Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
yeah....013

Zomil
most v update jön v elbaxtak megin valamit aneték

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
és dupla glad-ot is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A hétvégén dupla factiont kapnak az arénázók!

bardocz
aladin
bardocz
meg laldin mi?<#idiota>
Meg pl Dervish:

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Nemtom mibõl van, de pl paragon:

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

nekem a második tetszett a legjobban, ahogy az arc lerúgja a kiscsávót 😄 lol

Carlos
Ha jól megfigyeled, akkor a fejét nem forgatja a testével, ahogy a jégtáncosok sem. Tehát nem szédülnél el!

Þór vígi þessi rúnar

Az utsón az arc elég profi lehet, a 4. perctõl májer dolgokat csinál. 😊)

uccsó videó igen kemény...elsõ perc után elhánynám magam😊

Dervish tánc (valószínûleg valami ilyesmire számíthatunk játékban is és ebbõl adódik hogy miért lesz közelharcos):
videó 1, videó 2 (avagy miért veszélyes a Dervish) és videó 3

Zomil
köszi szépen 😊

Atisz
Loál most olvastam végig, nem mob hanem karakter. Nem baj az alapfeltevésem jó volt <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
Paragon egy új kaszt lesz!

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
És ha ez nem volna elég (megjegyzem ez hibás, mert ide wasn't kéne a weren't helyébe), a paragon (ezt nem fordítom le, mert itt gondolom egy mob-ról van szó) fémpáncélzatába általában szárnyak alakjai vannak vésve.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
valaki forditsa le nekem pls:
"And if that weren't enough, a paragon's metal armor usually has the form of wings engraved in it."

hát nem tom, nekem a dervish olyan dark jedi beütésû, a paragon meg olyan jellegtelen, de remélem jól megcsinálják a balancet és a skilleket

kisfigi
Sztem a kaszást csinálhatták volna félelmetesebbre is ez olyan light-os!
Az angyallal semmi bajom az teccik kb. ilyen egy angyal!
(a kaszás sztem gyesza lett)

Destiny. The design is clearly ancient.

kopaszrobert
szerintem nem lesz szárnya mert elég nehezen elképzelni hogy a városban az angyal a szárnyaival kétszer akkora lesz mint mások😄 Szerintem max a csatatéren lesz szárnya vagy a varázslataiban lesz.

GW: Axino Hun;

kopaszrobert
A devisnek valószinüleg a csuklya lesz, a Paragonank meg nem tudom de lehet szemszín vagy valami ilyesmi...

GW: Axino Hun;

Biztos lehet majd valasztani, hogy elol legyen az angyal palastja. Legalabb nem eszi le magat 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

szárny+palást az jó lesz...

PanzerWolf
Miért nem látszanak a szárnyak már most az angyalnál?Meg a kaszásnak(vagy mi a szösz a neve)a csuklya lesz a spec?Warrior=sisak,monk=fejtetkó...stb

PanzerWolf
Na,itt vagyok megint.Huh,teljesen belezúgtam az angyalkába!Meg lesznek szárnyai is?!Kész vagyok teljesen tõle így elsõre!!!Azt hiszem kell nekem is egy CE majd!Úgy néz ki a kis kedvenc monkomat le fogom cserélni egy angyalra!

Ugyis az lesz 😞
Faction egy kieghez hasonlitott inkáb mint egy külön game-hez ,ahogy hirdették 😞
Bár van remény ,hogy azthiszem az ign-esek ,az e3 zárt partyján kiprobálták a chapter 3 mat ,és aztmondták egészen más az elözökhöz képest!
Szal talán több lesz 😊

Ha pve rész hangulatosabb lesz Factions-nél, világosabb helyszínekkel, és kitalálnak mondjuk 20 új, értelmes title-t, akkor örülök. Kíváncsian várom az infókat..

hát elöször mikor megláttam a képeket, azt hittem új armor ritunak meg ele-nek. Csak utána olvastam, hogy miröl is van szó. Hát én is kiváncsian várom, hogy milyen új skilleket találnak ki az új kasztokhoz, amik ráadásul még balanced is lesznek...
EmThor
hehe ja... minden esetre gyak. félek ua. kapjuk mint feksünbe... hasonló térkép, csak val.színû nicsn 2é osztva. prohecieshez hasonló storyline, 1-2 új multi móka, 1-2 új nagyzöldfarmhely, új tárgyak, guild hall frissítések, de igazi áttörés nem hiszem. jójó ki mit ért igazi áttörés alatt: alapvetõen új kereskedelmi rendszert, más pve küldiket, nagyobb terepeket, megújított grafikát, esetleges játékmenetbeli (harc) frissítések... talán. majd kiderül.

addig is várjuk szerettel! (familiárist akarok 😊 tom tom akkor mennyek mmorpg-zni) csak ne az legyen, hogy pár hónapra rá megint itt nyivákoljak mert meguntam :/

sajna olyan erõket nem kapunk hozzá, eltudnék képzelni egy spellt, ami az egész map területén disease-t rak^^

EmThor
hallowed are the ori 😄

A Paragon férfi ruhájának kissé Ori-os feelingje van (aki nézi a Csillagkaput, az tudja mirõl beszélek), ezért is tetszik és fogok vele játszani.

Szaruman
Hm, én inkább az isteni jóság képviselõjére szavazok😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Megtetszett a Dervish, de remélem h csizmit is kap.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

hope so
mellesleg:
"The Dervish, when roused, may channel divine powers and change their form to temporarily become the physical embodiment of a god."
Vagyis alakváltók? WEEEE!<#beka3>

Zomil
Emthort-t tudom idézni: "aztán 1 hónapra rá kb jön egy single beta weekend, mint az FPE volt"

hm, most pvp béta lesz, ha jól emléxem, akkor factionshöz pves részeket is ki lehetett próbálni. Reménykedem benne, hogy több pve lesz NFbe, mint ami Factionsben volt<#miaz>

Zomil
még annyi info h az angelek maszk helyett szárnyakat kapnak😛PPP

EmThor
hardwired.hu

fõhír: gamespot.com
hivatalos bejelentés megvolt, megint szokás szerint akkor lesz egy béta hétvége jövõ héten, only pvp, 2 új kaszttal, pár új pálya, aztán 1 hónapra rá kb jön egy single beta weekend, mint az FPE volt, szeptember fele, és október végén jön a kieg 😊 okt elejére kb akkor meg is lesz mi van a dobozokban (CE, stb)

ja meg hát egy trailer-t is be kell dobni vmikor, aztán az intrót 😄

Zomil
érdekelne h honnan van az a nighfall-os logo😛
és imaszönyeg kicsiben(kb mint a monitortörlö a ch2-höz)<#nyes>

EmThor
csak ha imaszõnyeg is lesz hozzá 😊

Zomil
asszem CE-re megint befektetek 😄DDD

Zomil
hopp elkéstem😄

Zomil
szoval bal oldali kaszás jobb oldali az angel

<#vigyor2>

EmThor
fakk yeah 😊 derka derka.. jönnek a szõke kék szemû arab harcosok... Allah.. akarom mondani Balthazar hatalmas 😄 Kis PoP beütés azonnal, hát lehet megint kilóra megvesznek, csak ne legyen megint kva hamar megunható :/

Zomil
tessék felsö a kaszás wari, also a guardian angel

Zomil
durvvvaaaa

Carlos
Egyszerübb lenne ide belökni a képeket, mert sokan nem lesznek regisztrálva attól tartok.

Þór vígi þessi rúnar