunk ezen. Maradjunk annyiban, hogyha nekem egyszer lenne alkalmam 5 percre maxon tolni, engem az összefosás-hugyozás kergetne a látványtól. 😄

grebber
Víz,karaketerek arca,fegyverek meg a pálmák szépek de másra nem nagyon figyeltek.

fery02
Én ha maxon tolhatnám a játékot, egy jó ideig eszembe se jutna, hogy észrevegyem, hogy csúnya a fû...nekem ez a Risen3D Doom jut.

grebber
Pedig a Crysisban pl pont hogy rátett volna 2-3 lapáttal a fû növényzet fasza kidolgozása.
Reménykedjünk hogy a Crysis 2és 3-ban már szép lesz az is.

nem az hogy nagyon zavar, de istenem, 2008 van :| doom2bõl lopott fû és növényzet textúrák nálam kibasszák a biztosítékot 😊 legalább valami újabb textúrát kapna

fery02
Szerintem a Doom 2-ben szép a fû <#hehe> (már megint bocsi a Doom miatt, múltkor is be merészletem róla tenni képeket ide, és még azt is meg mertem kérdezni, hogy van-e még igény folytatásra, mert van még ám kép, de nem nagyon jött vissza válasz, szóval inkább nem rakok 😞 Pedig most új, Risen3D-s Doomom van, ami néhol meg tudja izzasztani a 6600 GT-met is.)

Amúgy ez a "fû" jelenség nehogy azt mond már, hogy zavar, amikor némely játékba hatalmas pörgés van, azt se tudod hol vagy...és te pont azt nézed, hogy a fû csúnya? <#idiota>

#5910: Doom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocsi

sziasztok tudok mondani egy jó fps,tps játékot mert amik már a gépemen vannak azokat már unom.a régebbi játekok is jöhetnek.köszi

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

berczely
Igen?
Kössz a tanácsot utána nézek!

Szedd le hozzá a patch-et, az lejjebb viszi a gépigényt. Sokkal lejjebb...
grebber
Ez van sajnos.Bár Bioshockban télleg nem értem mert ott nagyon kevés a növényzet szerintem nem tehelte volna annyira a gépeket!

Peetboy
Ebben az új Flat Out-ban nagyon sötétek lettek a pályák. Rosszabb lett mint volt és megnõtt a gépigénye is.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

de akkor is, annyira rontja az összképet ez a 2000ból kiragadott növényzet textúra 😞

grebber
Ez nagyon egyszerû.A Crysis most hogy fut fasza gépeken? - Éppenhogy tûrhetõen.No mármost gondold el ha a fû meg a levelek ki lennének dolgozva faszán.Ott aztán ki lehetne élvezni az a 0-5 fps-t.

igazából azt nem értem, hogy télleg jó a grafika egy csomó játékban, de a fû az kva ronda. crysisban is milyen fos texturája van a leveleknek, a fûnek... :S

berczely
Tomb Raider Legend

Next-Gen on

Next-Gen off

Nagyon gépigényes ez a next gen dolog szal sok helyen kikapcsoltam mert eléggé akadozott.

grebber
Bioshock:

Szépek a fogaid Mari

Ez nem úszta meg szárazon

Na ne bohóckodjunk itt kérem

Big Dedi Laca

arty
ha marketinges szar képek érdekelnének, elmennék egy gamerszájtra... vágod?

Forza.

Seth
Dehogy

Dehogynem

😄

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Spiderman 3 again 😊

#5897: Ennyi erõvel mindeni keressen képeket a neten, és szúrja be ide.. Sok értelme van.
Másrészrõl ez olyan render mint állat.

AnarchoiD
ezek ingame kepek 😉

es nem promobol van 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.