Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Nincs mire, mivel a gépem nem mûkszik, legfejjeb a borítóban gyönyörködhetek.. 😛
- Elképzelhetõ hogy nagyon átvágják a fejemet, és mûködõ géppel se fogok tudni játszani vele...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Döntõ
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
ez aztán a rémálom... <#idiota>#idiota>
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Saint of Underworld N/Me
Nefürgyé le!
Amúgy wiki használhatatlanabb elitek szempontjából, mert nem rendelkezik térképekkel.
Szerinted miért írtam oda hogy alap elitek, mert Factions-ben is megtalálható!
bardocz, itt megtalálod.
Olyan embert keresek aki nem rég kezdte elõrõl és társulhatnék hozzá a küldetések megoldásában!
R/E lvl 4...
Volt nekem is valami hasnoló dolgom de,elfelejtettem.
energy surge, energy drain
Saint of Underworld N/Me
Ha ezekkel nem tudsz mit kezdeni, akkor nézegesd a Factions-ös eliteket is.
Csinálják mifelénk a 4-6-os villamos pályájának felújítását, ezért nagyon megszaporodtak errefelé a jómunkásemberek. Pár órája a zebrán pont szembe jött egy velem. Póló volt rajta meg a fölött egy kis mellény (ilyen szép világítós sárga). Nagyon elcsodálkoztam mikor azt olvastam ki a pólójáról, hogy "Iway"...pár másodperces megrökönyödés után agyam rögtön pörgette tovább a szemidegbõl kapott infokat, majd rájöttem, hogy igazából az van a pólóra írva, h "Always", csak a két szélsõ betût eltakarta a mellény. <#buck>#buck><#taps>#taps>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
VAlaki mondja meg pls hogy tok eljutni Arbortstone-ba!!
Az a liftes csakó meg nem akar átengedni😞
PLS HELP ME!THX!
Nefürgyé le!
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill