Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo
az a kérdésem hogy iit is fizetni kell idönként mint a World of Warcraft-ban(ha jól írom)?

EmThor
warriorral beleszagoltam csak, új karival érdemes 1szer letoltni gémet..

hát sok a hiba ja, de nem olyan vészes és keményen melóznak. 110 egynéhányfõs csapat most megint kétfele osztva, chapter 3 és factions-re, meg egy mag gondolom a chapter 4en is elkezd melózni...

kérdés lesz-e új kaszt, mondjuk nem gáz ha nem, csak akkor nagy legyen a térkép, ill. pontosabban a bejárható terület, minimum Flameseeker Prohpecies méretû

PanzerWolf
Szóval veszek 1 armort az alap városba és ott mindegyik ugyanúgy néz ki?Veszek egy másikba és ott is mindegyik ugyanolyan de,más mint az alap városba?Vagy csak nála ugyanolyan?A tetkós is olyan mint a többi a mrchantnál.Húú ezt jól megkavartam!Remélem érthetõ volt.<#nyes>

METALz
ja az armor tradereknél mindegyi armor ugyanugy néz ki 😊
de mindegyik cityben másik van, tehát van kaineng armor, exotic(marketplacen kivül) stb.. , de a 15k-s kurzick/luxon/cantha über <#alien>

EmThor
megoldás directsong hibára: azaz felkiáltójeles ikon, nem jáccotta le: regedti hkeylocalmachine software, directsong, elérési út c:\ stb-be mutatott, pedig d:\games\guild wars\directsong-ra kellett volna, átírtam, jó

PanzerWolf
Én a monkommal mentem tovább.Vettem 1-2 új skillt ízelítõnek.Majd megveszem mindet idõvel.Kivéve 1-2-t mivel teljesen ugyanazok mint már megvoltak csak a nevük,meg a skill képe más.

"A másik.Megnézem a monk armorokat Kaening Centerbe.Erre az összes ugyanúgy néz ki a merchantnál!Miért???Most nem tudom melyik hogyan fog kinézni!Akkor hogyan vegyek így újat?"

Erre valaki egy linket légyszi!Én nem találtam.Nem kerestem eléggé biztos.

És megvetted az összes új skillt? Mondjuk nekem Warrior-om van, de nem tudom, hogy folytassam-e egyáltalán... és ha folytatom, akkor vegyem-e meg az új skilleket. Valamit tudnátok javasolni, hogy mit tegyek? <#nemtudom>

Én kezdtem egy újat, egy assat, de inkább a monkommmal nyomulok Canthán.

BF3: csucsorr

Ti új karaktert kezdtetek a Factions-ben, vagy folytatjátok a régit, és átvittétek az új szigetre?

Atisz
2 is van, egyiket a sivatagban kapod és egy kígyóember adja a hydrák környékén, a másikat pedig egy kókler Droknar's-ban. A másodiknál van egy kis csavar, de semmi súlyos.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol tegnap vettem 1 kunavang-ot (vagy mit) 50k +20 ectóért. Pvp-be nem jön a karival ugye? Mert akkor valószínû hogy továbbadom...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az egy dolog hogy mit mondanak. Sztem is bõven elég az 1 kieg/év, de hát a Factions is 1 év múlva jött...
A következõ kieget biztos megveszem, persze csak ha több újítás lesz benne <#crazya>

Atisz
Nem kötelezõ játszani 😛

PanzerWolf
Én csak most kezdtem el a factiont.Haver 1 óra után meragadt.Amúgy eddig szép a game!Bár én is ezt mondtam,hogy hova akarnak kihozni fél évenként 1 gamét mikor 1 év alatt se tudták normálisn megcsinálni(hallottam sokan panaszkodtak)?Bõven elég lenne évenként kihozni egyet.
A másik.Megnézem a monk armorokat Kaening Centerbe.Erre az összes ugyanúgy néz ki a merchantnál!<#sir>Miért???Most nem tudom melyik hogyan fog kinézni!Akkor hogyan vegyek így újat?Szóval nemhogy a javitással foglalkoznának,ehelyett már a 3. meg a 4. játékkal foglalkoznak!Most mit mondjak erre...

Utálom ezt a szemét játékot, meg azt a pénzhajhász szemét anetet is.
Fél évenként akarnak kiadni egy kieget, mikor 1 év alatt se tudtak megcsinni 1 normálisat. Mióta kijött a feksönsz rendszeresek a beragadások, zászló leesések, és az ellenfélnek 3.szor bugos az a tetves 1. kapu, oda szépen bekempel a lord, mi meg baszhatjuk, mer zárva van; a kedves archerek és bodyguardok pedig természetesen kitalálnak a hátsó kapun.
Túlvagyok életem leghosszabb gvgjén és qrvára nemtetszett.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

N1ggA
Sima. Hol vannak ezek a questek?

Spread De Love!

Carlos
Van két 15 attribpontos kveszt.
Sima vagy kieg?

Þór vígi þessi rúnar

PanzerWolf
Gardock's Staff ezt ismeritek?Na ezek a lándzsa alaku staffok nekem nagyon tetszenek!Nem tud valaki ilyenrõl,hogy létezik-e Wenslauss' Faith Staff tulajdonságaiavl?Tõlem lehet hupilila szíbû is az nem érdekel,csak legyen szép lándzsa alakja meg,ilyen tulajdonságai!Bár szerintem úgysincs ilyen.

Black Blades elvesztette Cavalon-t.
Az új szövetség aki birtokolja, mindenkit levisz ingyen az elite mission-hoz (Deep).
Szóval akinek van még ilyenkor ereje, itt az idõ, hogy kipróbálja...

segítene valaki ajáték regisztrálásában
N1ggA
Hogyan érhetem el a 200 atrib pontot? 20-as vagyok, de csak 170-em van.

Spread De Love!

METALz
TESCO kapuja nyitva áll 😊

PanzerWolf
Van olyan érzésem,hogy nekünk akkor se lesz már "izzadságtörlõ" kendõnk.

bardocz
igen zen daijun nincs meg azt írja vhol haiju lagonba valami brother haijunál kell kezdeni vagy ki de nem találom
Zen Daijunba kell menj, ami keletre van, de oda is egy primary vezet asszem... nézz körül alaposabban, valahol adja a primaryt...

EmThor
másik gondolom cavalonból nyílik, akié a 2 fõváros az mehet le szvsz

METALz
eddig csak 1 elite missiont láttam "The Deep" és asszem house zu heltzerben lehetett teljesíteni (ott esnek a zodiac cuccok^^)

bardocz
amikor seitung harbor a legutolsó város amit találtam és elvileg elfogyott minden quest hol találok primaryt?
Carlos
Az lenne a kérdésem, hogy melyik városban/városokban lehet elit kveszteket felszedni?

Þór vígi þessi rúnar

METALz
20%al olcsóbb cuccok merchanttól 😊 ennyi volt a specialitás

Brigadeführer
Köszönet mindenkinek aki a szövetségbõl hozzátette a magáét az elsö városunkhoz! Megyünk még beljebb is a birodalomban!😊 (Kár hogy nem látogathattam meg amíg mienk volt, meló miatt😞)

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Szaruman
Hehe, megyünk 3 ally csatát, és máris az egész város elveszik😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

METALz
WSS szövetség pwd^^ (luxonosok visszafoglalták mostanára <#boxer>, de majd kapnak az arcukra<#boxer><#violent><#boxer><#gun>)

Kata
Pedig azt írták, ahelyett kaptuk.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
mindenki kapott sárkányt és jár a kendõ

METALz
Mikor nem? <#ravasz1>
ja és #13324re válasz: De még lehet venni Tescoban, tesco gazdaságos törlõkendõt^^ simán jobb mint a ritualistás<#worship>

Szrimi
Látom Metal megint pihent vagy<#vigyor><#taps>

Sir Szrimi,ex BEG officer,WMG exleader,WSS officer

Kata
Akiknek volt izzadtságtörlõ kendõjük, azok nem kaptak sárkányt, megnyugodhatsz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

METALz
Dobsz rájuk egy Dwayna's kisst elõtte meg Dwayna-nak belõsz kis T-vírust^^

Atisz
helyesen: "szétheal-eled az agyukat"

Atisz
Természetesen tudsz, csak azokkal a részekkel nem amik az új részben lettek implantálva...

Atisz
Kialakulóban lévõ skizofrénia így elsõ látásra... <#vigyor3>

N1ggA
#13289 #13292

Spread De Love!

figyeljetek, lenne egy kérdésem. régen mikor még faction nem volt, csak sima guild wars nagy játékos voltam, minden fajbol volt egy 20asom😄azután meguntam mert nem jött már a böv, és elkezdtem wow-ozni😄most megint mennék gw-zni, de nem akarommegvenni a faction-t.ugyis tudok jáccani vele, ha nem veszem meg?!

PanzerWolf
Ez okés.Viszont csak az EU CE-bõl marad ki a kendõ,máshol nem(Emthor ezt írta ha jól emlékszem).Na,és õk is kaptak azért?Mert akkor begurulok,elmegyek a monkommal az Anetkához,aztán halálra gyógyítom õket!<#nyes>

bardocz
bocsi<#szomoru1>csak ideges voltam<#falbav>
bardocz
baszuss máááááááár kb 15 ember maradt a 60-ból akit ki kellet volna nyírni erre mindenki meghal csak a spirit hencs nem és nem támadják ott van a hullám 2 lépésnyire tõle és nem mozdul.hát az ilyen húzzon a picsába bazdmeg
- újonnan indított kari, valami monestry-ben kell küzdeni egy 'jodo'-ban és elõtte kaptam skilleket (ez még a kezdõ szigeten van), a többi unlockolatlan skillt meg megvettem (már ami kapható volt a skillesnél)
- a training adja a res. signetet, meg a 2. kaszt választása elõtt ki lehetett volna próbálni a többit (úgy is adott néhány skillt) de én siettem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Részegen nem szabad fórumozni, fõleg nem GWt játszani, tudják azok, akikre vonatkozik 😉 (igaz nem hiszem hogy ezt a fórumot olvassák)

namongyuk azt nemtom h ez hogyjött ide XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.