Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
van ok, csak az a röhej h a mai iway jobban hasonlit egy balance-hoz mint arra az épitésre mint amikor megjelentek az elsö iway csapatok 8 W/R-errel xD (ezért nem értem miért utálják annyian az iway-t, simán verhetö)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JaSoN HuNTeR
Hallod,szerintem én többet wowoztam mint te és semmivel se jó mint a gw.1 ami a gwbe van az a wowba nincs a wowba van az a gwbe nincs...Igen ott a szabad világ,de a story gyenge,meg a pvp is meg ezek a gwbe nagy és jó dolgok.Most gondolj bele ugy játszol wowot mint ha minden második hónap megvennéd a gw-t...(még többet fizets,ez nem éri és a gw sokkal több újitást hozott mint a wow,+a wow más játékoknak l2böl everguestböl szedte a ki a dolgokat és megcsinálta wow világra.Azért tetszik mindenkinek a wow mert volt a régi warcraft és arra alapul😊) Szerintem nem igy van mert a wowsokat akiket én ismerek nem utálják a gwt(okosak és azt mondják hogy "nem ismerem nem mondok véleményt")+már a worldofwarcraft fórumba és kérdeztem hogy melyik a jobb és ezt válaszolták...Egy kicsit hülyeség amit irtál.<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bardocz
kezdek megõrülni hogy amikor IWAY-ezek meg b-spike akkot midnenki leugat(magyarok is)de amikor balanced teambbe akakrok belépni egy óra míg öszejön és ráadásula fél csapat PvP noob 😄 nem szidok senkit én is voltam noob(nem is kicsi)
csak azt nem tom hogy az VIMWAY IWAY meg b-spike-ot mért utálják anyian?
cenobite
400 Gold-ért raktam ki Guru-ra, most 7250-en áll. <#vigyor3> Úgyhogy közelre lõttél. <#wave>

gamertag: kenobita

akik pve-znek állandóan azok se fogják fel, szóvalnem tudom mit kell háborogni.
Én 5k körül saccolnám.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

kisfigi
Jah és még valami,van itt olyan ember aki ÖRÖMMELít másokon?(nem pénzben hanem questekben missionokban ,és nem annyi hogy egyben segít oszt nesze mennyé tovább,hanem jó sokban,és ha van ilyen akkor ne kényszerböl legyen hanem azért mert tényleg szeret másokon segíten)

//UI.:bocs a sok hsz-ért//

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
A másik meg hogy én életemben nem jáccottam olyan játékkal ami ennyire szórakoztató lett volna 😄!Mivel mi annyit hülyülünk a guildom,és haverok hogy ezt egyik játék sem tudja visszaadni!

kisfigi
Istenem ááh de azé.. nah.. máté... 😄,nekem 3 hozzáfûznivalóm van:
1:Szerintem senkinek sem alakult ki egy rossz kép a WoW-ról hanem egyzserûen csak nem szeretik,és azért GW-znek meg hát a gw tök ingyenes...És a WoW tényleg nagyszerü játék de nem sok embernek van pénze rá meg nem tetszhet mindenkinek csak azért mert az a világ legjobb lehíresebb játéka stb.
2:A Gw-ben nem "fikázzák" a WoW-ot (a legtöbben),hanem egyzserüen minek kéne arról beszéni a gw-ben?ÉS ez igaz.
3:Én nem tudom miért gondolod ezt 😄,de lényeg ami lényeg : Tanulj meg helyesen írni!

Faki
Én évekig CS-ztem, aztán kipróbáltam a GW-t és azóta GW-zek, mert 100x jobb. Ugye mekkora hülyeség a kettõt összehasonlítani?! Már tényleg kezd felforrni az agyvizem, amikor egy mmorpg-hez hasonlítják a GW-t. Aki egy 2. életet akar létrehozni, és van elég ideje, az játszik WOW és társait. GW nem errõl szól és jó lenne már felfogni.

n/c, de ez tényleg az a kategória 😄
BEAST
<#unalmas>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Annyira nem, én már lassan két éve játszom vele, gondolom õ is játszott béták idején és hát hogy õszinte legyek, akkor alakultak igazán jó barátságok, amik a mai napig is tartanak.

Tombi
szerkesszél szöveget Word of Warcraftban 😄
Amugy tegnap probáltam ki a WoW-ot és minden tekintetben csalódás a gwhez képest
megjegyzem szigorúan szerény véleményem szerint, de aki képes ezért 2havonta 8.000,- fizetni akkor hajrá !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

winona
ha ennyire nem megy a helyesírás és a központozás, akkor javaslom, hogy mielõtt ide írnál, a szöveget Word-ben készítsd el, ott van helyesírás-ellenõrzõ is.

amúgy nehéz "évekig" játszani a Guild Wars-szal, mivel tavaly tavasszal jelent csak meg.
hi all!na én egy nagy guild warsos voltam, amikor megjelent pár rögtön játszottam csináltam egy 20as R/E-t full fow armorba dragon nyillal, már nem emléxem full nevére zöld.tudom akkor a legerösebb ij volt a játékban. aztán csináltam egy W/M-t aztis beltettem full fow armorba, és runnoltam.ezekkel játszotamévekig.mikor guildekkel együtt mentünk valahova ts-en mindig szoba jött a wow, és mindig csak a fikázás meghogy probálták és GW szar.én meg elhittem, minden guild wars-os utálja.wow-osok meg gw-seket ez kialakult.de egyszer régebben az egyik számitástehnikai ujság, kiadott egy wow 5 napos tesztelhetöséget.én meg kiváncsi voltam, és meglepetés ért, amit mondtak hogy, szar a grafika meg minden, kicsit a játékterület(utána jártam 6+-a guild wars factionak, nem rosszszándékbol)és tetszett.sokaatt játszottam, bár mint tudjuk 8 ezer forint két havonta, ami drága, és nem mindenki birja megfizetni.én itt most, nem buzditanék senkit, nehogy azt higyétek, én csak azt szeretném felhivni ha van modotok rá, akkor porbáljátok ki.mivel a játékvilágában a gw-nek kialakult egy nagyon torz kép a world of warcraft-rol, ami nem jó.
üdv:egy régi Gw-s

Itt ki szokott többnyire PvP-zni?

hoy ehh

Carlos
Új url:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page

Þór vígi þessi rúnar

Nektek sem jön be guildwiki? Pont amikor a legnagyobb szükségem lenne rá...

BF3: csucsorr

cenobite
Köszönöm!

Krezga
szép képeket csinálsz!😊
a +30hp-ért kérnek 2k maximum, jobb esetben õk fizetnek, hogy odaadhassák neked

cenobite
Kata
Így merchant. Próbáld meg kiszedni belõle a 29hp-s upgradet, azért kaphatsz jó esetben 1-2K-t.

[/cserf][/fülünyúl]

436 aranyat ér

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

cenobite
Dobott ma nekem ilyen egy chest. Szerintetek mennyi pénzt ér? Felraktam gurura 1000-ért, csak kíváncsi vagyok, hogy mi várható.

Elõre is köszi a választ!

Carlos
dekódert!

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
grenth monumentje az melyik küldi a második?na meg miket puucoltokmi elöször atxeek aztán pókok meg ami a küldibe jön meg cold-okat szoktok és általába meghalunk mert elöszöra kveszt elsõ része utána a farm utána megcsináljuk a kvesztet ha tudjuk
Carlos
SS nekró és 55 Hp.
Ugy szoktuk, hogy pucolunk, majd megcsináljuk grenth monumentjét, pucolunk, majd vissza és felvesszük azt a szellemvédös küldit (pókmegszerzés). Azt megcsináljuk, majd elkezdünk fun-kodni, ütögetünk addig amig meg nem telik a hátizsák.

Þór vígi þessi rúnar

kisfigi
Ezt valahogy sejtettem 😄
De mikor nincs lefagyasztva?

bardocz
uw-ba mivel meddig szoktatok jutni?mi sokszr az elsö küldi végére se :S
SZEG007
Nézetek be Elona reach international districtbe honapok ota megy ott a botozás, és anet azota se tesz semmit...

Carlos
Aki csalni akar, az csalni is fog.
Az meg, hogy olyat is banoltak aki botolt, hát belefér. Irsz a supportnak és visszaadják az accodat.

Þór vígi þessi rúnar

R34N
ösztönzés? megemlitettem hogy van egy ilyen lehetöség, amiota a játék van, azota van ez is, nem ujdonság. nem mondtam senkinek hogy vegyen ebayen goldot mert az hüdejo vagy hüdemegéri. az ebayesek nagyrésze pedig még mindig nincs bannolva és valszeg nem is lesz. még a "nagy halak" sem. vagy akinek 30 millája van az tisztességes modon szedte össze? aligha.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

SZEG007
lol tlán elsö alkalom volt, és anet annyira keni vágja a dolgot hogy sikerül olyanokat is banolnia akik életükben nem botoztak....
ráadásul szerinted mibe kerül egy uj accon folytatni botolást?

Carlos
Akkor nem követed az eseményeket, én meg ezen tudok nevetni.
Amikor azt hallod, hogy 59.000 accot banoltak, akkor gondolj arra, hogy azok bot-osok és ebay-esek voltak.

Þór vígi þessi rúnar

PvP-sektõl azt szeretném kérdezni, hogy hol játszottok legtöbbet, Alliance Battle, Team Arena, Hall of Heroes, vagy hol? Ezekre a helyekre Guild tagokkal mentek? <#confused>

hoy ehh

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
és elona ugyanugy hemzseg a botoktol lol

SZEG007
nem nagyon látom hogy a botereket, vagy bári mást banolna anet, amikor legutobb ban volt akkor meg jopár ártatlant is bannoltak...

SZEG007
Aki nem hatalmas PvE fan, vagy csak nincs kedve farmolni az megveszi ebayen a goldot és kész ha ez titeket zavar azon csak nevetni tudok

Kata
Fúj! Ilyet? Mi? Ugyan! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ha dual UW-nél kevesled a dropot, menj egyedül. Mesmer vagy necro is tudja szólózni.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos-nak igaza van és mielõtt hülyeséget írsz olvasd el az EULA-t.
FoW-os armorra simán össze lehet szedni a pénzt, nyersanyagot és rengeteg ember így tette.
Az eBay-esek meg banolva vannak/lesznek, mert megszegték az ELUA-t, amit te sem ovastál el, amikor elfogadtad, mert különben nem írtál volna hülyeséget.
Szóval tényleg ne kezdj el flame-et, mert akkor egyrészt le fognak ugatni elég sokan és a játék szabályzatának megszegésére való ösztönzésért már rossz szemmel fognak rád nézni.

R34N
hát ez kész. harapjátok már le a fejemet légyszives. csak beirtam hogy bárki megveheti a FoW armort valodi pénzért, nem kell hozzá farmolni többezer orát. Biztosak lehettek benne hogy a FoW armor tulajdonosoknak minimum 50%-a eBayen vette a ruhát. (illetve a hozzá szükséges mennyiségü goldot)
attol hogy ti ezt elitélitek még igenis van ilyen és baromi sokan igénybe is veszik ezt a fajta "szolgáltatást". semmi nem lesz jobb vagy rosszabb attol hogy ti leugattok engem.
Carlos: a "hülyegyerek"-et gondolom hirtelen felindulásbol irtad be, ezért most inkább ezen nem inditok flamet, de azért legközelebb pls gondolkozz mielött beirsz vmit. kösz.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Carlos
Hát nemtom. Dual UW-zni szoktunk.
Esik mongyuk egy körben két ecto, meg a maradék. Egy kör kábé 1 óra.
Talán bejön 10 plat.
Mino farm, alatt egy óra alatt nekem egy 13-15 plat bejön.
Tegnap plö ettin farmon 2 óra alatt kábé 80K-t szettem össze (2 sup vigor, 2 heal, 2 prot, meg a maradék).

Þór vígi þessi rúnar

ezt télleg ne, fissure, stb. jövedelmezõbb 😄

Krezga
akinek van már fow armora az nem szólhat😊
Carlos
A farm rossz, értem!
Tehát ezt ne csináljátok:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Végülis igen.

Þór vígi þessi rúnar