Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttál már assát egy tõrrel? 😊

Pontosan.

BF3: csucsorr

PanzerWolf
Na végigtoltam ma a gamét.A végén vannak zõõõd cuccok.Ott van az assának fegyver,tör,meg Shiro kardja.Na ha választom Shiro kardját akkor,két kardal fog nyomulni az assa?Úgy mint Shiro?Onnan gondolom,hogy a fegyver képen ugynúgy kettõ kard van,mintha tört néznék.

Brigadeführer
Ha már ez a téma, én meg most estem haza melóból, és hulla vagyok. És holnap is az leszek...<#szomoru1> Amúgy nekem egy csuklyás-kaszás figuráról nem kifejezetten egy szent harcos jutna elsõnek eszembe... Ha már a necro mint kaszt foglalt ezt a dizájnt inkább valami dark priestnek adtam volna. Ámbátor lehet, hogy tõlünk nyugatabbra nagy újításnak veszik ha egy kasztra ráhúzzák egy másik tradicionális karakter skinjét. Tudom fantasy világ, de egyéni véleményem az, hogy ez marhaság, és inkább csak annyi alapja van, hogy nem tudtak igazán újat kitalálni, a határidõ pedig szorít...<#nezze>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

PanzerWolf
Igen nekem is,meg havernak is egybõl a Diós lándzsadobálós néni jutott eszünkbe!Azért kíváncsi leszek rája.<#nyes>Milyen rája?Sz@rikrája?<#vigyor5>
Bocs de,én is most kelltem fel.Melóba kicsit elfáradtam és ledöltem délután csicsikálni.

*nagy levegõ*
"Aha tehát azt akarod mondani hogy béna vagyok exploit kihasználásban..."
ne fordítsd ki a szavaimat, nem mondtam egy szóval se, hogy béna vagy. mindenkivel elõfordulhat, hogy blokkolja a herot, az meg befoglal. ez nem ügyesség függõ.

"Hát igen, hogy is mondjam nem vagyok hozzászokva és ez a fajta "használjuk ki minél jobban az exploitot" mentalitás nem igazán fekszik."
én sem szeretem kihasználni az exploitokat, de szükség van rá a boldoguláshoz. ha nem fekszik ez a hozzáállás, akkor minek akarod hogy kijavítság a "hero bugot", amit az elején említettél?

Szaruman
Flémet akarok, flémet akarok!<#mf1><#mf2>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

"amúgy meg elég béna kaszt ez a dervis"

Mibõl sikerült ezt a következtetést levonnod? Netán alpha-tester vagy? Esetleg a 2 képbõl, meg az egy mondatos leírásból?<#taps>

Te minek jársz erre a fórumra úgy mégis meg minek írogatsz? Csak ócsárolni tudod a gw-t, próbálod meggyõzni a fanatikusokat, hogy ne játtszanak vagy mi? Ha nem tettszik, ne játtsz vele, ennyire egyszerû, de ne rontsd itt a hangulatot plz. (nem a legutolsó beírásodra vonatkozik, de már szóvá kell tennem, hogy mindig csak annyit tudsz hozzászólni, hogy ez de szar meg az de szar)

Kata
Most kelt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Emthor, te veszélyes vagy ^^

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
nem tom, lényeg az új helyszínek és mennyi újdonságot toltak bele... de ha úgy vesszük, hogy az alap gémet csinálta A csapat, factions-t B csapat, akkor A csapat-nak kellett a Nightfall-t is készítenie (ha 2részre osztva dolgoznak) ami jó jel ^_^

már magam elött látom, ahogy a dervish-ek orditoznak a fövárosokban: WTS grain! WTS grain! No noob offer!
<#hehe>

amúgy meg elég béna kaszt ez a dervis. most assasin klón akar lenni, cyclone axeos warrior klón, vagy csak egy kaszásparaszt?

bardocz
de akkor a te fejed is hátralendül<#banplz><#vigyor5>
Szeretném leszögezni, hogy sem a puskalövés, sem a lándzsadobás nem repiti hátra az embert! <#violent> Egyfelöl a hatás-ellenhatás törvénye miatt, másrészt a lövedék hegyes vége miatt, ami azért lett kitalálva (és pont hegyesre) hoy átszúrja az ellenfelet,vagyis a mozgási energiát arra használja hogy keresztülmenjen, nem arra, hogy hátralökje a célt. Ha hátratántorodást akarsz, verd képen a célpontot egy vastag vaslemezzel. <#finom>

Úgy biz'

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Atisz
-"Trappeljük alá a hidat..." <#nyes><#nyes><#nyes>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem ez volt a kérdés...egyébként ja, de GW-tõl, meg WoW-tól is <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Silkroadtól olyan távol áll a fizika, mint ide makó^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
EZ egy speciális mozdulat tehát nem fogsz minden lándzsa attack-tól hátrarepüli ha így értetted...

Atisz
Igen, a karakter egy 360 fokos forgással egybekötött kaszálást hajtvégre és hátrébb repül az összes körülötte lévõ ellenfél (általában a fele nem is kel fel <#hehe>)

Atisz
Aha tehát azt akarod mondani hogy béna vagyok exploit kihasználásban...
Hát igen, hogy is mondjam nem vagyok hozzászokva és ez a fajta "használjuk ki minél jobban az exploitot" mentalitás nem igazán fekszik. Egyébként én a body block-ot az elejétõl egy bazi nagy elhibázott bugnak tartom, úgy tûnik akkor ebben is igazam volt. Szerintem meg kéne úgy csinálni hogyha pl. a földre kerül a blokkoló akkor át lehessen jutni rajta, vagy vmi ilyesmi.

Zomil
és ezt rendes vizikával megcsinálják h ha eltalál hátrébb lök?<#wow1>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez egy fantasy világ, ne várjunk még bele fizikát is<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Atisz
Pl. Silkroad (OFF jeeeeeeeeee) <#buck>

Zomil
hol van olyan ahol egy lándzsa van nyil hátralöki az ellent? ^^ (mmorpg-ben)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
ja benéztem sry, most keltem 😊 grafikai megvalósításra gondoltam: kifogyhatatlan lándzsa, amit dobál, eltûnik a földön amit eldobtunk mint a nyílvesszõ, stb. nem löki hátrébb az ellent, 0 fizika, stb

Kata
Ezt miért írod nekem? Nem vagyok hülye. Egyébként meg nem "=", max annyiban, hogy távolsági mindkettõ. Ranged, ahogy az angol mondaná.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
nekem egyböl a dio-s amazon ugrott be...

EmThor
lándzsadobás = íjászkodás...

Kata
Lándzsát dob, meg közben varázslatokat kántál? Lándzsadobás közben inkább csak nyögni lehetne ereje. O.o

[/cserf][/fülünyúl]

"The paragon isn't meant to be a frontline fighter. Instead, the paragon is best suited in a support role as a battle commander, capable of supporting teammates by throwing spears and using verbal chants and shouts that can boost the fighting abilities of those nearby."

azt mondanám, ez nem közelharcos. sokkal inkább lándzsadobó (mint ranger ?!) meg ilyesmik

Zomil
inkább fél monk aki condikat és hexeket kapkod le közbe meg lándszával és pajzsal harcol szoval tuti lesz közelharc is vele

Carlos
Mint a ritu. Hát nem érdekes?

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
nem is mondta senki h gyogyito lesz😊
inkább segitö karinak lett beharangozva

PanzerWolf
Sajna nem gyógyító lesz a paragon.

http://pcdome.hu/news.php?id=11024

SRobert
nwn

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

elég egy ember is kutya nélkül, ha jól elkapja az ütemet 😊

sajnálom, ha nem érted meg, amit mondani akartam. szerintem van értelme. a bb mûködik. a hero-t is blokkoljátok, mert ha nem tennétek, akkor továbbmenne az oltárra. a bibi az, hogy blokkoljátok, és ez okoz egy bugot, miszerint a lépcsõrõl foglal. sztem ez egy nem nerfelhetõ exploit, és mint ilyen mindenki használja, senki sem reklamál ellene. és ha nem sikerül az exploit úgy, ahogy kéne, akkor utána nem számít, hogy reklamálnak-e az emberek.

2 iway warrior+2 kutya általában elég szokott lenni a hero bodyblockhoz.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Atisz
Ne haragudj de amit írtál annak nem sok értelme van. Most akkor szted mûködik a body block vagy nem? Mert amikor engem blokkolnak relic-en akkor nem tudom odavinni a heronak, de a hero az simán foglalja az oltárt a lépcsõrõl? Hogy is van ez?

a ghostly általában akkor foglal a lépcsõrõl, ha bodyblockolják... (ha felfutás közben áll meg a lépcsõn foglalni, akkor mindegy, annyi erõvel középen is foglalhatna). namost: body blockról annyit, hogy benne van a játékban, ezért el kell fogadni, és használni sem árt a gyõzelemhez. de: nem erre találták ki. aki használja, és utána reklamál, hogy nem ért semmit a bodyblockunk, mert a hero a lépcsõrõl foglalt....................

Így is egyszerûbb, mint a többi title, úgy meg végképp nem érne maxosat sztem.

Atisz
Meg lehetne említeni a hõs legalsó lépcsõfokról való foglalás procedúra megkezdésének korrigálását is, mert rohadt idegesítõ, hogy a miénk ott áll az oltár közepén az ellenfélé meg a lépcsõrõl kezd el foglalni...

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

ez nagyon okok ötlet!<#eljen>

Valaki szólhatna a srácoknak, hogy irassák ki a mapont pályánként, hány százaléka van a területnek felfedezve... mert a mapos title igy szopatás.

kastil
remélem nem csak nekem X)