Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részben igen, lebuktatják a hülye embereket és véglegesen banolják azt az accountot, így újat kell venniük és amilyen hülyék képesek rá.

Carlos
LOL... Nem azért árulják.

Þór vígi þessi rúnar

Persze, hát nekik is meg kell élniük valamibõl 😊

Carlos
Ja és csak közlöm, hogy az Anet is árul az ebay-en pénzt. És aki éppen tölük vásárol, annak annyi. Igy kell ezt!

Þór vígi þessi rúnar

pontosítva: Magával a farmmal semmi gond, ezt nem egyszer Gaile is mondta.
A bot használatát nem szeretik, de ezt semelyik normális játékos sem.

Faki
Amit írt az valóban nem egy szép dolog, de nem tudom minek kell nekiesni, hisz csak egy lehetõséget írt le, amivel egyesek élnek is (sajnos).
PL: Anet a farmot sem igazán szívleli, mégis..

Jó, bocs nem úgy értettem. Nem téged akartalak ezzel sértegetni hanem inkább annak üzentem aki lenoobozott. De tökmind1 én nemvok haragtartó típus. A hozzászólásom akár tényleg egy ilyen hülyegyereké is lehetett volna...😊 De mivel nem azé, igyekeztem kultúráltan megvédeni magam(és még1szer elnézést, ezzel nem téged bíráltalak).

Carlos
Olvasgasd az EULA-t hülyegyerek!

Þór vígi þessi rúnar

<#zavart2><#eljen>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

és így nemsokára banolják az accountod.
Gratulálok az értelmes gondolathoz.

no comment

Saint of Underworld N/Me

R34N
FoW armort bárki tud venni 12ezer magyar forintért az eBayen...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Krezga
Valakitõl szerválnod kell egy próbakulcsot. Nézz körül pl a hivatalos magyar oldalon a forumban, hátha van vkinek felesleges.
Sziasztok!!Hogy kell megcsinálni azt, hogy ki tudjam próbálni a guild wars-t?Hol kell regisztrálni?<#wilting><#falbav>
Rip
Inkább része a végigjátszásnak, mert onnan, armor-téren, már nincs tovább (legalábbis egyelõre).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Krezga
ezzel nem értek egyet, szinte bárki össze tudja farmolni a fowra valót(csak türelem kérdése😊), annak meg semmi köze a végigjátszáshoz...
Én nem nooboztalak le, ha erre akarsz utalni.
(mert ugye ezzel azt mondod, hogy nem te, hanem én vagyok a núb)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bardocz
na meg ha van egy FoW armourod akkor elmondhatod hogy végigvitted ha nincsenek mega titlék se 😄
bardocz
lol engem 4 hónap alatt dobott ki 2x
Krezga
Majd lehet ha nem lesz lefagyasztva. És úgy kerülhettek elöbbre ha gyõztök, de gondolom ez egyértelmû😊
Krezga
igen valamilyen szinten végig lehet tolni, de még akkor is maradhatnak questek, meg hát ott vannak a titlek.(pl felderítés😊)
LoooL....és még én vok a noob. A GW egy CORPG ugyan MMO alapokon nyugszik de Competitive Online Role Playing Game a teljes neve. És igen, végig lehet játszani, mert vannak a történethez kötõdõ fõküldetések(a nevük cooperative mission) és persze a sok-sok másik quest. Ez az RP része. Meg ott van ugye a PvP. Azt mondjuk nem nagyon ismerem mert nem vok nagy PvP fan(egyedül lineage-ben próbáltam de mondom nem tetszett). A lényeg, hogy EZT végig lehet játszani.

kisfigi
Elmondja nekem valaki hogy GvG-zéssel mikor lehet feljebb kerülni mert most ilyen "freeze" idõszak van és most nem lehet!
Szóval mikor lehet majd??(vagy mikor van olyan idõszak amikor lehet,remélem értetek(vagy egyáltalán hogy lehet feljebb kerülni?))

Destiny. The design is clearly ancient.

Hogy lehet végigjátszani egy MMORPG-t? 8)

Nem vagyok noob csak még nem játszottam végig a GW-t és akkor meg honnan tudjam? Gondolom te se tudtad mikor még nem játszottad végig. Én elõtte csak azért beszéltem végigjátszásról mert azt hittem, hogy csak végigjátszás után lehet átvinni a karikat. Ettõl függetlenül megvan a sima Gw meg a Factions kb. egyidõben lett meg és úgy döntöttem, hogy az alapjátékkal kezdem. Ennyi. Ettõl még nem hinném, hogy noob vok csak esetleg GW-ben még úgymond kezdõ.

Már más csinálja és ezért van 2-esként elnevezve.
Amúgy nem nagy dolog az evolúciós dolog, ha egyszer rászánja magát az ember és utánanéz az egésznek.

Zomil
jah még annyi h miért 2.? hova lett az 1? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ehh hallod az a pet guid naggyon durva lusta vok végigolvasni és felét ugyse érteném de ezek a evolucios izék nekem már magasak 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

The Ranger's Beacon 2.
Itt megtalálsz minden Ranger-rel kapcsolatos infót.

kopaszrobert
Tudaj valaki a Ranger Famine buildot?

GW: Axino Hun;

SZEG007
napi 3 error7 egyáltalán nem tulzás, viszont erröl nem mindig Anet tehet hanem a netszolgáltato

Carlos
Nekem sem szokott rosszalkodni. Amikor hétvégi event frissités van, akkor van úgy hogy behülyül egy kicsit, de egy fél óra alatt megcsinálják.
Lehet, hogy a Te gépeddel van a gond.

Miért jó az neked, hogy másokat átversz?

Þór vígi þessi rúnar

R34N
rosszindulatot vélek felfedezni a hozzászolásodban. a napi 3 err7 az rendkivül nagy tulzás, átlagban heti max egyszer dob ki embereket de engem pl már három honapja nem dobott ki.
a serverek nagyon stabilak, kb havonta egyszer van leállás de akkor is max egy-két orára.
cheater van böven, csak az okosabbik fajtábol, aki meghuzza magát és nem PvPben macrozik vagy speedhackel hanem egyedül farmol / exploitot használ ki.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

kisfigi
Hát ez jó kérdés! 😄D
Ez most komolyan tök olyan mintha megkérdezném tõled hogy: "Miért szoktak a discoban táncolni?"<#nyes> 😄DDD
hát anyáám de izé azá na mind1 😄D<#vigyor3>

Destiny. The design is clearly ancient.

vagy éledsz egy közeli rez shrine-nál, vagy megkell várnod amíg egy csapattagod feléleszt

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

bardocz
ha meghalsz vagy újraéleszt egy csapattársad vagy egy idö múlva feléledsz egy "resurrect" pontnál és kapsz 15% death penalityt ami azt jelenti hogy elveszíted a hp-d és az energyd 15%-át tehát (elvileg) ha van 100 hp-d meghalás után csak 85 marad nrg is ugyan így
Ilyen alapvetõ dolgok le vannak írva a hivatalos magyar oldalon a Tudnivalók-ban.

Érdekes kérdés: mi van a halál után ??? (a játék részérõl értem, vagyis hogyan lehet elteleportálni, vagy egyáltalán folytatni a játékot)
SZEG007
amugy, csak nem uj Grawl farming buildre van szükséged az EoE nerf után?<#hehe>

SZEG007
valoszinüleg közöd nincs a pvp-hez azért irsz ilyeneket, tudod pvp-be nem az agyatlan Ai ellen küzdesz hanem hus vér emberek ellen igy sokszor nem elég ha beraksz egy skillt, és megvan oldva minden, mert az ellenfeled is gondolkodik.

tugyiti
köszönöm
Elég stabilak, nálam csak maximum heti egyszer dob ki a játék. Cheaterek egyáltalán nincsenek, ha nem számoljuk a bottal farmolókat.

BF3: csucsorr

error 7-ek úgy 3 szer naponta (föleg gvg.k elején vagy vod elõtt)
mega Lag ha koreai ,japán vagy egyéb ázsiai telepes van az ellenfélnél
cheaterek: hát "állítolag" van jó pár macro/bot user de ezeket "állítólag" keményen szûrik

tugyiti
Sziasztok!
Már egy-két hete figyelem a topicot mert tervezem hogy én is megveszem a játékot.
Lenne egy pár kérdésem:
-mennyire stabil a játék,vagy sokszor van hogy behalnak a szerverek?
-mennyire vannak (ha lehet egyálltalán) cheaterek?
Los Angeles te noob :-D , mégis mi más lehetne , véletlenül sem "Lions Arch"

Lions Arch, Kryta

Régebben egy külföldi fansitenál voltam "staff" tag amelynek volt tegje is (rég megszûnt hosting problémák miatt ,még mielõtt kérdeznétek)
Na de igaz hogy most már mit sem ér az Elit meg Offical teg (anno az alfa meg a béták idén kiváltságokkal járt) de az adott oldal on található információk és vagy szolgáltatások után jártak ,
De gondolom te is tudod hogy csak egy email Gaile-nek (ha Ö van még) és elõbb-utóbb listázznak akár milyen normális rajongói oldalt ^^

Bocs, lehet, hogy hülyének túnök de az LA minek a rövidítése? Mert azt gondolom, hogy város vagy outpost de mi a teljes név és hol van? <#vigyor2>

Hivatalos, mert ott van.
Az, hogy nincs olyan kis vacak mellette, hogy Elit vagy Offical az nem jelent semmit, csak egy vacak címrendszer, amit ArenaNet talált ki.
De nyugodtan kérdezz utána a megfelelõ embereknél, ha nem hiszed.

Aham "hivatalos" magyar rajongói oldalak száma = 0
"listázott" magyar rajongói oldal , olyan mintha lenne ^^ kötekedés ftw :-D