Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

METALz
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy kiábrándultam a GWzésbõl, okokat nem közlök.
ja és :
Nem Én Használom Az Accountom, Ne Whispereljetek, a karijaimért
Lord Metalz/Axe Is My Heart/Magyar Ijasz/Metalz a Gyogyito/Metalz Texas Ranger
nem vállalok felelõsséget.

bye!

Most minek kellett beszolni? Ugy beszelsz mintha te talaltad volna meg a hibat... Semmit nem erunk el ilyenekkel csak hogy felesleges flammel csak hogy magadat meg a klanunkat leegetsz, meg elmergesited indok nelkul a viszonyt az alfateszterekkel akik igazan nem talalhatnak meg minden bugot.

EN KEREK ELNEZEST

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

dougO
...és elkezdõdött az uj ladder szezon 😊)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Vége a dalnak Ipkinsz 😊)

Update - Monday May 29

* Fixed an exploit that was allowing parties to enter guild battles with more than 8 players.
* Fixed a bug that was causing Ghostly Heroes in the Unholy Temples from refusing relics.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
Amúgy gratulálok az alfatesztereknek, h nyilvánvaló hibákat nem tudnak kiszûrni... Minek vannak?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

spatz

Végre Európa nyert!!!!

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

sziasztok haverom eladja a guildwars : collector's editionjat 5000ft-ert alkudni lehet irjatok msg-t.

Saint of Underworld N/Me

És tényleg nem legenda, kellemes volt megtapasztalni. Elvileg bal klikk a képre, ha nem jó, frissítés. Remélem egy darabig fennt lesz a kép.

kastil
Szevasztok, bocs a láma kérdes miatt, de kenytelen vagyok^^..
szal, kb 4 honapja nem jatszottam GW-vel, most gondoltam eloveszem ujra, es nymulok vele kicsit miutan L2-t meguntam, a lenyeg, feltettem, updateltem, elinditottam, e smikor belépek, akkor azt irja h Guild Wars Factions, es az eddig mukodo felhasznalonevemet nem fogadja el, most mi a baj?...megegyszer sry a hulye kerdeser meg az offer.....

dougO
áá..kellett átszerkeszteni 😊)

Szóval azt akartam írni, hogy "Kezd komolyodni ez a PvP-s dolog!"

😊

dougO

már úgy tegnap éjjel, hogy kb 34 órája ^^

nem urban legend, tegnap éjjel lehetett látni õket observeren, még reggel is ment néhány, csak az anet hipp-hopp leszedte õket observerrõl, nehogy túl sokan lássák, hogyan sülnek fel ^^

Hmm, és honnan tudod hogy a az account az hozzáférhetõ lesz?
mert ezeknél a játékoknál csak ez a probléma.

Megveszed de igazából csak a sorozatszámért kell fizetned hiszen a kliens-t le lehet tölteni.
Az account meg már létrejött mert gondolom a gyerek kipróbálta...

Ezután eladja neked, te megváltoztatod a jelszót, majd õ még aznap feljelent hogy elloptad az account-tot, mellékeli az eredeti számlát meg a CD vagy a doboz beszkennelt képét.
Az ANet meg igazat ad neki és visszaadja neki az acc-ot, te meg buktál a jelen helyzetben 4.2K-t

Úgyhogy csak óvatosan.

Fido4life
Vatera, de az aljas leállította a licitet, mielött reagáltam.. De most van egy sima Guild Wars 4200-ért, amin én tartom a licitet 😊

METALz
Wing's Axe ::: mamooth axe skin
csak 1/-1 zealous dmg15^50, +30 hp , req9 axe^^

EmThor
boltba 7ezer tudtommal

Hol van ennyiért ?

Bocs az elõzõ post-ért nem lehet törölni és eggyel mellé ment a válasz 😊

Szóval hol van 4K-ért Factions?

hol van ennyiért ?

bardocz
de rohadt jól néz ki!
bardocz
hát szerintem ez elég gyenguska😞
EmThor

nájszos, tyria-ban többet ér mer feksünös cucc elvileg... crippling max arany-ért vmi holland fórumon 3k-t ajánlottak.

LoL, EMTHOR nemhallott valamirõl ami gw, megérte questelni 😄😄😄😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
mammoth axe? nem is hallottam még róla 😊 merre hullik? ^^

bardocz
én az árakal egyáltalán nem vágom más játékhoz vagyok szokva ebbe még😊ha megmondom kiröhögtök de nem baj<#vigyor3>
egy Mammoth axe mennyit ér?
elég ritka ahogy hallom/látom, mongyátok h annyit, mint a kristálykard pls 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
kösz, vmikor délután, kora este

Van 2 eladó tárgyam, és szeretném, ha írna az akit érdekel, vagy mondanátok árat hozzájuk:

Aureate Daggers of Dagger Mastery
Piercing Dmg: 7-17 (Requires 8 Dagger Mastery)
Damage +15%
Armor -10 (while attacking)
Dagger Mastery +1 (19% chance while using skill)
Both hands

Vampiric Summit Axe of Axe Mastery
Slashing Dmg: 6-28 (Requires 13 Axe Mastery)
Damage +13% (vs. hexes foes)
Life stealing: 2
Health regeneration -1
Axe Mastery +1 (16% chance while using skills)

Akkor jah...láss neki^^ Írd be announcement-be mikor leszel holnap v utána, aztán segítek!

EmThor
Lyan nem jött be, hiába vaok luxon oldalon és van most 716 luxon feksönöm, meg 1000 kurzick feksönöm, nem enged be eternal grove-ba... 10000 kurzick feksönt meg kéne szerezni?! thx

Fido4life
Nah emberek 4000-ért, érdemes megvenni a Guild Wars Factions-t, plusz van hozzá valami Pre Edition, poszterrel, zene cd-vel ?

deep-bõl lehet állítólag 12-es partival gh-ba menni.
De ez sztem urban legend

Titan
THX! Ööö izé...hol találom ezt a price check-et? Linket plz.!

Alliance battle-nél van 12v12, gvg nem változott.

dougO
Ma 17:00 CET Európai házidöntõ EW vs iB GWFC season 2 playoff döntõ 😊

dougO
Látott már valaki 12vs8 gvg-t vagy ez csak pletyka? Esetleg 12vs12-t? 😄

METALz
GWGuru price checkbe feltolod az "árut", mondanak rá egy megközelítõ árat, vagy ha zöld , akkor Zöld Cuccok Árai
és gwguru aukcióra v bármi más aukcióra fel lehet tenni, sokan látják, általában ha jó árat írsz be el is viszik.

Titan
Honnan lehet tudni, h mi mennyiért megy a piacon?? Van valahol 1 lista ami napi szinten követi az árakat?
Milyen jó lenne, ha lenne valahol 1 piac, ahova fel lehet ne tenni a cuccaidat eladásra.. 😞

A lazán eladhatját úgy értem, h annyiért akinek kell, megveszi. De már mindegy, ha tévednék is, pechje volt<#pardon1>

Na most akkor "50k-ért lazán eladhatja" vagy "türelem kell hozzá és nem egy nap"?

Nefürgyé le!

<#idiota>

N1ggA
Kaptam egy rakás fát.

Spread De Love!

akármin is mondanak a többiek, én akkor is ezt tenném ^^
csak reménykedj, hogy nem egy rakás fát kapsz belõle... (felelõsséget nem vállalok a tanácsaimért ^^)

50k-ért lazán eladhatja, mert vannak olyanok, akiknek kell ilyen...mostanság többet kereskedek, mint akciózok, szal sztem van egy kis rálátásom. Persze ehhez türelem kell, nem egy nap, mire kifogsz ilyesvalakit...

R34N
10k ha találsz egy noobot akinek health belowos kell.
az az 50k+ egy kicsit erös volt 😛 szerintem elöbb nézz körül milyen árban vannak manapság ezek a cuccok mielött félreinformálsz vkit...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

PanzerWolf
Erre valaki légyszi.Érdekelne egy ilyen bot.

A tegnapi frissítésben lehetõvé tették azt, amire sokan panaszkodtak. Azokat a missionöket is lehetõvé tették a másik kontinensrõl jövõk (tehát Canthából Tyriába és vissza) számára, amiket eddig nem érhettek el (A régi karik megcsinálhatják Shing Jea szigeti missionöket is és fordítva), ám ezekért nem jár skill pont! Viszont így bárki felfedezheti 100%-ban az adott kontinenst!! További frissítések ITT

dougO
Nem szeretek arra kelni, h 'Your connection to the server has been terminated!' 😄

N1ggA
akkor csináljam ezt?

Spread De Love!

szerintem többet ér, ha ki-salvage-eled belõle az 5:1-es vampiric stringet ^^ szép magyar mondat ^^