Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem így a képek alapján szépnek tûnik, soha nem játszottam még a FC-vel <#vigyor3>#vigyor3>
Remélem még készül majd hozzá 1-2 mod azért!
Crysishoz is kb 200-at tuti bejelentettek de mire azokból is lesz valami 😞
Next PC upgrade: 2022
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Azért pöppet normálisabban néz ki mint az eddigiek. Most van olyan átlagos szinten 😊
Bár ez 2008-ban már kicsit égõ. Inkább el is felejtem de gyorsan.
Nálam pl 2 perc gameplay után szarrá fagyik' a gép (szétesik a kép) és szeva 😄
Ment is neki az uninstall ahogy azt kell.
Jól elbaxva sajnos. 8800Ultrán megy ilíen 30-35 fps-eket <#wilting>#wilting> Az Atiért meg abszolút nincs oda. 4 magos 3.2-es c2D-vel és HD 4850-el 12-15 fps.
Ráadásul ronda és bugos mint a bûn. EA games powa 😊)
Ez a játék összhatást tekintve még mindig nagyon jól néz ki szvsz 😊 (persze mindenbe bele lehet kötni, csak minek 😄)
Amugy a Far Manager windowsos program.
A BC ál-3D és sztem izléses 😊
egyébként a régi bionic commando felujitása:
... és készül a teljes 3D-sitett változat is:

Forza.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Bionic Commando Rearmed
4Player DM:
2Player Co-op:

Forza.
Szarnak nem mondanám. Sony Ericsson telefonok módosítására tökéletes. A képen is látszik az ehhez való plugin.(SEFP=Sony Ericsson Flash Plugin)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Per Aspera Ad Inferi.
Elõbb gondolkodik,aztán ugat...
Valahonnan be kell majd szereznem.
Akkor ezt sajnálni fogom,mert már konzolra vannak a játékvásárlások betervezve.😞
Magyar tudtommal valamikor jövõhéten jön!
Tuti jólessz!
Ez az orosz csak arra van/volt hogy kipróbáljam hogyfog futni meg elmászkáltam benne naon hangulatos stalker feeling ottvan!
OFF
Ahogy vesszük. Neten kapott 3,5-7,5 (10-es alapon) értékeléseket, és mindkét vélemény jogos is.
Én a magam kis katalógusában mindkettõt felírtam a játék mellé.
Történet, párbeszédek: Egy erõsebb B-kategóriás filmhez lehet mérni mind a sztorit (bár errõl megoszlanak a vélemények), mind a párbeszédet (errõl nem). Azaz megteszi a szerepét, de az állad nem fog leesni.
Játékmenet/kezelhetõség: Izgalom, kihívás, meglepetések! Izgalmas felfedezni, hogy merre is akarsz elindulni. Kihívás rájönni, hogy a karaktert hogyan veszed rá. Meglepetés, hogy mégsem arra indult. Na, ennyire nem vészes a helyzet, de bevallottan rémes az irányítás. Rémes. De komolyan. A karakter beleakad mindenbe, amibe nem, abba belesétál, rosszabb esetben benne is ragad. Van save opció, ami remek, mert szépen kiüríti az inventorydat néha, meg ilyen marhaságok. Vannak benne egész jó ötletek, csak sajnos a kezelhetetlenség miatt nem mindig tudod kiélvezni. Vannak benne egész jó kis fejtörõk, sajnos ezekbõl kevés, meg van néhány olyan, ami teljesen evidens, ha egyszer rájössz, mit is akart a fejlesztõ, hogy mit tegyél (volt, hogy nem esett le a tökéletesen egyszerû megoldás, és 20 percet szívtam ugyanott)
Hangulat/Zene: A zene a magnificent kategóriába tartozik, profi munka. Hallottam már jobb soundtrack-et, de nem sokat.
Összességében: Kellemes hangulat (kevés ijesztgetéssel, teszem hozzá), remek zene, néhány (jó) innovatív ötlet, mindez kicsit elkefélt kivitelezésben (azaz nem árt beszerezni egy törésálló billentyûzetet 😊 ).
Kikölcsönözni/egyszer végigjátszani megéri, azt hogy megvettem, én személy szerint megbántam. Inkább az OST-re költöttem volna az árát 😊
Bár a yellow cab-es jelentet nagyjából hetente újrajátszom, az szerintem nagyon rendben van.
Annyi az egésszel a baj,hogy nehéz irányítani,nem félelmetes,a grafikája felemás,és a harcokon kívül az egész játékmenet gagyi,kiforratlan. Van benne néhány nagyon jó újítás,de azok többsége rosszul kivitelezett. Szerintem.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Adj egy pacsit!
Még hogy egyedül a sötétben,akkor ez itt ki?<#idiota>#idiota>
A jó munkásember