Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán ezt a CE-t érdemesnek tartom és megveszem, attól függ mennyi mindent fog tartalmazni.

Kata
Energy surge kitûzõvel a topomon fogok mászkálni az utcán. Hülyének-e néznek majd? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Collector's Edition will include the Guild Wars Nightfall game as well as a Making of Guild Wars Nightfall behind-the-scenes DVD, a collector's art book, collectible skill pins, a character mini-standee, a poster-sized map of Elona, the Guild Wars Nightfall soundtrack CD, and more

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
ehh ebben a pillanatban akartam énis 😄

thx, a cicák zaklatása veszélyes 😄

váááá lesz kisfigura meg kitûzõ 😄

kitûzõ jó mer megismerjük 1mást 😄

Zomil
CE dobozképet akarok!!!<#finom>
Emthor jó a logód 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

EmThor
van isten 😊

Zomil
gndolom sikerült ugy értelmezned a mondatom h én is külsö segitséggel szereztem fow-ot 😊 én "becsületesen" kifarmoltam maganak, 3 honap farm eredménye xD, legálisan ugy értem h farm nélkül.

Atisz
Megnézném ahogy egy Anet-es munkatárs BECSÜLETESEN szerez magának egyet...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na ez az, lol...
Farmoljon neked fow armorra valót a manuálbot nénikéd!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
amig nem voltak komolyabb pvp-s gondolataim a fow armort tüztem ki magam elé célnak és még mindig nem bántam meg a bele fektetett idöt inkább ugy gondolok rá h ezt is sikerült elérni😊 viszont az igaz h anet nem szereti a farmot,de akkor mégis hogy képzelik legális modszerekkel összeszedni egy fow armorra valot???

Atisz
Egyébként meg a GW-ben pont az instance-ek miatt nehéz szûrni a botokat...

Atisz
Szééééééép, iszonyat sokan így szedték össze a pénzt az egó armorra...
Sajna engem nem motivált GW-ben a farm, ezért soha nem alakítottam át a monkomat 55 hp-sre. Azt azért megkérdezném a készítõktõl, hogy hogyan is gondolták a fow armort, mert hogy nem jön össze hetekig tartó görnyedõs farm nélkül az tuti...
Sajna a "jeeez man, nice armor u've got there..." engem nem igazán inspirál erre.

Egyébként az RPGTraders-t már szinte mindenki elhagyta a guildwarsguru-ért, szóval ott csak venni érdemes, mivel ugye kisebb az érdeklõdés 1-1 tárgy után, naés lehet utolsó másodpercben felülbidelni (bár az nem szép dolog...) 😊

Én is szoktam segítgetni, ha épp játszom...

I Speeder I

cenobite
A Guild Wars Guru-n?

gamertag: kenobita

kisfigi
lvl15-ös most

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Elmondja nekem valaki hogy amit tárgyat kitettem árverésra azt hol tudom megnézni?!??!

- hányas szintû vagy? én 17-es szintrõl hencsikkel felvittem 20-ra, így mission-okba is nagyobb eséllyel vettek be. Ámbár láttam lvl13-as karikat is szaladgálni jóval késõbb is (mármint távolabbi helyeken)
- Kainengben nem árt max.-os armort venni
- jó, ha megvan a 2 +15 attrib.-os küldetés is (kezdõ szigeten van mindkettõ)
- bár ezeket biztosan te is tudod és már megvannak 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kisfigi
Ott hogy kész a kezdõ sziget és most ott a városokban vagyok!(The Marketpalace,kaineng Center,csak ez a kettö van meg eddig)

Én nem láttam egyetlen Nightfall-os concept artot se, ez mind Factions meg van néhány Prophecies közte. Nagyon szép mindegyik.

mondjuk emellet azt is megcsinálhatnák, h az attribpontok elosztását is elmentenék vele.

Zomil
Szuper😊<#eljen>

YEEEEE!!

cenobite
Guild Wars Guru Auctions

Regisztrálni kell és tudsz adni/venni. Nézelõdni anélkül is. 😊

Faki
Végre lesznek skill setek, azaz lehet buildet menteni!!!

KATT
Sok concept art Nightfall lényeirõl, pár Factionsös kiegészítéssel.
Hát mit mondjak, undorítóak, és szépek😊

- most nem azért, de a factionsban eleinte nagyon gyorsan lehet haladni, ha elmész a kezdõ szigetrõl hamar elérheted a lvl20-at is, onnantól meg mehetsz nagyjából hencsikkel. E/Rt-val 17-es szinten mentem el a szigetrõl és addig kóvályogtam hencsikkel amig nem lett meg a lvl20, utána próbáltam csak a mission-okat
- amúgy merre vagy elakadva?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kisfigi
Nem tudna nekem segíteni valaki hosszab idõn keresztül a Factionsben?
nevem: Feel Fatalist

kisfigi
Amugy tom kissé noop kérdés de a gurun hol vannak ezek a dolgok?mert én nem naon találtam<#idiota>
(ops teleírtam a fórumot, ajajj kövezzetek meg<#hehe>)

kisfigi
Nem mindenkinek...

cenobite
Én is szoktam adni lila fegyvert, upgrade-et, material-t, ha valakivel összeakadok, beszélgetünk és szimpatikus. Meg gyakran van, hogy piken-ben bóklászva nyomunk néhány küldetést, ha valaki alacsonyabb szintû, és segítségre van szüksége. Szerintem ez természetes.

A Guild-társaim nagyon jó fejek, és tényleg kedvességbõl segítenek, sokszor adnak lila fegyvereket, meg rúnákat, sokszor segítenek a fõküldetésekben.

Szóval szerintem vannak <#eljen>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rip
Ok, de akkor a guild nevéven a Charr-t kér r-rel írjátok. (Máramennyiben a GW-ben lévõ monsztákra utaltok)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

helo guild-be keresek embereket hamarosan lessz guild hall is bárki aki új annak késséggesen segítek higgyétek el új vagy régi játékos is otthon fogja érezni magát.valószinû inkább magyarokbó fog állni.
Elõre is kösz a belépéseket.

a guild neve: death of the chars(dotc)

Keressétek Aramill Galanodelt.
kisfigi
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaah értem 😄DD

Krezga
még egy pici off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most jó😄 és azért tettem spoilerba mielött megkérditek, mer itt még nem volt spoiler😄 Nah akkor sorry minden off-ért nem lesz több ilyen.
cenobite
Én is inkább a Gurura töltöm. Szerintem átláthatóbb és a választék is nagyobb.

bardocz
OFF :TOCKOS nagyon nagyon NAGY TOCKOS: OFF így jó?
Krezga
csak annyit mondtam, hogy a leírja szót elhibáztad, és egy másik postban javítottadki, de kitudtad volna ugyanabban is(vip vagy nem?).
persze most megint off-olok, verjetek gyorsan meg...
Zomil
sztem igen bár én a guru-t jobban kedvelem annak ellenére h néha nehezen jön be 😊

kisfigi
Szóval mindent jól csináltam?<#nyes>

Zomil
mi a gond vele?

kisfigi
De mit nem csináltam jól?!?!?!

Krezga
ha vip vagy tudod javítani a postodat még asszem 3 percig<#vigyor><#vigyor>
kisfigi
szerintetek itt mit b* el? sry ez az elsö feltöltésem 😞
ITTEN

bardocz
egy közepes balanced csapat simán veri de tök jó eccer eljutottam vele HoH-ba mert nem voltak csapatok ésa 4. meccs az ott ment ^^😄
Zomil
sRO ammegmi?😄

kastil
Höh....GW+Factions accountot adok sRO accountér, oltogatos dumaitokra nem vagyok tul kivancsi<#mf2>
Akit erdekelne az privatba köszcsá^^

kisfigi
Hopsz *leÍRja <#vigyor>

kisfigi
Valaki leríja az elejétõl a végéig hogy megy ez a "feltettem a gurura" 😄D szal képet hogy kell csinálni stb.
Elöre is köcce!