15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#7938 előre szólok atin az optimizálás rohadt szar. bár neked HD4870X2-al nem lesz gondod. -
#7937 aztakurva... najó holnap megveszem a programot... -
Hellsing47 #7936 már megint több mint 1 megás képek
komolyan ennyire lusták vagytok konvertálni egy kicsit? -
#7935 miért csak a képek 1-3adát tölti be ez a kurva? -
#7934 NFS:Shift 3. (ez az utolsó képáradat:D)
-
#7933 NFS:Shift 2.
-
#7932 már miért lenne csúnya a Shift? köztudott volt előre hogy grafikailag nagyon erős lesz... -
EK1TEP #7931 Eh ez nem is olyan rossz grafika! -
#7930 Nem,ezeket én csináltam. -
#7929 torrenten csak ennyi ingame kép olt? -
#7928 NFS:Shift
-
#7927 én BÁRMIRŐL szivesen nézek szép képeket :)
képeket!!!!! ;)
Pure Pinball
-
#7926 Hát a konzolos képekkel az a bajság h a legtöbben a tv-t fényképezik telóval és az elég szar megoldás.De max azért van kis ellenszenv a konzolos képekkel itt mert nem szokta meg senki.Én szívesen néznék konzolos ingame képeket amiket a fórumozók csinálnak de akkor már ne telóval legyen csinálva.PL:Az agyondícsért kilzzone2őt is megnézném bár erre vannak a HD videók. -
#7925 most ha nagyon kötekedő ember lennék, mondanám hogy már volt ebben a topicban x360as kép is. de mivel leszarom és igazatok van, na meg én is úgy járok ide, hogy pc-s screenshotokat akarok nézni és tudom hogy itt másról NEM KÉNE HOGY BESZÉLJEN AZ EMBER és csak pc- kepék vannak, ezért inkább nem is szólalok meg :D
bocsi az OFF-ért xD -
gyuri12 #7924 Emlékeim szerint volt már ebből probléma(valaki konzolos játékból linkelt képeket,volt belőle a kötelező flame),ezért mondtam,hogy abbahagyom a szőrszálhasogatást. -
Kindred Blades #7923 Ez pedig nem a konzolos fórum, úgyhogy elég egyértelmű volt, hogy a PC-re gondol, ráadásul ebben a topicban PC-s screenshotok vannak.
Kötözködni ugye mindennel lehet, de az ordenáré tirpákkodás helyett inkább a mókára koncentráljunk, jó? -
gyuri12 #7922 Ha már azt mondod,hogy "játék",akkor fogalmazz már érthetően.:)
De nem leszek szőrszálhasogató. -
#7921 DE Ace Combat 6 NINCS PC-re...és itt én pc játékrol beszélek.... -
gyuri12 #7920 Ace Combat 6? -
#7919 Heroes Over Europe...valami kegyetlenül szép 2WH repülős játék..kb HAWX irányithatósággál..szerintem ez a legszebb repjáték idáig..
-
HaaS #7918 Hmm... ezek a kedvenc képei, gondolom. Mind. -
#7917 csöppet. minden kepet betolt azonnal ezeknek meg kell egy kis ido.... -
Hellsing47 #7916 azért egy kicsit 'erősek' ezek a több mint 1megás képek
szerintem -
#7915 Far Cry megint
-
#7914 és resi5 part 2:
-
#7913 hét nemhinném..
Resi 5 tőlem is
part1:
-
#7912 Kéne valami 360vsPC összehasonlító kép/videó.
Mert szerintem 360-on jobban néz ki. -
#7911 ebben kik a rosszak?emberek vagy szörnyetegek?:D -
#7910 Resident Evil 5
-
#7909 Far Cry
-
EK1TEP #7908 Ez alap... kipróbáltam amit ajánlottál módosítást de nekem az nem tetszett így maradt az eredeti. -
#7907 Ez már az én általam használt grafikai módosítással készült? Mert amúgy elhiszem azt is, hogy ez az alap kinézet, ami végülis lehet természetesebb látványt nyújt, mint amit én használok. -
EK1TEP #7906 S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl
-
#7905 HAWX
-
#7904 Dirt
-
EK1TEP #7903 Alap grafika!
Annyi hogy az user.txt-ben az r2_aa on :) -
#7902 S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl-t milyen grafikai modal tuningoltad ki így ? -
EK1TEP #7901 S.T.A.L.K.E.R Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl
-
#7900 Jah. A topikja FAQ-jában láttam "Überbefosás grafika" címszó alatt egy fájlt, amit bemásolva úgy vettem észre több HDR-t, meg élénkebb Shader-eket kapunk játék közben. Főleg beltereken tud művelni érdekes dolgokat a HDR: bizonyos helyeken indokolatlanul vakít egyfolytában, erős szaggatás mellett. Nem igazán ajánlom ezt a módosítást, léteznek sokkal értelmesebb meg realisztikusabb hatást adó mod-ok, de azokba eddig még nem mélyedtem bele igazán. Egyelőre elég ez...így is elég szép látványt nyújt legtöbbször. -
EK1TEP #7899 Ez szerintem alapból is szép játék de így kis grafikai tuningal még szebb!