Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
csak azt nem tom hogy az VIMWAY IWAY meg b-spike-ot mért utálják anyian?
gamertag: kenobita
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
//UI.:bocs a sok hsz-ért//
Destiny. The design is clearly ancient.
1:Szerintem senkinek sem alakult ki egy rossz kép a WoW-ról hanem egyzserûen csak nem szeretik,és azért GW-znek meg hát a gw tök ingyenes...És a WoW tényleg nagyszerü játék de nem sok embernek van pénze rá meg nem tetszhet mindenkinek csak azért mert az a világ legjobb lehíresebb játéka stb.
2:A Gw-ben nem "fikázzák" a WoW-ot (a legtöbben),hanem egyzserüen minek kéne arról beszéni a gw-ben?ÉS ez igaz.
3:Én nem tudom miért gondolod ezt 😄,de lényeg ami lényeg : Tanulj meg helyesen írni!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amugy tegnap probáltam ki a WoW-ot és minden tekintetben csalódás a gwhez képest
megjegyzem szigorúan szerény véleményem szerint, de aki képes ezért 2havonta 8.000,- fizetni akkor hajrá !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
amúgy nehéz "évekig" játszani a Guild Wars-szal, mivel tavaly tavasszal jelent csak meg.
üdv:egy régi Gw-s
hoy ehh
BF3: csucsorr
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Elõre is köszi a választ!
Ugy szoktuk, hogy pucolunk, majd megcsináljuk grenth monumentjét, pucolunk, majd vissza és felvesszük azt a szellemvédös küldit (pókmegszerzés). Azt megcsináljuk, majd elkezdünk fun-kodni, ütögetünk addig amig meg nem telik a hátizsák.
Þór vígi þessi rúnar
Az meg, hogy olyat is banoltak aki botolt, hát belefér. Irsz a supportnak és visszaadják az accodat.
Þór vígi þessi rúnar
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
ráadásul szerinted mibe kerül egy uj accon folytatni botolást?
Amikor azt hallod, hogy 59.000 accot banoltak, akkor gondolj arra, hogy azok bot-osok és ebay-esek voltak.
Þór vígi þessi rúnar
hoy ehh
[/cserf][/fülünyúl]
FoW-os armorra simán össze lehet szedni a pénzt, nyersanyagot és rengeteg ember így tette.
Az eBay-esek meg banolva vannak/lesznek, mert megszegték az ELUA-t, amit te sem ovastál el, amikor elfogadtad, mert különben nem írtál volna hülyeséget.
Szóval tényleg ne kezdj el flame-et, mert akkor egyrészt le fognak ugatni elég sokan és a játék szabályzatának megszegésére való ösztönzésért már rossz szemmel fognak rád nézni.
attol hogy ti ezt elitélitek még igenis van ilyen és baromi sokan igénybe is veszik ezt a fajta "szolgáltatást". semmi nem lesz jobb vagy rosszabb attol hogy ti leugattok engem.
Carlos: a "hülyegyerek"-et gondolom hirtelen felindulásbol irtad be, ezért most inkább ezen nem inditok flamet, de azért legközelebb pls gondolkozz mielött beirsz vmit. kösz.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Esik mongyuk egy körben két ecto, meg a maradék. Egy kör kábé 1 óra.
Talán bejön 10 plat.
Mino farm, alatt egy óra alatt nekem egy 13-15 plat bejön.
Tegnap plö ettin farmon 2 óra alatt kábé 80K-t szettem össze (2 sup vigor, 2 heal, 2 prot, meg a maradék).
Þór vígi þessi rúnar