Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KÉP a 2 ÚJ KASZTRÓL!
A dervish férfi kicsit hajaz POP hercegére.
Amúgy sztem Ritualist/Elementalist skincopy.

dougO
Bár a honlapon még nem olvastam, ezen a hétvégén arenában lesz dupla faction, és 10 cons winért 2 gladiator pont jár majd...ez most vajon tényleg ez a hétvége lesz majd vagy majd a kövin?<#confused>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
OMG!!!!!!!!!!!! <#hehe><#worship>
Kaszás dervis és védõangyak a két uj kaszt a Guildwars Chapter3-ban, a Guildwars: Nightfallban. Szvsz a cím is telitalálat. 😊)) pont amit hiányoltam...remélem hasonló lesz, mint egy szeráf!!!! 😊))

"During the PVP Preview Event, both Guild Wars and Guild Wars Factions® players will get a first look at Guild Wars Nightfall, and will be able to try out the two new professions being introduced in the game; the Dervish, a scythe-wielding holy warrior, and the Paragon, guardian angel of the Elonian people. In addition to testing out the new professions and arenas, players will also be able to compete for items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event."

first-look pvp weekend köv hétvégén. <#eljen>

http://www.guildwars.com/press/releases/pressrelease-2006-07-18.php

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Én is így voltam vele.

Carlos
Elöbb bontás mint xp retelep!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
300W? Elsö körben kérj kölcsön egy nagyobb tápot valakitöl. Ha azzal ok, akkor az a ludas. Én arra tippelnék!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bahhh...No Comment!

Þór vígi þessi rúnar

- Karácsony elõtt egy monk karakterrel 1 hét alatt vittem végig, igaz abban a hétben sokat játszottam (napi 8++ órát). Mivel pvp-zni szerettem volna (csak nem volt csapat) így addig a warrior skilleket akartam unlockolni meg a szükséges monk elit skilleket (tehát monk elitbõl nem az összeset, de a warrior elitbõl az összeset). Nem mentem el minden helyre (Ember Light-ban ekkor már megvehetõek voltak a normál skillek), viszont a guild-bõl sem segítettek (nem voltak fent), 10k alatt volt az összeszedett pénzem, ebbõl gyakorlatilag csak a táskákra, armorokra futotta. Monk super rúnák azóta sincsenek (akkoriban 40+ platina körül mozgott az áruk). Az igazi segítség a küldetések és helyek ismerete volt, nem ártott meg az addigi pvp tapasztalat sem, persze monk karakterrel csapatba se volt nehéz bekerülni 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

igen köszi
rájöttem sajnos
bardocz
de ha a géped nem tölt be töltés közbe lefagy akkor nem árt <#vigyor3>
'06 edition specko cuccai nem trade-elhetök...
bardocz
azért ugy könyü két hét alatt kitoni hogy segitség mindig egy rakat pénz meg minden
Télleg, a Coca Colás dolgot itt nemakarják bevezetni?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Á customizált.
sziasztok

volna egy kérésem,

akinek gw '06 edition van, abban vannak bonus itemek.
nekem kellene belõle a nevermore flatbow, ha még nem customizáltad.
megegyezünk.
EmThor
akkor legalább egy bios default-ra visszaállítás 😊

Faki
Sosem voltam annak a híve hogy "ha szar a winfos, reinstall megoldja", mert ha meg is oldotta nem lettem okosabb hogy miért volt szar. Nameg, ha nem az op rendszer a ludas, akkor megkíméli az ember magát egy fél napos telepítgetés sorozattól (okosabbak ghostolnak <#vigyor3>).

EmThor
elõbb egy windóz reinstall szerintem, mint bontás 😛

Faki
Szereld ki, gyújtsd fel. Viccet félretéve, havertól sztem kérj kölcsön egy normálisabb tápot kipróbálásra, ha úgy nem fagysz szana-szét akkor...
Áhojj

Táp Codegen Sowah
2 drivert kiprobáltam de nem jo egyikkelse
Faki
Táp márkája?

Faki
Naja én is tápra/vidkareszra tippelek így elsõ "ránézésre".

EmThor
cserélj vid kártya drivert, majd ha nem jó, windows-t, majd ha nem jó, gépet. uff

a táp 300W +3.3V --> 20A +5V --> 20A +12V --> 10A -5V --> 0.5A -12V --> 0.8A +5VSB --> 2A Virus nincs Hütése mindennek jó
a táp 300W +3.3V --> 20A +5V --> 20A +12V --> 10A -5V --> 0.5A -12V --> 0.8A +5VSB --> 2A Virus nincs Hütése mindennek jó
EmThor

"kevés a táp... vagy vírus, de inkább valamin elszállt a hûtés.."

Helló! pls valaki segítsen teknikai gondok akadtak. Valamiért a GW-ben 5-10 perc után kikapcsol a monitor és lefagy a gépem nem tudom mért sztm vagy a Monitor vagy a Videokártyám szaraxik. A monitorom TFT Samsung SyncMaster 710v a Videokártyám Ati Radeon 9550. Más játéknál ezt a hibát nem csinálja csak a GW nél. Szeretnék töletek segítséget kérni ha tudtok segiteni pls ide irjátok le mit tegyek vagy vegyetek fel msnen : [email protected] az msncimem.
Atisz
*pácélok = páncélok

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
1 hónap alatt nyomtam végig, úgy hogy minden egyes szegletét felderítettem (Baldur's Gate-es beidegzõdés). Ha nem tettem volna akkor valóban 2 hét.

Összes title? Minek? Látod ez megint ilyen egós hülyeség, mint a pácélok meg a fõnix emote. Különben is ha pve-zik az ember akkor minek a sok title?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
bahh...régisz szép idök.<#wink>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most én is végignyomnám két hét alatt, klánsegitséggel, a rendelkezésemre álló pénzzel meg ilyesmikkel. Elsõ karival Thunderhead keep is tartott 2 hétig. Vagy 5-6x neki kellett menni full csapattal, mire sikerült, hisz jobb elit skillek senkinek nem voltak. (rosszabb esetben jött a kérdés: mi az az elit? 😄) A páncélra gyüjteni kellett véres veritékkel, és nem volt olyan, hogy veszek egy zöldet 2k-ért. Olyan volt, hogy "jé egy sárga majdnem maxos stance-s kard, megyek pezsgöt bontani". Nem volt: hozom a nekróm, hozom az elém - és gyakran öltünk volna egy-egy monkért.

Carlos
pvp drop: <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
És minden Title? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Kb. egy kezemen össze tudnám számolni, hány singleplayer játékból nyomnak versenyt 😊 Nagyjából semmiböl, az ilyet max. toplistának hivják. Versenynek azt hivjuk, amikor több ember egymás ellen méri össze a tudását. Hogy a pve rész gyenge, az csak a te véleményed, a te izlésed alapján.

utóirat: szar a PvP, rossz benne a drop

Két hét alatt? 😄DDD megnézném! Kizárt!

Összes város megvan? Összes küldi? UW,FOW,Tomb stb stb összes skill?
SZEG007
Na na Ati azért nincs sok verseny, és az a kevés ami van csak játék expokon tartják mint promocios eseményt az eladások növelésére, nem ugy mint CS-ben, ahol nagy számu nemzetközi, és helyi verseny van évente sok szponzoral.

cenobite
Nekem kb. másfél hónapja van meg a GW és még csak most értem Yak's Bend-be. Nem szeretek darálni. <#vigyor3>
Élvezem a játékot - egyenlõre pve only a nagyon negatív pvp tapasztalat miatt.

gamertag: kenobita

Te 2 hét alatt végigvitted a propheciest tavaly májusban? grat hozzá...

Egyébként meg nem kell mindent érteni, el kell fogadni. van pve-s és pvp-s és pvp+pve-s is, most ezt olyan nehéz megemészteni? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Ízlésen fölösleges érvelgetni, ez van és kész.

Atisz
Értem én, de a játék készítõinek szerinted mik az elsõdleges szempontjaik a pvp versenyekkel? A GW pve része túl gyenge ahhoz hogy az vigye el. A pvp rész ötletes, sookoldalú és ebben jobb is mint a WoW.

Talán mert "hivatalos" pve versenynek nincs sok értelme? A kérdésed feltételekor rájöhettél volna hogy hülyeség.
Nézz körbe, factionben van "pve verseny", még factiont is kapsz hozzá. Afflictedek, wardenek az ellenfél... Record emberke a városban... Magyar klántagokkal fenn is csücsültünk az elsö hetekben. Ja hogy te nem tudsz róla, mert csak pvp-zel? 😛

Szerintem a pve és pvp akkor jó, ha mindkettöt csinálja az ember, úgy nem kap csömört egyiktöl se. Számomra a pvp only ugyanott van, mint a farm only hozzáállás. Ha neked az tetszik, csináld.

Atisz
a PvE szinte teljesen kiaknázhato 2hét, de legdurvább esetben is egy honap alatt

Errõl van szó és ezért nem értem azokat akik csak pve-znek és ezt az egész botolásos dolgot ide vezettem vissza. Azoktól pedig akik azt mondják hogy a GW nem a pvp-rõl szól hadd kérdezzem már meg: miért rendeznek olyan sok versenyt ha nem a pvp-re van kihegyezve a játék?

EmThor
oh 😊 I see then....

Lindi az Carlos néven fut itten... ö intézte a gw ce-ink megszerzését az elsö napokban.

SZEG007
Engem a gvg fogott meg, mikor anno a BF1942-böl átjöttünk a csapatomal akkor egy egész béta hétvégét töltöttünk vele, és amikor kezdtem a játékot akkor is megprobáltam a guildbe pvp felé terelni a dolgokat, mert a PvE szinte teljesen kiaknázhato 2hét, de legdurvább esetben is egy honap alatt.

EmThor
de szép 😊 zsepinek meg ki használná? 😊 /ki az a Lindi? pcdome?/

Máig nem jöttem rá, a szövetkép mire használható, amit Lindi adott. Zsepinek kicsi, portörlõnek vékony... 😛

EmThor
CE rendben volt nagyon, sõt, Jeremy Soule (remélem jól írtam) nagyot alkotott + art book is megérte az egész doboz árát + az ákszesszoárok 😊

csak hát valahogy másfele kellene haladni szerintem... lehet wow-ot minden ellenszenvem (világ + grafika) ellenére kipróbálom :/ dark & light óriási bukta, bétán toltam egy hangyányit, de felejtõs.

Carlos
Én biz megveszem ész nélkül a Collectors-ot abból is.
Mongyuk nekem nem igazán jött be a két új kaszt, de továbbra sem tartom kidobott pénznek a CE-t. Sõt... Ha kétszer ennyibe lenne, akkor is megvenném.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
miért eddig az átlag racionális gondolkodású játékos is így csinálta nem? kiadták az infókat azt döntöttünk. azt hogy játékost kérdezel szerintem ugyanaz. megígérték mi lesz a factions-be, benne lett... persze értem, mik a tapasztalatok. hát, pár hónappal a megjelenés elõtt nagy a hírzárlat. ok, el kell "adni" elõbb a gw vb-t, arra kell koncentrálni aztán jöhet az új rész... majd meglátjuk: 'több jobb de nem hosszabb', várhatóan nem kockáztatnak. Így is a factions sikeréhez az alap GW járult hozzá (szvsz), a 3. rész döntõ lehet, mert a féléves rendszer úgymond már "kitapasztalt" lehet tudni hogy s mint mikor mennyi újdonság jön... szóval igazi vízválasztó lehet a 3. rész. Elbír-e ennyit ez a fajta terjesztés?! Illetve mi, játékosok elbírunk- ennyit?! árulni nem fogok (idõhiány!), zöldet farmoltam, de eladni nem lehet, használni csak 1-2-t, arany tárgy már minden ládából hullik (kis túlzással), xp-re nem érdemes gyúrni, térkép fel van fedezve, küldikért meg xp jár, xp-re nem érdemes gyúrni.. (skillekre meg van már annyi pontom, hogy ami kell megvegyem..) maradnának új koncepciójú küldik, amiket érdemes még újra letolni (altrumm ruins nagyon tetszett + gyala hatchery is), SF szerû helyekben még lenne fantázia + esetleg tomb... arra akarok kilyukadni, hogy nem sok minden maradt megint csak (számomra) pvp-n kívül, a pve "területén" a játéknak.