15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#8620 Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
-
#8619 igaz, hogy csak egy egyszerű konzolport, de én is jól szórakoztam vele. -
#8618 ez egy kurvajo game nekem nagyon bejött -
#8617 Bionic Commando
-
#8616 COD-WAW
-
#8615 kicsit megkoccoltam az ugrató tetején, landoláskor ő tetőre érkezett, én meg az alján tovább siklottam... van video is -
#8614 nna az utolsó hogy jött össze? XXD -
#8613 Dirt 2
-
#8612 Valamilyen szinten én is, de azért annyira nem hogy tökéletesen megértsek mindent. :-)
-
#8611 Igen. -
Knabb #8610 Amúgy ezen már a dlc is rajta van? -
Knabb #8609 Csak megjegyeztem, hogy nem az én szememnek való, viszont aki nem tud angolul annak nagyon hasznos. Nem fikázom, csak egy kicsit összeszedettebben is meglehetett volna oldani, mondjuk egy ekkora mennyiségü szöveg lefordítása önmagában is dícséretes. De azért én maradok a jólmegszokott angolnál. -
#8608 Ójee. Már vártam a honosítás fikázókat....
Egyébként tény hogy nem tökéletes, de kisebb hibáktól eltek8intve teljesen korrekt.
Aki ennek a magyarítását fikázza, az nézze meg a Ninja Blade-ét. Na az tényleg egy összecsapott fércmunka. -
#8607 Colin McRae DiRT ismét
-
Knabb #8606 WTF is this shit? "FOGYATKOZÁS ZSOLDOS"??? :D OMFG ez rosszabb mint hittem :D -
#8605 Mass effect 2 part 3
-
#8604 Mass effect 2part 2
-
#8603 faszaaa... a pálya is szép.. -
#8602 Colin McRae DiRT
-
#8601 rFactor (zsiguli mod)
-
Szabi1991 #8600 ez még béta.. nem a graf szépsége a lényeg, hanem hogy megoldják a kifagyásokat, szerver hibákat.. de sztem így is csodaszép játék közben :o -
#8599 Kár hogy a multi grafját ennyire lebutítják :( -
#8598 de várom már a finalt.... collectors edition-re pályázok majd :) -
#8597 én is bad company beta (bár betettem őket a topikjába is, de szvsz itt is elférnek :) )
-
Szabi1991 #8596 Battlefield: Bad Company 2 béta (alacsony grafikán)
-
Hellsing47 #8595 Gears of War
-
Szabi1991 #8594 rFactor - V8 Supercars - Surfers Paradise
-
#8593 Mass effect 2
-
#8592 ...még kiegészítésnek annyi, hogy a kiegészítője (Extraction Point) is ugyanilyen, egyedül a Perseus mandate-t nem próbáltam cdprojekt-es kiadásban.
Ennyit az egészről, most már ON, mert nem erről szólna elvégre a topik. .) -
#8591 Akkor már volt haszna a megmozdulásomnak (célom is volt amúgy :))
#8588: Így van. :/
#8589: Valaki már írt cdprojekt-nek és visszaírtak, hogy nem terveznek rá patch-et kiadni.
Ugyanígy én sem értem amúgy a +18-at ebben az esetben, miközben ezt a dolgot leszámítva a játék még ugyanúgy úszik a vérben meg a durva dolgokban, csak harc közben van ilyesmi korlátozás.
Kicsit furán is hat az egész, főleg annak tudatában, hogy a fejlesztők korábbi Blood játékában alapból repkednek jobbra-balra a fejek, ha elszabadul a jó kis vasvillánk. :)
Igyekszem én is inkább beszerezni az angol verziót amivel még jobban is járnék, mert most nézem, magyaritasok.hu-n ráadául grafikai fordítást is tartalmazó magyarítás tölthető le. -
#8590 régen ut2003ból volt nekem egy német verzióm arra ha feltettem a legujabb peccset máris volt piros vér meg szakadtak a testek , itt nem működik ez a megoldás? -
#8589 nincs valami patch vagy valami unlock kód ami ezt kiüti?
akkor nem értem mire fel a 18+? -
#8588 mert német verzió magyarosítva, náluk meg a butított verzió van... -
#8587 Ne bazd már meg!
Már majdnem megrendeltem pedig!Viszont így nem kell... -
#8586 Mert harc közben nincs semmi vér meg végtag repkedés sem. :/ -
#8585 Miért fos? -
#8584 F.E.A.R. (fos cdprojekt-es verzió)
-
#8583 Nos, egy kis Mass Effect 2 :)
-
Szabi1991 #8582 hörbinek érezte magát :D
(amúgy én mentem azzal, kis driftelés után jött a borulás.. -.-) -
#8581 az a GT meg mit trükközik ott? XXXXD