Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Sziasztok ! Minden bizonnyal már hétfõn lesz egy Factionom 4000 forintért.. Kettõ kritérium van:
- Nincs mire, mivel a gépem nem mûkszik, legfejjeb a borítóban gyönyörködhetek.. 😛
- Elképzelhetõ hogy nagyon átvágják a fejemet, és mûködõ géppel se fogok tudni játszani vele...

R34N
hm ugy néz ki valora váltak a rémálmaim... a lagg miatt behalt a majdnem rank2 survi warriorom... kicsit pihentetem a GW-t...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

THX, majd megnézem. <#worship>

ha az utolsó primary-t az emperornak adtad le, menj vissza oda, az emperors hand adja a következöt az emperor mellett

Kepzeld el az en almaimat amikor a mar rank2 survivor karakterem meghalt a lag miatt😊 Sok csunya dolog tortent ott a szerveruzemeltetokkel😄DDDDD

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

spatz
Közzétették a döntõben milyen skilleket használtak Esoteric Warriors és az Irresistible Blokes tagjai:
Döntõ

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

R34N
érdekes ez a függöség dolog... én egyik nap azt álmodtam, hogy a majdnem rank2 survivor warrioromat kinnhagytam terepen amig kajáltam és mire visszaértem 15%-os dp-je volt <#buck>
ez aztán a rémálom... <#idiota>

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Eljutottam Zos Shivros Channel-be, és tudtommal ez nem fõ Mission, hanem recordokat lehet dönteni, meg Factions-t szerezni... Itt kaptam egy Primary Quest-et. Megcsináltam, és most nem tudom, hogy hol kellene felvenni a következõ Primary Quest-et, vagy Mission-t. Légyszi valaki írja le, hogy hogyan kell itt továbbmenni! <#help>

minusz hp-s balkezes holmit rám tudna sózni valaki? Választ itt vagy gw-ben whisperben várnék 😛

Egyetlen challange küldit sem kötelezõ megoldanod. Azok arra vannak kitalálva, hogy termeld a factions pontokat (magadnak vagy a szövetségednek).

sziasztok ugye az Altrumm ruinsos challenge küldiket nem kötelezõ megoldani õket ugye?

Saint of Underworld N/Me

<#vigyor>

Én pl. néha úgy válaszolok a cégnél a munkatársaknak, hogy nyomom a billentyûzeten a ventri gombot...szerinted? Még jó, hogy nem vették eddig észre, hogy shifttel válaszolok szóban<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Erre már inkább nem is mondok semmit.

PanzerWolf
Én ezt használom az elitek keresésére:

http://www.xennon.co.uk/eliteskills/

bardocz
igen de van aminél ad ki térképet na meg van ami egyértelmû és ezért nincs térkép
Ne kezd te is, ha nem látod az a te bajod, én látom energy drain-nél a Faction-ös helyet.
Amúgy wiki használhatatlanabb elitek szempontjából, mert nem rendelkezik térképekkel.

bardocz
de ott e drain-ak nincs írva factionos hely és találtam egy jobb oldalt ahol le vannak írva elite skillekitt
Te tényleg ennyire hülye vagy csak tetteted?
Szerinted miért írtam oda hogy alap elitek, mert Factions-ben is megtalálható!

bardocz, itt megtalálod.

Fantos
Olyan mázlistát mint a bátyám:ahol dolgozik cég az adja ki a GW Factions ezért ingyen megkapta

Hali!

Olyan embert keresek aki nem rég kezdte elõrõl és társulhatnék hozzá a küldetések megoldásában!

R/E lvl 4...
LOÁL!<#nyes>

EmThor
nem vaok függõ jeligére 😄 mi jöhet még? Media Markt = MM? 😄 vagy jön a kettes metró -> taxi to 'the deep' ?? 😄

PanzerWolf
Hát ezen nagyot röhögtem!<#vigyor>
Volt nekem is valami hasnoló dolgom de,elfelejtettem.

bardocz
hurrá azt nem tudom akkor a warden of akármiknél mért van ezeknek a fele
energy surge, energy drain
ezeket tyrian talalod meg ( prophecies kampány )

Saint of Underworld N/Me

bardocz
ezeket hol találom?
bardocz
és a másik kari nincs olyan magas szintem mint a mesmerem
bardocz
jajj nem úgy értettem😊 ha most lenne egy másik karim,aminek ugyan anyi hpja lenne mint most a mesmeremnek akkor a mesmerem valószínû hogy kikapna
Alap elitek: energy surge, energy drain, echo, crippling anguish, mantra of recovery
Ha ezekkel nem tudsz mit kezdeni, akkor nézegesd a Factions-ös eliteket is.

minden karinak ugyanannyi az alap hp-ja

bardocz
de akkor mi az ami jó elite skill?vagy egy nagyon jó skill vagy build me/mo-ra.nem néztem még utána mert most a me/mo ami nekem van nem ér semit ha u-anyi hp-ja lenne mint a többi karminak amik lvl 10-11 akkor azok simán tudnák verni szerintem
<#idiota>

dougO
whoááá, ez lol.
Csinálják mifelénk a 4-6-os villamos pályájának felújítását, ezért nagyon megszaporodtak errefelé a jómunkásemberek. Pár órája a zebrán pont szembe jött egy velem. Póló volt rajta meg a fölött egy kis mellény (ilyen szép világítós sárga). Nagyon elcsodálkoztam mikor azt olvastam ki a pólójáról, hogy "Iway"...pár másodperces megrökönyödés után agyam rögtön pörgette tovább a szemidegbõl kapott infokat, majd rájöttem, hogy igazából az van a pólóra írva, h "Always", csak a két szélsõ betût eltakarta a mellény. <#buck><#taps>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

köszi
PanzerWolf
Kell tovább csinálni a primary questeket.Átmész még luxon oldalra is (Zos Shivros Channel).Onnan vissza.Aztán van azt hiszem még 1-2 primary,és utánna enged csak be.

Hogyan tok bejutni House zu Heltzerbe??Altrum Ruinsból(elõtte lévõ város).
Az a mesmer elit Prophecies képesség, ahhoz hogy meglegyen, meg kell venned a Prophecies-t. Utólag sose raknak be képességeket.

- sztem van egy fõküldid (primary quest) azt teljesítve fog veled szóba állni a liftes ember

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

bardocz
és mikor kerül be az illusionary weapon mesmer elite a factionsba?vagy ha már van hol?
Úgy látszik, rangerhez nem nyúltak, király😊

bardocz
hááát én már nem nagyon emlékszek arra de aszem egy kurzik guardal kell beszélned és az beenged
HI ALL!
VAlaki mondja meg pls hogy tok eljutni Arbortstone-ba!!
Az a liftes csakó meg nem akar átengedni😞
PLS HELP ME!THX!
Ej, hát ki price checkel ezután a sok tudatlannak?<#confused>

Nefürgyé le!

bardocz
ja nem látta az alját <#banplz><#idiota>
bardocz
tehát ellopták?
Jo, hat infokat nem irtal, sak tippelni tudtam😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

METALz
LoL , ez honnan jött? 😊
nem lopták el ... <#wow1>

Ha elloptak az accod, de megvan a serial number a dobozon/kartyan es ezt bizonyitod az Anetnek, visszakapod!!!