Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Igen errõl hallottam,hogy monkkal is lehet!Viszont,hogyan jutsz el a barlangig?Mikor mész a barlang felé szinte mindig belédkötnek.Vagy már ott is futásnál nyomsz prot spiritet + healing breezet?

Oink a malac ^^
METALz
Itt egy videó 2 igen jó monk farmoló helyrõl:
(Talus chute-i trollbarlang és Witman's Folly)
enjoy

VIDEÓ

TurboX
lehet, sõt gyorsabb vele sztem.
Droks melletti barlangban 55 monkkal is lehet? Mert itt warriort írtál.

BF3: csucsorr

Köszi, Elonát már kipróbáltam, tényleg jó kis hely! : )

Atisz
Hehe én is megszíttam így egyszer...óvatosabban kell kattintgatni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hijnye...erre a Warhammer online-ra kíváncsi leszek. Az egyetlen stratégia ami ma is le tud kötni az a Warhammer (szigorúan a középkori). Akkor tényleg jó lehet ez is, ha ennyire bejött az E3-on.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PanzerWolf
Elon Reach .Itt elinditod a coop-ot.Az elején jönnek minotauruszok na,azokat gyilkolázd le.Kb 10 db-ot tudsz összeszedni.2 perc alatt kipurcannak ha ügyes vagy.Ezzel olyan 500g körül esik ha a cuccokat eladod.Van rá esély,hogy esik egy jó cucc is.Én itt szoktam farmolni.Warriorral még a Droknar's melletti barlangba a trollokat(észak-nyugatra van ha kijössz Droknarból északra).Aztán még Gates of Kryta coopba szoktam.Ez 10 perc kb és 1k körül esik a cuoccokkal együtt.Itt ahogy elindulsz lesz balra egy vaddisznó ( Oni õ kell a bonushoz),és egy ház.A ház mögöé be lehet futni és arra tovább.Na ott ami jön azt gyakd le.<#nyes>Sok élõhalott.Addig menny míg ki nem érsz a mocsárhoz (lesz közbe egy barlang is),ott ha lenyomtad az elõhalottakat akkor ennyi.

bardocz
légyszives könyörgöm valaki vegye meg a superior salvage kitemet mert nem tom hogyan beléptem a merchanthoz és megvevõdött😞2 is ugyhogy valaki ha megvenné esetleg 1999-ért azt nagyon megköszönném meg adnék egy runát is ha kell.major necromanner blodd magic-es és könyörgöm vegye meg valaki
Nagy nehezen sikerült megszerezni a Shield of Judgement skillt. Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes farmolni 55hp-s monkkal? Ha lehet pontos helyszínt írjatok lécci.

spatz
<#eljen><#vigyor3>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Loudiest Booth - NCSoft

Máskor talán figyelnek hogy ne csapjanak nagy partit, ami zavarja a többi résztvevõ céget 😊

spatz
Az E3 best of...:
Best of Show – Warhammer Online
Best Loot – Warhammer Online
Best Theme – Lord of the Rings Online
Best Graphics – Aion
Best PvP – Guild Wars Factions
Best Sound – Tabula Rasa
Best Gameplay – Gods and Heroes
Most Original – Hero’s Journey
Best Booth – NC Soft

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

bardocz
mana😊
hát, ez sok mindentõl függ... a leg alapabb dolog, hogy maga a gvg buildetek milyen, ahhoz aztán lehet igazítani a karakter buildeket. adok egy tippet, ha nagyon az anti warrior témára akarsz ráálni: ss, reckless haste, price és spirit of failure, drain enchantement, insidius parasite, +1 szabadon választott (pl distortion, vagy még egy mananyerõ skill), rez
(sry ha vmelyik skillt rosszul írtam)

spatz
Ok megoldodott, a NOD32 kavart....

spatz
Más se tud belépni?, csak kiirja a password beirása után, hogy connecting...és nem megy tovább...<#boxer><#confused><#conf><#schmoll2>

N1ggA
Jelenleg mi a legjobb necro ss build gvg-re?

Spread De Love!

spatz
De megkerestem: <#nevetes1>
Title

spatz
Lehet, csak Én nem onnan irtam le. <#lookaround>

PanzerWolf
Ki is értesítenek a Pcdometól,hogy megjöttek?Mármint akinek CE-je van.Hmm?

Atisz
Váó (hú de utálom amikor vki ezt mondja, de most akkor is kaptok egyet <#vigyor3>) nagyon pofás...

nem látok különbséget, csak a formában (lehet, hogy elsiklottam valami felett 😊 )

de ennek a fele magyar😊
Szerintem ez teljesen felesleges volt beírkálni így, nyomtál volna linket GuildWiki-re és kész, legalább ott teljes a lista, míg a tiéd nem.

METALz
A fórum 99,8% kész (mármint a wss+alliance) WSS guild és WSS alliance tagok használják csak plz! WSS FÓRUMA
aki wss allianceban vmeik guildbe tartozik az írjon a saját guild topicjába az alliance forumon belül!

EmThor
the deep, cavalonban van, kérj taxit ^^

ez a Kanaxai, The Deep Elite Mission merre fele van ?
valaki tudna belinkelni egy fullos faction mapot ? köszi elõre is
EmThor
Amextec Support: "Megjöttek ! (a szövetképek - EmThor)
Mindegy, hogy kinél vettétek, számla ellenében átvehetõ nálunk !
Hétfõ-péntek 8.30 - 16.00 -óra között !
Könyves Kálmán Krt 16. /Shell kút - KIA szalon mögött/
"

én azért bemegyek a dome-ba, srác levelét megvárom...

spatz
Rangok:

Roleplaying Titles
1. Mission Completion
1a) Prophecies
Protector of Tyria
Mind a 25 mission és bonus.

1b) Factions
Protector of Cantha
Mind 13 mission Master-ként. (3 kardos)

2. Exploration
2a) Prophecies
1 Tyrian Explorer 60% of Tyria's map.
2 Tyrian Pathfinder 70% of Tyria's map.
3 Tyrian Trailblazer 80% of Tyria's map.
4 Tyrian Cartographer 90% of Tyria's map.
5 Tyrian Master Cartographer 95% of Tyria's map.
6 Tyrian Grandmaster Cartographer 100% of Tyria's map.

2b) Factions
1 Canthan Explorer 60% of Cantha's map.
2 Canthan Pathfinder 70% of Cantha's map.
3 Canthan Trailblazer 80% of Cantha's map.
4 Canthan Cartographer 90% of Cantha's map.
5 Canthan Master Cartographer 95% of Cantha's map.
6 Canthan Grandmaster Cartographer 100% of Tyria's map.

3. Skill Hunter
1 Skill Hunter 90 Elite Skills megszerzése.
2 Adept Skill Hunter 135 Elite Skills megszerzése.
3 Advanced Skill Hunter 180 Elite Skills megszerzése.

4. Wisdom
1 Seeker of Wisdom 100 ritka tárgy azonositása.
2 Collector of Wisdom 250 ritka tárgy azonositása.
3 Devotee of Wisdom 550 ritka tárgy azonositása.

5. Treasure Hunter
1 Treasure Hunter 100 high-level láda kinyitása.
2 Adept Treasure Hunter 250 highigh-level láda kinyitása
3 Advanced Treasure Hunter 550 highigh-level láda kinyitása
4 Expert Treasure Hunter 1,200 high-level láda kinyitása

6. Survivor
1 Survivor Earn 140,600 experience points without dying.
2 Indomitible Survivor Earn 587,500 experience points without dying.
3 Legendary Survivor Earn 1,337,500 experience points without dying.

7. Drunkard
1 Drunkard Spend 1,000 minutes drunk.
2 Incorrigible Ale-Hound Spend 10,000 minutes drunk.

8. Friend
8a) Kurzicks
1 Friend of the Kurzicks Transfer 250,000 Kurzick Faction to your alliance.
2 Ally of the Kurzicks Transfer 550,000 Kurzick Faction to your alliance.

8b) Luxons
1 Friend of the Luxons Transfer 250,000 Luxon Faction to your alliance.
2 Ally of the Luxons Transfer 550,000 Luxon Faction to your alliance.

9. Kind Of A Big Deal
1 Kind Of A Big Deal Achieve the maximum rank on 5 title tracks.

****************************************************************************************

Competitive Titles

1. Hero
1 Hero Earn 15 fame. You cannot display this title.
2 Fierce Hero Earn 75 fame. You cannot display this title.
3 Mighty Hero Earn 180 fame.
4 Deadly Hero Earn 360 fame.
5 Terrifying Hero Earn 600 fame.
6 Conquering Hero Earn 1,000 fame.
7 Subjugating Hero Earn 1,680 fame.
8 Vanquishing Hero Earn 2,800 fame.
9 Renowned Hero Earn 4,665 fame.
10 Illustrious Hero Earn 7,750 fame.
11 Eminent Hero Earn 12,960 fame.
12 King's Hero Earn 21,600 fame.
13 Emperor's Hero Earn 36,000 fame.

2. Gladiator
1 Gladiator Complete ten match winning streaks in the
Random or Team Arenas a total of 25 times.
2 Fierce Gladiator Complete ten match winning streaks in the
Random or Team Arenas a total of 50 times.

3. Champion
1 Champion Win 50 high-rated Guild vs. Guild battles.

LFG (guild-et keresek)
- 12 éves fiam legkésõbb este 7-ig játszhat, most egy lvl13-as assasinnal jött át Krytába (1 hete van meg a kieg.)
- ugyanerrõl az accountról én is játszok de elég keveset (legfeljebb 1-2 óra naponta)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

EmThor
kapcsolatok beizzítva, CE kimaradt a/5-ös méretû szövetkép infók! amextec nemsokára behozza. speciel pcdome-tól vettem oda visznek annyit, ahány CE-t anno mikor megjött, pcdome kiszól, számla ellenében átveszem majd jól. pár nap

METALz
e107-et azt én is vágom (easy)^^
benéztünk Kanaxai bácsihoz 😊 de nem volt nálunk csokis süti úgyhogy megbüntetett minket xD
lakosztálya:::::

vigyorgó Kanaxai a hullánk felett ^^

Zomil
nekem is dobjál lécci egy címet^^
bár flash-hez nem értek, de ha esetleg vmiért e107-el készülne az oldal abban bennevagyok😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

METALz
ja aki megkapta a linket 😊 a fórumra regel(jen)het^^ és nézze meg milyen 😛

Király! <#vigyor> velem meg is oszthatod! Megkukkantanám ha van rá mód!
Akkor én le is rakom a lantot a közös oldalról remélem virítani fog majd... <#beka2>

Hun Blood Shadow, Shadow Shooter Hun, Hun Evil, --- TALY

PanzerWolf
Emthor köszi az infót!
kisbel32 köszi a tippet!
Nobel a törlõ kivételével (ami kimaradt) minden okés volt nekem benne!

METALz
privibe küldhetek webcímet, de ne osszátok meg senkivel se (top secret^^)
írjatok privit nekem aki látni szeretné a 0.7 beta verziót^^

METALz
A háttérben folyik egy weblaptervezés (test) amit én csinálok flash 8 alatt^^
Most tanulgatom a flasht <#beka3> majd megkérdek 1-2 flasht vágó emberkét, hogy kell jobbá,széppé varázsolni<#help>

Carlos
Az a balta nagyon zsir!

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Kanaxai, The Deep Elite Mission

Nekem speciel a faction dobzban olasz nyelvû manuscript volt (most olaszul tanulok...).

Másnak is felcseréltek valamit benne?

EmThor
a kimaradt kendõ... a forgalmazó válasza

"Igen az NCsoft is jelezte a hiányt, sajnos a csomagolásnál valahogy kimaradt náluk. Igéretük szerint hamarosan megkapjuk, de pontos idõt nem tudok még mondani. Jelezni fogom a fórumban, az átvétel idejét, és módját."

Nekem még nem jött össze a drop Amber sajnos<#szomoru1>, na az a material amit azonnal odaadok bárkinek ha kell! Mert nekem már nincs rá szükségem...

Amúgy ambert dropol is, már 2-öt kaptam dögökböl, söt, tegnap tradernél láttam 2 platináért, mig a PC emberke ott kiabálta a WTS 2.5-öt 😛

Én is a Factions pontra gondoltam az armor ha nagyon kell megszerzem magamnak. Lásd most is megvettem. Ha esik egy Ecto és nem kell nekem akkor automatikusan kidobom, hogy egy másik csapattársam hasznosítsa arra amire szeretné. Amire nincs szükségem másnak adom, ennyi. Én most az amberszerzésrôl beszéltem.... Én megvettem a 80ambert aranyért, hogy meglegyen a páncélom.
De ezt mindenki úgy oldja meg ahogy akarja! Én így tettem.

A másik, hogy kellene csinálni valami közöset abban benne vagyok, hogy erôsödjön a szövetség szelleme és remélhetôleg sokra vigyük így együtt magyarok! <#vigyor>

Egynek erre gondoltam: WSS Alliance website

Brigadeführer
Kimondottan faction pontról volt szó. A dropok és egyéb más lapra tartozik.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

- guild nélkül lehet valamelyik szövetséghez csatlakozni? (gondolom nem, de hátha mégis) Fiamnak valamiért a Luxon a szimpatikusabb...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nem tudom, kik farmolnak egymás armorjára és kik tekintik egyéni problémának, de mi jópáran úgy vagyunk vele, hogy ha van nekünk nem kellõ dropunk (ektó/shard) vagy fölösleges alapanyagunk, az inkább olyan társnak menjen, aki megérdemli vagy szüksége van rá, mint a kereskedönek.

más: kéne csinálni valami közöset, (a farmon kivül) hogy legyen valami szöviszaga is a dolognak... vagy csak én maradoztam ki mostanában az ilyenekböl? 😛