Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne vigyél warrior és assa henchet, a többivel sokkal jobban lehet haladni.

pff random arena <#wilting>

http://img302.imageshack.us/img302/2448/gw8007re.jpg

:o

Zomil
ébn kb 3 orát nyomtam és még nem volt vége, pedig nem sokat tököltünk mindig mentünk elöre

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

METALz
egész délutánba is akár .)

Van egy hülye kérdésem: Ezek az Elite Quest-ek vagymik kb. meddig tartanak? Több órába is beletelhet? <#idiota>

Zomil
Nah én is leirom elite questes élményem😄
egy guld társammal és 2 szövetségessel:Black Kaine és Lord of the rituallal voltunk lennt a többiek külföldiek voltak,nagyón jól játszottak igaz az elejét csak 1!! csapat élte túl viszont azok a fél termet kitakaritották és rezeltek mindenkit végül kihaltunk a vége fele, mert belefutottunk egy adag oniba😄D viszont esett egy szép zodiac shield😛P

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PanzerWolf
Hát nem vagyok egy kezdõ a henchek irányitásában!Az alap játék nagyrészét velük vittem ki.Ezek meg összevissza mennek,szerintem a régebbiek értelmesek voltak.Na,midegy valahogyan csak sikerül majd.Jó lett a kedvem ugyis miután lementem kártyázni itt nálunk a szerepjáték boltba.5x nyertem 5-bõl (Trónok Harca kártyában)!<#vigyor2>

Brigadeführer
" igazat adtam nekik, mikor azt mondák, hogy a WSS eléggé önzõ klán " erre értettem a pellengérre állítást. Ha elbeszéltünk amúgy egymás mellett, akkor bocs. Viszont amit írtam az azoknak is szólt akik ezt mondták az armor kapcsán, remélem olvassák, és elgondolkoznak rajta.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Mi tegnap eljutottunk a knockdownolós szobáig (ha jól számoltam 12-bõl a 10edik), az vicces volt özönlöttek az oni-k olyan 20-30-asával 😊 Amugy sztem ez a mission elég nagy kihívás bár idõvel ezt is ki lehet ismerni. Amúgy nekem egy 12-es req-es dragoncrest axe 14^50-esen kívül semmi nem esett. A leviathan pedig vicces 😊

bardocz
itt zenbe kb hány harang van amit meg kell kongatni és ott az egész területet be kell járni?
Kata
Köszönöm!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
3 emberrõl beszéltem, ha esetleg szövegértelmezési problémákba ütköztél. Az önzõséget mások mondták és nem kimondottan az armor farmra gondoltak, ez csak egy példa volt, még ha nem is 100%-osan helytálló. De azt hiszem, én arról írtam, hogy 3 konkrét ember csapatmunkája egyenlõ a zéróval, és ezzel kapcsolatos nem tetszésemet fejtegettem. Az armoros dolog egy beszúrt nüansz (lexarom az armor dolgokat), a mások által mondott önzõséget pedig e 3 emberben láttam megnyilvánulni. Úgyhogy azt hiszem nincs miért elnézést kérnem, szavaim kiforgatását kéretik mellõzni a jövõben. Tessék arra koncentrálni, amit írtam. Köszönöm.

[/cserf][/fülünyúl]

thx!

spatz
Luxon 15k Variant

Cost:
Mask: 50 Scales, 50 Chitin Fragments, 10 Jadeite, 15k gold
Vest: 150 Scales, 150 Chitin Fragments, 30 Jadeite, 15k gold
Leggings: 100 Scales, 100 Chitin Fragments, 20 Jadeite, 15k gold
Gloves: 50 Scales, 50 Chitin Fragments, 10 Jadeite, 15k gold
Boots: 50 Scales, 50 Chitin Fragments, 10 Jadeite, 15k gold

Made At: Leviathan Pits

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Phoenix Pet:
Kezdéskor:

És késöbb:

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Vki tudna linket adni a 15k-s luxon ranger armorhoz? guildwiki behalt😞

R34N
1. jol kell megválogatni a hencseket
2. a hencseket irányitani is kell nem fognak maguktol csinálni mindent ezt nem is lehet elvárni tölük
3. nekem az a küldetés 5 perc volt assával, 7 hencsel, szvsz az egy érdekes és vicces quest továbbá egyáltalán a nyomába sem ér a factionben találhato "nehéz" PvE részeknek... szerintem...

képzelem mennyire leszel ideges ha majd unwakingbe érsz, vagy mondjuk majd ha ele elitet akarsz cappelni unwakingben. ^^

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

spatz
Igy van <#duma>

PanzerWolf
Mo/Ne vagyok.Nem tudok sebezni.De gyogyítni se úgy ahogy elvárnáka henchek!<#vigyor>Olyan gyorsan nem is lehet varázsolni ahogy ott kellene néha.Fény Örzõibõl kiválok aztán lesz belõlem a Sötötség Örzõi és legyakok mindenkit!<#nyes>

A Faction pontokat beváltani armorra?Ez nekem új!Még csak a zelején vagyok a Factionnak és sok az új infó nekem.Nem is játszom most olyan sokat mint régebben.

Brigadeführer
Kata, ezt nem vártam volna! Azért mert néhány ember elszúrt egy küldetést, és ezzel felídegesített, nem kéne rögtön az egész Guildet nyilvánosan pellengérre állítanod, mintha az egész céh ilyen lenne. Nem tudom kik mondtak ilyet, hogy önzõ a WSS, de erre csak az lehet a magyarázat, hogy ök nem értik mire megy ki a dolog. Az armor mindenkinek egyéni szoc problémája, ahogy azt Shadow is mondta. Ha egymás páncéljára gyüjtögetnénk, még mindig nem tettünk volna a közösbe szinte semmit. Collectoros páncélban is lehet factiont termelni extrém esetben, de hozzá kell tennem, hogy ezt azért senkitõl sem várjuk el. Amit viszont a közösbe teszünk az nem a Guildnek megy hanem a Szövetségnek. Vagyis nem a Guildnek "kell" beváltani, hanem a Szövetségnek. Ráadásul a "kell", nem is jó szó, ugyanis senkit nem tudunk és nem is akarunk kötelezni, hogy közösbe váltsa a faction pontokat, azonban ha el akarjuk érni szövetségi szinten amit szeretnénk, akkor ez minden egyes tagnak saját érdeke is. Innentõl kezdve nem az az önzés ha a közösbe termelünk, hanem az ha armorra, és ezzel a másik 9 guildtõl illetve saját guildtársainktól vesszük el a faction pontokat csak azért, hogy a karakterünk új páncélban viríthasson.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

gazgoblin
Rt/Nec -el nem volt gond...persze a hecik hulék voltak ezerrel

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

hmm és ki mondta hogy én nem a munkahelyemen tolom 😊

Úgy kell nektek, nem ilyenkor kell játszani! (mikor én benn rohadok a munkahelyen, ne legyen jó másnak sem! <#mf1>)

Akkor nem csak engem dobott le 😞((((

😞((((((((

Tombi
most halt be a játék teljesen..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Inferno
BSZ Kata (Béla) !!!<#vigyor2><#puszi>

PS3/X360 user: Infernohun

Szerintem több ilyen érdekesebb quest-et kellene beletenni a játékba 😊

Persze nem tégedet akarlak idegesíteni. Legelõször, második nap kb. 20 percet vártam az utolsó hullámra. Valahogy nem akartak jönni...

PanzerWolf
Most próbáltunk 2-en a küldetést.Hát már régen voltam ilyen ideges!Hülye béna henchek!Soha nem gondoltam volna,hogy Alesiát visszasírom!A küldetés nevét nem tudom pontosan de,egy manyust kell védeni (vagy mi).Elötte persze ránk rak egy -2 élet degenerációt!Tök rendes,és ráadásul még meg nem csinálod a küldetést ott marad rajtad!Húúú de jó!Kihal majnem mindenki úgy,hogy nagy nehezen legyakjuk a monkot.Futok el az assával.Elcsalok nagy nehezen közbe 1 ellent.Elkezdem a botommal lõni.Erre az assa odamegy beleüt egyet,elfut felém,visszafut,felémfut!!!Azt hittem hülyét kapok!Nagy nehezen legyaktuk.Feléleztek mindenkit kb 5 perc alatt.Támadunk halna ki a henchek ezerrel.Futás.Aztán élesztés megint.Behalok a következõ támadásnál.Felélesztenek és sikerül legyakni õket.Aztán jön még egy hullám!Na ez már sok volt az idegeimnek!Kész behaltunk!Én -30,haver -60ba volt.Na itt léptünk ki a játékból!Ilyen, béna hencheket,meg f@sz küldetést még a GW-ben nem láttam!Azt mondta valaki,hogy megcsinálta henchekkel.Hát nekünk nem ment.Azt hiszem délután a guild tagokakt megkérem,hogy segitsenek.Már rég voltam ennyire ideges!

gazgoblin
két +15 attrib mission van per kampány :

Prophecies kampány:
Skyward Reach-ben a Forgotten Wisdom quest ad 15öt
Droknar's Forge-ban a The Hero's Challenge ad még 15öt

Factions kampány :

Ran Musu Gardens-ben a Lost Treasure quest (15 pont)
Seitung Harbor-ban An Unwelcome Guest quest (még 15)

Ez utóbbi elsõre elkerülte a figyelmemet de keresd a Zunraa harangot és kongasd meg a kikötõben.

Pusszantás:
Goblin a Gaz
(IGN: Nefertiti Safya)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Én ugyan nem voltam lent ELIT-en, de azzal én sem értek egyet, hogy ha meglát valaki egy chest-et akkor uccu nekirohan a falnak és ezzel kudarcra ítéli az egész csapat munkáját. Sajnos én is találkoztam már ilyen emberekkel. De ezzel sajnos senki nem tud tenni semmit. Azok vagy nem értik a csapatmunka lényegét, vagy tényleg csak arra gondolnak, hogy nekik jó legyen és a többiek majd megoldják valahogy. Az megint más dolog, ha mindenki arra megy, hogy akkor ládához futás és kész mint pl. FOW chest run. De azt elõre tudja mindenki, hogy erre megy a móka.

A páncélokhoz meg csak annyit tennék hozzá, hogy nálunk ez úgy mûködik, hogy mindenki aki igényt tart rá, hogy hogyan nézzen ki a karaktere a játékban az az õ dolga. Segítünk egymásnak de mindenki eldönti, hogy armor vagy transfer lesz a kurzik pont sorsa. Én speciel vettem az ambert nem farmoltam ezért az összes pontomnak transfer lett a sorsa. De nálunk inkább transferelnek mint amberre cserélik, de szerintem ez látszik is az eredményen....

Hun Blood Shadow, Shadow Shooter Hun, Hun Evil, --- TALY

Kata
Az hagyján. Mi több guildtaggal voltunk lenn. Ahogy megláttuk az elsõ ládát, néhányan közülünk (és persze az idegenek közül) vérszemet kaptak, berohantak, meghaltak, pont ott, ahol spelleket nem lehetett használni. Signettel akit lehetett, felhúztak. Ezután kihúzásos módszerrel próbálkoztunk az ott lévõ mobok leirtásával, de megintcsak páran behaltunk, mert természetesen mindenki mást ütött. Ekkor egy éber és okos guildtagunk kijelentette, hogy mindenki - már aki él - rohanjon le a ládához, és igyekezze meghalása elõtt felkaparni a kihulló holmit. Kaine, aki még élt, de nem volt resurrectje mondta, hogy tán a csapatot kéne felhúzni. Nem, kedves 3 guildtársunk egoista fax módjára lerohant a ládához, kinyitotta, felszedte a cuccost, majd meghalt. Természetesen az idegenek is követték õket ezután. Pedig menthetõ lett volna az egész csapat. Így három emberünk elégedetten lépett ki arany zodiac holmijával, míg mi feleslegesen kínlódtuk le a fél délutánt, csakhogy nekik legyen valami...
Játszom mostanában több szövetségi guilddel, és igazat adtam nekik, mikor azt mondák, hogy a WSS eléggé önzõ klán (speciel akkor arról volt szó, hogy õk összedobják egymásnak az armorra való jadeitet vagy ambert, míg nálunk mindenki magának kell kifarmolja, de még ugye a klánnak is be kell váltani). Való igaz, most már legalább tudom, ki az, aki képtelen csapatjátékra közülünk, és õket partiba az életben nem fogom hívni. Remélem, führerünk legközelebb kicsit jobban megválogatja kiket enged a klánjába a jövõben, és közülük is kit tesz meg officernek.

[/cserf][/fülünyúl]

Na sikerült regisztrálni? Elvileg könnyü, csak a kódra meg egy létezö e-mailcimre van szükséged...

PanzerWolf
Köszi!

EmThor
chatper 3 elõzetes

volt 2 kép új kasztról! 2 fejezeten dolgoznak. október végére várható a ch3...

GW: Nightfall?!

EmThor
chapter 3 infó

derka derka, irány marokkó 😊

EmThor
na végre hullott zöld hencsekkel 😄 leviathan pits, vissza gyala hatchery, rögtön ki balra warriror boss, geowoff vagy mi... szal geo izé bulwark hullott én meg 7 hencs ^^

METALz
én is voltam lent 1x 😊 monk hagyta hogy meghaljunk, majd elrusholt a ládához, kinyitotta, miközben kiesett a cucc meghalt <#wow1>, utána meg ott sipákolt, hogy vegyék fel neki a req8as zodiac axeot... <#ravasz1>, és minket noobozott le, hogy miért mertünk meghalni...no heal pwd

Tombi
en nyitottam 3 ládát de nem mertem identelni a zodiac botokat.. :-D

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

EmThor
viszont végre valahova keresik a harcosokat is... végre! 😊

mi is csak az elso kapuig jutottunk, de nem volt elég monk, nekünk nem jutott..a legrosszabb az egészben, h a creeping izék minden ütéssel knockdown-olnak és interruptolnak...szal gázos...

EmThor
ááá... elõször is kell 4 db 3 fõs csapat + egy ritualista nem tom melyik skillel, hogy a csapat skilljei mûködjenek, mer ügye amúgy nem mûködik alapból 1 skill se me nincs mana! sry, nrg.

szóal elsõ démont nem tudtuk legyakni! mert condition-t adó skill nem hat rá. amúgy meg 1-2-ket sebeztem rajta. Akiknek ment és arany zodiac is hullott: ele, warrior, pap. 4 pap, csapatonként 1 tehát!

vettem 7 deep jade kulcsot vagy mi a neve pontosan, 1.5k viszont zodiac cucli hullik a ládából 😊

De ha azt mondod, megcsináltad, kinyírlak!😊

EmThor
köszönet Lyan Kyj-nek a tippért! Taxizás rulez!

Bakker, egyre többször fordul elõ, h kiírja: "ur message was supressived due excessive messaging.", vagyis túl soxor írok be üziket egymás után. Régebben még elviseltem, ha kellett várnom kicsit, de most már két nyamvadt emote-ot nem tok beírni egymás után, mert kiírja....a bánto az, h látom, mások meg telespammelik a trade-channelt az üzeneteikkel, nekem meg jobbesetben is várnom kell 0,5-1 percet az üzijeim közt....mitõl van ez? (chat-filter:none, ha ez számít vmit)

Nyertünk és ez a lényeg...bár az idegeim nekem is teljesen kikészültek...^^

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

METALz
Szóval ha veszel pl gladiator armort kainengben , az ugyanugy néz ki mint a sentinel v knight v mittoménmilyen armor mint amit kainengben és! ugyanannál az árusnál vetted(asszem kainengben 3 van, szal 3 féle armor), tehát nincs factionben olyan h "-nézd az én armorom 1,5k gladiator" , hanem "-nézd az én armorom exotic gladiator" pl .

nem kell..teljesen ingyenes..