Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Különbözõ küldetéseket kapsz, és azokat kell teljesíteni (mittomén hatástalaníts bombát, fényképezz le monsztákat, etc
Viszont controller erõsen recommended hozzá.
Írd ki a teljes nevét.
Amúgy nem tûnt fel, hogy olyan képek vannak itt amiket mi fényképeztünk a játékokból?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
OFF:
Nem értem ezt a fraps-ot hiába van nálam minden játékon a grafika maxon egyszerûen mintha nem érzékelné az antialiasing-ot tiszta recés képeket csinál ha meg meg mással fotózom akkor meg több mint 1megás képeket csinál.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Azért végigvittem vagy 3x<#vigyor3>#vigyor3>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eredetivel ellenben minden ok.
de a best a duke nukem és aztán jön a wolfenstein.
Örülök neki nagyon, mert szerintem fasza játék, és jól fut a gépemen. <#hehe>#hehe>
Nyomathatok majd még képeket, ha lesz rá igény. Ugyanis nem tudom, hogy más hogyan viseli ezeket a képeket. 😊
Ugyanis ordít a képekrõl szvsz.
SC DA-ban már végre volt nappali pálya is.A hajós odabaszott amiben a medence van!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...