Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a kérdésem hogy iit is fizetni kell idönként mint a World of Warcraft-ban(ha jól írom)?
hát sok a hiba ja, de nem olyan vészes és keményen melóznak. 110 egynéhányfõs csapat most megint kétfele osztva, chapter 3 és factions-re, meg egy mag gondolom a chapter 4en is elkezd melózni...
kérdés lesz-e új kaszt, mondjuk nem gáz ha nem, csak akkor nagy legyen a térkép, ill. pontosabban a bejárható terület, minimum Flameseeker Prohpecies méretû
de mindegyik cityben másik van, tehát van kaineng armor, exotic(marketplacen kivül) stb.. , de a 15k-s kurzick/luxon/cantha über <#alien>#alien>
"A másik.Megnézem a monk armorokat Kaening Centerbe.Erre az összes ugyanúgy néz ki a merchantnál!Miért???Most nem tudom melyik hogyan fog kinézni!Akkor hogyan vegyek így újat?"
Erre valaki egy linket légyszi!Én nem találtam.Nem kerestem eléggé biztos.
BF3: csucsorr
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A következõ kieget biztos megveszem, persze csak ha több újítás lesz benne <#crazya>#crazya>
A másik.Megnézem a monk armorokat Kaening Centerbe.Erre az összes ugyanúgy néz ki a merchantnál!<#sir>#sir>Miért???Most nem tudom melyik hogyan fog kinézni!Akkor hogyan vegyek így újat?Szóval nemhogy a javitással foglalkoznának,ehelyett már a 3. meg a 4. játékkal foglalkoznak!Most mit mondjak erre...
Fél évenként akarnak kiadni egy kieget, mikor 1 év alatt se tudtak megcsinni 1 normálisat. Mióta kijött a feksönsz rendszeresek a beragadások, zászló leesések, és az ellenfélnek 3.szor bugos az a tetves 1. kapu, oda szépen bekempel a lord, mi meg baszhatjuk, mer zárva van; a kedves archerek és bodyguardok pedig természetesen kitalálnak a hátsó kapun.
Túlvagyok életem leghosszabb gvgjén és qrvára nemtetszett.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Az új szövetség aki birtokolja, mindenkit levisz ingyen az elite mission-hoz (Deep).
Szóval akinek van még ilyenkor ereje, itt az idõ, hogy kipróbálja...
Þór vígi þessi rúnar
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
ja és #13324re válasz: De még lehet venni Tescoban, tesco gazdaságos törlõkendõt^^ simán jobb mint a ritualistás<#worship>#worship>
Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer
[/cserf][/fülünyúl]
- a training adja a res. signetet, meg a 2. kaszt választása elõtt ki lehetett volna próbálni a többit (úgy is adott néhány skillt) de én siettem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.