Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff random arena <#wilting>#wilting>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egy guld társammal és 2 szövetségessel:Black Kaine és Lord of the rituallal voltunk lennt a többiek külföldiek voltak,nagyón jól játszottak igaz az elejét csak 1!! csapat élte túl viszont azok a fél termet kitakaritották és rezeltek mindenkit végül kihaltunk a vége fele, mert belefutottunk egy adag oniba😄D viszont esett egy szép zodiac shield😛P
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Cost:
Mask: 50 Scales, 50 Chitin Fragments, 10 Jadeite, 15k gold
Vest: 150 Scales, 150 Chitin Fragments, 30 Jadeite, 15k gold
Leggings: 100 Scales, 100 Chitin Fragments, 20 Jadeite, 15k gold
Gloves: 50 Scales, 50 Chitin Fragments, 10 Jadeite, 15k gold
Boots: 50 Scales, 50 Chitin Fragments, 10 Jadeite, 15k gold
Made At: Leviathan Pits
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Kezdéskor:
És késöbb:
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
2. a hencseket irányitani is kell nem fognak maguktol csinálni mindent ezt nem is lehet elvárni tölük
3. nekem az a küldetés 5 perc volt assával, 7 hencsel, szvsz az egy érdekes és vicces quest továbbá egyáltalán a nyomába sem ér a factionben találhato "nehéz" PvE részeknek... szerintem...
képzelem mennyire leszel ideges ha majd unwakingbe érsz, vagy mondjuk majd ha ele elitet akarsz cappelni unwakingben. ^^
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
A Faction pontokat beváltani armorra?Ez nekem új!Még csak a zelején vagyok a Factionnak és sok az új infó nekem.Nem is játszom most olyan sokat mint régebben.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Persze nem tégedet akarlak idegesíteni. Legelõször, második nap kb. 20 percet vártam az utolsó hullámra. Valahogy nem akartak jönni...
Prophecies kampány:
Skyward Reach-ben a Forgotten Wisdom quest ad 15öt
Droknar's Forge-ban a The Hero's Challenge ad még 15öt
Factions kampány :
Ran Musu Gardens-ben a Lost Treasure quest (15 pont)
Seitung Harbor-ban An Unwelcome Guest quest (még 15)
Ez utóbbi elsõre elkerülte a figyelmemet de keresd a Zunraa harangot és kongasd meg a kikötõben.
Pusszantás:
Goblin a Gaz
(IGN: Nefertiti Safya)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
A páncélokhoz meg csak annyit tennék hozzá, hogy nálunk ez úgy mûködik, hogy mindenki aki igényt tart rá, hogy hogyan nézzen ki a karaktere a játékban az az õ dolga. Segítünk egymásnak de mindenki eldönti, hogy armor vagy transfer lesz a kurzik pont sorsa. Én speciel vettem az ambert nem farmoltam ezért az összes pontomnak transfer lett a sorsa. De nálunk inkább transferelnek mint amberre cserélik, de szerintem ez látszik is az eredményen....
Hun Blood Shadow, Shadow Shooter Hun, Hun Evil, --- TALY
Játszom mostanában több szövetségi guilddel, és igazat adtam nekik, mikor azt mondák, hogy a WSS eléggé önzõ klán (speciel akkor arról volt szó, hogy õk összedobják egymásnak az armorra való jadeitet vagy ambert, míg nálunk mindenki magának kell kifarmolja, de még ugye a klánnak is be kell váltani). Való igaz, most már legalább tudom, ki az, aki képtelen csapatjátékra közülünk, és õket partiba az életben nem fogom hívni. Remélem, führerünk legközelebb kicsit jobban megválogatja kiket enged a klánjába a jövõben, és közülük is kit tesz meg officernek.
[/cserf][/fülünyúl]
volt 2 kép új kasztról! 2 fejezeten dolgoznak. október végére várható a ch3...
GW: Nightfall?!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
szóal elsõ démont nem tudtuk legyakni! mert condition-t adó skill nem hat rá. amúgy meg 1-2-ket sebeztem rajta. Akiknek ment és arany zodiac is hullott: ele, warrior, pap. 4 pap, csapatonként 1 tehát!
vettem 7 deep jade kulcsot vagy mi a neve pontosan, 1.5k viszont zodiac cucli hullik a ládából 😊
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]