Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dervish férfi kicsit hajaz POP hercegére.
Amúgy sztem Ritualist/Elementalist skincopy.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Kaszás dervis és védõangyak a két uj kaszt a Guildwars Chapter3-ban, a Guildwars: Nightfallban. Szvsz a cím is telitalálat. 😊)) pont amit hiányoltam...remélem hasonló lesz, mint egy szeráf!!!! 😊))
"During the PVP Preview Event, both Guild Wars and Guild Wars Factions® players will get a first look at Guild Wars Nightfall, and will be able to try out the two new professions being introduced in the game; the Dervish, a scythe-wielding holy warrior, and the Paragon, guardian angel of the Elonian people. In addition to testing out the new professions and arenas, players will also be able to compete for items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event."
first-look pvp weekend köv hétvégén. <#eljen>#eljen>
http://www.guildwars.com/press/releases/pressrelease-2006-07-18.php
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Þór vígi þessi rúnar
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
rájöttem sajnos
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Á customizált.
volna egy kérésem,
akinek gw '06 edition van, abban vannak bonus itemek.
nekem kellene belõle a nevermore flatbow, ha még nem customizáltad.
megegyezünk.
Áhojj
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Összes title? Minek? Látod ez megint ilyen egós hülyeség, mint a pácélok meg a fõnix emote. Különben is ha pve-zik az ember akkor minek a sok title?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
utóirat: szar a PvP, rossz benne a drop
Összes város megvan? Összes küldi? UW,FOW,Tomb stb stb összes skill?
Élvezem a játékot - egyenlõre pve only a nagyon negatív pvp tapasztalat miatt.
gamertag: kenobita
Egyébként meg nem kell mindent érteni, el kell fogadni. van pve-s és pvp-s és pvp+pve-s is, most ezt olyan nehéz megemészteni? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Ízlésen fölösleges érvelgetni, ez van és kész.
Nézz körbe, factionben van "pve verseny", még factiont is kapsz hozzá. Afflictedek, wardenek az ellenfél... Record emberke a városban... Magyar klántagokkal fenn is csücsültünk az elsö hetekben. Ja hogy te nem tudsz róla, mert csak pvp-zel? 😛
Szerintem a pve és pvp akkor jó, ha mindkettöt csinálja az ember, úgy nem kap csömört egyiktöl se. Számomra a pvp only ugyanott van, mint a farm only hozzáállás. Ha neked az tetszik, csináld.
Errõl van szó és ezért nem értem azokat akik csak pve-znek és ezt az egész botolásos dolgot ide vezettem vissza. Azoktól pedig akik azt mondják hogy a GW nem a pvp-rõl szól hadd kérdezzem már meg: miért rendeznek olyan sok versenyt ha nem a pvp-re van kihegyezve a játék?
csak hát valahogy másfele kellene haladni szerintem... lehet wow-ot minden ellenszenvem (világ + grafika) ellenére kipróbálom :/ dark & light óriási bukta, bétán toltam egy hangyányit, de felejtõs.
Mongyuk nekem nem igazán jött be a két új kaszt, de továbbra sem tartom kidobott pénznek a CE-t. Sõt... Ha kétszer ennyibe lenne, akkor is megvenném.
Þór vígi þessi rúnar