Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
-fav

Forza.

mama 2
Csak akkor istenítettem amikor még nem jelent meg. Most már szerintem is egy nagy tehén ürülék. De a Mirrors Edge az jó😊. De ha már Lord of the rings: Conquest akkor:

Lord of the rings conquest:

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

kuci06
...de a lord of the rings conquestet isteníted <#wilting>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mama 2
Hát nekem ez a játék egyátalán nem jött be...

Maxtreme
"Ebben a gameban 17-18 már szaggatás."

..és hol nem? 😊

The Protector
Lost Planet Colonies.Ezek a képek nem az új mapokról készültek de a garfika nagyon sokat fejlõdott.Minden maxon kivétel az élsimítások és az árnyékok mediumon.25-50fps-el megy.Ebben a gameban 17-18 már szaggatás.

Odabasz a garf.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mama 2
És tényleg😄.
Köszi!
Itt van a kép, majd lesz több is.

Mirrors Edge

The Protector
Neki aztán mondhatod.

De hogy segítsek ha nincs semmi programod amibe átteszed jpg-be(minõség romlás van) akkor a képre jobb klikk társítás/paint/fájl/mentés másként/alul a fájltípust tallózod a jpg-re és kész is.Ja és mentsd el.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Maxtreme
Tán lehet nem bmp-ket kéne feltöltögetni?

The Protector
2mb lehet egy kép mérete maximum.talán az a hiba.

mama 2
Utolsó off: Miért írja ki amikor töltöm fel a képet, egy idõ után kiírja: sikertelen másolás:C. Mi a franc van?

grebber
Már rájöttem a vásárlásra vettem AK-t annyi bõven elég.
Más extra nem kell boldogulok magamtól is. A nevem pedig grebber!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Maxtreme és Garbber.Haver tolja xboxon a gamet és megkérdezem mit mivel csinálsz illetve milyen extrákat melyik gombal tud elõhozni és úgy tudtok jûáátszani.Meg lefényképezhetem a shopot ahol lehet venni cuccokat h tudjátok mit vesztek meg.

The Protector
Konzolra jelent me duda tudja a pék szép nagy csöndben kijött pc-re.Pedig lefújták.A game még csak oroszul van úgy ahogy a cryostasis is.
Én ide szoktam feltenni a képeimet.

Arty:örülök neked<#banplz>

mama 2
Ez nem konzolos játék? Vagy PC-re is kiadták? Érdekes mert a PCDOME-on van egy cikk ami szerint törölték a PC-s verziót. Igaz 2006-os.
itt a cikk
Amúgy én is próbáltam képeket feltölteni de sem a kepfeltöltõre, se a képfeltöltésre, se sehova nem engedi feltölteni. Ötlet?

arty
Nem a halandósággal van a baj, hanem hogy csak a pofátok jár, képet meg nem raktok.

Idióták.

Forza.

Maxtreme
Akarom mondani "Mi is" 😊

Maxtreme
nem ue 3 😄
Mis is azt hittük, de nem az 😊

Hogy ne csak a pofázás legyen, ide is benyomok pár jobb képet a Dark Sectroból.

Nagyon korrekt cucc, számomra nagy meglepetés.

Maxtreme
320x240/low/software mod.

The Protector
Aha.A GTa4-ben van az a csillogós hülyegyerek.Tuti h nem vitte végig.De mi a francnak hazudja h végigvitte.Mintha attól több lenne vkinél.
De bírnám ha vmit az a barny gyerek elbaszna és fehér képernyõt kapna a GTA4-ben akkor azzal jönne h olyan fasza a beállítása h minden csillog azért fehér a képernyõ.

grebber
GTA 4 topikban nem? Az a barny mester lesz akkor.Aki már állítólag rég végigvitte a gamet de azért elég sok küldetést megkérdez utánna mit is kell csinálni benne <#falbav>

The Protector
Pontosan.Unom h mindenki megkérdezi h hogyan futna egy olyan grafika i motorral amivel egy rahedli gamet csináltak.Szal vhol számíthatan rá h jól futna vagy csak azt akarja hallani hogy:minden maxon,vagy kurvajól vagy stb.Nézd meg a GTA3 topikban az egyik hülye már 2 hete a csillogással van elfoglalva.

grebber
Ez költõi kérdés is lehetett volna amit feltett Maxtremenek.Hogya futna egy UE3-as game egy fasza gépen na hogy mégis? Minden maxon ennyire egyszerû!

The Protector
Nem válaszol soha halandó embereknek.

Seth
Oroszul már kijött, angolul meg coming soon

PSN ID.: Beegabor

The Protector
Ez van pc-re?Én úgy tudom h nem.

grebber
Driverbõl be van kapcsolva AF és AA is!

mama 2
Neked milyen beállításokon fut a játék?

Maxtreme
AF nem müxik, vagy nem kapcsoltál rá?
Mert ez így qrva ocsmány 😊

Maxtreme
Mirrors edge, utolsó képadag tõlem 😊

Újabb ótvaras UE3-as agyonHDRezett játék...

grebber
Dark Sector!

Snexi
roszabb a gépem mint neked (8800gts,e6700,2gb ram,xp sp3) de nekem a 25fps még simán élvezhetõ (igaz hogy sokszor bemegy alá de átlag akörül van)

grebber
Hát ha brutál géped van akkor felüdülés semmi más esetben nem az.Nekem pl a GTA 4 játszhatatlan hiába van minden koxon ritka ronda meg kevés is az fps.

Snexi
engem egy idõ után nyomasztott ez a fehéres steril világ
nagy felüdülés volt utána gta4ezni

woy
Mirror's Edge

tonyr
érdemes kikapcsolni a segitö opciot, me gagyi h a csövek, ill deszkák pirosak mikor arra mész...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Solten
<#hehe>

Saor Alba

iszonyatosan bejön nekem a szín és képi világa a Mirror's-nak
te elakadnál már az elsõ mapon 😊 gg bye

Eagle16
Mirror's Edge

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

grebber
Mirrors Edge

Bulykin
van topikja, sztem ott kérdezd

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mama 2
Jó ez a Mirror's Edge?

sQr
Én nem rakok képeket, mert nincs AA a Mirror's Edgemen, de nem tudom nem megjegyezni, mennyire gyönyörû ez a játék.

offkorzreg
k
véleményem azért elmondhatom szvsz.:|

Egy játék világát nem szokás fikázni olyankor,ha direkt olyan,amilyen....

offkorzreg
lyaly gyurikám tudom mi a történet,mikor játszottam vele,megértettem.tudok angolul kincsem,ja és tudom hogy direkt ilyen.😞

DIrekt ilyen, a történetet el kéne olvasnod.