Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nézted el egy kicsit? Ez health below 50%-os, szerintem a kutyának sem fog kelleni. De próbáljatok rá, hátha tévedek<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
ez jól hangzik... és egy szintén gold "shadow bow 13^50 9req +5armor" mennyit érhet?
min 50k-ért eltudod adni Droknarban.
(Gold) Vampiric Shadow Bow
piercing dmg: 15-28 (req. 10 marksmanship)
dmg: +20% (while Health is below 50%)
life stealing: 5
life regeneration: -1
Mennyit ér?
piercing dmg: 15-28 (req. 10 marksmanship)
dmg: +20% (while Health is below 50%)
life stealing: 5
life regeneration: -1
Mennyit ér?
Spread De Love!
ez az e/n nagyon bejön😊és csak fire magicra,death magicra és energy mitudomainra kell rakni az atribútium pontokat <#idiota>#idiota>
Én nézegettem õket és nem vagyok hasraesve tõlük.Az elitekrõl nem beszélek mert,azokat még nem néztem.
Jók az új monk skillek 😄
Lehet, hogy Te lettél ügyesebb<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
amúgy kb. október óta könnyebb lett a játék? mert pl az eternal forgemasteres küldiket is lazán megcsináltam most halál nélkül full noobokkal.
2 az tök hülye volt. volt 3 csapat. mondom nekik, hogy húzzuk õket. srác fut be a tömegbe, át rajtuk, és még "felélesztett" egy csapatot. szóval jött négy csapat. há' mondom kurva fasza srác vagy... de még így sem nyírtak ki senkit.
2 az tök hülye volt. volt 3 csapat. mondom nekik, hogy húzzuk õket. srác fut be a tömegbe, át rajtuk, és még "felélesztett" egy csapatot. szóval jött négy csapat. há' mondom kurva fasza srác vagy... de még így sem nyírtak ki senkit.
Igen, minden uolyan, csak kisebb változások vannak.
Amugy a Factions-be ugyanugy csinálni kell a mission-okat ha a réig gw-s 20-as karimmal megyek át?? Vagy akkor hogy van?
aha. oks köszi
Nem, mert 1 acc van összesen, 1xre csak 1 vki tudja használni...
és hogy akkor ezt meg tudnánk e csinálni?
szasztok. Van egy haverom aki játszana a gw-vel. Na már most én megvettem a factions-t és ugy csináltam meg hogy a régi karimmal át tudjak menni a factions-be. És beírtam az uj accountot. És most a haverom tudna játszani a sima gw-vel hogy én a factions-be vagyok?????
pcdome rulz... bementem kendõért, de már be volt borítékolva, küldik ki mindenkinek postán. eszméletlen rendes cég!
3/4 a/4-es papír méretû, békebeli zsepi anyagú, vékony, de nagyon klafa szövetkép, megérte!!
3/4 a/4-es papír méretû, békebeli zsepi anyagú, vékony, de nagyon klafa szövetkép, megérte!!
köszi hogy segítettél találtam netem egyet ami jónak tûnt csak abba nem factionsos skillek voltak és egyet se találtam skillesnél
farmolásra hacsak nem valami invinci monkot csinálsz (amihez nem értek) akkor nem hiszem, hogy fogsz tudni csinálni, a mesmer erre nem igen alkalmas. missionre meg vihetsz akár dominationos akár illusionos mesmert is. pl: backfire, empathy, e-surge, e-burn, e-tap, drain ench, ether signet, rebirth
Bejelentkezés után Edit Account --> Change Territory
sziasztok , hogy lehet szervert választani , illetõleg megnézni hogy milyen szerverek léteznek?
Saint of Underworld N/Me
<#wow1>#wow1>Akkor asszem veszek 1et!
100k+2 ectoért árulják, de ha türelmes vagy, eladhatod a lenti áron is...
Azta ku***!! 100k + 50 ecto??? Most kéne eladnom.... úgyse jó semmire...
nem farmolásra még most csak küldetésekre persze szörnyek ellen ugyhogy hülye vagyok valamenyire mert küldiknél farmolásra kell azok ellen küzdök még csak
100k+50ecto..
Minipet shiro-t mennyiért vesztegetnek most a piacon (amcsi és europai is érdekelne)
Volt... Most egy 2 -es Rangerem van...
mire kell?
nem, simám van. de most nézem, már van egy 8as mesmerem, szal ha van egy akörüli csávód, akkor úgy is jó. vagy csinálok újat.
valaki me/mo-nak ösze tudna nekem állítani egy skill palettát(factionsos)megköszönném és csak 40 nrg-m van
Keres valakit aki dvd.n odaadja a .dat álományt és irasd felül.
Sajnos ujratelepitéskor leszedi az öszes filet.
én kimentem dvd-re havonta 1*
Sajnos ujratelepitéskor leszedi az öszes filet.
én kimentem dvd-re havonta 1*
Sajna be kell várni😞
Nah jó de nekem nincs meg és õ meg azt szeretné újrakezdeni akkor gatya van... Gondoltam biztos ami biztos rákérdezek...
Teljesen mindegy, mert a Factionsös cuccokat is felpakolja alapból, legalábbis nekem felrakta...
Õõõm Factions vagy alap??
De! <#taps>#taps>
oké megvan THX
nekem nem jön elõ,
mindjárt az elejétõl van? mert most kezdtem.
mindjárt az elejétõl van? mert most kezdtem.
Hogyan tom megkapni a Kuunavangot??(CE-m van)